Crossozol vagy enduro? Mert endurozásnál nálam ritka ha a lánc egy menet után "tiszta" marad. Kärcher 210 esem van ami kimondottan motor moso, mivel nem olyan erős a nyomása. Na de majd ha megjöttem nyaralásból ránèzek a gèpre, ha nekem nem megy akkor viszem szerelőhöz! Üdv nektek!
kb 5 éve motorozom komolyabb motorokkal, de még láncot sosem tisztítottam csak olajozni szoktam
a homok lepucolja mindig fényesre
mosni max locsolókannával
az őszi szervizek és/vagy a műszaki előtt szoktam ekkor mosóban van mosva, de utána úgyis ízekre szedem és átmosogatom újrazsírozom a csapágyakat
a magasnyomású tönkretesz mindent, haver addig mosta a wr-t amíg a marticákat is lemosta róla most meg kaparja magát mert vagy 30 rugó a matricaszett
azért az sem normális aki magasnyomásúval mossa a motort.......
főleg ilyen sűrűn
utána meg jön a sírás hogy milyen drága a csapágyak a himbába kormányba stbstb
Amugy ne az ujadat dugd bele hanem a pocsodet vagy a nyelvedet. Sokkan jobban erzed majd a szikrat ha adja. Esetleg martsd benzinbe a kabelt es ugy rugjatok. Vagy mindjart vezesd bele a gyujtokabelt a tankba. Es pocc. Gopro vegye!
Haver motrába beletettük mindegyik gyertyát, neki jo volt mind! Mondom elkezdett dadogni, de alapjárat volt meg kb 3-4 ezerig pörgött is de afölött már csak dadogott meg prüszkölt. Aztán egyszer csak leállt ès többè nem indult be, semmi szikra nincs.
Kezd visszafelé, gyertyapipa, s tovább a kontaktok, majd trafó kimérés, reméljük a CDInek nem lett baja, mérd meg az alaplapot, mit ad le, s így tovább.
tegyél fel másik böngészőt, vagy engedélyezd a javascriptet, persze lehet más is a gond...
Utóbbira a hogyant nem tudom, mivel nem tudom milyen böngészőt használsz, internet explorter, chrom, firefox, stb ?)
Sziasztok!
Van egy gas gas ec 300 asom, ma elkezdett ledadodgni, nem pörgött ki. Ilyan volt mint mikor besokal anyagból. Cserèltem gyertyát többet is, nem lett jobb, majd egyszer csak leállt. Most már nincs szikra egyáltalán. Eddig semmi gond nem volt vele. Alaplap, trafó vagy mi adhatta meg magát?
a homok lepucolja mindig fényesre
mosni max locsolókannával
az őszi szervizek és/vagy a műszaki előtt szoktam ekkor mosóban van mosva, de utána úgyis ízekre szedem és átmosogatom újrazsírozom a csapágyakat
a magasnyomású tönkretesz mindent, haver addig mosta a wr-t amíg a marticákat is lemosta róla most meg kaparja magát mert vagy 30 rugó a matricaszett
főleg ilyen sűrűn
utána meg jön a sírás hogy milyen drága a csapágyak a himbába kormányba stbstb
ugy hívom őket hogy kőbunkó, sokszor inkább csak bosszantják az ember életét...
Kezd a vezetekek vegig nezesevel. Pipatol vissza a gyujtasig.
Dew. Nem.indult el ugysem. Ez egy lenovo okostelefon. Ami ezek szerint hulye.
Azért a pipába belenyúlni merész dolog, nem szabad
Kezd visszafelé, gyertyapipa, s tovább a kontaktok, majd trafó kimérés, reméljük a CDInek nem lett baja, mérd meg az alaplapot, mit ad le, s így tovább.
Utóbbira a hogyant nem tudom, mivel nem tudom milyen böngészőt használsz, internet explorter, chrom, firefox, stb ?)
Itt van az utóbbi 2 videó linkje: Így megnyílik?
https://www.youtube.com/watch?...
https://www.youtube.com/watch?...
Van egy gas gas ec 300 asom, ma elkezdett ledadodgni, nem pörgött ki. Ilyan volt mint mikor besokal anyagból. Cserèltem gyertyát többet is, nem lett jobb, majd egyszer csak leállt. Most már nincs szikra egyáltalán. Eddig semmi gond nem volt vele. Alaplap, trafó vagy mi adhatta meg magát?