Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki szállta meg? csak nem az ámerikáji hádsereg gyákorlatozik ott?
na mi a pálya titok olvaso... nem engedett az asszony a géphez mi...
Sztapicsa,ez gyülekezet! Komoly tömeg!
A nyírségi brigád erődemonstráló seregszemlét tartott a közeli ideiglenesen idegen megszállás alatt lévő területen.
Ez megint egy okos akadály volt.
2:32-nél Hihetetlen mik fordulnak elő.
http://youtu.be/bBZG2ZCjCwg
az faxa..
déw.. ha grehem átüle egy sx-f 450 re .. taddi blázkómég a hátsó kerekét sem látnál az első kanyarba furdulás utántól

a felesleges kidobások ..az a laptom amit vesz az ember egy nyaralásra.. aztán használja2 órán át majd megent egy évig pihen a számitogépasztal lábánál.. ennyiből belerak6ttma volna az 5diket a kis esikszbe...csak nix kedvem széthúzni a semmiért..
de amúgy baxa a csőröm... mert hazafelé az a 2x 5 perc gyorsba meg.. élném ha 100 felett utaznék a fák közt.. lehet karira a sok unalmas órámba csak szétpattinotm azt a blokkot..
csak hogy kevesebb legyen az a fogyasztás ami .. a 67 km 4,5 liter.. mert sokallom

vagy kiszedem a szélvédőt és meyek úgy

Hány ból maradt 6l-er a 38 kmre?
Mi lett a kameráddal?
Látom megint dúl a Jodlis Zari love

Most mi pattintotta ki? Vagy ez az alap hangulat kettőtök között?
Szép estét!

Ma hihetetlen jót mentünk
8 órát kint voltam, ebből 4 üzemóra benne a vasban, sose mentem vele ennyit egy huzamban. Még maradt benne benya, azt nem tudom hogy

Ami hihetetlen az Gyuszó, akivel mentem. Volt egy 450 es kawa-ja krossz gép, azzal kicsit nagyobb dombon alig tudott elindulni. Átült egy 13as EXC 300 ra, azóta kicserélték, simán jött vele ott, ahol mentünk ma. 1 éve endúrózik, ügyes Azt monda a kawan az 1 es olyan, mint az EXC-n a 3. nem csoda, hogy azzal nem lehet endúrózni
Ezek után érthetetlen számomra Zari hogy a picsába megy azzal az SX el Lehet ráülne egy rendes enduróra és lenyomná még Graham Jarvist is
A másik hihetetlen dolog, az EXC fogyasztása, 5L nél járhatott, amikor nekem már 8 at behúzott az RMX.

Megnéztük majdnem a teljes kört, amit kinéztem, a patakmeder az jó húzós lesz a végére, amikor fáradt az ember, ma azzal kezdtük.
A fákat ki kell mennem gyakorolni, tudom mit kéne csinálni még se azt csinálom, elestem ma az összesen, a nagyot nem mertem megugrani a dupla kuplungos technikával, nagynak látszott mögötte a lyuk, pedig nem volt az.

