Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gaernet meg olaszban gyartjak.varrjak. baz lehet ciganyok ulnek a gepsoron de azert az meg minoseg. Tipustol fuggetlen. Bar ha mar annyit kiad az ember lehet az sg 12 akkormar...
amúgy meg..az én motoromat is patrik intézte
jól is sikerült..

jakó.. te mitmondasz a gx 1 ről.. kellőne csajos hogy egy sx-f 450el mennyek vele.. vagy keressek ..cssajosabbat
és patrik?

de tényleg jakó.. gx 1 már szar? vagy csak a 400 ályrós csizma lehet jó? annak más a cérnája?
az okszsztár tcx 2 sajnálom kicsit.. mondjuk mikor 57 volt tuti szar csizma volt..de igy hogy 74ezer már.. az akkor jó vagy az akkor mit jelenthet?
Lehet..de hogy nem az biztos.
Hehehe...It szekelyfoldre nem volt sok mas kulfoldi aki behozhatta volna a motoros tudast..mivel az oregnek vannak kapcsolatai igy jott volt el Greg es tanitotta a fiukat..talan 2006 vagy 2007 be a tokom tudja.Azert nagy dolog ha egy profitol tanulhatsz es ott all meletted es ramutat a hibaidra.BiLa baratom mondta,hogy annak idejen ugy fejbe meg maradt de nem tudtak a gyakorlatokat kivitelezni,de most igy jo par ev mulva emlekszik a tanultakra es mar tudja hasznalni es fejben felepiteni.
Engem mar csak egy helyi tudasfaja motoros tanitott motocrossbol valamiket,alapokat,a tobbit lestuk es figyeltuk...
Gratulàlok Jódlisnak,ès Hosinak.....Màrkusèkkal. mi van? Van még ilyen eredmény tàblàzat?....
hály kolbik

férfibe miért is gondolkodnék férfibe hisz a motorom is csajaos a maga 4t-jével

egyébként meg amit nem patrik intéz az gagyi

jakó.. meg ne sérwtőggy demúrra..
csak állandóna patrik jön ki irásaidból.. ezért is emlitette meg neked
pont mint régn jódosnál.. mikor még beszéltünk állandóan bakner igy bakner úgy..

de ilyen ez szerelem...

jódlis miattam lett 10dik...
az én közreműködésem miatt... ezáltal nem maradtak le thyborék a racéről és ezáltal lett hosi a 9 dik
de ezek minden képpen szép eredmények..

én ha indultam volna... és sikessen befejeztem volna..
és aki előttem végz....mind kizárták volna(azt a 30-40 bést is
akkor én lettem volan a 2015 regiment csampijon csipsz
Üdv gas gas fe 450 2004 vagy 2005 körüli rendszámosat nézegettem milyen tipushibák vannak illetve mire kell odafigyelni? Vásárlásnál?
Kátai is volt kint a Gregnél, motorozni.Gondolom neki is a Patrik intézte.
http://youtu.be/QhOoPNkJjnI
Ez nagyon jó csizma. Férfibe nem is gondolkodsz ?
Zsocit annak idejen egy Greg Eyries Nevi francia trial es enduro pilota oktatta,Patrick-on keresztul;Greg egy csapatba motorozott Blazuziakkal es Despressel...trialrol beszelunk most..onnan tudom,hogy Patrick mondta a multkori motorozasnal...tehat neki az alapok es a tudas tovabb fejlesztese tole van,es itt meg sok motorosnak.A motorozasba a kompreszio es a kuplung az ur.Ha a kettot tudod spekelni jo testartassal mindent meg lehet csinalni
http://youtu.be/EL7iqVV-cPo
Vagy nezd Tony baratunkat...rovid labakkal,de a labak mindig a labtarton vannak es maradnak..
http://youtu.be/hWclS_Ldp5c
na ez a következő kiszemelt áldozat...
http://universalmotor.hu/terme...
Dew...nem jol csinalod...latszik...a fanal mikor mesz keresztul,te csak hozza erinted az elso kereket...nem jo...nem hoza erinteni kellhanem neki vagni,direkt neki nyomni az elso kereket a fa felso haromnegyedenek...azert mert akkor az elso kereket a fa tovabb uti fel,de a teleszkop ahogy rug vissza a hatso felet a motornak huzza fel a fara..magatol felhuzza majdnem..ne fejj nem esel orra..ha jol csinalod akkor a hatso kerek nagyabol egy idoben erkezik a foldre mint az elso..A masik..nem erobol motorozunk..te ugy akarod...hasznald a labaid,pompaljad a fa elot,vagy a keresztbe athuzasnal is az a fontos,hoy elotte compreszioa es kuplungal emeled fel a motort...ahogy fel jon az eleje felso testbol a motort nyomod at a fa tulso felere....figyeld ezt
http://youtu.be/OYJHYK-ykDw
oxstar tcxII 57ről felment 74re
de van a garnénmak is jó alapmoödellje 50 körül..
nekem az első csimmám egy gearné volt..az alap...8 évig használtam..azért ez elgondolkodtató...
ron neked melyik csizma volt a problémás.. az sg 10..vagy a 12?
kongratuléson. aki az első 10ben benne van.. az nem szaral dobálózik. ..

