Ez a csávó még sose ment át ilyen akadályon? Mit gondolt, így sikerülhet? Ez nem 10cm es farönk, amit át lehet egykerekezni 2 teligázon
Esetleg felakadt neki a gáz? a testtartásából nézve át akart rajta kerekezni
Pihengetunk kozbe, de ha neki fogok egy ilyen felharonak akkor folyamatosan akarom,esszel csinalni ,figyelni magamra ,a legzesre minel jobban ,hogy ne szoritsam a kormanyt,az allas is minel kozpontositott legyen,a cikicakiba is ne erobol hanem technikaegyen,a pompalasok es a huzasok is csak ott legyenek ahol kell,folosleges gazt csak mikor kell....szoval mind ezt csak kondical lehet el erni es akkor gecire elvezi az ember.
A 300 as az szuperul megy,foleg a patakokba mikor kezdem huzni akkor simul ki a talaj...Csoki.sokszor gondoltam rad motorozas közben, hogy milyen faszan allt,pedig volt olyan befele patak ahol azt mondtak mindenki fekszik olyan csuszos....en azt sem tudom hol volt az a patak...minden hol szenvedes nelkul elveztem..es sehol nem estem bele...2 x dobtam el,azt is a cikicakiba...
ide is eljott 2 hete Kulkov a paradi enduro versenyre h reklamozza a versenyt...reg lattam...jo volt vele ujra talakozni....sokaig nyomtuk egyutt versenyeken....mondta h szep helyeken fog menni...nem igazan lehet osszehasonlitani az itteni tereppel ..orulok h jol sikerult....bar a paradi enduro is sokaknak megoldhatan feladatot jelentett..vegre egy jo verseny...es ami pozitivum indultak a regi nagyok is....Alma...Nagy Peti...Katai...Desi....Apro Peti...es persze Kori...
Hy kolbaszok.
Avagy szevasztok...a hetvegen el voltunk Covaszna melle ,egy kis szegeny gyogykezeldes szekely varosocska Brassotol nem messze...
Fefe (Csaki Ferenc) szrevezte Kulkov Jozsival es mint tudtuk,Fefe nem az a szivbajos motoros,hogy egy szar traszet osszedobva haza engedjen csak ugy .
Pentek este meg erkeztunk,elokerult a banda,etunk itunk,roman magyar focimecset neztunk...
Fefetol kerdem ,hogy azert ha el merek menni az A-nyomon akkor mire szamitsak..jaj te azt siman lazan meg tudud csinalni...hat nem volt sima laza,hanem fasazul szerkesztve,elvezetes nyomvonal volt.
Fefe mar vagy 8 Romaniaxon volt,es rengetegbe besegitett trekkek szervezesebe,szoval tudta,hogy kinek mi kell.
Elsoknek indultunk el BiLa baratommal es meg 2 exromaniacsossal...de az egyiknek a motor feladta igy maradtunk 3-an .Az egesz trasze csak GPS en volt meg,de jol lehetett tajekozodni.
Volt benne vagy 2 felfele patak,olyan becsuletesek,elvezetes egy A-snak de masnak mar csak fullout,aztan volt befele patak,vagy 4...egybe meg veletlenul is bele estem,hogy az oldalan nem tudtam kimenni es befele mikor meg lattam mi var ram 100m-eren azt hittem ,hogy a jovoi versenyt ha be tudom fejezni...de amire a haverok utol ertek en kiszerelozkodtem a finom patakbol...utolag Fefe kacagta,hogy ha abba valaki belemegy akkor szopni fog.
Vol egy Mont Blank nevu feljaro...cikicaki,hosszu elojatekkal vagyis felvezetovel,aztan patak be majd egy tankpoint ahol 3 l benzinel fullba voltam..jottt az Everest nevu....1km felvezeto patakkal,majd a fiuk azt mondtak,hogy ezt a feljarot mindig 1 ora es alatt csinaljak,es ,hogy alol nagyon geci omlos csuszos,oldalalzos...patakostol feljarostol nekem a videok alapjan 19 perc ...de vizesbe is 30 percnel tobet nem csinalnek foleg uj gumival....nem ,hogy most egy szarrakopott metzellerre rugattam..
Utana meg volt meg par jo feljaro,bokros,patak...szoval egy 60 km ami az A nak egy jol kigondolt,jo nehezsegu,nem killeres motorozas volt.Mivel elsonek indultunk es elsonek ertunk be,biztos elsok is voltunk,de itt nem ez volt a lenyeg....a nagy romaniacsos motorosok a hazai terepukon gyungek voltak,vagyis az Evereszten az utanam jovonek 15 percet adtam,aztan a tobbinek meg tobbet meg...
Jovobe biztos el megyunk,csaladostol,mert kis hazikokba,medencevel,nagy terrel rendelkezo taborhelyisegbe voltunk ami nagyon fasza volt.Kulturalt tarsasag,semmi ugatas,vaganykodas...civilizaltan...1 honapos gyerektol a nagy gyerekig,a csinipucaktol a bojler mamaig mindenki volt,es mindenki jol erezte magat.
A fizetseg mindezert pedig nevetseges,szallsostol es kajastol napi 25 euro volt/motoros.
Miutan a kort befejeztuk,volt aki meg akkor indult,delutan 2 utan,es mondom BiLanak,gyere az elso patakot csinaljuk meg meg 1 szer..aztan a traszebol visszafele meg egy szep reszt meg csinaltunk repetanak.
Jovore tutti ott leszunk...aki teheti majd,hogy egy szepet motorozhasson....jaj es ilyen olajkajhakkal nem szabad jonni,lehet 525,vagy 500 mert a cikicakiba nagyon szarba lesztek....
Videok lassan fel kerulnek es...ezt csak tovabbitom.Jott vagy 5 motoroso Maros megyebol 350-450 argentina meg uj olajkajhakkal,de utanunk el indulva szegenyek este 7 utan ertek vissza a bazisra....
hály kolbik..
dév ez nagyon kemény..
a csaj nagyon jó..
próbáltam blenézni hogy összevágás.. de nem sikerült..
mert olyan ok helyen... a fizika törvényit mintha nem is ismerné ....lehet azért mert mert ..szőke
Ez a csávó még sose ment át ilyen akadályon? Mit gondolt, így sikerülhet? Ez nem 10cm es farönk, amit át lehet egykerekezni 2 teligázon
Esetleg felakadt neki a gáz? a testtartásából nézve át akart rajta kerekezni