Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a valami madzag semmire sem jó
a hangszóró kábel itt kezdődik:
Van nekem is ilyen hangszóró kábel vagy 100m-er, de minek?
ezt meg egy elektronikai boltba! vettem.. mondtam mihez kell és ezt adta.. .. a parasztoknak kitalált sima vasas áruházban meg .. kábel van,.. 1mm..0,75.. oszt az meg jó..
a sima vasasba mentem be.. ahonnane eddig is az összes kábelt vettem a motorjaimhoz..amik kábelbekötésekkel sosem volt baj!és ezeddig eszembe sem jutott hogy valaha lehet bajom ilyenből...
na most is olyat vettem..ugyhogy probléma elháritva
Szerintem az átlátszós is az, menj be autóbontóba és hozz 1 köteget abban lesz ami neked kell.
1mm rézkábelenek mondta a csávó.. ami kb egy 12 voltos rendszerrnél.. bőségel 300w felett is elbirja.. nem hogy a 20-30w os uj csendes ventimet

de mondiom se gond.. mikor visszament golden.. megent ezt a fajtát akarta adni de aztán adott valami átlátszót az mnőséginek látszik

hé jódos.. már megent beugatasz..
én inkább nem irok rólad..semmit (és akkor lehet nem leszek megent köcsög.... ellentétben veled mert te megent kostolgatsz.. aztán közbe meg még gecimód nem is igazat irsz...
amúgy ki vagyok én neked hogy engem igy megtalálsz?
a múzsád?
ne is válaszolj...
inkább csak irogass arról nálatok mi volt egy 7 ezelőtt..poianába... szerintem azt szivessen olvasdná a banda
múltkor mi is voltunk narancsos ktm szalagos helyen, valami heca nyom volt
hát a ténéré kék ülése majdnem barna csíkos lett mire leértem
gondoltam is magamban ezek az endúrós motorosok mind idióták
az a helyzet haver....szerintem mellényúltál ebbe az 50x voltunk már

bontós és golden is most volt először ott, én meg még zséékkel 2011oktober elején..
de biztos igazad van... hogy szar.. .. és az jó ha van ettől jobb a közelben...
ha ott lettél volna ahogy, golden mondta hogy leeht jözz 7re a mosóhoz...akkor meg is mutathattad van nekünk a romániás nyomokat.. beleraktam volna a gps-be....
de azért elhiheted..találtunk jó nyomokat..
mint pl ez a kék is lefelé is meg felfelé is..
ez amúgy az amit ti dem úrral mikor én délbe elléptem.. akkor a mondtelemikszről ez a kék hozott le..polijánába...
ez nem az ami tényleg ezer300huszon5ször csinált már meg csapt amirő a videó is van mikor kezdetnek ott vezeted a túrát felfelé..aza pirosz 3 szög..vagy zód kör vagy melyik

ez is ki van szalagozva.. a ktm narancs szalaggal...
akár csak sok sok régebbi nyom ami poianábóll vezetzett felfelé...
sajna a égi romániákszos nyomokat nem tudjuk merree kell menni.. de majd hátha egyszer..rátalál6unk...mert bizti az sem roszz... de egyéként az a kék lefelé is.. és felfelés is karaj volt.. felfelé annyira hogy pl a szakadó eső után mikor lementünk rajta .. először életünkben... akkor mondták hiába jó visszafelé a mundtelemikszre.. ne eröltessük mert igy sárosban...
ennek ellenére szerintem...ment volna....
a többi racenyom is nagyon nagyon kiszalagozva...
a poijana részeken..
pl az egyik annyira hogy .. gldent elvesztettük.. mert nem vette észer hogy nyomváltás van .. kék szalagnál nem jöt tovább a narancson..
aztán mikor megent nyomváltás volt.. megállok várunk..
ezek meg a másik gerincen brummognak felfelé.. golden meg pityuszmityusz ala dumaföldvár...
na mondom hústom baj van..
aztán gó utánuk... jó 5 prec múlva...egyszer csak megent narancs zalag lett az ösvény...na mondomhústom baj van..mert golden addig megy rajtam mig utol nem ér minket... mert látja a nyomot és az van megbeszélve amig megy a nyom addig mgyünk mindenki a tempólyában...namármost .. golden üldöz minket úgy hogy mi meg mögötte megyünk...mondom hústom nagy baj van...
de mindegy mennyünk utána majd csak leáll az a szalagozás
erre jó 20 percet mentünk golden után.. de tudtuk.. ez a állat egyre gyorsabban fog menni .. és van 5 perc előnye.. tehát nem fogjuk be soha...viszont ő sem ér utol minket mert ugye elég nehéz utolérni azt a csapatot aki mögötte megy az embernek..
de aztán.. egyszer utolértük putyut...
aztán meg jött golden szembe
akkor azt volt történet hogy mik fordultak meg agyában...hát inkább ben is mondanám mit talált ki.. gps alapján légvonalba.. poiana-borlova
na az lett volna a big mistake...

