A doppingolás nem minden esetben az erő növelésére irányul. Sokszor az állóképesség, illetve a mentális fókusz javítása a cél. Ebben a sportban az erő növelése (ami ügye izomtömeg gyarapodással jár) szerintem kimondottan hátrányos.
Nem tudom, hogy ők doppingolnak e. Az viszont elég nyilvánvaló hogy az élsportolók zöme igen. Még egyszer itt nem a Mister Olympia külsőt kell keresni.
(Egy tanulmány szólt róla, hogy a dopping használat a felhasználók által a világon a második leginkább titkolt tevékenység a pedofília után. Eközben az amatőr szintű használata is nagyon elterjedt.)
Sztem inkább 50 alkalom, mint 100. Nagyon keveset hajtunk terepen. Sáros talajon csúszik rendesen. Sár alatt az agyagos kenőmájast értem, oda még nem találtak ki megfelelő talpat.
Azt felejtjük el, hogy ők azokon a helyeken, ahol mi erőből oldanánk meg dolgokat, s azt gondoljuk, milyen fárasztó, ott simán technikával a motor telóival, erejével oldják meg s valójában nem fárasztják magukat...azaz nem is kell akkora kondi. Ok tuti van nékik, de nem kell oda dopping, nem az emberi erő a mozgás meghajtója, hanem a motor, ember csak segíti. Mi is akkor dőlünk ki, ha kezd nehezedni a terep, s erővel kínlódunk rajta. Simán túrázással ki lehetne menni a világból motorral.
Szia! Igen, ugyanez, mint a képen. A talpát sosem teszteltem ilyen szempontból. Lábujjhegyes dolgot nem próbáltam még eddig, bár szerintem amitől félsz az nem fog bekövetkezni. Én nem ugrabugrálok krosszpályán, de nem éreztem, hogy puhább lenne a talp az előzőnél. Maga a csizma sokkal jobban fogja a bokát, mint a csuklós forma, számomra ez volt a meggyőző érv.
na megnéztem..
jól láttam hogy a hoszabb meredek lefelé.. az a tófeljáró.. ahol felhúztunk motorostul annak a merdeke felfelének a tetejére érkezel?felürről..
egyébként faxa..
mondanám hogy kicsit húzd a gázt.. de nem
mert te legalább ott voltál. . mi csirák meg nem
Aki nem járt ilyen helyen, versenyen, annak nagy élmény így is betekinteni a kulisszák mögé. Személy szerint nagyon örülök, hogy feltöltötted.
Ne szabadkozzál már a sebességed miatt, ha lehetne kérni karácsnyora valamit, én ilyen sebességet kérnék:-)