Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12-13..az állat..
hogy oldod meg a 8 óra utazást?oda.. meg vissza?
az nem 12-13...az 11-12-13...és még bele a 14be is
na azt adagold be az asszonynak..
azt hiszem lesz majd meleg vacsora...
leghamarabb karácsonyra

baj lesz haver
Vik! 08.27-én, majd 09.03-04, majd 09.12-13 otthon baj lesz! De nekem is mert én is szeretnék menni mind a 3 dátumra
Hát igen ez nem szép dolog az igaz!
JA-ja tényleg
Igy igaz Vili. Minden baratjat elfogadja az ember a hulyesegeivel.
Viszont aki szemrlyeskedik es a maganugyeidben kotoraszik.azt nyilvanos helyen taglalja. Az mindennek elmondhato csak havernak ...jobb esetben baratnak nem.tűri az ember egy darabig. Evekig is akar. Aztan rajon hogy ha nem muszaj nem keresi a tarsasagat.
időpontot irlyá.. bakker...
12-13?
ha kész leszek a fürdővel..kedd szerda csütrötök.. akor lehet elmegyünk innen.. 3an is...bár előtte hét is sokanapos motorzás.. asszonynak nem lesz könnyű beadni hogy a 2 napos után 1-7 múlva les za 4 napos motorozás( az utazás miatt 4 nap)
de ha kész leszek az új fürdőszobával.. nem lesz gond

bontós..
akár hogy nézem nem jön át...
de nem is kell...
IEFT 2 bol egy kis Profi szakasz izelitoje...Patrick szavait idezve..
"Hello guys, can you guess what this is? My electrocardiogram? Nope, it is the Profi Track of the Green Monster. Today we tested the 20 km. of the track. Some figures:
2 riders, Spider Jaxi and Bolond Laci
A timekeeper, Super Siouab (who slept for four hours)
20 km. of crazy uphills and downhills
4 hours and 20 minutes on the track
5km/h average speed
Fellow endurists, if you think that we should make it longer, don`t hesitate to share your thoughts and suggestions.
Remember that the total lenght of the track between the Ski Slope and the Balan quarry is 140 km. (this is the most technical and physical part of the track), but the rest will not be a piece of cake.
Good luck, and do not forget, beware of the Little Pig."

Patrick kacagta,hogy mi BiLaval hogy szoptunk.Az elso feljaroba gyalog is alig lehet kozlekedni a kidolt fak miatt,elsosorba baromi meredek,omlos koves a terep,gyorsitani alig lehet,oldalazni meg igazi remalom mert metereket csuszol befele.A csucs az volt mikor az elso feljaronak az elso 25 m kelett megtenni...szoval a kepen is latszik ...5 X futtunk neki mig ki ertunk..mondom itt meg elunk,cikicaki es meg lesz..meg is lett 45 perc kb motor forgatas...masodik egy fasza patak..nem nehez..10 perc..3 feljaro egy fasza nagy erdobe nagy magas gyer fak kozott,de meredek es lehet huzni a gazt..de van benne fiiling
4 feljaro..amit en kaptam...20 perc..csupa cikicaki de elvezheto...ez utan egy befele patak..hat a faszom tudja ,hogy ez a marha hogy kapta meg azt a patakot,de en ilyenbe se be se ki nem jartam..ki nem is lehet,fizika kizarja..de befele..pff olyan izmos lett a karom ..szoval teraszos,sziklas belepokkel,es ..na majd ki eljon azt erdemes meg csinalni..nem olyan hosszu,de bele lehet a gatyaba szarni..bele 15-20 perc...
5 feljaro..Fefe feljaroja..2 km patak..3 kozep gazzal seperem..na de megint a felso 500 m irgalmatlan koves,gurulos,meg a medve is el keruli,olyan vadon...20 km 4 orat csinaltuk...igazi profiknak valo..mindent motoron meg lehet csinalni,de kell a kondi...de az nagyon.
Ha csak 1 et akar valaki vagy 2 meg csinalni,siman eleg,nem kotelezo,nem verseny,csak fesztival lesz...
Szoval aki teheti jojon el.Van minden,mindenkinek a szaja izere valo.Lesz benne maszas,zikizaki,patak,banya ahol csutkazhatod,panorama,koves mohas....mindenki meg kapja a maganak es tudasanak megfelelo szakaszt.

