Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod ron..
mikor te adtad a havernek a tanácsot hogy hol motorozzón hogy besérwtőgydött... most meg hogy nem fogadom meg az övét.. hogy miért nem leszek az autópálya hercege..akkor is..
kiérti ezt kiérti ezt hát én nem

de nix hari mert én vagyok..zari

bajan nem válaszoltál a hosszitott difi kérdésemre
a tiéd az hogy viszi az 5diket? a rövid difivel?
Csak egy pindurkat van eltevedve a srac.
Apropo a qurvaanyazasrol.... Viktor mikor ezeket a betuket leutotted zsirferirol... Nem volt dejavud a legutobbi menetnel valaki csunyan elkezdett qurvaanyazni egy semmilyen szitunal mert a kurvaanyas hozza ert az elsokerekedhez es 10 mp megallasra kesztetett ott ahol amugy is radfert a pihenes mert pont negykezlab toltad a szsmarat mint ahogy pl enis meg a tobbiek is. Te meg csunyan kifakadtal hogy a qqquurva anyamat! Nem szep :)
En nem tanaxot osztogattam az autopalya matricaval kapcsolatban. csak megemlitettem mint lehetsrges opciot. Bar hozzateszem ezek szerint nem jol tudtam az arakat. Ugy emlekeztem egy megyei eves matrica 5 vagy 6000 ft. Mas. Jarvis jol lenyomta megint az ifjoncot. Valahogy a hegyen csak kijon valami difi. Nem semmi a fazon .
szép tervek bakker... ürrepcsi nem kéne? meg kakasos nyaloka..?
Nem fehérje kell, hanem sertés inzulin meg gorilla hormon
A kondizásnál is, meg úgy általában bárhol az emberek szeretnek kéretlenül tanácsot osztani. Ennek lényege hogy saját maguk előtt okosabbnak tűnjenek, ezért aztán nem riasztja el őket az a tény, hogy közben a környezetük (általában épp az akinek a tanácsot mondják) nevet a hozzá nem értésükön.

Nagyon ritkán ragadtatom el magam annyira hogy kéretlen tanácsot mondjak függetlenül attól hogy például pont az általad említett témában nem vagyok épp tudatlan és rutintalan. Ha viszont elragadtatom elég gyorsan meg szoktam bánni.
nem kétlem hogy jó az a szalonnás dolog, de ha toltál volna az elmúlt sok évben mellé jó sok fehérjét is lehet beindítás nélkül felszaladnál a motoroddal a hegyre
de legjobb mikor kondizok.. geci szarul csinálom de full tiszta kenyérszalonából építkezvén... már 22 éve...
és beleugatnak hogy igy nem szabályos úgy szarul csinálom az egészet...
aztán egyszer látták a deles köredzést.. a 25 perces úlyat ami fél éve megy...
na azóta.. csak hallgatnak nincs bele vau...
nem is értem.. mért kell kérés nélkül a tanácsokat sztogatni.. mert sok van belőle?meg ha valaki már 60 kilóval hashozhúz akkor már tanácsot kell annak adni aki még csak 120al
de miért érzik igy az emberek?
mondtam is.. én mért nem adok tanácsot.. mert rosszindulatú vagyok?nem nem azért..de attól még
figyu haver..
én úgy csinálnám . ha kint dolgoznék...
tenném 0,5re a lóvét...meg közbe járnék helyben motorozni,.. aztán vennék egy hegy-oldalt... aztán azt is motoroznám.. közbe gyűlik a lé .. lenne sok sok gyerekem.. sok sok fain pinától ..aztán lenne egy házam ,.. meg még egy .. itt is ott is.. aztán amott is.. szóval már abból is lenne 3.. vennék tengerparti villát is .. meg kanalat is
lenne egy pizzasütőm.. ..is....köré építenék pizzzériát...is
szóval ha külföldön dolgoznék fain lecsóért akkro igy csinálnám a helyedben.. mert nekem pl ez lyön be.. ezek meg a bárányfelhők nyári melegben

ha véletlen nem fogadod me ga tanácsomat.. nix harag és nis igy fogadom meg a tilyédet..

bakker valakinek tudok még segiteni tanácsilag
fórumon a duma...

itt van pl pár beirogatps megmondja hogy hogy csinálja az ember aztán mikor elmondom hogy mért nem úgy akkor meg besértődik hogy nem hallgatok rá-kissé csajos a szitu... ...
mikor meg neki adnak tanácsot ő egyből leoltja parsztot..de nem gond...pl ez az ember is fentlenne a zárt fórumon.. akkor mi értelme a zárnak...

