Internetes forrásokból összerakni bármit is szerintem elég nehéz, mivel annyi manipulált hír van, hogy igencsak képben kell lenned és nagyon használni fejed, melyik igaz és melyik nem, ami még probléma, ha nem látod az egész képet, nem érted az összefüggéseket, akkor csak téves következtetéseket vonsz le.
Tegyük fel mindent jól látsz, értesz, tudod mi mozgat mit.
Akkor talán látod, mit lhet tenni. Gondolj bele mennyi idő és energia ezeket mind-mind feltárni...s főleg intelligencia, hol lenne erre képes a tömeg?
ma megmikor mondják hogy az államalapítás napja meg hofoglalás...
hát ezer éve pont mi is ezt csináltuk az a-zavarokkal.. el-zavartuk őket...
most meg rajtunk a sor.. de be lehet olvadni asszimilálodni.. holnap szerzek is be fekete bokszot az arc-alapozáshoz
illetve felvetetem magam a menekültügyieknké..
lesz ingyé kaja 5000/ nap
meg vonatjegy pöstibe a parlamentig.. mert ezek akkora barmok.. a határról a honfoglal csapatokat ingyé utaztatják az országházhoz
mekkora egy idióta banda
megjnnek éhesen.. az új haza foglalásához...
itt megetetjük megitatjuk őket..annyiból amiből átlagmagyar nem is kap ennyi lóvét !/ hónap
majd pihentetés után felszállítjuk öket a parlamenthez hogy újult erővel.. tudjanak minket..az uralmuk alá gyűrni leszopatni
ember...
idén 130.000! 80% 20-35 év közötti hadrafog6óság szempontjából"egészséges "férfi!
mikor úgy gondolják hogy mostmár elegen vannak... egyszerűen halál egyszerűen odamennek valahova és azt elfoglalják...
akár a parlamenrt akár a tv akár a zsombói faluházáról legyen szó
ja és ezek nem beszari dumamatyik
ezek körbemetélik a parasztot a nyakánál...
itt nagyon hamar...nagyon nagy baj van...
valszeg már jó ha kezditek tanulni a korán-t...mert ehez már sosem lehet elég korán
állás ákbár ..
izlámdzsibád meg stb
tegnap este néztem a: A királyság cimű filmet...régen is tetszett a film..de sajnos msot túl aktuálisnak éreztem
demúr.. én meg azt hittem a motorozásba tér vissza
de végül is ha valaki nem motorozik..akkor védő nélkül is l van a ktm a garagéba.. és még nem is kopik a verda sem
bálint megoldotta a cigó kérdét magyarországon..
ez pont olyan jó megoldás mint mikor a mozielőtt rálépnek a lábodra.. és hogy elfelejtsd a hatalmas fájdalmat a lábodban...gyorsan izomból herénrugatod magad
és tessék a lábfályásnak már nyoma sincs, hisz magzati pózba a herékkel a torkodba..már arra sem emlékszel hogy valaha a saját lábaidon álltál
de én.. a iktor megmondom a megoldást...
azt kéne..
hogy bejelentse a kormány az internetadót, meg azt hogy ezt a migránsok miatt kell mert sokba kerülnek, na akkor azt hiszem 1 nap alatt a 130ezer embert kizavarná az a pár net-fészbukkfüggő...
na az már működhetne valós problémamegoldásként
ott lenne tett a gondolatok mögött
Megnyugtatlak balint. Ha azt mondjak harc es lehet menni a fegyverszobahoz. En az elso sorban leszek. Se kutyam se macskam. Megmondtak mar az okosok. Akik ha baj lesz majd a tyukszaros kis eletuket es a gyermekeiket probaljak nem magukra hagyni . ami hozzateszem teljesen ertheto is. A magamfajta senkik fogjak majd ...ha lesz ra mod kiszoritani ezeket a retkes migransokat. Itt a melohelyen az osztrakokkal is hetek ota csak errol lehet beszelni. Amugy aki azt gondolja .hogy rolunk is igy velekednek .teved. Velunk semmi bajuk nincs. Egy resze azt mondja ha a fekete elfogadja az erdei munkat pl akkor maradhat. Ha nem kitoloncolnak. Hozzateszem eleg zura melo. Nem a niggereknek van kitalalva. 3 ora utan szaladnanak vissza afrikaba onkent es dalolva! Egyebkent en rendszeresen olvasom es figyelem azokat az oldalakat amiken szerinred szervezkedni lehetne a tonegeknek. Megsugom neked szart sem er. Sot egy ideje meg is untam a sok oklet razo nagypofajut! Ide valami eroszakosabb lepesek kellenenek. Pl hogy szept 1 en deli 12 kor gyulekezes xy helyen puskakkal stb vel es egy epkezlab vezetes megmondana a tomegeknek hogyan s mikent. Vagy katonai erovel allamilag iranyitottan. De ez a te fajta joslatozas ez pont annyir er mint amikor kimegy a vajakos asszony a haldoklo ciganyhoz es bekeni a testet iszappal. Magyarul. Szerintem mindenki tisztaban van azzal hogy mik lesznek ennek a kovetkezmenyei.de attol meg nem mehetsz el lovoldozni mert a jog pillanatnyilag nem ad erre lehetoseget es senki sem akar birosag elott alldogalni. Eloszor torvenyeket kene hozni de azonnal. Es utana lehetne hathatosan intezkedni. De ez sem megoldhato mert benne vagyunk az unioban.
