Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót, ez elég nagy súlyú nézőpont nálam, ami miatt maradok inkább a krossznál.

Már ezek ára is az egekben azért gondolkodtam endúróson, hátha +5Eft ért kapok jobbat.
Te öntöd?

Szerintem a gumi a lényeg a papucs felett, amíg az rajta, nem csípi ki, ha az leválik, kicsípi, legalábbis nálam ez volt a tapasztalat.
Én szinte minden nap látom itt a városban őket,hidd el,eszük ágában sincs dolgozni bármit is. Milyen minőségű munkára,vagy egyáltalán milyen hozzá állásra lehet számítani olyan emberektől,aki ott szarik ahol éppen áll,vagy nem bírja beledobni a szemetet az öt méterre lévő kukába? Hogy férne bele ez a mentalitás pl az audi gyár munkafelfogásába? Elmondom,sehogy! Oké,hogy megtanítják őket betekerni a kerékcsavart (ahogy te mondtad) mert ahhoz nem kell nekik nagy tudomány,de nem mehet mindegyik kereket csavarozni.A nagyrésze nem fog csinálni az égvilágon semmit,csak tartja majd a markát (mint egy másik nálunk őshonos népcsoport),mert ez NEKI jár!
Hajlongósszmájli....!
déw
elkészültek a 19es kerék kicsipés mentes papucsai. ellentétben a gyárival ez a tallon ez nem nyúlik fel feleslegessen magasra a perem fölé vagy 1cm ..ami utána a belsőt csípi ki.. ez a lapos.. ez 0,1 sem csipi ki a belsőt
már csak az úly k 770 19 gumit várja gép
Nalunk csak a buzi motorosok huznak ilyen gatyat
Mert ezekkel a csizmara kivul racsuszos gatyikkal az a baj,hogy rippropp leszakad,vagy beleakad a labtartoba..na akkor lehet istenit esni..majd probald ki.Itt sokan kiprobaltak,es azota a cross az igazi
szerintem nem ugyan arra gondolunk,
de egy alapszabály:
"Soha ne becsüld le az ellenfeledet"
Ez most vicc volt ugye?
Köszi.

Ezeket nem is lehet belehúzni a csizmába, mindenképp rá kell húzni?
Helló!Nekem Thor van,nincs benne bélés,csak a csizmánál egy fólia-szerű vízálló betét.Ha éles a lábtartód sarka,az lábletételkor kiszakítja az alját.Sokat használom,jól szellőzik.
endurós nadrágot használ valaki krossz helyett?

No fear combat/Wind Tour van valamelyikről tapasztalat?
Ezekben van valami kivehető thermobélés, az vajon benne van a méretben, vagy + rá kell számolni?
Beszélj Zsírral, neki van kontakt, infó, lehet már elég ember is lenne.

Ami itt gond szerintem az inkább két dolog, az egyik, hogy ezer helyre hívhatják, s nincs ideje.
A másik, hogy MOn ezt kivitelezni...gáz.
Jobban jártok egy erdélyi helyszínnel, ahol a sima gyakorláson felül egy 2. nap komoly terepen lehetne vele menni.
a pénz csak eszköz...

30-40 ért lehet én is elmennék, de sokat lehetne tanulni akár itt a szomszédban Józsa Norbitól vagy van egy rakat hazai motoros is.

MO-n hely nagyon nincs rá, max egy két extrém parkban lehetne bohóckodni.
a gyárakban a soron nem szakképzett magyarok vagy egyéb külföldi vendégmunkások dolgoznak, egy autógyárban lévő 5 kulcsos kerékcsavar lehúzót bármelyik bokorugró tudja kezelni pár óra tanulás után.

Ezzel nem azt akartam mondani, hogy ezért csődítették oda őket, de ezt már egyszer leírtam, hogy ezzel csak hülyítették a szerencsétleneket, a cél a háttérben más, ahogy te is gondolod.
klúni
ja nem akkor a dzsorzs bokor úr.. a dzsorzs buss
tényleg
az egyik barack a másik bokor...tiszta kerti párti
Azt a kocerajt lerobbantottak úgy ahogy illik. A repcsi az csak ürügy. Amerika bombaz mindent, de ugyanúgy veszi az olajat az Isis-től.....Kurva világ ez az szent....
Dzsordszi
neeem..bill? ki volt akkor ...ball

régen...forter? barakk omaha?
pont az ez egy nem jut eszembe.. googlit meg nem szeretem
szép koncepcio... kár hagy a gyakorlatban nem fog működni... már eleve ott vérzik több sebböl ,ha nincs hová haza menni, akkor nincs is veszteni valo, ergo nem fog a haza vezető vonaton üldögélni a széken mint jo gyerek...

viszont amire valóban hozták őket arra működni fog, és akik az egészet levezényelték a háttérből, szépen hátra dőlnek a székükben rágyújtanak egy kubaira és elégedetten konstatálják hogy ezt "megint" megcsinálták...
ahogy imi mondta alább, minden a pénzről szól, de nem ilyen aprorol mint pár száz ezer "occso" munkaerő
Ezt a ki és miért repült a toronyba hagyjuk inkább.

És nem Bill volt az elnök.

Amúgy minden
na pont ezt a 70-80% népet fordítják vissza
olvastam nem egy cikket ahol egész tehetős és képzett emberek jöttek mert a vallásuk miatt tuti ki lennének nyírva
ezeket szépen kiválogatja a tőkés és csatasorba állítja, a spanyol azért nem jó mert ha megszopatja őket hazamennek, de ezeknek nincs hová menni, vagy ha igen akkor jó eséllyel nem élik túl
szóval ezeket azért szét kellene választani kb úgy mint a magyar nemzetiségűeket van aki dolgozni megy ki van aki a szemetesben turkálni és kupeckodni és van aki csak a segélyre hajt és esze ágában sincs semmi hasznosat csinálni
Dew!

Nekem jó az 525 euro. Amivel olcsóbban megoldod az maradjon nállad, ha nem akarsz üzletet csinálni belőle akkor elmotorozzuk közösen a felesleget.

Nekem bármelyik hétvége megfelelő, nállad vagy a Zemplénben.
Az egész világ egy nagy üzlet Déw! A pénz mozgat mindent.
Azért ezt az ősszeget,úgy számold hogy egy kinti fizetés hatoda kb.Te részt vennél egy ilyenen,ha 30-40 ezerbe kerülne?Lehet a két napon többet tanulnál mint a többéves motorozásaid alatt együttvéve.Egy biztos az RMX előtt biztos kalapot emelne ,és még fizetned sem kéne,ha pedig jobban megismerne,egy új gépet is kapnál Tőle
Ezek is csak mind feltételezések.