Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyünk hétvégén... Gyári gumi megvágva,,,hadd szakadjon...Van egy 30km es körünk. Megpróbálunk 3 x végig menni rajta. Valamiért még eddig nem sikerült. Valakinek mindig akadt problémája ,vagy a technika adta fel...
Mi ez a nagy honvédelem? Nem agyalni,motorozni.....
Írja már le valaki,a gyakorlatban hogy képzelik el, a határzárat? Műszaki zár mint a régi rendszerben,pár határőrrel,vagy esetleg aknazár,vagy fegyveres katonák felsorakoztatása,a határok teljes hosszában,akik majd csőre töltött fegyverekkel várják a százas,ezres,tízezres migráns csoportokat,és ha nem tesznek eleget az állj felszólításnak,lekaszabolják a nőket, gyerekeket,is a férfiakkal együtt?Ki fog teljesíteni majd ilyen tűzparancsot?Értem én a fogalmakat,határzár,meg kitoloncolás,meg tovább küldés,mind jól
hangzik elméletben,olyan mint a regisztrálásuk,szépen eltervezték,el is kezdték,csak éppen a gyakorlatban nem működött.
persze hogy jönnek , de kérdés merre mennek majd...

Horváth már unios, ők egy darabot sem akarnak beengedni...román is fontolgat katonai határzárat, ha a szerb nem akarja hogy nála torlodjanak akkor a macedon határnál zár, márpedig nekik van rutinos hadseregük, és még csak nem is eu tagok szoval akár célba is lőhetnek rájuk
Ugyanugy jonnek.majd. masnem.kerulnek romania fele valahogy at fogjsk oket nyomni abban biztos lehetsz. Raadasul a kerites szart se er.
dehogy fogsz te haza huzni, ha beüt a palacsinta ugy igazán, akkor örűlsz majd hogy lyuk van a seggeden, és milyen fasza nyugis helyen vagy...

kiváncsi leszek jövő héttöl mit lépnek a szerbek, ha teljesen lezárják a határt + komoly jogi retorzio, akkor ez az összes nép náluk fog feltorlodni... valoszinű vége lesz a buszos utaztatásnak...
Ja itt jo a hely ide kutya nem jon be majd. Otthon sajna kifosztjak majd a hazat stbstb...mondjuk ha rlszabadul a pokol en biztos huzok haza es az osszes penzemet arra koltom hogy kiirtsam ezeket aki el es mozog .
szerintem azért ennyire nem eszik forron azt a bizonyos kását....

tény hogy lesznek előre kiszámithato folyamatok, az eu belső kör lezárja majd a határait amint élesedik a szitu, ahogy az első terror cselekmények megtörténnek, ez elkerülhetetlen ...

de te jo helyen vagy ott az erdő mélyén , van sok tüzifa, van hol lakni, van mit enni , van sok vidám vadász jo sok lőszerrel, mi baj történhet, no para...
pár nyugodt hónap még mindig jobb mint pár stresszes hónap
de mint írtam már sokszor: ha ennyire pengék vagytok ugyan írjátok már le mit lehet csinálni velük?
mert ha nincs működőképes megoldás akkor semmi értelme az egésznek
Itt hetekrol van szo ember vagy par honaprol! Hova akarsz te hatradolni?
Ezzel mar elkestunk.balint. itt csak ero alkalmazasa vezet celra. Rengeteg a terorista koztuk! Sajnos valogatas nelkul ki kell oket pucolni holtan.lesznek a legjobb helyen. Mert ha nem.mi akko ok elkezdik! Amint fegyverhez juttatjak oket vagy jutnak maguktol. Hidd el az elso dolguk lesz ouskat venni ha lesz hajlekuk es nem.kell vonulniuk
ha az ember homokba dugja feját az sem jo, nyilván a határra menős indulatbol lövöldözős Gabi féle verzio is baromság, mert pont az ellenkezőjét érné el a sok ujságiro között , rögtön mártirok lennének belőlük...

foglalkozni egészséges szinten kell vele, és aszerint alakitgatod a saját és családod életét, igy lesz nyugodtabb a hátralévő életed....
épp ezért nem is kell evvel foglalkozni mert a hátralévő még nyugodt életedet is idegbetegként töltöd
Valószínű az apjától tanulta, meg van hozzá érzéke is
kvota az egyértelmüen ugy baromság ahogy van...

