én egyszer tettem a vizbe mg tablit.. 4et. hát szomjasabb voltam tőle mint valaha
azóta csak clír vóter a többi hiányzó dolgot meg beviszem a minőségi étkezésemmel. .a kolbis zsömlével... azért görcsölök a kocsiba hazafelé
te figyu mán.. volt it egy alpájnszárt tech akár hány.. akiscsizmás műanyag csimmával.. de annak úgy értékeltem hogy nagyon puha a talpa, csak rárugóztam a lábtartóra és már éreztem hogy ott van a talpam közepén..
na olyantól félnék nagyon.. ez az tech 3 ez erősebb kivitelű?
a forma az olyan kemény talpú ott ezzel nix gáz..de az meg szar...
axo dron ,alpin tech3 meg a garné gx 1 ami most számitásba jött
ha cserére folyamodnék..
néztem alpájnszárt..tek 3 jónak is tűnik.. 52 van is..
csak félek ettől a fura talptól.. amúgy az axodrone az .. olyan volt annó még az aőskorban 1994ben.. még a axo rc 3 néven..
akkor még nem tudtam hogy egy csizma nem 4-5 év mint az is volt
ugy ahogy mondod.. ezért is gondoltam a garnéra.. de az alpint is mindjárt megnézem
beszéltem hosival ..
mondta milyen kafi volt.. vágatós.. minusz az a 2-3 hej ami meg gyilkos..szóval nem az a vegyes felvágott...ami egyfojtában jó..mint a déván is volt.. hogy nem akarnak megölni aztán meg fuss az ösvényerken ezerrel.. hanem folyamatossan tartják a szintet..
legalább is ez jött le az elmeséléséből..
de bizti karaj volt...
mesélte a nagyongenyalefelé patakot is..hogy ott sokan ledobálták a motort több hejen is egymás után
de egy biztos.. az eedény magáért beszél
Fel orankent fel liter max..legalabb is en hodratalos herbalifos vizet szoktam vinni,ad kakaot,stresszoldo es nem fut ki a viz olyan konyen...ha haveri motorozas akkor sima vizet de abbol is 3l belemegy a hatizacskoba.A Profi versenyzok nem vergodnek anyit,ok sokkal kevesebb vizzel be erik...nem izzadnak mint a lovak,nem vergodik ki az eletuket sem,es meg melle plussz anyaggal lovik magukat....3 orat siman el vannak 1,5 literrel...
Nem kuzdottem vele! Csak beertem egy helyen ahol beakadt. Legetett barmi oka is. Osszeszedte magat aztan fullgazon tavozott. Robi utan. Volt vele egy masik haverja aki segitett neki a fan attenni a motort. Az kicsit negativ volt. Nem nagyon akarozott megindulni az utbol.
A sikan vegen gabriel huzta fel a nepet. En az aljan alltam 50 ember kozt mindenki rugott vagott. Eszetlenkedtek. Lejottunk. Azt hittem egy orat ert. De 2 ot
Ez a Terrain Tx egy nagy szar csizma. Egy fél év alatt szinte elfogyott a talpa a berúgókar miatt, aztán rakattam rá egy gaerne talpat. Azt hittem örökké jó lesz.
Nem úgy lett.
A csuklós rész miatt nagyon kényelmes motort húzkodni benne, meg segíteni a másiknak. Viszont a sarok rész felett szétszakad a sok mozgástól és onnan baszhatod. Megragasztotta egy cipész, kb. 2 alkalom után ugyanolyan állapotba került.
Vettem egy alpinestars tech3 csizmát jóval olcsóbban, az faszán bírja (2 éve).
hály.. épp egy oldalas leirást kukázott s szerversportmotor
ujra..
jodlis gart
2012 ben egy cp 2 kihagyása miatt lett hosi A ban a 4dik
aki nem hagyta ki.. az első 3 kivételével mind kiesett
mesélj még mi volt ez a sikán hogy el tudjuk képzelni..
mert sokan élveznénk a szorikat ha már nem voltunk ott egyéb (béázási )dolgok miatt
forma..az enyém ha nem hps talpú lenne.. simán a belefér kategória lenne.. mert egyébként kapott már a hygeetől.. olyanokat.. a felszúródó ágaktól....meg most hogy kb nem ment szét a lábfejem az azért van mert a csimma nem szar.. megcsavaroztam.. az jó ..jó lesz ez még az idén.. ez a 2 baja van egyébként más nix!
kényelmes is.. talpa is kellően merev..ne hps talú legyen!
Ugyan ez volt nalam is. Csattarto muanyag bereped 1 centi centit az elso motorozaskor, ugyan ez a bolt ugyan ez a taho. En kicsereltettem vele. De nalam is ment a musor.
nem is fog válaszolni... amig ott vagy nála és pénzt viszel addig olyan mézes-mázas nyálas hogy majdnem hányok tőle...
amint valami panaszod van átmegy a gusztustalan zsido kereskedő stilusba...
A haverom ugyanott, pár hete vett egy forma csizmát. A kihajtott berugókarra oldalról belehúzta a lábát, (nem rádőlt a motor) a csizma azzal a mozdulattal bokánál átlyukadt.