csimmára nem irtatok semmi okosat...
Arra gondolsz,ahol 20:30 nál megfekszik?

Szerintem lecsúszott neki a segge, mivel slég volt az út, persze eleve rosszul indult neki, át akarta emelni rajta az elejét, nem pedig megütni az első kerékkel a fát, aki így indul, s nincs elég lendülete, általában mindig ez a fajta hanyatt esős fekvés van, főleg nagyobb fákon

Gyakorolni kell
https://youtu.be/GMI8xk90nbg

Próbálgatom a "dupla kuplungos" technikát,
bevallom lendületből fosok már ilyen kerék méretű fánál, ha nem jön ki a lépés úgy lecsapja az elejét mint a huzat, s lesz előre szaltó.
Helyből úgy ahogy megy, csak idő megállni...
Ezt az oldalról átforgatást is kell még gyakorlatozni, valószínű kicsit agresszívabban kell már ilyen fa méreteknél (kisebben átfordul simán)

Lehet a megelőző első teló kompressz hiányzik neki,
de átgondolva másutt is akkor kapar el, ha nincs eléggé leterhelve, szóval itt is valami ilyen baj lesz, eshet lefelé az eleje, nincs kitartva, s emiatt a hátulján nincs tapadás, vagy a lábtartót nem taposom eléggé, még nem tudom, majd ráérzek idővel, hol a bibi, s miért nem fordul át egy lépésben ekkora fán.
Gratula a 10 helyezettnek
Azert az elso es a 10 kozott is van diferencia... na itt a kondi..
gyegen adja elo a figura a motorozast..egy nagyobb fa tonkon sem tud at meni...na ilyentol erdemes motort vasarolni..ez nem csontolja ki
Norbi elso volt prologon,Zsoltika is nagyin jot ment,5 nek indult..de elesett es eltort a gazkarja..rosz gyerek le van torve,pedig igazan jo eredmenye volt..jovobe ugyesebb lesz...Nrobi mintha 2 lett ugy mondta Zsolti...Jodli baratunk is szerintem szuper jot ment az A ban,nagy gratula neki is!
regiment13 2015 prolog onboard
https://www.youtube.com/watch?...
Kár hogy az utolsó 9 perc hiánycikk, tuti valami jó kis lejáró.
Ez az tempó a 146. helyre elég(0:59:01).
Bár nem is a tempó miatt lett ennyi az ideje, hanem az eldőlések és a pihenők miatt. Lefelékbe szerintem jobban ment, mint másutt.

A szervezők kedvesek voltak, a végére berakják a szopót
Egyébként versenyzői szemmel ez egy normális prolog, nem nézőknek látványos ugrabugra, hanem rendes terep

Norbi az A ban (talán ugyanaz volt a nyom) 0:36:47 et ment.
meg kell tanulni németül...azt a max 10 vezényszot...

jo persze egy vadászembertöl nehéz ezt elvárni...
akkor nem agitálok kutya fronton többet senkit roti is volt anyámék szomszédjában, sajna megkattant és el lett altatva golyó által. mert a gazdáját sem engedte ki a házból, persze lehet ez is egyedi eset....mondjuk az már 2 hónaposan is vicsorogva ment neki mindennek, lehet akkor kellett volna szakértő által megnevelni
tényleg
erről van egy sztori aztán kutyáról egy szó sem
ismerős elküldte a kutyáját oktatásra(valami vadászeb nem emlékszem mi a neve egy vörös ördög) aztán megnevelték tök okos lett(valami 200 pénz felé) jön megy keres fekszik mittudomén
szóval tök állat lett
csak mindezt németül teszi mert ugye vadász
ismerős meg kb mindig elfelejti a szavakat
amit lyavasoltakl mégh az álpájnszárt.. tech 7-8-9-10...1345százas