Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Könnyebb extrém kör, első 1 órája fél órában(kivágtam az utazósat, meg a nagyon szenvedőset), a másik fele sajna nincs meg, kamera már nem vette.
1. rész:
https://www.youtube.com/watch?...
2. rész:
3. rész:

Csak azok tudják megnézni, akinek adtam jogot, s belépett valamelyik google szolgáltatásába(gmail,youtube)
Akiket találtam,ők láthatják elvileg: zari,jaxy,gecsa,raay,zsír,rikizuzda,
Többi emberét innen a fórumról nem ismerem, így nem tudtam adni jogot, ha adtok gmail címet vagy youtube fiókot címet, felveszem, s látható lesz.

Szerintem így a tuti, a publikus videók nem ok, a kilinkelt nem listázott se ok, mert a link birtokába bárki meg tudta nézni.
az emberiség nem tudja agyon vágni a bolygot...

a föld simán túlél bármekkora atomozást vagy akármit... az élet is marad,, rengeteg baktérium egyszerű élőlény ,mélytengeri élet stb, de például a csótány is túléli ...

csak saját magunkat fogjuk haza vágni, valamint a számunkra élhető bolygót....
nekem a 38 as karbi van azzal működik?
Ha ez így meg tovább, akkor a nem látható gazda (gazdák szerintem) hamarosan ugyan úgy szembe fognak nézni ezzel a problémával mint Európa. Tudod, mint amikor bevetik a halálos vírust a frontvonalon csak aztán az nem marad ott ...
Ez nem a globális tudat, hanem a sajtó és a politika játéka. Nyomták mint állat a menekült kérdést (szinte nem is volt más hír) ezért mindenkit elkezdett érdekelni, most meg nem nyomják annyira. Itthon ment az ijesztgetés, aztán most azért van kis nyugi hogy elhiggyük a jelenlegi kormányzat megoldotta a kérdést (nyilván a mi alatt nem magunkat értem). ("Amikor a farok csóválja" c. film ha még nem láttad.)

Népszerű ez a restart elmélet. Véleményem szerint esélytelen, mert ha az emberiség a pusztulás szélére ér akkor hazavágja a bolygót (persze anélkül is csak így lassabban).
http://www.police.hu/hirek-es-...

Ezek a szerencsétlenek csak eszközök, nem rájuk kéne atom szerintem, hanem azokra, akik szopatják őket is, meg minket is.

Nem tartom jó ötletnek, ha a kertedbe berohangáló kutyát bántod, a gazdáját kéne jómodorra nevelni, aki átzavarja hozzád.
Persze előbbi esetben elég nehéz egy "nem látható" gazdát megtalálni.
Szerintem is elbeszéltek egymás mellett.
Te a háttér dolgokról beszélsz, mit akarnak elérni, akik megvezették a jónépet, bajan meg arról, hogy mivel hülyítették meg a tömeget, aki elindult. Senki nem fog Európába jönni csak azért mert mondják neki, kell valamit adni nekik(vágyat kelteni) pluszként ha ez nem lenne elég, odahaza meg egy kis ösztönző félelemkeltést is csináltak, amiért önmaguktól elindulnak...adtak nekik pár facebook posztot, meg egy két ilyen hírt a munkalehetőségekről, utána már a globális tudat megteszi a dolgát.

Érdekes ez a globális tudat dolog is az emberiségnél, pl magyarok, amíg "alig" jött menekült áradat, ezen pörgött mindenki, most hogy 2x-3x annyian jönnek naponta, visszaesett az érdeklődés

Szerintem jót tenne az emberiségnek a világszintű globalizáció, kultúrák, vallások, különféle pénznemek, tőzsdék, országhatárok nélküli világ, ahol az ember embernek látja a másikat, ahol nem tudnak játszadozni az értékcsere céljából létrejött pénzzel, stb.
Csak a bibi benne van az ember fejében, ezért nem lesz ilyen világ...
Valószínű ha egy gyerekek tömeget elszeparálva nevelnének ilyen módon, náluk se működne, mert az emberi természet nem tudja ezt elfogadni.
A mátrixban megmondta az építő, alkottak egy tökéletes világot az embereknek, monumentális kudarc lett, mert képtelenek voltak elfogadni.
A természet majd rendet tesz idővel, lerázza magáról az emberiséget, aztán aki marad, majd lehet felülemelkedik ezeken és másként csinálja vagy nem és restart.
Jó motorozást!
ezt láttam már ..de ezen most is besírtam...
hály kolbik...
látom lynó átment z hogy azt a 690 esem nem tetszik.. de ez a 10 éves exc-sx ek.. ezek nagyon...
de a 2013 sx-f 450 is nagyon nagyon...
a 2016os úlyak olyan furik

subkiss...
a 40 alapjárati fúvóka alatt van egy másik fuvóka.. az vaalmi féklevegő szerű..
azt is ki lehet venni..
azt kell felfúrni 100as ra ( 1mm fúró)...
az a bajhogy az olyan kicsi azért is keveri szarul a gép...
nem a 40 alapjártat a kicsi hande maz az alatti aliglukú fúvóka okozza a gondot...
legalább is egy 2003 delortónál ez volt...
raktam én bele 33 alapjáratit is.. akkro meg hidegen nem indult az istnért sem...
de hogy a aapjárati f alatti kis fúvókát megnöveltem...
minden inditási gondja.. mind hideg mind meleg megszünt!
azért ah nagyon eldől azért egy 650 berugni azért oda kellett más is..
de egyébként utánnan indult mint a parancsolat( normál eldőlés vagy leböffenések után)
Lehet kezd kurvulni a világ, de én is hasonlóképpen gondolom
Akinek ebben a netes infó dömpingben nem áll össze a valóság közeli kép, az úgy marad.