Ami rossz volt a napban, a 3. óra után a térdem már nem bírta, fájt állni. Úgy látszik a múltkori sérülésnél, amikor jól bedagadt, történt valami maradandó.
ez a 4x annyi egy kicsit túlzás, max duplája, de ha zsírcsökkentés a lényeg akkor még annyi sincs
nekem olyan napi 800-900ft között volt a napi kajám
Az autorol beszelunk. Hogy 1 liter vagy 3 literrel eszik tobbet leszarod. Mert mashol elbukod ugyis. a sulyfogyasodba bele kell torodj. Nem az szamit mit edzel hanem az mit eszel. Amig nem.valtoztatod meg radikalisan az ezkezesed .osdzetevoit felesleges halalra edzened magad mert semmit se fogsz fogyni. Nem akarlak elkeseriteni de miota ritkan talalkozunk en azt latom hogy ibkabb folfele gyarapszik a sulyod a fizikumod pedig csak romlott a par evel ezelottihez kepest. A kajan sok mulik hidd el csak az 4 x annyiba kerul. En is mocskokat eszek sajna es keptelen vagyok a hasamvol leadni . fura hogy ahogy otthon voltam 2 het szabin. Egybol tudtam rendes kajat bevinni es rendszeresebb volt a testmozgas egybol lement a hasambol 2 kilo es jobb lett a kondim is. Hianyoznak a heti rendszeres motorozasok es a beiktatott palyazgatasok. Picsaba.
havvvveeeer...
mi az összefüggés a fogyasztás és a külfődi munka közt?
ha van külfődi munkám akkor számit a fogyasztás? mert akkor sose legyen
én a fogyasztást inkább centikben mérném.. de sajna mm sem jön
A "megint"egy kicsit túlzás,inkább most-ra javítanám
Vitathatatlan,hogy Jarvis technikailag a világ legjobbja
Ez tanax lesz. Vedd ki a szelvedot elol! Hatul is nyisd meg az utat a szelnek. 40% legellenallas javulas lesz! Sapkat vegyel. Vagy valtoztass munkahelyet menj kulfoldre es leszarod a fogyasztast
az a difi....
az ugyan az.. én nem is hallottam másról.. most ami lesz a az a nagy gumi.. az nem 95=100..hanem 92= 100.. na az már még jobb lesz..

de a fogyasztás az nem difi fügő lesz.. az légellenllas függő ..csak könyneben megy mondjuk 100nál a motorja
A tegnap karikáztunk a bandával 1et. Fasza menet volt..38 km volt a megtett táv és majdnem a 3/4 tank mindenkinek elment,nekem vagy 6 liter meg maradt...de 11-től 5 ig motorozgattunk ,meg meg álltunk majd a hülyeség. ..király volt ,vinnyogások nem voltak.Mindenki majdnem uj gumikkal en meg egy jó kopott,vágott Metzeller sixD- extrémmel ugy is az elsokkel verekedtem az oldalakba.
Videó nix mert kamera nix
Köszi, akkor még sincs baj a termosztáttal.

elsiklottazazagyam felette
nekm mikor vettem..
épp csak megmozdult..
termosztá csere után..
vizszintes kicsit felette vagy alatta az mindegy..
mikor vettem.. alulról 1mm ment fel 10 perc után és aztán sehova tovább..
annyi volt.. elém behuztad a gépet .. én meg annyi tmondta a kurvaanyádért bénáztál be elém.. mikor mondtad ..ne ugass előzzél meg...erre..
erre mond6tasm hogy menny a rva nydba..
de sajnálom mint mondottam..
de ez nem ugyan az mint hogy tömegben beleordit a távolságvb a tv féle hülyegyereküdvözlés...
talán ebbe kiegyezhetünk mint ketten voltunk senki sem hallottal.. lehet igaz sem volt
nem lejáratásból..
Te se válaszoltál a vízhőfok visszajelzős kérdésemre, addig

Amúgy nem tudok rá mit mondani. Nekem is úgy mondták, hogy vegyek rá olyat, de mondtam hogy nem költök rá. Amúgy nekem is 50-től van ötödik, alatta nem szereti. 55-től meg olyan fergeteges a gyorsulás mind 4-be mind 5-be hogy tök mindegy melyik választom.
bocsánatot is kértem.. mert nem viselkedtem veled szépen..de nem törlöm irásod.. mert az nem én vagyok.. igen nekem is leugor6 az az éksijj..10sec engedélyezett
azért most már nem fogok többszor.. ott akkor 13 szor kéretem..... lyó haver..
ott akkor leesett a szijj 10mp re.. aztán vissza is raktam
valami tanács még...

a szombati menet meg hülyén hangzott de tényleg szabin vagyok egész héten minusz a szombat! akkro kezdek...
ha előtte kimegyünk a többekkel ahogy tervezzük a 7 elején.. akkor is ha hazajössz és péntek vagy vasárnap ! el megyünk elviszlek.. mert tartozom neked egyel