Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

romani ite domum
roman= római
rályöttem az összefüggésre=mi szeretünk rómaiba menni
görög makedón senkiföldjén meg van a megoldás
ott rendkivüli állapotot hirdettek.. itt is azt kellene.. ha átlépi valaki a határt illegálisan!.. akkor lelövik
nem is értem.. ott megvédik az országot a külső betolakodóktól . . itt mért neme védenek meg minket...
mit képzelsz ki vagy tEEE..nem viszel nekik fÁÁÁt

igazándiból később raktam össze.. az idesétált menekülteket a többiek szedték ki a kamiontól az ötösön...1,5 órával azelőtt hogy láttam őket...
remélem nem lesz több ilyen..
tágabb élettér mit jelent?
szerintem eleget áldozok a közösség javára: 93 óta csak bejelentett és teljes munkabérre adózottként élek (ugrik is kb 70ezer havonta)
egyszer voltam 1 hónapig munkanélküli meg egyszer szűk 3 hónapig
úgy érzem többet tettem be mint amit eddig kaptam
simán eltartok az adómból és a többi szarokból legalább egy roma gyereket...mit tegyek még a hazáért?
haza.....tényleg b+ még katona is voltam
de mint írtam már régebben is mondjátok mit lehet tenni törvényesen
és megteszem ha kell
de azért mert épp miskolcon felszedik a parkettát egyes népek és avval fűtenek nem fogok nekik utánfutóval fát vinni
Na látod, ezt tette az interszocializmus agymosása:-)

Ha a saját közvetlen lakóhelyed kerül veszélybe, ölni vagy képes.

Ha a közös tágabb élettered, akkor bagatelizálod a problémát.

Az élet nem mond el semmit de mindent megmutat.
ez a munkaügyek jó sorozat
van benne egy nagy csomó odabaszós jelenet
Ha már bevándorlás a téma...
http://youtu.be/_Lt-grIcE_o
ilyen szaros dologról még nem hallottam, de ha velem esne meg akkor előszedném a sufniból a katanát aztán vérengzés lenne de nem kevés
Gyorsabb és olcsóbb és nem bűnös dolog kiszoríttatni az élőhelyéről, aztán a betelepített kiszorítókat jogcím nélküli használóként, tömegével hazatoloncolni egy katonai szállítógéppel százasával, fejenként pár ezer forint költséggel.

Ha orbitális faszságnak tartod, nézd meg, hogy az árverésken a negyedáron megvett ingatlanba kiket költoztetnek be albérlőként legális lakótársként, akik mindennap a volt tulaj ágyára szarnak, meg a gyerekek előtt keféli meg a nőjét a konyhaasztalon.

Aztán a dolguk végeztével felmondják nekik a bérletet, és ha nem mennek maguktól, akkor erővel teszik ki őket.

Mindezt egy hét alatt.
A Nógrádis elemzésnek megvan esetleg a linkje? nem sok tv-t nézek.
akkor félre érthető volt a célzás...

ha a hátteret nézzük, sajnos ez egy keményen mesterségesen gerjesztet dolog, de ezt Drábik, és Nográdi elég alaposan elmondja... és a várható jövőt is , mármint ami itt vár...
ez szerintem egy orbitális faszság, egy kis papírmelóval is el lehet intézni egy nemzetet nagyon gyorsan
Nyugi, ha elvégezték a feladatulat és kitúrták innen akit ki lehet, akkor megkapják ők is az utilaput, aki nem köti fel, az meg másnap a foszforbombát.
pár éve még avval volt teli a net hogy magyarország lesz a zsidók új hazája
voltak bizonyítékok szép számmal
szóval akkor hogy is van ez? mert nekik nem barátaik ezek a szép szál arab gyerekek, tehát gondolom tennének ellenük valamit
vagy az a cél hogy itt is eljátsszák azt amit az óhazában?
de az is lehet hogy ez az echo tv nem is olyan biztos hírforrás mint sokan hiszik....
Hát pont erre világítottam rá-azoknak akik esetleg nem tudják összerakni a képet-hogy akiket befogadtunk (nem vertünk ki) azokkal hogy jártunk. Mindeki elfoglalta a maga területét, megmelegedett, összejátszott az ellenségeinkkel, országot foglaltak, az befogadó őslakosokat tömegesen kiirtották, a nyelvüket kultúrájukat betíltották, merthogy az övék egységes nemzetállam. ...stb.

-a ne szólj szám nem fáj fejem nem volt benne.

-ahogy én is próbáltam korábban Dew-nek világot gyújtani:

"Az egyik napról a másikra tízezrével történő illegális és kikényszerített határátlépést nem bevándorlásnak titulálja a történelem."
hály kolbik

na..ma ma meg volt az első találkozásom a migrácoóval
olyan szépek élőben ..hogy a tévében ehhez képest ki vannak sminkelve ( múltkori vonatablakon át .. az is sokat javitott a kinéztüköb..de most élőben
rendesen úgy néznek ki mint cigókat összekevernénk a niggerekkel
igazi árja faly

itt voltak a kisvasút állomáson tölünk..1km re sem
lyaly de örültem nekik
hivtam is a száz7et
mondom neharagudjá megneharagudjá..de szerintem itt ezek olyanok mint a holló meg -gaz-ember keresztezése.. gyanússan ezek migránsok...mikor leszek jó állampolgár
ha mit tegyek velük..:
itt vannak a vasútállomáson...
egyik lehetőség.. felvigyem őket pestre a parlamanthez ....
vagy a rendőrség kezd velük valamit...hogy jó hejre telefonálok egyáltalán?
a telifon másik végéből a hölgy válasza-kissé megkésve..(mert azért csak újrabútol6ott szegény ettől a dumától )
ne vigye öket sehova.. majd mennek értük a kollégák..
mondom
hál istennek mert azt hittem állampolgári kötelesség hogy felvigyem őket pestre a partlamantbe .. az új honfoglalásik székhelyére..

itt megent csend volt..
aztán egyeztettük a hejszint .. és
gód bály
Akkor mikor kivertuk" a betolakodokat... Meg nem leteztek a hatterhatalmak. Most azok iranyitabak mindent. Az utolso szogig.
csak az internetröl tudsz tájékozodni... nyilván nem mainstreat, és nem is a fröcsögö szélsőség, de nem nagy dolog megtalálni az autentikus forrásokat, de ezt mindenki oldja már meg saját maga...

minden összefüggést senki nem láthat... olyan ember nincs aki bárkinek is megmondja a tutti fikszet ,
de , még ha csak egy pár dolgot ,és várható jövőképet próbál az ember felvázolni akkor is a többség a hírhozó torkának esik ahelyett hogy összefognának és együtt keresnének megoldásokat....

vagy maradhat a doktor ur által felvázolt, ne szolj szám nem fáj fejem megoldás...merthogy a történelmi lecke, meg ilyesmi,
bár valoszínü más történelem órákra jártunk , mert én elég sok olyanra emlékszem hogy az országbol kivertünk mindenféle betolakodó hordákat..
Mivel ne legyünk előítéletesek (nehogy ne feleljünk meg a liberális brigádnak),

-legyünk tapasztaltak: cigányok, tótok, rácok, oláhok..., mit üzen a történelmi lecke?