Merkel accony hazafias érzelmeiről ez a filmecske elég sokat elárul, ajánlom annak aki még nem látta.

http://youtu.be/g7XyKefg4D0
Hali, a dellorto okosításról írnál pár sort, tudom hogy írtad már de nem találom. A legnagyobb bajom az hogy mikor eldől a motor utánna az istenért nem indul be csak sokadik rugásra.
Mentem is vele eddig ez évben vagy 5 üó-át, így sokáig jó lesz!
Szep ez a jószàg ! Valamiert ez a ktm kinezet nekem a best. Az ujak belagyultak. Nezegettem a 16 os sxf eket (17) es leendo exc k. Valami erthetetlen modon abszolut nem tetszenek. A hatulja rettento bena. Migrans ugy mostansban leeresztett. Pedig biztos jonnek ugyanugy ezek a patkanyok. En ha nalam.volna a fokapcsolo bizony ledobnam magunkra a fatboy atombombat. Es egy kisbolygora mentenem a feher fajt. Ugye nem.vagyok rasszista?
Ezt soha nem vitattam.
mellesleg ha gondolkozol az első mondatodon hamar rájössz hogy az emlitett miniszter adott kijelentésével pontosan szembe megy a saját főnökei, az ex keletnémet fizikus Merkel anyu akaratával......

nade felesleges ezen vitázni mert elbeszélünk egymás mellett ugy látom...
Megbokrosodott a ménes!
mert semmi köze az adott folyamatoknak ahhoz hogy europában pár szakmában munkaerő hiány van....
Fejlesztetted a technikát?

https://www.facebook.com/video...
A német politikusok szerintem a legkevésbé sem autentikusak jelenleg. Az meg, hogy index hivatkozik valamire vagy bárki más nem számít, csak a forrás. Mint mondtam a munkám kapcsán van tapasztalatom, de mivel ez számodra nyilván nem ellenőrizhető ezért gondoltam berakom a linket hátha így már elhiszed. Látom kár volt.

Miért gondolod, hogy attól erősebb a mondandód hogy az enyémet folyton butaságnak titulálod?
Nem vagyunk egyformák, pedig a kategóriájában minden szempontból első helyen van! Enduroban meg nálam ez az etalon.
kérlek ne erültesd ezt a zöldséget , mert teljesen rossz helyen kapisgálsz....

hiszen még a német migrácios ügyekért felelős miniszter szerint sem lehet a 10%-uknál többet hatékonyan beilleszteni...
ő talán autentikusabb a témában mint holmi statisztikás index cikkek...

amugy én nem foglalkozom többet a dologgal mint szükséges...az tény hogy a mai világban a politika befolyásolja az átlag kisember életét ha akarja, ha nem szóval a homokba dugom a fejemet politika végképp szar döntés...
érdemes az embernek követni a folyamatokat ,igy "talán " nem érhetik tul nagy meglepetések, ennek ellenére mindig azt hangoztatom hogy amivel tényleg sokat kell foglalkozni érdemben, tettekel az a te és a szűk családod jövője... kb ennyi..
Jó, túloztam. 3 csavart kell kiszedni. (videó: https://www.youtube.com/watch?...)

Az áttörés kapcsán, azért gyanítom gond az, hogy az enduróban a ktm, a krosszban meg szinte mind sokkal jobban motorozható. Akár milyen összehasonlító tesztet néztem eddig, a husqvarna sosem végzett jó helyen. Nem rossz motor, de a többi jobb. Újként pedig nem sokan vesznek azonos árban husqvarnát gondolom.
sanyó..
az faxa

bajan..
hát nekem a béenvé hátsó rugóstagjával bajom eddig sem volt.. szerintem összekeversz valakivel.. és nem is kérdezted mi bajom vele.. mert amúgy semmi.. az tény és való.. az a tisztaságnál az elég gáz...
nekem nem kell tisztán tartani viszont úyg lelóg..félő hogy középsztenderként üzemelhetne
az a lk csere akkor tényleg nem egy bonyollult dolog..de akkor hoyg is van ez a lengővilla felfogatás? ?
egyébként semmi bajom a bnv vel sem a bergel sem.. hajrá gééépeeeek

a lánc hogy állandó feszességü az karaj...
de valamiért ez a bnv sem lett áttörés akár csak a berg sem..