nem én úgy gondolom..
irogassunk ami jól esik.. aztán megy az osztás.. éssszel bele fér...
ahárddeendóró volt ilyn zárt fórum a fészbukón.. nagyon zárt volt mert mikor voltam olyan 1300 tagja lehetett a zárt fórumnak...
hivott a moderátor boldogh boldogtalant...
most talán hallottam hogy megent megfenyegették a marhályát...ki is ita a forumába hogy élesveszéllyessen megfenyegették.. valahol megent olyat akart csinálni mint neked dév a mártában..na ilyne nem hiányzik senkinek...
én is hogy megyek ide oda.. szigoruan vezetővel aki tudja hol hol a jó hely.. hol az ami még motorozható ahol még nem gáz ha megyünk sem turista sem na-truista sem vadász szempontból..

szóval zárt forum úgy kirugtak mint a pinty.. mert olyat tanácsot mertem adni hogy a csúnya beszéd(mi van fasszopó, mivan veled a qrwaanyád..stbstb tbc) a másik iránti mértéktelenül nagy tisztelet hiány!...
olyanra meg vigyázok hogy amit nem akarok dátzumok helyek azok nem kerülnek ide.. a videók.. egyenlőre azok olyanok, sajnálom senkitől.. de pl azt nem arakom fel mikor a motort a 4dik szaltót röppeni fölfelé majd bucskázik alá a mélybe 3 km magasról
hamár igy zsanette-ozunk
mi az a 110 utazós difi
én azt tudom .. ezt 50..52 berakom 5be! már a városi forgalomba...
kissebb sebességnél még nem szabad.. de igy 50 nél simán elmegy...nem rángatdadogszaggat.. nem terheli a motort! ezt a golden féle kis futóval! 3 motorral a fedélezeten is tudja.. 51-52 már 5ben szépen elmegy..és ki is indul ha adok neki gázt
za a 110 difi az.. az mondjuk ugyan ezt ha 60 körül játszaná meg.. vagy később! akor az már érdekes lehet!
egyébként én sem költök rá ..csak úgy amit kell... mindég üzembiztos legyen!
látom miket locsolnak rá az újabb magasnyomású gépekr.. hát az nagyon állat hogy 1 literrel kevesebbet fogyaszt .. 20al több az utazója.. de 3 évente 4kilót rádobnak csak az adagolóra...meg a kettőslendkerék súly.. meg a lófaxom drága kuplungok....
mikor ez kuplungos lett a nippartszos komplett kuplung szett volt 20 rugó meg 10 a mókadijj...
a gép kb 2-3000 kilóméterenként besziv 0,5 liter olajat.. -20ban (ha van benne 10% benyabekeverés is indul mint irtad két izzitás és már gyönyöűen pöcörög is...
ugyhogy meg vagyok én is elégedve.. a 100 utazó meg ..teljessen jó nekem is..de ehhez tényleg nem kell autópálya...nem nyereség ha 10 percel rövidebb egy 3 órás út...ha meg még hossszabb a táv ..aakkor meg különösen nem.. mondjuk hornyákkohoz kellett az autópáyla.. mert a tengerig zadarig.. más ut nem nagyon volt..
igaz hogy 25 volt a benyaköltség a horváth részen, és + 20 az autópályadijj..ami azért nem kis rabolás.. de pikk pakk ott voltunk.. az meg jó.. split felé már megéri ha az aljakon megy az emberr és 1100km hejett 650km ből a paton van a paraszt... az 650 km az kb 10-11 óra..mig az 1100 sem kevesebb óra az autópályán sem+ pihenők akko simán az is 11-12 óra
ha mindenki így gondolkodna akkor bezárhatna a youtube elég gyorsan
de érthető, mert egyszer tettünk fel olyan videót ahol egy favágók által széjjelrondított úton jöttünk lefelé amire épp rákeveredett egy patak aztán egyből leköcsögöztek a méregzöldek hogy mi mekkora természetkárosítók vagyunk
bár látványügyileg ütősebb volt mint az egekig sztárolt szilvásváradi fátyol vízesés, na de akkor is egy szétugrált erdei út volt
Én a vétel után műszakilag rendbe tettem (és azóta is ha van valami), de extrát költeni nem fogok rá. Ezért nem vettem meg a hosszabb difit sem amivel elvileg a 110 utazható lenne, nem javíttattam meg a csapágyas klímát, vagy a horpadt hátsó ajtót. Alig megyek vele. Nem mellesleg az enyém filléres gép és szeretném is így tartani hogy az eladása se legyen bukta. A kabin szép tiszta és nem szakadt, de ennyi.

Szakmai kérdés: a tiédben a vízhőfok mutató üzemi hófoknál hol áll? Középen? Az enyém a vízszintestől eltér egy 5-10 fokot felfelé, gyanítom ez nem normális.
okés látom...
A Sea to Sky on Holló Bence jól megy, Nagy Peti is 300 emberből, a 64 meg 67. hely.
http://www.redbullseatosky.com...
A 2. napon Wade gyerek nyerte.

