Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Tegnap nekünk is sikerült befejezni a 3 kört amit kijelöltünk. A körülmények ideàlisak voltak,fogott a gumi minr àllat,mondtam a fiuknak,most vagy soha...Mikor befejeztük bambàztam egynjó nagyot.Felugrattam a futóra,de aldöltem, a bal vàdlimat oda nyomtam a futó oldalàhoz a motor rajtam ém meg mint egy rongybaba lógtam le a futórol...Most kicsit sàntikàlok.A motor még mindig szeretem,recepre kéne fel ïrni.....mert orvossàg.
Szèp volt fiúk......
grat!
Mese?
Jobbulást!

RM-et használni szeretnéd, vagy mi célból rázod gatyába?
Valóban csak 17 en indultak?
jahh fugázásrol nekem is rossz emlékeim vannak, legutobb valami olyan fugát vettem ami jóval gyorsabb kötésü mint a többi.... na volt anyázás,

kazán téma még mindig érdekel be kéne épitenem 1-2 puffer tartályt de jo nagyokat...
hát ezek a gumiakadályok.. nekem mindég is menetek
Költöztem, beteg voltam- vagyok, az a befecsis dolog most nagyon nem aktuális, mert kemény meló lesz. Szegeltem hozzá kétféle dugót, ennyire jutottam még akkor...
Viszont az RM lassan gatyába lesz rázva, mert van már helyem dolgozgatni és az rutin meló
Most még kazán projektben vagyok.
A lupeni enduro ultra nehez volt ma! Meg igy nem.mostanaba farattam el. Kicsit butuska a szalagozas es kevesen vagyunk de jo hangulatban telik eddig. Ma reggel allt el az eso. Kurvamod betoltak a faszt a mezonynek. Itt van volny meg a legjobb romaniai magyar sracok. Holnap remeljuk nem esik es kibirjuk vegig. Norbi ma megcsinalta volnyt . par csak ket percre van tole.
Ez nem.alom haver. Ebredj! Ez a valosag
Egy kicsit visszakanyarodva,ahhoz a Megawattos akadályhoz ahol a srác,a kézenátfordulást csinálta.Nem Ő volt az egyetlen akinek problémát okozott
http://youtu.be/fspiA2Jujc4
Valogatnak..alakul..holnap meg tobben leszunk..mi most indulunk fol..1 ora mulva ott vagyunk
Este banzaj,holnap tepes lesz..majd rakok videot havgy valami kepet
Szerencsére már nem hat rám a média, semmit nem hiszek el, mindent megnézek több oldalról, stb, persze csak ami érdekel, a többire nem pazarlom az időm. A rendőrök le vannak kötve, de az önjelölt rendvédelmi gombászó zöldek nem éppen, s ráadásként bekolbászolnak oda, ahol máskor madarat se látni. Igy futottam össze velük múltkor, kinyilvánították nem tetszésük, ezzel csak magukat frusztálják/fárasztják.
na van amihez nem.. az ithoni nőhöz.az idősebbikhez kéne valami leirás.. kezelési útmutató.. vagy a gari levele hogy 35 év után visszavihetném..esetleg elcserélném lukas vödörre vagy törött tükörre
elvelet= levelet
hály kolbik...

bajan jól mondja dév..
engedd el a porblémát...
vagy .. tedd úgy mint én.. irtam nekekil elvelet az izának is meg a amerikajijaknak is hogy haggyák abba a mostani tevékenységet és engedjék vissza a menekülteket..amerika a pénzt azt utalja át csongrád megye hegyeinek a fejlesztésére.. mert szerenék ez 1500m magas hegy lábánál élni
ez felettébb hasznos és jó cél is lenne.. rajzolok nekik piros kék sárga, 3szög kör turista útvonalakat is..

irtam ándzséla merkelenek is .. hogy ha nem kell nekik a sok migráns akkor bátortenyerén él egy tsávó .. az befogadná mindet.. és beengediöket a ketrtbe is.. mondjuk a 200.000nek elég szűkös lesz.. de a srácnak van hely szivébe végtelen a kertjébe sajnos csak véges...

lyakónak várlyuk a leírását a racelről

én csak a fugás csempés fürdőszobáról udnék irni....
lya.. a kutya..
azújkutyuá.. nagyon karaj.. 120 napja él és a 1,5km a nagybolt oda vissza távot.. végigsperintelte.. jó mondjuk a gyerek ment elöl a cangával.. ez meg ment utána mint a tank...
szoltam is a kisemberemnek.. lassitsunk ..de hihetzeteln.. pont mint a régi kau.. telis teli van energiával..
és vörös-es . a pofálya meg fekete...
szépen megy.. szépen fut.. tüdővel is biri.. ez kutya..

a másik kettő meg ...mellényúlás volt...
a szürke az bolondul pörgött.. a berni meg igy utólag kiderült azt-más lehetett..
de az összes pszihopata félnyomorék kutyát csak nem vehetjük meg ..
Nézzük a dolog jó oldalát: jelen helyzetben kizártnak tartom, hogy rendészeti szervek az endurósokkal lennének elfoglalva bárhol az országban.
Ez csak annyit jelent, hogy túl sokat foglalkozol a témával és hat rád a sajtó. Épp te mondtad, hogy úgy sincs ráhatásod (egyetértek).

Ma reggel volt szerencsétlenségem meghallgatni két srác (festő mázoló vállakozó, ELTE hallgató) okfejtését arról, hogy hogy kéne legépfegyverezni a határra érkezőket mert ezek csak élősködők és mennyire nem illenek a keresztény (!) Európába. Kérdeztek engem is, de nem szóltam semmit. Teljesen értelmetlen lett volna.

Követem a helyzetet, de csak megtörtént dolgok és abból is csak a fő vonulat érdekel. Jobb és bal, hazai és külföldi sajtó mixelve, hogy nagyon ne legyek átverve. Csak mértékkel!
Ilyen szart rég álmodtam. Határzár által feltorlódott tömeg egyszerre jött be, több 10000 ember. Erre még emlékszem a részletekre nem
Mi van a fesztiválon, van sok nép?

Ez se 2perces meló
Injektoros 2T projekt?
Ki se néztük a baktersapka alól:-)