hály kolbik..
tegnap amerika bocsit kért mert lebombázott a barma egy közkorházat.. teli betegek meg orvosok..
bocsit kért a humanitárusi szervezettől is ahonnan sok orvosa volt...sebesültekkel nem kell foglakozni márt a találat pontos volt..
bakker...
olyan hülyék az emberek..
az aálájidá is belerepült a toronyba.. aztán felhívta volan az amerikát..hogy...
ó bocsi.. elnéztük.. mert csak a vizre akart landolni..csak nem jól sikerült a kiképzése gusztinak
majd küldünk részvéttáviratot a családoknak..
jó lesz igy ugye bill?
ha ez egy naív rácsodálkozós kérdés akart lenni akkor csak annyit mondok... pffff... tőled azért többet vártam.
csak pár alap dolog... vagyis tény..
a 70-80 % iskolázatlan, vagy csak pár osztályt járt, ennek a fele még írni olvasni sem tud, nyilván ők nem tehetnek róla, mivel a fő világmegváltó "demokrácia" importőr évtizedek ota háboruzgat az országukban... és azért igy elég nehéz egy iskola rendszert fenntartani..
szóval, először iskoláztatod, megtanítod a nyelvet, kitanítasz szakmákat, mindezt tömegesen 20-30 év közötti fiatal férfiaknak akik csendben ülnek majd a padban és tanulnak mint a güzü..... és mindez alig kerül pénzedbe... aha, jahh persze
aztán, egy teljesen más vallás-t gyakorolnak ahol más törvények vannak (sária ) ami az élet minden területét szabályozza, még minket nem muzulmánokat is! ez szerinted mennyi konfliktust fog gerjeszteni europán belül?
ha olcsó munka erőt akarsz ott van például spanyolország ahol csak a szakképzett iskolázott fiatalok között 60% feletti a munka nélküliség, 100 ezrével csábithatná őket németország dolgozni, ha ez lenne a cél,(de nem ez) ráadásul tanult europaiak , keresztények , minden probléma nélkül illeszkednének be.
szoval hagyjuk már ezt a kell az occso munkaerő europába tipusú liberalista agymosott terelést, a valós céloknak ehhez semmi köze.
Egyébként ez is lehet, ehhez a "TV-hez" sincs sok köze Jarvisnak, csak valaki ebből is üzletet csinál, hogy Jarvis videókból csinál TV-t
Valószínű ezért egyre kevesebb a lovas által fellökött videó, mert eladják pénzért, amit rögzítenek versenyen, aztán abból valaki megint zsét csinál.
Egyre népszerűbb ez a fajta motorozás, egyre többen néznék mit alkotnak a profik.
S alkalmazzák a szokásos folyamatot, sok néző után több reklám bevétel.
Csak feltételezés volt, valójában semmit nem tudok
Mire te jössz hozzám, ide már csavaros fog kelleni, azt is rakjál be
A kormányról nekem soha nem esett le a sisak, bár nem is szeretem lerakni, általában le sem veszem, a fejemen van mindig.
Szerencse, hogy nem lett baja, nem szokták bírni az ilyet.
valamelyik jarvis videó végén volt, hogy hamarosan jön a TV, de semmi több.
525 EUR/fő az szép summa
Szerintem itt valaki üzletet csinál Jarvisból, mert emlékeim szerint ha közvetítő nélkül Jarvis al kontaktálsz, kevesebbért vállalja.
Azt feltételezem itt gyűjtik az embereket, ha összejön a fő, elhívják Jarvist, neki leperkálják, amit ő kér, a többit meg zsebre teszik...
Honnan van infód hogy lesz TV?Kijárkál az USA-ba tréningeket tartani,500 egynéhány dollár a kétnapos iskola ára.Amit belinkeltél,video ezek valamelyikén készült.Ha szeretnél részt venni egy ilyenen itt tudsz regisztrálni http://poiskadventures.com/rid...
