na dév.
igy néz ki 0,5ig készen..haverral felraktuk.. ő volt a mester én meg a seggmuk.. majd kifugáztam... hát nem emlékesztem hogy ez a fugázás ilyen melós, de kész lett a tusoló m9ögötti fuga .. ugyhogy őár óra száradás és egy ovatos fürdés a családnak már beleféert.. nagyon karaj ez az ülős, 30cm mély 90x90 lekerekitett zuhanymélytálca..
meg még tetszetős is.. legalább is nekem nagyon tetszik..
holnap megcsinálom a jáolapelőkészitő ajzatkiegynelítést... hétfőn kifugázom am aradékot.. kedden járolapozás ..csütörtökfugázás + a szuper -ilyen szinű, terrakotta- 80cm széles mozsdókagylót is beépitem .. ugyhogy elhúzódik az a két napos meló... de fain lesz..
aztán meg jön a jó idő és lehet hajtanÍÍÍÍÍÍ...
jó láttad dév.. voltak úly helyek is .. mint szoktuk..de a legjobb az mégis az volt hogy a lábam nem tettem totál tönkreeeeee
Üdv szakik!
Kicsit lazítottam, de már itt vagyok újra
Ronis, mi van veled, nem szoktál ennyire borúlátó lenni?
Múltkor fáradt olajos kazán átépítés érdekelt volna?
déw..
nem..
nem csinálokmindent egyedül.. a motorozáshoz is vannak haverek( kivéve ha a kispályámon megyek
amihez logika kell azt meg tudom csinálni.. pl.. vizvezeték szenyviz.. kádberakás.. tégla csempe malter..bár holnap jön egy burkoló haver.. segiteni.. de csak a hibátlan szépség miatt.. mert a másik fürdőszobát az eredetit azt pl egyedül burkoltam..
ezt is megcsinálom ha kell..de mondom a srácnak.. jöjjön fogja a kezem.. .miközbe fizikai kontaktusról egy szó sem esik
összeraktam még délután a mozsdót tartó kisszekrény-állványzatpolcot..
holnap a nagy nap.. szombat meg fugázom is kifelé. . ha minden jól megy..
munka aztán rábaring.. vezetésteknikai thowábbképzés...
hát hogy igy nyírni a gépet.. és még tanitják is
csak pont azzal a géppel amivel én szok lenni.. na az erre nem jó .. mert egyből törnének a tükrök..
sőt egyetlen összkerekeshez sem jó ez a tanfolyam.....ez csak ehhez a városi cirkálóhoz való...
na mind1..
aztán fürdőszoba szétütés volt .. ma már összefelé pakoltam.. szenyvizelvezetés meg hideg melegviz átkötés....festés..a kádat beállítotam.... holnap ha minden igaz ugrik fel a csempe..
motorozása héten nix
déw..
van egy virus...
egyre jobban elfoglalja az ember agyát.. egyre jobban kihozza belőle másik őjét..aztán az ez a virus teljessen elfoglalja a gazdatestet.. a gazdatest már ne mis emlékszi,k semmire mégis cselekvőképes..haver ilyne állapotba úgy hazavezette a kocsiját arra sem emélkezett hogy mit mikor ..de reggel a kocsi a helyén tökéletessen párhuzamossan beparkolva mint mindég...
ez a virus utánpótlás hijján elhagyja szervezetet...
némi másnaposságot... elkapott tömmény kevesrt sör illetve egyéb virushordozótól függőnee..másnaposság marad6 utána..
meg a nem emlékezésből de cselekvések sorozatűából adod6nak még 1éb problémák...
pl. eg emlékezetes eset az tutimm mikor a faszkalaprészegen akarta vinni a heverjait .. de azok nem voltak hajlandók beülni mellé.. ez a seggfej meg elindult .. majd mataj részegen belehjajtott az árokba..a baj csak az volt hogy azért pár 100 méter elbocorgott és mielőtt belehajtott az árokba előtte a havereket szépne kitakaritotta a z út mellől is és csak aztán landolt az árokban..na ezzel van a baj...
