Viktor csak javaslat meg ne ilyedj! Eves autopalya matrica csak csongrad megyere azt hiszem 5 vagy 6 ezer ft! Es azzal tudsz menni a szamosra fontos helyekre vezeto autopalya szakaszokon. Lasd szeged elkerulo es a roman hatarig vezeto reszeken. Es evente igy mehetnel ahanyszor akarsz rovid es gyors uton. Nekem azert kellett teljes egesz orszagos mert 6 megyen jarok at es igy szarabbul jott volna ki mint a megyeivel. De neked sokkal jobban megeri mint a kisutakon baszakodni
Hodmezotol 3 ora 20 perc es kb 4 x lemertem par perc difikkel ugyanaz. Nem gyorsan nem sokat elozgetve. Autopalyan. Amugy atadtak lugosig a palyat ami azt jelenti hogy a lassu reszbol meg kiesik 45 km . azaz kb meg fel oraval megrovidul az ut. Jol szamolva kenyelmesen 3 ora ala csokken a menetido. Otelu rosutol meg meg ha bevallalja valaki lupeniig . ott meg meg komolyabb a terulet sokkal tobb jarhato utvonallal es patakkal.mint poianaban. Ott sajnos csak a kijart utak jok es az a par patak . lupeniba kurvasok jo patak van. Ezzel nrm akartam mondani semmit csak a 4 es fel orat sokallottam.
déw...
ez nekem meg titkos.. az első 3 amit leistáztál a körökről...az megy.. azok faxák is nagyon...nagyon nagyon..
a megbeszélt időpontban számit6tsz az érkezésemre...
és ha kibirom.. az sx-f 450 is ezt az igénybevételt..akkor ottmaradnék midn a két napon.. a sirókiakhoz meg malyd elmék máskor
bakker.. nagyon faxák ezek a helyek...
igaz hogy a poiana sincs messzebb tőled csak egy 20km rel... de oda az út is nem 3ó 20 perc hanem 4ó30 p...
de az hogy van vezető egy helyen az maga a megfizethetetlen kategória...a r 13 nyomtot meg már belyártuk párszor...ugyhogy
vágyom már rád... nagyon
nem tudom.. a delortóm a gyári az 40 volt..
de 38asnál is lehet beválik..
de nem tudni hogy 100% az e a bajság mint ennél a 2003 650 fe limited edisön fostalicskával volt...
bakker...
déw faxa ez ...
csak az nézze ki megérdemli
lyól mondod ezt a listázási dolgokat aki. érdemes rálya
titokolvasóknak ott fórumolvasgatás...
videóból nem kell leszivni hogy esel kelsz hogy vered össz a motort.. pedig nálunkis van ilyen.. haverok mg láthatják ha bénázol is.. nem kell összevágni hagy lássák hogy szenvedünk nem csak minden mindég elsőre...mert tanulni is kell valamikor
Igen, hallani már, ha melege van.
Az a domb az egyik mumusom, aminek a tetején meglocsoltam, egyenesen még sose tudtam felmenni, akkor meg elég gáz volt a talaj és a kuplungon keresztül elmelegítettem a vasat, annyit csúszott
A hidro kuplung így 8 lamellával működik, 9 hez nem emelt eleget.
Olyan a géped mint Frankenstein teremtménye Nekem nem is kellett lelocsolnod a blokkot mert már hallottam a gép járásán, hogy melege van. Az rm-em idézte. Bevált a hidro kuplung?
ez nekem meg titkos.. az első 3 amit leistáztál a körökről...az megy.. azok faxák is nagyon...nagyon nagyon..
a megbeszélt időpontban számit6tsz az érkezésemre...
és ha kibirom.. az sx-f 450 is ezt az igénybevételt..akkor ottmaradnék midn a két napon.. a sirókiakhoz meg malyd elmék máskor
bakker.. nagyon faxák ezek a helyek...
igaz hogy a poiana sincs messzebb tőled csak egy 20km rel... de oda az út is nem 3ó 20 perc hanem 4ó30 p...
de az hogy van vezető egy helyen az maga a megfizethetetlen kategória...a r 13 nyomtot meg már belyártuk párszor...ugyhogy
vágyom már rád... nagyon
de 38asnál is lehet beválik..
de nem tudni hogy 100% az e a bajság mint ennél a 2003 650 fe limited edisön fostalicskával volt...
bakker...
déw faxa ez ...
csak az nézze ki megérdemli
lyól mondod ezt a listázási dolgokat aki. érdemes rálya
titokolvasóknak ott fórumolvasgatás...
videóból nem kell leszivni hogy esel kelsz hogy vered össz a motort.. pedig nálunkis van ilyen.. haverok mg láthatják ha bénázol is.. nem kell összevágni hagy lássák hogy szenvedünk nem csak minden mindég elsőre...mert tanulni is kell valamikor
ezt én is megcsinálom ilyenre
Hétvége, menjetek motorozni!
Engem is felvennél? MrBanditx21 a youtube nick-em. Köszi!
imreendurokukacgmail.com
Szintén engedélyes privát.
http://youtu.be/pJ35pCoFTlg
Holnap lesz a záró race.
Eredmények az 1. napról:
http://www.redbullseatosky.com...
Videók:
https://www.youtube.com/result...
Igen, hallani már, ha melege van.
Az a domb az egyik mumusom, aminek a tetején meglocsoltam, egyenesen még sose tudtam felmenni, akkor meg elég gáz volt a talaj és a kuplungon keresztül elmelegítettem a vasat, annyit csúszott
A hidro kuplung így 8 lamellával működik, 9 hez nem emelt eleget.
Aki nem akarja ide kiírni, emailben is elküldheti.
A jövőben is csak ilyen videók lesznek tőlem.
drharmathkadosa@gmail.com
köszönöm.
http://index.hu/tech/2015/10/0...
Én is szeretnék..
Amúgy jók a videók, bár még nem értem a végükre.