140 km az egyik nap,amibe a profiknak ez az 5 feljaro benne lesz..(nem kotelezo mind meg csinalni..amit birsz) es ez az 5 feljaro 1 km kozos ut szakaszon,volgyon talalhato meg,tehat el veszni nem lehet.Ez utan egy lajtosabb endurozas Balanbanyaig ahol lehet a banyaba kibaszott gazakot huzni...vagy ki akar cikicakit eztrem oldalba..majd onnat vissza egy rovidebb de szep erdei osszekoton a szallasra.
tudom miröl beszélsz, de te is tudod hogy ezer éve ilyenek egymással, már anno a kék-sárga csakaberges forumban is össze tudtak veszni véresen a semmin...

tököm se érti...
Na ez az igazi haver!
Ja meg persze azok is akik röhögnek ha elesel
Nemnem! Helyesbítek! Úgy érzem magam miközben olvasom a beszélgetéseket két ismerős által írott kommenteket, mint mikor megnézem ezt a vidit, amiben a két haver beszélget! Vagyis olyan értelmetlen hülyeségeken tudnak vitatkozni,sőt ezért képesek akár össze is veszni hogy nem is értem! nem tulzok hogy KB. 10 éves közös motorozáson és közös élményeken vagyunk túl, ahol szinte az életünket bizzuk egymásra ha jól belegondoltok, és faxságokon megy a vita! Én másképpen gondolom ezeket a dolgokat, nekem olyan ez mintha megkérdezik ,melyik gyerekedet szereted jobban, vagy melyik haverodat tartod havernak!? Mindegyiket annak tartom, de az egyiket ezzel a faxságaival fogadom el, a másikat azzal a faxságaival fogadom el! Golden is meg én is faxok vagyunk nekünk is vannak kattanásain, de így elfogadnak akkor ok, ha nem változtatunk rajta hogy elfogadjanak!
ezt viszont ajánlom mindenkinek..
http://youtu.be/gvuoL6ugzvw
vissza kell rakni a felykamerát.. mert igy .. baszott sok idő meg munka egy videózás.. oszt még béna is
szerzek egy 23 as fúrót és felszerelem azt a felykamerát...
csak még meg kell néznem hova is kéne
nem lehet elég gyorsan lemosni a motort.. még fel sem raktam de már négyen látták

nem baj ezért raktam fel..

http://youtu.be/15yHRU3GNjQ

ez a vidi ez geci jó...

nekünk is lesz ..
de kérlek jódos ne nézd meg...
thnx
najo , és melyiknek érezted magad a vidiben...? bocs Vili.. muszály volt a hangok...
Hali Mindenkinek! Zari mondtad hogy nézzek bele a fórumba néha! Na most volt 1 kis időm ma ilyenre hát belenéztem! Faxa kis irogatások vannak itt még mindíg! De néha 1 kicsit így éreztem magam itt mint ebben a vidiben! Üdv. mindenkinek!

https://youtu.be/YNgD_VPdLco
mi a szitu jáccint?
család cseperedeik?
mesélj te is ne csak titokolvass...

jodos..
ne kommenteld irásaim kérlek...mert nem birom sokáig ki..válasz nélkül....... igy is elég szégyen számodra hogy volt idő hogy velem hajtottál...ezt próbáld feledni a hajtásaid alkalmával..főleg hogy ászorultál egy időbe hogy 2 be velem..ez meg egyenessen szégyenletes.....
jó tanácsom.. csirákkal sose menny hajtani..

előre is köszi...

inkább mesélj regimenten indulsz vagy csak az azt következő szuperlétszámos hajtásra jössz te is ?
az a senkit nem hagyunk ki motoros haver is ott lesz...meg még minden honna vagy 3..400 fő..
özbörg elmehet a faxomba annyian lesznek a nagy titokban szerezett hajtáson
én intézek innen menekülteket.. azok is nagyon ektrémek ám
szerintem meg ideje lenne előszedegetni a semmitérő endúró gumikat aztán megmutatni ki a király a hegyen
En csak arra batorkodtam reagalni .hogy sar idejen meg se probalom a szetkopott gumit. Te meg alltalaban ugy minden hajtas alkalmaval arra panaszkodol(sirsz ) a te szavaiddal hogy man megint kinyalatott a gumi. De mondom. Csak eszrevettem igy a nagy titokolvasgatasba. Lehet nem jol latom. Ennyi ev rutinnal igy mar nem kene jarnod. Szerintem. Pont te aki kivulrol tudja percre pontosan a z idojarast! Es alltalaban elis szoktad talalni. Az orom hogy ennek ellenere jolett a menet! Bar kezded ugy emlegetni s kekpatakbol jobbra folt.... Mintha legalabb az idei erzberg az a foljaro lenne ahol elvereztek jarvisek. Meg az a dupla kijaro a masik vegen is ugy van emlegetve mint valami reem! Bar azt korabban is szeretted kikerulni.
Így jobban hihető, hogy át szelepelt, nem gyárból kijövő állapot.

Majd jövőre találkozunk rajta.