ez a tenisz masszázs ez kb 2 perc alatt hajt6ó végre..kb olyan ez mint a deréknál a nyúlytás...
ott is hihetetlen hogy nem műtétre meg súlyzó mentes könnyitett életre van szükség..csak hejes (nem írás )hanem nyÚÚÚlytásra
jakó faxa az irás.. de a magyarázat miatt még faxább
na it is esiksz az eső...
egész északa szórta a hegyet.. de ahogy nézm ez eláll a délelőtt folyamán holnaptól 2-3 napot is ideális lesz a talaj az úly emes 3 rézére
ez a teniszkönyök.. ez megbaxxa az apjafaxát..de hogy ennyi ez a masszázs... és tényleg...ha igy haladok vele .. 1-7 múlva már a múlté lesz...
ami nekem kihozta.. a tolikerekes gépezet.. 10mm vastag fogantyúja...kkor nem tudtam hogy mi az összfüggés.. de a videjón a tag nagyon jól elmagyarázza
majd csinálok hozzá.. 28-30 mm vastag fogantyút.. mint a többi normális súlyzónak is
Na igen..en is a nagy labaim miatt mar N+ szor lerugtam a gps tarot,sot a multkor a terdemmel a ventilator konzolt ugy el forditottam,hogy a szalak ki is szakadtak a ventibol,igy ki kelett tepjem es ugy hasznaltam.Meg tobszor volt ugy,hogy akartam fel allitani es vagy az oninditot nyomtam meg,vagy a duda szolt ...
Vannak erdekes tapasztalataim nekem is.
valamit előkészítetek a háttérben a háttérhatalmak azaz történni fog, s ennek megtörténéséhez az az előzmény kell, hogy ezt a "két kirakati arc" találkozzon egymással.
Ha nem találkozna, a bekövetkező történést nem lehetne ráfogni a találkozóra.
Semmi ilyen elképzelés?
Egy érdekes pici dolog...A múltkor mikor 3 kört mentünk,folyamatosan gyorsultunk.12 percel mentünk jobb idöt az utolsóban,mint az elsőben.Pedig màr jöttek a fàradsàg jelei. Aztàn ...A kezelő szervek jó beàllitàsa is sokat szàmit estére,főleg ha nem jó valami. Nem jő ha a hàtső fékre ugrani kell stb.....Az öminditó,és a leàllitó gomb is ne tefeléd nézzen,hanem felfele.Mert van olyan patak,amikor tornàzol,és a térdeddell simàn megnyomad valamelyiket...Ezeket az aprősàgokat azért mertem leírni ,mert az endurő olyan sport ahol a kicsi dolgok sokat szàmitanak.Ha egész nap tudnék àllni a làbtartón akkor lennék igazàn boldog..Akkor minden menne ,ez a kulcs szerintem.
Ez tényleg XL,de lehetne XXL is.Nem nagyon láttam benne pihenésre alkalmas részeket .Teccett ahogy ment a srác,haladósan,nyugodtan,jókedvűen,motorozott.
Szuper..Szeretem az ilyen feladatot,amibe nem halsz bele ,ha nem sikerül.Azért sokan nem hitték,hogy meg tudják csinálni,,,elég sokat dobálták a gépet.
ott is hihetetlen hogy nem műtétre meg súlyzó mentes könnyitett életre van szükség..csak hejes (nem írás )hanem nyÚÚÚlytásra
jakó faxa az irás.. de a magyarázat miatt még faxább
na it is esiksz az eső...
egész északa szórta a hegyet.. de ahogy nézm ez eláll a délelőtt folyamán holnaptól 2-3 napot is ideális lesz a talaj az úly emes 3 rézére
ez a teniszkönyök.. ez megbaxxa az apjafaxát..de hogy ennyi ez a masszázs... és tényleg...ha igy haladok vele .. 1-7 múlva már a múlté lesz...
ami nekem kihozta.. a tolikerekes gépezet.. 10mm vastag fogantyúja...kkor nem tudtam hogy mi az összfüggés.. de a videjón a tag nagyon jól elmagyarázza
majd csinálok hozzá.. 28-30 mm vastag fogantyút.. mint a többi normális súlyzónak is
Vannak erdekes tapasztalataim nekem is.
Ez már áztató eső, nem csak nyári zápor,
gumit kell vágni
Ha nem találkozna, a bekövetkező történést nem lehetne ráfogni a találkozóra.
Semmi ilyen elképzelés?
ezen semmi nem számit...
Bár a fehér ház még szerdán nem tudta biztosra.
https://www.whitehouse.gov/the...
Csütörtökön állítólag már bejelentette:
http://www.nytimes.com/2015/09...
Csizmával együtt nőlj egybe a motorral.
Térből szoktam szorítani az ülésnél, amikor csak lehet, nem kell kapaszkodni.
https://www.youtube.com/channe...
Hasznos, megfogadom-ha éppen eszemnél leszek az adott helyzetben.
Esetleg más dörzsölt endurós(ok) is közreadhatná ezirányú álltalános vagy különös tapasztalatait a bambább fajtának.
Köszönöm.
10046