hiába nem ültek mellé az okos haverek ez akkora idiót volt .. igy is kinyirta őket...
aztán ott van sztalinh elvtárs....
egyedül volt a furcsa gondolataival... mégis millió embereket ölt meg .. követlenül nem sokat.. de közvetve mégis milliókat..hitler elbuj6 az árnyékában..
pedig ott sem népvándolás sem fajgyülölet sem vallási különbség nem volt...csak politikai!nézet-eltérés!
ugyhogy...
nix it baj..
bizni istenbe,..aki leget egy kutyafejű ló... akkora fasszal a nunája közepén hogy az égigérő paszúj elbúly6t az árnyékában..
de lehet hogy néger csaj.. vagy szir menekült...
ki tudja..?biztossan?
max a fészbuk
Ha rászabadulna a világra egy "vírus", ami megfertőzné az emberek agyát és megváltoztatná a gondolkodásmódjukat, egyik pillanatról a másikra megváltozna minden, csak ezen múlik minden, hiszen a világ (emberek világa) csak azért mozog/változik mert az emberek tesznek benne valamit, vala MIÉRT.
Ez a gyökér, csak ezt kell megoldani
a többi csak falevél, azokat a végtelenségig lehet vagdosni...
amugy persze hogy meg lehetne állitani ha az eu pénzt adna a görögnek macedonnak a teljes katonai határ zárra, és közös amerikai -orosz akarattal rövidre zárnák a szir háborut,(és az afgánt) az IS-t meg semmi perc alatt kivéreztetnék....
nade ebben a szép felsorolásban sok a buktató,
tul sok...
már csak azért is mert mostanra elég egyértelműen kiderült hogy az IS az usa kreálta, izraeli közreműködéssel, hogy a szir olaj után végre neki tudjon menni irán-nak,
mint ahogy az afgán háborut, meg a szégyenteljes "arab tavasznak" nevezett rombolást is....
szoval ...kac-kac,
konkluzio: az emberi fajnak megvannak számlálva a percei, egy önző kapzsi faj, szoval a természetnek ez a kisérlete az intelligens lényre megbukott, game over.
nem nagyon akarok ötletelgetni, de hogy változni fog ez sokkal keményebbre az biztos... ahogy megtörténnek az első attrocitások rendőrök, katonák ellen...
mindenesetre nem tul jo jövő kép vár europára, az eu hamarosan szétesik, mint egy kártyavár, aztán majd minden ország egyénileg probálja kezelni a problémáit...
Nézőpont kérdése Szerintem teljesen más, ott már a drog is játszik.De térjünk majd vissza erre a kérdésre a határzárak felállítása után.Kíváncsian várom,hogy fog működni.
Olvasd el a két jogszabályt, amit linkeltem 228951 és 228953 ban, azt képzelik határzárnak, az egyiket még el sem tudták fogadtatni, amiben az van, hogy gumilövedékkel lőhetnek, élesről szó sincs.
A jelenleg hatályban lévő szerint börtönbe csukhatják, aki illegálisan akar átlépni, ennyi a jelenlegi határzár a kerítésen felül.
Semmiben nem más a helyzet ott. Tömegek szöknek át az USA-ba. Azért nincsenek ezres csoportok mert tudják hogy kérdés nélkül lőnek. Épp ez a visszatartó erő. Ettől függetlenül ott is megy az ember csempészet földön, vízen, levegőben.
Értem én,de azért ez egy kicsit más helyzet ,mint ami ott van.Egy-két embert lepuffantanak,de mit tennének ha ezres csoportok érkeznének a határra?Ágyutűz,vagy mi faszom?Civileket nem fognak halomra lőni hidd el.
Mit nem tudsz elkepzelni? A nexicoi hataron pl na azt kepzeld el. Ha maszik s meca vagy a kerites kozelebe szedeleg felszolitas nelkul kilovik a gecibe. Na az a hatarzar.
vagyis mindenhez is ert