Írt neki a srác, hogy ez így nem jó, egy bokavédelemre tervezett és forgalmazott csizmánál.
Aztan ahogy kiert a patakbol hamar odarakta a gazt. De ok is ugyanugy ki tudnak fingani mint barki. En fasz nem.mertem autogramot kerni. ott volt meg Sz. Robika is de o hamar kereket oldott. Meg faradtnak se tunt. Igazabol szerintem a meleg szivta ki ott az embereket meg a vizhiany.en neha ug ereztem hogy elokadom magam vagy siman megdoglok.
Kihagytam egy cp t mert beallt a mezony. Kisakkoztuk hogy egy oraert megeri. Aztan ketto jart erte. Gps nyomkovetos full profi chipes idomeres volt az erdoben is azzal olvastak le a cp k nel. Tegnap hoztam fel magam . sokan kiestek egy hosszu keserves patakbol. Beertem wolnyt de rafinalt mod ugyesen keresztbe fektette a motorjat amig osszeszedte magat. Itta a pocsojavizet. Brutal meleg volt a patak meg nem akart vegeterni. Amugy jo volt jol betoltak a faszt a resztvevoknek tegnap. Le a kalappal a szervezes miatt. Perfect volt. Kiveve elso nap kicsir hamarra tettek azt a szuk sikant amibe feltorlodtunk. Akkor jo dontesnek tunt visszafordulni. Utolag hiba volt.
nekem anno az sg 12-vel volt problémám,mikor az első használat után a 95 ezer ft-os csizma csat tartó műanyag berepedt 1 centit...
de a bosszanto az universál-os taho pali volt , miután vissza autoztam bp-re (oda-vissza 240 km) hogy kicseréltessem az a surmo ott szorakozott velem 1,5 orát minden ocska szar szánalmas trükköt bevetett csak hogy ne kelljen csinálni semmit , hogy ő elviteti olaszországba megcsináltatja, bruhahaha... , aztán elment otthagyott a bolt közepén 25 perce meg hasonlok, hátha elmegyek, és egyébb szánalmas kis probálkozások...a végén már csapkodott és neki állt feljebb, na akkor befenyegettem a számla nélküli (amiröl tanum is volt, a párom) eladás ,és egyébb fogyasztovédelmi feljelentésekkel, akkor szinte hozzám vágta a vételárat és még neki állt feljebb...
azota is sajnálom hogy nem tettem az alá a szarházinak... bár mint késöbb hallotam mások megtették helyettem is bőven,
amugy nekem tökéletesen megfelelt volna az is ha csak a balost ami elszakadt kicseréli egy ugyan olyan méretü fekete csizmára...
nade a csizmárol is szolva utána rá pár hétre vettem egy crosszos sráctol egy alig használt sg 12-öt ocsson,merthogy ő ugyis kapta szpongyoriba az ujjat, azt meg évekig használtam , ma is ott van a garagéba mint relikvia...
szerintem nagyon jo csizma a gaerne
köszönöm építő hozzá(m)szólásodat..
de bájlint féle választ várnám hogy neki melyik ganéval gyült meg a baja.. mikor az uinverben vette a csimmát.. az sg 10..12?
nekem a gearné alapmodell volt annó.. az a full bőr a bokánál minimális proti..
de talpa sosem vált le.. kemény is fovt eléggé a krocchoz is!
ezért néztem ezt a garnét is....
sajna én nem látom azt hogy azért mert drága valami jobban is biri..
de a minőségi varratok ha az van a gx 1 ben akkor az lesz a következő.. ez a forma 1év egy 1ónapos lét ez eléggé kárcsú..
mondjuk hogy megcsavaroztam a talpát elég jónak tűnik...
lehet kibirja za idei szezont..
mesélj ..mi volt..
látam első nap majd másfél óra difivel voltál hosihoz.. másnap meg 1 perc volt a difi...szinte együtt értetek a célba...
mi volt az első nap?.
szerelés, takarás és szerelés..
lábam faxán gyógyul.. ha a minél szinessebb annál jobb kategória már jó
azóta csak clír vóter a többi hiányzó dolgot meg beviszem a minőségi étkezésemmel. .a kolbis zsömlével... azért görcsölök a kocsiba hazafelé
te figyu mán.. volt it egy alpájnszárt tech akár hány.. akiscsizmás műanyag csimmával.. de annak úgy értékeltem hogy nagyon puha a talpa, csak rárugóztam a lábtartóra és már éreztem hogy ott van a talpam közepén..
na olyantól félnék nagyon.. ez az tech 3 ez erősebb kivitelű?
a forma az olyan kemény talpú ott ezzel nix gáz..de az meg szar...
axo dron ,alpin tech3 meg a garné gx 1 ami most számitásba jött
ha cserére folyamodnék..
csak félek ettől a fura talptól.. amúgy az axodrone az .. olyan volt annó még az aőskorban 1994ben.. még a axo rc 3 néven..