nem jo hozzá állás ha mindenki csak lapít, és megvonja a vállát...
ha a tömegek elkezdenék jobban hallatni a hangjukat, annak lenne látszatja, márpedig a tömeg egyénekböl áll össze... vagy nem?
elmondom nektek a nem tul távoli jövőt.... ( és nem azért mert látnok vagyok) kis országunkbol lesz egy hatalmas menekült lager, az eu tolja majd a sok lovét inkább csak ne jussanak be a belső körbe ezek a 100 ezrek ...(milliok) aztán a probléma marad az itteni emberek nyakán...
mellesleg amiröl nem cikkeznek a központi médiában, csak hogy tisztábban lássatok pl az osztrák Traischkirschen- bázison 100 belbiztonsági ügynök dolgozik, minden oda érkező komoly kihalgatásokon vesz részt , és már bebizonyosodott hogy az egészet az usa pénzeli a háttérböl erröl cikkeztek is osztrák-német sajtoban http://www.info-direkt.at/insi...
hasonlorol tud valaki az ország bármelyik ilyen táborában? a kérdés persze csak költői...
és még valami durva ez az első hullám a nagy még csak ezután jön... és ha lesz ilyen táborbol 30-40 darab, meg vagy 1 milla "menekült" akkor a cigány kérdés csak kb fing a gatyában lesz ...
tegyük fel hogy ez tényleg egy jól szervezett dolog amibe kb mindenki benne van (persze nem azok a gumicsizmás parasztok amik mi is vagyunk) akkor ugyan mipicsát lehetne tenni? ettől jóval egyszerűbb "cigánykérdésbe" elbukik mindenféle népi kezdeményezés
A kézvédő, szerintem arra is nagyon jó, ami a neve, védi a kezet, nekem nem véletlen van rárakva még plusz egy műanyag a gyári védőre, párszor már kapott akkorát a bütyök az ujjamon, belógó ágaktól, hogy akkor megfogadtam, soha többet nem megyek védő nélkül.
Az már csak extra, hogy védi a motort is.
Ok, elhiszem benne a kockázat, hogy "beragad" a kéz és töri.
Természetesen lehet róla szó
Eső szerintem még nyomja vagy 1-2 napot tuti.
Szabitól függetlenül hétvégenként általában megyek, szabi alatt hétköznap is megbeszélhető.
Ennyi eső után még vadi új MS3-al is elgondolkodtató a hegy, érdemes-e kimenni szopni
Ahova most járok, ott még fogós talajon is gondolkozós(számomra)
sármenőknek persze lehet a mostani talaj a fincsi
Nem tudja bemotorozni, max 1-1 szakaszt.
Azért kérdeztem hogy meddig vagy szabin, mert megforgult a fejembe egy vendéghajtás nálad, csak olyan bizonytalan az idő hogy így inkább megvárnék egy biztosan esőmentes napot...
Ez a menet kozbe felugro galyakkal fa agakkal tenyleg meg lehet szivni..mar tob tucatszor jartam meg,hogy az elottem haladotol felpattano fogo fa ugy jott szembe mint a bumerang,es ha nem vagy szemfules akkor pont a hutot uti agyon.En pl sok fiatalosba jarok ahol rengeteg a szaraz facsap...meg nem dofte at egyik sem a hutot,de a multkor egy a nyakam majdnem es egy a karomba is majd bele allt..szoval ez is szerencse kerdese
Ha ez ismert PONTOSAN, akkor talán lehet tud rá adni választ.
Aztán a választ lehet lesz aki nem fogadja el, s utána lehet keresni a kompromisszumot