Mióta ráültették a Huskyra sokat járja a világot,főleg ázsiát,ahol próbálják népszerűsíteni,az endurót,és ezzel együtt a márkát is.Iszonyat nagy piac lenne ázsia ha bejönne a terv.
szerinted miért toltam le a motort sisak nélkül.. azért hogy aztán felfelé meg sisakba voltam..
mert először felvittem a kamerát bontósnak majd.. sisakot a kormányvédőre tettem.. ahonna ugye
bakker néztem hogy gurul pörög lefelé... mondom kafi.. a sild tuti ripizyára fog törni.. de aztán..csak az alkában is olyan szerencsésen ált meg (vidin látszik is hogy le hajulok érte ott a hátérben) hogy nem lett baja..
pedig pörgtt nem kis sebességgel nem keveset...mert ez az átkospatak kilyárólya ez nem kicsit főleg sárban nem kicsit szoptatós-meredek
motor eltakarítottam. készül a hozzádmenetre...
marad az emiksz 31..néhol volt tapadás hiányom.. de még a mitasz eksztrőmhöz képest ragaszóként működik a szikláson is...
mondjuk emes3tól szarabb...de a lemotoroz6ó kategória.. illetve viszem a tarcsi kereket az mx 51 19...az hibátlan lesz akár sárban akár kövesben
most csinálom meg dupla lapos papucsora...
ellentétben a gyári papuccsal ez nem megy fel feleslegessen magasra oldalt igy nem is csípi ki a belsőt ha a papucsnál veri is oda az ember a sziklához... és 0,3 simán működni is fog
annó dévát is a 19es kerékkel csináltam végig...nó problem
igazűából szerelem istene hozzád fordulok imámmal ...
kérlek szabadiccs meg a rogyantagyú rajongómtól. ..
mert tiéd az osztrák-ország
a 6alom
a dicsöség
mindörökké
ámmen
vagy küdd haza hogy tudjon velünk motorozni( persze ugy hogy nem kerül ki 3 szenthelyet is mint a múltkor..lehet a pongyorgumi hiánya miatt
vagy csinálj neki kint igaz boldogságot a szivében...
és akkor nem talána meg többet nyomorúságában..
mert aki boldogelégedett( a többi ismerősöm mind ) azoknak ilyen problémálya nix és nem is lehet...
vagy ez már örök
na nEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nem is kell gyalogolniuk... viszik őket repcsivel meg vonattal...
ez ilyen modern kori liberalista társasjáték lehet, idejönnek- vissza viszik, balhéznak- megkérik hagyja abba... ha nem akar hazza menni majd adnak neki pénzt a németek hogy ugyan menjen már haza.. léccilécciiiii.....
nix is ezel baj..
csak az európai idióta aki okosnak hiszi magát.. az nem tudja hogy ezeket ha beszoptatja.. akkro ezek nem fognak dalolva hazasétálni azt a 3000km...
de nem ám...
ezt kinek irta az a mocskok.. aki bitorolja a kódomat
egyébként aszombatra van lyaú pogram.. meg vasárnapra is.. motoros..bontós is ott lesz...meg tv havered is...bordányi eksztrém enduró és motorkrossz futam..
én is indulnék a kroccban..de szombat.. dolgozni kell.. mert nix kolbászból a kerités.. pedig dolgozom rajta...
már a hentessel lebeszéltem.. az 1,75 kolbászkerítést..már hajtogatják belé a kolbászokat..
j egyébként azt tudtad hogy az egy175cm magas kolbászkerítésbe 1,75m szer gyök kettő hosszúságú bélbe kell tőteni a kolbászokat?
nem ?
na jó hogy szóltam.. nehogy nálatok kicsi legyen a kerités magasság..
de ez a lényeg
odamegy x százezer ember, kiválogatják azt ami nekik kell a többi mehet oda ahová tud
aztán hoznak egy jó kis törvényt hogy amíg be nem illeszkedik tud dolgozni kicsi pénzért, mint pl itt a közmunka mert hiába van nálunk is minimálbér, nekik meg sem közelíti azt
lyó hogy szólsz..
mert intézni kell az úly gumit....nem akarok úgylyárni mint multkor a haver aki .. elég sok hejet kikerült csak azért mert azt mondta.. nem fog neki az a mitasz egtrőm amit 3 éve használ..pedig mindég úly egsztrőmmel jön... ahogy kell
egyébként barátilag mondom... kell neked a pongyori lővéból küldök át ... hogy ne kelljen anyit dógozni abba a külfődbe aztán tudnál velünk jönni motorozni...már ha nem kerülöd ki az jóhelyeknek vélt részeket..
mert beköpött a kinemondom golden hogy bakker.. ottoszép kékpatakból jobbra fel napkezdő...úr izsten mondom..egyáltalán itt volt velünk a shrác a múltkor?
ugyhogy haver .. irlyá zsirtv (akit te hoztál ide!) haverednek.. küggyün gumit neked .. oszt akkor tudol jönni sűrűbben velünk
https://video-vie1-1.xx.fbcdn....