Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is az vagy. Ha építesz nekik ólat, nem fognak elszaladni. Mármint ha megérzik a szagodat!
Igaz. Mind elkurvult. Csak ígérgetnek. Aki ráér, az meg olyan is. Tisztelet a kivételnek... Jimmy, ez nem te vagy!
Allitolag gyor kornyeken.nincs semmi szakiparban eleg mester mert mind kijar melozni. Arany arba merik a jo szakikat igazez?
voltál-e baumax-ban? bevásároltál a brutális akciokbol?

amugy az a hir járja hogy nem is csődbe ment hanem megvette az egészet a Jimmy, és ugy fogják hívni hogy JIMYMAX...
a rutin, meg az évek...
https://www.youtube.com/watch?...

kicsit csúszik a kuplungja, vagy rengeteget csúsztatja
Mennyire el tudja forralni a kuplung a motort, amikor nekem is csúszott, állandóan forrt a vas, vagy ha sokat csúsztatom, megforralja rendesen.

Itt van a többi sea to sky videója is:
https://www.youtube.com/channe...

Hasonló a terep, mint nálam, csak ott nagyobbak a sziklák, s ennek köszönhetően nem fordulnak ki a talajból...
Aki elcseszte a gumiválasztást, nem valami puhával ment, az nagyot cumizhatott ott.
Vegyél egy gombos villát, átforgatni a pénzt, mert ebben a nedves időben alulról penészedik.
ááá, megértelek.... egyszer láttam egy filmet ami pont erről szolt milyen boldogtalanok a gazdagok...
Ne vegyel. Egesz nap szarnak es zabalnak.innen epp tegnap vittek el a harom lovat. Halistennek!
Ebben a sorrendben:-)
Melyiket? A zsákbafutást vagy a hátrafelé szökdelést?
Ez IS gyülekezet!
Dehogy,csak nem nagyon van mostanába időm. Annyi a pénz,hogy egész nap azzal vagyok elfoglalva,hogy mire költsem.Már nem tudok mit kitalálni.Eddig is megvolt minden,most vettem két helikoptert,meg egy drift autót.Azon gondolkozok,hogy veszek lovakat,csak azok meg büdösek.
Rossz képet raktam az előbb
Hali melyikre gondoltál nem teljesen tiszta
Uvegporgetes .
Lehet, hogy volt de én azt már nem vártam meg:-)
4l ment el 38 km..3,5 u.o..csak szopkodos
a csapatépítő tréningeken szokott lenni zsákban futás, meg hátra felé szökdelés, este meg mindenki sexel ...

csak ugy mondom...
még 18-ban az oláhok.
Az eggyik büszkeségünk, A-s versenyző vetette fel az ötletet, a Fekete Erdőt jól ismerő társunknak, (aki egyébként kiválló endúrós), hogy legyen egy 3 napos csapatépítő rendezvény, ahol a kezdők-vasárnapi harcosok-versenyzők együtt esznek-isznak-hajtanak, -türelemmel.

Szasza barátunk, mindenki maximális megelégedésére kivállóan oldotta meg a nagy feladatot.

A kezdők is "végig csinálták" az egész napi teljes nyomvonalat,-nem pejoratív értelemben:-) A nehezebb terepszakaszok végén az ügyesebbek verbális és manuális segítségével.

Az útvonalba iktatott alternatív megállóknál pedig a versenyzők gyakorolhattak kedvükre, illetve lehetett próbálgatni az oroszlánkörmöket.-illetve ezeket bámulni, pihenni.

Nyilván 20 motorosnál nem lehet megoldani, hogy mindenki a fajsúlyának megfelelő helyen és időben motorozzon, de ez esetben a cél a csapatépítés volt, az utánpótlásról való gondoskodás, a sportág bemutatása és megszerettetése. A versenyszezon leteltével a versenyzők e nemes és szép cél érdekében rászánták ezt a hétvégéjüket, természetesen pálinkával kompenzálva az elmaradt élményeiket.

Erre mondják, hogy mindenki boldog-mosolyog:-)
A 4 x es szorzo mondjuk viszonyitas kerdese. Zsiroskenyer vagy lazacsteak vonzataban lehet tobb is mint 4.
fasza.. mert ti az egyik a másik meg egy hillyán 20
komoly a téma.. ennyi emberrel hajatani csak kilyelölt útvonalaon lehet.. or gépessel...
de ki hogy szereti
én pl örülök annak ha 2 ember csatlakozik ... akkor már van menet

ez a fórumtéma ez állat...
hihetetlen kik nem ismernek anélkül hogy találkoztunk volna...
volt már beszólás 2012 május 3-4-5 panoráma 4en... a köbányába...
épp mikor ki akartak golyózni a sor elejéről .. mert a köteles a mögöttem lévő embereket akarta előbb felhúni...
na felment a pumpu és felsikerült úgy robbantani a motort a meredek megindulásból hogy a tetején ...aki volt két ember a sziklaszirten.. azok már épp elérék az első kerekem és el is kapták...igy kötél nélkül is feljutottam.. felhuztak ..
úúúmondom kiráylak vagytokl srácok(nem tudni hogy románok magyarok lengyelek vagy kik azok.. mert emberr formályú mind..de egyszer csak megszólalt az egyik
hajrá zarándög.. irjá faxákat a fórumba mert olvasunk....

bakker...
hát kint kell találkozni a titokovasókkal.. a sziklák tetején

ugyhogy már semmi sem szabad csodálkozni...
de lényeg...fain kis endúróközösség vagyunk
Lehet hogy ok is ilyen cellal jottek ossze
amugy ez a gyülekezet...