életszerütlen az egész...német visszatoloncolja, itthon csinálnak nekik csomo pénzböl pl régi laktanyákban lakásokat, teszem azt tatabányán....
na persze hogy lelakják az egészet csinálják a feszkot, és már tervezik is hogy jutnak el dániába, vagy svédországba...de hogy nem fognak tatabányán maradni, vagy tiszaalpáron és beilleszkedni , az biztos...

nade én azt mondom az a nép (faj) akiben nincs meg az egészséges életösztön, mert a konzum idiota agymosás ki hipózta az agyából még a legegyszerübb egészséges védekező mechanizmust az meg is érdemli hogy ugy járjon ahogy fogunk...
A kis Letti nagyon nyomul,szerintem jobb lesz mint az apja
Megawatt 5. hely és még csak 17
Egy kis technika:https://instagram.com/p/utFQtD...
Politológusok jó pár évvel ezelőtt,tudták,és fel is hívták rá a figyelmet,hogy ez fog történni.Mindenki szart a felkészülésére,most meg kapkodnak össze-vissza.Sokak azt mondják,nincs is rá megoldás,és az államiság a mai formában sokáig már nem tartható fent.Kezdetét vette egy újkori népvándorlás,aminek még csak épp az elején járunk.Ez a pár százezer ember,még úgy ahogy kezelhető,de akkor mi lesz,ha naponta több millióan indulnak meg?Ezt is az emberiség csinálta magának most meg mindenki vakaródzik.Hiába pofáznak a hozzáértők,hogy ez vagy az nem jó,mert rossz irányba haladunk,mi csak megyünk, megyünk előre,aztán hirtelen azt vesszük észre,hogy pofára estünk.
Az hogy visszalökdösik őket, ahol regisztráltak szerintem már nem lesz, a kvóta rendszert tervezik...
Az egyértelmű, hogy nem akarnak visszamenni, mert nincs hova.

Megint csak azt tudom mondani, amit szoktam, hogy sok oldala és nézőpont van a dologban, van neki emberi oldala is, még ha sokan nem is akarják látni, vagy épp fordítva, aki "liberális" nem akarja látni a másik oldalt, hogy milyen gondok lehetnek, aztán megint itt van az emberi elme hülyesége, hogy egy csoportnak kezeli a menekülteket (pl amikor egy motoros vandál a motorosokat vandálnak nézi alapból).
Pedig nem egy homogén csoport, ott is van rengeteg féle ember, aki bajt csinál uszít, van aki normális család gyerekkel, stb.
A nemet es az osztrak szo nelkul viszaloki y kibocsajto orszagba! Az meg mivagyunk. Mi nem tudjuk viszalokni a szerbeknek mert itt regisztraltak. Itt fognak tobzodni es cirkuszolni mert haza eszuk agaban sincs menni. Felszamoltak az ottani eletuket! A penzuk eluszott az utazassal.
Amíg a németek, meg az osztrákok nem zárnak, szerintem nem kéne a feszkó, had menjenek regisztrálatlanul hegyeshalomhoz, saját pénzükön a vonattal, autóval, vagy amivel akarnak.

Jövő hét valószínű tele lesz a sajtó manipulált hírekkel, hogy milyen szemétül bánnak a magyarok a népáradattal, biztos lesz egy csomó magyar ember, aki majd megy tüntetni, de még lehet az EU ban is vagy a világban, s MO büntinek kaphat EU enyjnye bejnyén túl többet is, MO lesz a fekete bárány a világ szemében
A napokban zajlik Szlovákiában az idei ISDE:
Magyarok jelenleg a 21. helyen az országok között.

http://www.fim-isde2015.com/en...

http://www.fim-isde-live.info/
IgY igaz balint. Itt egy osztrakot sise zavarnak el csak mert jon valaki feleannyiert. Ez cssk odahza divat hogy 20 ft ert olcsobban 40 ember all a hatad mogott. Itt szigoruan veszik a mubkatorvenykonyvet.
ha decemberben történik ráfogtad volna a jézuskára hogy direkt ezt kérted...

aggodom hogy össze fog ragadni az a dugattyu-henger a sok állásban, de én gálánsan felajánlom ha ide hozod én gondoskodom rola hogy járatva legyen....
Köszi. Érdekes, hogy éreztem, az esés után, hogy ez emberes volt, de utánna még 2 órát motoroztam vele, különösebb gond nélkül, nyilván hiába kezdtem volna el nyávogni.

estétől meg jött a feeling, másnap sem múlt, ma meg muszály voltam elmenni orvoshoz.