értem hogy a legjobb
de a talpkeménységről kérdezek!
ami ha kroccol ugrat a paraszt egy nagy túlugrósat...vagy lapra kiküldöd.. egy közép csimma az már meghajlik a talpa és érzed a lábtartót a talpadban
egy erős talpú csizma ezzel szemben... mintha egy deszkán járnál...
szoval olyan a talpa hogy mikor lábujjhegyre állsz.. az merv mint egy darab deszka.. vagy szépen hajlik?
menjél másfelé, totál controlt vezetett be a határnál az osztrák police a 71 halottas csempész dolog miatt, már több mint 10 km-es a sor, és csak hosszabb lesz...
a blokkhegesztést azt mindenki..izé...
de pl a henegdfejeket azokat úgy javijják..
de lehet azért mert ott van anyagvastagság ami nem engedi a vetemedést..
illetve a hegesztés után egy sikolást mindenképp megejtenek
na faxa.. már téged is idegesitenek
engem mocskossul
de volt egy tranzport tegnap ..75 ment a
és a hejett hogy kitüntetnék a csávót ..lehet be akarják csukni
bezzeg a randalirózás az megy nekik.. rendőrt leszarják..ha levágnák egy ember fejét a keletinél .. nekik még az is beleférne..
nem gondoltam hogy igy kezdődik majd a 3 vh
az inteligencs művelt beszopja.. majd mint a filmeken menekülük előlük hajóval amerikába...de oda meg nem engednek be .. mert azok meg okosak
de mért kell a butáknak európai úniót irányitani?
bezzeg jakóék románba meg a ruszkik nixenek veszélyben....(max egy két medvetámadás nál )... csak a hülye madzsar
az eteti itatja szoptatja.. idénre ha igy haladunk simán 1millió menekült lesz itt... akikkel aztán kezdeni. .
Balint. Mi van az autopalyan? Ejfelkor indultam es meg a hatarnal sem.vagyok. becstol bp ig beallt. Azota lehet szegedig. En meg benne allok a ciganyokkal es ordit a metalica. Mubkabol elkestem vizem nincs. Migrans feelengem van. Europa halott
mondjuk a Jonny fiut ráraknák a dopping mérő ketyerére egy erzberg után valoszínű kiakadna a mutató...
ettöl függetlenül, amit és ahogy csinálja az csucs,
mert ugye csak a cucctol senki nem fog tudni ugy menni, egy sima földi halandot ha agyon böködnének az összes csoda szarral sem motorozna olyan tempot....
esetleg van a B-verzio hogy simán ufo a csávo, és csak a gumi maszkot huzza fel az arcára verseny elött,
Sziasztok egykis segitseg kene van egy ec450 fse-m elszakadt a lanc es felgyurte ,elnyomta a kuplung kinyomot es elrepedt a blokk . Esetleg tudnatok egy ijen blokk felet? Vagy
kisfiam, mennyé vissza a mókus csoportba és vidd vissza a kismacit mert igy a 4 éves zolika nem tud majd játszani vele(d)
dob-pingot..ezek... neeeem soha.. minek is.. hogy esetleg ne fáradjanak el mint a bicajosok sem meg a focisták sem..
mire is lenne az jóÓÓ
ez nem azt jelenti hogy mind doppingol...de nem véletlen a mcrossba is hogy egy két ember bebukik a nemzetközi racékon a ellenőrzésen.. pedig ott csak 45 percet kell toppon menni ...csak 40 percet...a maradék ötöt csak a tulélésig kell küzdjék a depóba hogy ki ne akadjon a szivük
hogy ment egyébként?
nyomot a gps be elraktad?.. emilemre elküldhetnéd.. mind a 3 napot.. a prolongot is meg a másik kettőt is