Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, csak elfelejtettem irni...
Minden ok, gyerek már lassan motorozik akkora
Én meg motoroznék... még egy romcsi idén talán összejön, de még nem hundert%
Ennel joban vagni a cikicakit minek?Ne viccelj..sokan ha negyedere tudnak mint te az is mar topp endurosnak mondhatna magat.Jol is csinalod.En az ilyen cikicakina azt vettem eszre ha van egy kis mozgasi lendulet sokkal konyebben megy a dolog,foleg mikor forditod batran lehet huzni a gazt mert jobban is fordul es ha huzod a gazt mindig a domb oldali reszre dob fel es nem pedig a negativ felere esnel vissza.

Wikk az faxa..
Wikk
Az sem jo ha hatra ulsz mert akkor a motor konyen kiall de nem tol felfele.a forditasnal nem csak az a lenyeg,hogy siman megforditsad,hanem toljon is mert ugy konyebb....szerintem

Sokan lattatok faszbukkosokul..de kinek nincs ..ujra nyeregbe..es szerintem jovobe lesz harc a szekelyek kozott
http://youtu.be/jRxZOOELHDQ
egész jó
az elején mintha tényleg nem lennél elég hátul..
de a teteje felé meg ugy tünik jó az a súlypont..
hogy ne fáradj el hát ha az ember karosszékben és nézik a kálambó 234dik epizódját akkor is le lehet fáradni.. .az endúrózáskor meg el is kell
ha ezt birod egyfolytában.. 100 órán keresztül ...az jó...
csak legyen aki menet közben tanklja az eremikszet

jakó lyó a fesztivál...
úgy bebolydult a csapatunk mint a mély-kas
Hétvégén megint csak gyakorolni jutott idő , de amíg így bénázok ebből bőven elég az 1 óra ziki zaki, kipurcant
https://www.youtube.com/watch?...

Majd akkor lesz már jó, ha legalább dupla ilyen meredekben(ahol már van értelme zorrózni) megy elfáradás nélkül, remélem mielőbb

Van még egy gond a sok mellé, amit meg kell oldani, már ezen a semmi dombon is csúszkál lefelé a segge jobban le kell terhelni a hátulját
Gondoltatok mindenre
Mindenki kap gps trekket csak legEn mire fel lokni...hanem csapatokba..de vigyazunk senki ne vesszen el..nincs ahogy Serules eseten minden feljaro es lejaro autoval meg kozelitheto..legalabb is ezen a traszen..
Patrick volt romaniaba aki leg elsonek csinalt fesztivalt..barati nemzetkozi színűt. ..de o csinalt mar sok versenyt,pl a Buzoi enduro vb is ,szoval nem kell felni hogy ez is el lesz baszva..meg marad ez is az is..kinek mi kell.Nemzetkozi versenyzo egy haveri motorozasra nem johet el mert nincs imige es nincs penz belole meg nem sport szeru...
Nem megyünk Jaxy, de azért köszönöm a lehetőséget.
Azt mondtad a fesztiválok jobbak, miért kell belőle racet csinálni?

Így is csinálhatjátok "nemzetközi szinten", szóljatok pár profinak, ha van kedvük, ugorjanak le Norbi meg Ervin biztosan kontaktban van többükkel.

Hány vezetőtök lesz?
Vagy minden rider megkapja a nyomot GPSen és mehet mindenki a saját tempójában?
Esetleges reméljük nem bekövetkező bajságokra, pl ha valaki elveszik, vagy megsérül, arra van terv?
Csak ismételni tudom önmagam, írigyellek a terepért, a talajért