akkor még nem tudtam hogy egy csizma nem 4-5 év mint az is volt
ugy ahogy mondod.. ezért is gondoltam a garnéra.. de az alpint is mindjárt megnézem
beszéltem hosival ..
mondta milyen kafi volt.. vágatós.. minusz az a 2-3 hej ami meg gyilkos..szóval nem az a vegyes felvágott...ami egyfojtában jó..mint a déván is volt.. hogy nem akarnak megölni aztán meg fuss az ösvényerken ezerrel.. hanem folyamatossan tartják a szintet..
legalább is ez jött le az elmeséléséből..
de bizti karaj volt...
mesélte a nagyongenyalefelé patakot is..hogy ott sokan ledobálták a motort több hejen is egymás után
de egy biztos.. az eedény magáért beszél
A sikan vegen gabriel huzta fel a nepet. En az aljan alltam 50 ember kozt mindenki rugott vagott. Eszetlenkedtek. Lejottunk. Azt hittem egy orat ert. De 2 ot
Nem úgy lett.
A csuklós rész miatt nagyon kényelmes motort húzkodni benne, meg segíteni a másiknak. Viszont a sarok rész felett szétszakad a sok mozgástól és onnan baszhatod. Megragasztotta egy cipész, kb. 2 alkalom után ugyanolyan állapotba került.
Vettem egy alpinestars tech3 csizmát jóval olcsóbban, az faszán bírja (2 éve).
az autó grammos sztori faxán kitaláltad..
addig jódlis félrehúzta volna a gépet és pááá
azért hogy volnyinnal együtt küzdöttetek.. az
ujra..
jodlis gart
2012 ben egy cp 2 kihagyása miatt lett hosi A ban a 4dik
aki nem hagyta ki.. az első 3 kivételével mind kiesett
mesélj még mi volt ez a sikán hogy el tudjuk képzelni..
mert sokan élveznénk a szorikat ha már nem voltunk ott egyéb (béázási )dolgok miatt
forma..az enyém ha nem hps talpú lenne.. simán a belefér kategória lenne.. mert egyébként kapott már a hygeetől.. olyanokat.. a felszúródó ágaktól....meg most hogy kb nem ment szét a lábfejem az azért van mert a csimma nem szar.. megcsavaroztam.. az jó ..jó lesz ez még az idén.. ez a 2 baja van egyébként más nix!
kényelmes is.. talpa is kellően merev..ne hps talú legyen!
amint valami panaszod van átmegy a gusztustalan zsido kereskedő stilusba...
Írt neki a srác, hogy ez így nem jó, egy bokavédelemre tervezett és forgalmazott csizmánál.
Még viszontválaszra sem méltatta.
aztán kikerülni és integetni... na utána mindig megismerte volna a fejedet, hogy ki is vagy..
de a bosszanto az universál-os taho pali volt , miután vissza autoztam bp-re (oda-vissza 240 km) hogy kicseréltessem az a surmo ott szorakozott velem 1,5 orát minden ocska szar szánalmas trükköt bevetett csak hogy ne kelljen csinálni semmit , hogy ő elviteti olaszországba megcsináltatja, bruhahaha... , aztán elment otthagyott a bolt közepén 25 perce meg hasonlok, hátha elmegyek, és egyébb szánalmas kis probálkozások...a végén már csapkodott és neki állt feljebb, na akkor befenyegettem a számla nélküli (amiröl tanum is volt, a párom) eladás ,és egyébb fogyasztovédelmi feljelentésekkel, akkor szinte hozzám vágta a vételárat és még neki állt feljebb...
azota is sajnálom hogy nem tettem az alá a szarházinak... bár mint késöbb hallotam mások megtették helyettem is bőven,
amugy nekem tökéletesen megfelelt volna az is ha csak a balost ami elszakadt kicseréli egy ugyan olyan méretü fekete csizmára...
nade a csizmárol is szolva utána rá pár hétre vettem egy crosszos sráctol egy alig használt sg 12-öt ocsson,merthogy ő ugyis kapta szpongyoriba az ujjat, azt meg évekig használtam , ma is ott van a garagéba mint relikvia...
szerintem nagyon jo csizma a gaerne
de bájlint féle választ várnám hogy neki melyik ganéval gyült meg a baja.. mikor az uinverben vette a csimmát.. az sg 10..12?
nekem a gearné alapmodell volt annó.. az a full bőr a bokánál minimális proti..
de talpa sosem vált le.. kemény is fovt eléggé a krocchoz is!
ezért néztem ezt a garnét is....
sajna én nem látom azt hogy azért mert drága valami jobban is biri..
de a minőségi varratok ha az van a gx 1 ben akkor az lesz a következő.. ez a forma 1év egy 1ónapos lét ez eléggé kárcsú..
mondjuk hogy megcsavaroztam a talpát elég jónak tűnik...
lehet kibirja za idei szezont..
mesélj ..mi volt..
látam első nap majd másfél óra difivel voltál hosihoz.. másnap meg 1 perc volt a difi...szinte együtt értetek a célba...
mi volt az első nap?.
szerelés, takarás és szerelés..
lábam faxán gyógyul.. ha a minél szinessebb annál jobb kategória már jó