megértésed és HOZZÁ illetve hozzámállásod köszönöm
nem szeretnék olyan történtetekbe bonyólódni senkivel.. mint egy itt lévő aliglát6óan nekem irogató shráccal...
de nem is értem..miét van ez...
ki a faxom vagyok én neki...és miért szeretné az ő akaratát rám erőszakolni ...
hát amúgy sem egyszerűen j9ön össze egy hajtás hoyg itt lakunk találkozunk, napi szenten beszélgetünk...
pl a multkori hajtás óta csak 2 időpont volt ami elsuhhant felettünk és nem tudtunk kimenni.. egy sándély egy frálydéj.. és most ez összejött ez a thúzély
de ne higgye már senki hogy azért mert félünk valakitől hogy ... ..aki ezt gondolja az ..beteg.. de nem gyógyszer kell neki..kék meg ződ meg piros tabli ahogy tv is irta(miket szed, tényleg hallottam hoyg ez az idióta ötleteket kér hogy irják le milyen ,de öszintén a rossz tulajdonságait.. mert az első 3 az a legokosabbat mondó az emes háromat kap alyándékba, na az sem kicsit beteg, mondjuk én annyi jót irtam róla személyiség fejlesztés szinten, a hárdendúró meg ridding csoportjába, ami alapján az összes mislen gumit amit eddig gyártottak.. és valaha fognak!. ideküldhetné nekem a garagéba...az idióálya ).. hanem .. orvos
szóval.. ne képzelje már senki hogy csak azért mert tőlünk 30km nél messzebb lakik...kapcsolatot nem tart..normális emberi kapcsolatról beszélek.. nem egy ledobott esemes ha úgy látja kedve!
szóval...ne legyen már hiszti ez miatt..éljünk békébe...
én sem erültetem senkire az akaratos akaratom hogy hajtani akarok haver veled egyere haza fransziaországból .. mert a héten .. egyszer..aza eccő érek rá.. és akkor csak is akkrorr a gyerre mert motorozni akarok veled.. de egyébként egy fasszópó csóró nyomorék idiótának tartalak...
persze ..
ilyne nix és nem is lehet..
szóval szubi úr órülök hogy kapcsolatunk továbbra is baráti marad...mint itt az összes normálissal..
szubi..
nem karlak elkeseríteni és nem is foglak.. az nem az én dolgom...
de igy 9 év távaltából nem haragzol ha már 100% nem tudom mondani...
de ..az alpjárati f az valószínűleg a ff melletti...
na azzal van a valami okosság
az a hátsó az gyanússan a szivató f...
de nem akarom hogy szétbarmolj meg furogas bár mit is mert éN azt mondta.. nem akarok olvasni visszo okosságiot hogy szar lett de azért mertt te azt mondtad.. meg megszopatál köcsög.. meg ilyenek..elég ha egy ralyongóm van itt ..többre nix szükségem
ugyhogy sajna .. .ez van...9 év csak kilenc.. meg nix is a kezemben..meg az 40 delortó volt PHK talán...
egyébként az összes karbi felépítése nagyon hasonló...
ff,
alapjártat.. kehejcső féklevegőfúvóka súber a tűvel....hideginditó f, esetleg a gyorsitónak a rendszere...( ott is van f meg pumpa meg rugó) de egy jó karbi.. az gyorsító nélkül is jó karbi.. lásd a 2t egyikbe sincs gyorsító(legalább is ktm szinten..talán még ma sem
hály kolbik...
lesz majd történet is.. de az nem tőlem...
mert tegnap minden volt, de főleg akcijómentes nap nem
de mindenki megúszta...
és haz is tudtunk lyönni http://youtu.be/CNQNdPYGTzM
Ja,még annyit,az én szakmámba lehet találni könnyen munkahelyet,viszonylag normális fizetésér.Van olyan hely,ahol 200 körül kínálnak. Ezzel szemben Bécsben a kollégám kapott napi 100EUR-t,plusz fizették a szállást neki. Na ez a nem mindegy!
Vannak szakmák,amibe tényleg nem lehet itt a környéken embert találni.De azért azt nem mondanám,hogy arany árba mérik. Sok helyre keresnek embert,de megfizetni nem nagyon akarják,még. Burkoló,ács,épületgépész,hegesztő,CNC gépkezelő ezekből nagyítóval sem találsz.
goldenbazzeg
ha magadra irányitod a kamerét..de benne van a tokban..semmit nem lehet hallani.. csak tátogol..de biztos karaj lenne a duma..de igy
ha hátulról beszélsz bele akkor minden hang a helyén van..de mokor osztod az okosságot..semmit nem lehet hallani...max szályról leolvasni
ugyhogy azokat.. a mértnök sebészi pontossággal
3sec maradt benne csak hogy elhidd
ja a 3as alatt ami van.. de az olyasmi mint a 2..
a féklevegő fúvóka oldalikat azt a 2 keresztfuratot. talán azt kell felfúrni.. akkor jobban áramlik a levegő és tisztábban szivja fel a kis ff a benzint..
legalább is ezt agyaltam ki annó.. vagy 2006ban..
ugyhogy kissé megkopott ez a pontossan mit is csináltam vele.. dolog...