A kis Letti lenyomta a fatert

Holnap lesz a mindent eldöntő mászóka.
aki kér elérést, s tudom ki, látom motoros, vagy egy olyan ember, akiben megbízom, tudja ki a kérő, annak adok, s nézheti.
A kamu kémeknek nem szándékszom.

Nem célom nekem zsé keresés, vagy hogy bárki lesse, haveri körben nézhessük egymás élményeit és annyi.
A fórumon való duma is jobb lenne privátban, haveri/motoros körben.

A listát is megnézheted, csak kattints az összes lejátszására, ne zavarjon, hogy jobb oldalon azt írja, privát.
bakker..
az állat.. mert én nem is adtam tanácsot..
világért sem szolnék bele életed folyamába.. minek is már 40 elmultál...
aki ilyenkor beleszól az életedbe ..tanácsnak mondván...
az mind azt hiszi sügér vagy...
nem kell tanács.. csinálni ahogy jól érzed magad
ha igy csinálod ..lyól csinálod..
na ez már azért tanács

majd ha kérdezel.. és akkor kapsz választ.. na az már tanács.. jó tanács.. a többi..csak kioktatás
Kolcsonos az egymasnak adott jotanacsok megfogadasa. pont ennyit hasznositottam enis a tieidbol.
a 170öt per 80 gumival.. 95 ötöt mutat.. és 100km tettünk meg egy óra alatt a pályán.. pont néztem .. épps és pont 60p erc 100km...
azaz a 110 mutatott z óra.. az 115...118km/ h
de azt is birta...
most vettem hozzá 185/ 80 c gumit.. az még magassabb ...ott úgy lehet 50nél már 100at megy
ide is el kell vigyél.. most tutti megmásszukk
https://www.youtube.com/watch?...

meg ide is...még pár lépéssel feljebb és mehet a zorróÓÓ

ez is még zerge meg danival
Nekem a valós 110 már végfordulat közeli (óra szerint 120 körül). De az enyém tgk (2 személyes) és kapott már az élettől. Mondjuk mínusz 20-ban is indult pöccre (két izzítás után)
figyu..
autópálya menet volt mikor mentem ki horváth-ba nyaralni. kimondom....ha a fene fenét eszik is ..külföldön nyaralni ...
lényeg.110-115nél 9,5.. 100nál 8 liter volt a fogyasztás..
ugyhogy végül is biri az autópályát is.. de persze akkor már pörög is mint az atom.. a 100 utazó az jó is meg.. el is van halad is,.. de ez a 100 ezt tart6 közúton is...ugayn ekkora fogyasztás mellett ..sőt.. keszthelyen most 7,6 átlag volt..
hogy jön ki több az autópályan a 1000 utazóra.. meg a autóutakon .. ugan ott mikor még ott pumpálja is az ember a gyorsitásokat meg előzéseket...nem tudom de ez van...
vanett ezt tudja.. 50 nél már 5ben van! ugyogy nem kell fénysebességgel való utazást várni töle.. de el visz minden jó motorozásra
déwhez
mente: független a szí tú szkálytól a redbull romániáxe-étól illetve az erzbergtől is
de azért köszi hogy szólsz..
lyól mondod az éves autópáyla matrica.. mert kistehet a zsanette .. az 10.. ha futót is húzok akkor az 15.
plussz ez nem egy rakatta itt 100 utazó van...nem 130.. tehát ha a balatonra is mentünk.. pestfelé.. vagy az aljakon.. az ugyan annyi időben volt mind akattő csak az egyik 55km hosszabb..bár igaz nyuglmasabbank tűnik..(álmositobbnak de ugyan annyi idő..
mint mondottam ez nem egy raketta de azért szeretem..
elvisz oda alol a jókat hajttom-juk
a matek az meg az.. a múltkor is.. a pályán 15 percet spróoltunk... amint egyszer 1 6ár( egy határ)átkeléses behülyézéskor sikerült a zarándi 2ó 15 percet.. 2ó 45 percre lerövidíteni
akkor végérvényessen visszatértünk a régi kedvensz ..totyakomlós felé vezető hadiösvényre
de azért remélem nix harag..
akarunk menni a lyöwő 7en is hajtani...(mint eddig is ami sajna nem jött össze , mert nekem családom blabala ,de inkább macsakellésem ) lényeg... lyöwö 7re is ban tervezve menet..
7főtől péntekig.. esetleg sándély.. mert szabin vagyok egy nap kivételével.. az meg a szombat..de ha nektek akkor jön össze , nix harag.. nekem csak az az egy nap a nem jó..
majd dévnél bepótolom október dereka után

azért köszi a lyaú tanaxot......
Nem tudom Zari hogy van vele, de a nissannal nem megyek fel autópályára. Nekem a rövidebb difi van benne és valós 90 már elég kemény, a kamionok meg 100 körül mennek

(Többek között ezért is nem mentem még el Erdélybe.)