Persze biztos vannak sokan, akik meg annak is örülnének, ami itt engem vesz körül
mi az hogy lyarwisnak nem volt nehéz?
hát akkor neki külön építeni kell egy betonkalickát 4m fallal osz az majd nehéz lesz..
vagy nehéz lesz majd ha leveszem a láncot.. na az akkor aztán qrwa nehéz lesz

igazándiból az ilyen racékon azt kell nézni hogy mondjuk indult profi..30..abból befejezte 20.. és akkor az akár hogy ment az első .. elég nehéz volt
mint pélédául az erzberg idén.. na jarviszkám az elég nehéz volt...
elég nehéz hát .. mert egyedül egyik bénabélanagyarc sem tudta befejezni
hály kolbik...
faxa. akkor idén még lehet menni emberi áron után ez is olyan lesz mint a többi...pár száz euróból futi a nevezést..
ami végül is nem sok..
mert ha van az embernek 6-8000 ályrój a motort venni évente akkor ennyit ne sajnáljon rá .. aki meg sajnálja az meg haggya abba oszt kész

bébonti most beszéletem asszonnyal..
mondta hogy minden karaj..
mehetünk...
nem gond ha megyünk a 7en is egye.. lyöwő 7en ..kettőt.. aztán azazt következő 7 meg négynapossat...
Durvara sikerult de ez a jovo evi verseny naptarba bekerul ami nemzetkozi szintu lesz majd..tehat a profiknak enyi kell.Kell a nehez mert Jarvisz az idei romaniacsrol azt mondta hogy nem volt nehez...
Ha esik vagy zuhog sem gond..mert nem agyagos nem csuszos..koves es erdei foldes..a patakokba ugy is mindegy a feljarok vagy erdei fenyves talajok vagy omlo koves..a banyaba pedig ha esik akkor fog rendesen.

Uj gumival mindent jol meg lehet csinalni...
Csoki...nem jöttök ti ?
Sajnos nekem nem jön össze, ezért elnézésedet kérem a másik 2 sráccal majd holnap beszélek és hívni fognak vagy írok ide velük mi a helyzet.
Szerezzetek helikoptert, azzal légvonalban gyorsban megvan

Ez a 20km igen durvára sikeredett elnézve a meredekségeket

Egy tank 140km benne ezzel a 20km szopóval kibírja?
Mentek tankolni valahol közben, nem?

Mi lesz a terv, ha szakad az eső és jó nyálkás lesz minden?
Szárazban mentetek rajta végig, menni fog takony sárban is?

Jó hajtás kívánok mindenkinek, biztosan nagyon jó lesz!
illetve az még a fő izé.. hogy előtte héten is 2 days meg a fürdőszoba-szét össze.....aztán 4 nap... megent az kicsit sok ...de ami összejön azon tt leszek.. mert motorozást kihagyni nem szabad.. mert ki tudja mikor lesz a következő ilyen inséges időkben..
voltunk egyszer székelyudviba..
az olyan mélyen megcsinálta a bandát..még k7ben...vagyk6 ban..
odafelé .. együtt bénázással.. volt 11 óra.. visszafelé.. a sebesebb úton is kilenc..
annyira meg sinylette a banda.(pedig alapból is utazunk egy egy motorozásért..) hogy azóta sem jutunk el oda.. de ne aggódj.. egyszer eljutok hozzád és kalauzol6ol..3 napig...
minden felé
na erről beszéltem..
a 14be is beleér

jakó..
innen kb..sir a faxomse...a regiment tőlünk 4 óra ut.. reggel 6kor indulunk.. 10kor már motor pakoljuk le.. este 6 ig.. még benyát sem tudnak hozni eleget a 2 t hez...
fél hétkor elindulunk és 10.30 ra otthon vagyunk..
a kétnapsnál annyi a különbség..hogy este nem utazunk meg reggel sem oda vissza...
te sem utaznál 8 órát valahova..ha egy koránt sem szar hejre tudol elutazni fel annyi időből..
szerintem ez nem sirás .. ez tények.. ennek ellnére.. egyszer eljutunk oda.. az 100%
De akkor addig egyet sem tudunk menni vagyis én nem az biztos!
09.11 péntek indulás reggel 08.00 , utazást kipihened másnap reggelig! 12-13 motorozás, 13-án vasárnap du.5-kor indulás haza, érkezés hétfő hajnal 1-2 óra! Na?
8 ora toletek gyergyoig...sokan jonnek az orszag minden reszerol es nem sirnak hogy messzi van,pedig dunantuliak is jonnek allitolag.