9 éve...
megértésed és HOZZÁ illetve hozzámállásod köszönöm
nem szeretnék olyan történtetekbe bonyólódni senkivel.. mint egy itt lévő aliglát6óan nekem irogató shráccal...
de nem is értem..miét van ez...
ki a faxom vagyok én neki...és miért szeretné az ő akaratát rám erőszakolni ...
hát amúgy sem egyszerűen j9ön össze egy hajtás hoyg itt lakunk találkozunk, napi szenten beszélgetünk...
pl a multkori hajtás óta csak 2 időpont volt ami elsuhhant felettünk és nem tudtunk kimenni.. egy sándély egy frálydéj.. és most ez összejött ez a thúzély
de ne higgye már senki hogy azért mert félünk valakitől hogy ... ..aki ezt gondolja az ..beteg.. de nem gyógyszer kell neki..kék meg ződ meg piros tabli ahogy tv is irta(miket szed, tényleg hallottam hoyg ez az idióta ötleteket kér hogy irják le milyen ,de öszintén a rossz tulajdonságait.. mert az első 3 az a legokosabbat mondó az emes háromat kap alyándékba, na az sem kicsit beteg, mondjuk én annyi jót irtam róla személyiség fejlesztés szinten, a hárdendúró meg ridding csoportjába, ami alapján az összes mislen gumit amit eddig gyártottak.. és valaha fognak!. ideküldhetné nekem a garagéba...az idióálya ).. hanem .. orvos
szóval.. ne képzelje már senki hogy csak azért mert tőlünk 30km nél messzebb lakik...kapcsolatot nem tart..normális emberi kapcsolatról beszélek.. nem egy ledobott esemes ha úgy látja kedve!
szóval...ne legyen már hiszti ez miatt..éljünk békébe...
én sem erültetem senkire az akaratos akaratom hogy hajtani akarok haver veled egyere haza fransziaországból .. mert a héten .. egyszer..aza eccő érek rá.. és akkor csak is akkrorr a gyerre mert motorozni akarok veled.. de egyébként egy fasszópó csóró nyomorék idiótának tartalak...
persze ..
ilyne nix és nem is lehet..
szóval szubi úr órülök hogy kapcsolatunk továbbra is baráti marad...mint itt az összes normálissal..
biztos hogy nem lesz zökkenő mentes...de legalább majd kicsit tisztábban látnak a liberális agymosottak...
magyarból sem a 4 osztályt végzett kancigó az aki ottmarad
vagy mi a retek?
ja és ezek a bevándorló önként és dalolva hagyák majd el az országot?
ezt amúgy hogy foglyák kivitelezni?
és tuti meg fogják tanulni azt amit kell, még féláron is
nem karlak elkeseríteni és nem is foglak.. az nem az én dolgom...
de igy 9 év távaltából nem haragzol ha már 100% nem tudom mondani...
de ..az alpjárati f az valószínűleg a ff melletti...
na azzal van a valami okosság
az a hátsó az gyanússan a szivató f...
de nem akarom hogy szétbarmolj meg furogas bár mit is mert éN azt mondta.. nem akarok olvasni visszo okosságiot hogy szar lett de azért mertt te azt mondtad.. meg megszopatál köcsög.. meg ilyenek..elég ha egy ralyongóm van itt ..többre nix szükségem
ugyhogy sajna .. .ez van...9 év csak kilenc.. meg nix is a kezemben..meg az 40 delortó volt PHK talán...
egyébként az összes karbi felépítése nagyon hasonló...
ff,
alapjártat.. kehejcső féklevegőfúvóka súber a tűvel....hideginditó f, esetleg a gyorsitónak a rendszere...( ott is van f meg pumpa meg rugó) de egy jó karbi.. az gyorsító nélkül is jó karbi.. lásd a 2t egyikbe sincs gyorsító(legalább is ktm szinten..talán még ma sem
szóval..
lesz majd történet is.. de az nem tőlem...
mert tegnap minden volt, de főleg akcijómentes nap nem
de mindenki megúszta...
és haz is tudtunk lyönni
http://youtu.be/CNQNdPYGTzM
ahogy meghallja a marha alkesz melos hogy a labancoknál kell a beton keverőbe lapátolni a murvát, máris 10 eur/Uhr-ért akar dolgozni... az idiota...
a jo szakmunkást már régen elvitték kifelé jo pénzért...
ha magadra irányitod a kamerét..de benne van a tokban..semmit nem lehet hallani.. csak tátogol..de biztos karaj lenne a duma..de igy
ha hátulról beszélsz bele akkor minden hang a helyén van..de mokor osztod az okosságot..semmit nem lehet hallani...max szályról leolvasni
ugyhogy azokat.. a mértnök sebészi pontossággal
3sec maradt benne csak hogy elhidd
ja a 3as alatt ami van.. de az olyasmi mint a 2..
a féklevegő fúvóka oldalikat azt a 2 keresztfuratot. talán azt kell felfúrni.. akkor jobban áramlik a levegő és tisztábban szivja fel a kis ff a benzint..
legalább is ezt agyaltam ki annó.. vagy 2006ban..
ugyhogy kissé megkopott ez a pontossan mit is csináltam vele.. dolog...
9 éve...