ott épp egy kutyatánmadás után volt..
de mndta jó tvább mehetünk.. de kicsit izés lesz...
hát ugy is volt.. azután volt az hogy neki nix kutyafóbiája.. de 123 szor mesélet el milyen döök meg hogy cserkészték be a nyom végén a dózerút tetején várva...
de nem kellett volna mert láttuk... utána mikor 3dikra is a kutyák kal találkozott..
Jovanman mit kekeckedsz! Ez vot ocson vagy kibontotta valami szemetbol.
Ez hangszóró kábel!
Most érkeztem meg....

Mit vettétek?
Vagy hónalj- ahogy átnyúl a tányér felett.
Van neki saját....Menjetek...
mesélj már rola ,hogy a csávi a skidoo val hogyan nyomta a sziklásban? ennyire beleszaros hogy nem félti a gumilánc talpat?
esetleg még a női bajusz szőrre tudok tippelni... ami ugye arrafelé elég álltalános...
és azt hogy..? csak nem azzal fogja a fakanalat..?

vagy lehet mielött kész benyul a bugyiba és dob a kajába egy marékkal... valami román woodoo lehet
Nekem az vallt be.hogy pl ott a keken felfele amirol Viktor irt egy kisregenyt ...na ott pl egy levegovel megyek fol.azt a tetejen kifujom es go tovabb. El se hiszem hogx megint ott boklasztatok. Par szaz meterre onnan indulnak regi romaniax nyomok. Azok szerintem 3* jobbak mint az a kek folfele amin mar 50* voltunk . nem azt mondo. Hogy rossz. De ott indul a kozeleben masik 3 nyom ami sokkal jobb es nehezebb is. Raadasul nagy reszt lent marad az erdoben. A szallas arak elkezdtek kuszogatni felfele. Hala a nemeteknek meg osztrakoknak. Eleg nagy csoportokat visznek rendszeresen
Poianaban sincs mar 30 euro alatt szaallas. Radasul tele van a kaja pinaszorrel.
Gumivásárlás előtt vagyok. Visszaolvastam mitasz témakörben.

Ahogy logikázom, ami panasz volt rá, hogy forgatva elveszíti a tapadást. viszont januárban amit írtál, hogy elmúltak ezek a jelenségek akkor arra tippeltem hogy a gyár változtatott az összetételen csak nem közölte.

Most beugrott egy olyan verzió hogy ha a gumi tulmelegszik pl kapar ész nélkül akkor leromlik a tapadása.

De a januári hideg nem engedte tulmelegedni ezért volt jobb a tapadása mint a korábbi hajtásaidnál.

Illetve aki nem forgatja túl nem hevíti annak jól tapad pl szeptemberben is.

Persze ez csak elmélet, de hátha van köze a gyakorlathoz.
Köszi Sanyó. :-)

Lassan támadom alexékat. Ha martin akar jönni gyakorolni, szivesen elviszem. Márha a kezére jáccod a paripát.
Orron be,szàjon ki.Igy nem szabad,hogy a bordàd alà beszúrjon.Ha mégis ,,,,akkor nem levegőért kell kapkodni,hanem a sújzóért.....
Köszönöm.
gonzó.. én ugy szoktam mikor érzem a zt baj vann.. hamar elfáradtam ..mondjuk.. akkor kezdek egy 10 erőszakossabb nagy levegővételt.. és kb a 7-8 diknál már rendessen oda a fáradtság érzés meg dekoncentrált viselkedés..
de az az érdekes ha nem figyel az ember erre.. könnyedén beleesik a hiperventillációba
na itt van pár kép.. kis elektornika..
ugyan az a vezeték.. és a duplaeres kábel csak a piros része!
és az még érdekesebb az hogy a aksisaru felől nem.. mig a másik irányból.. meg full széthullik elszineződve a vörös réz szürkés kis diribdarabokká....
látszik hogy a blankoláés után.. ami mind két oldalt egyformáén ovaos.. a szar vége ..az 1/3 ha meg van a vezeték vastagságából a többui az szakava jött ki!
megsodrásról eleve szó csem lehetett

az utolsó kép... 5cm arrébb levágtam.. ott már engedett valami sodrást...
mig mondom a mésik végeaz aksi felől.. szép erős!
ez az elektrolízis...és egy vezetéken belül.. én még ilyet nem láttam..
ez a pozitiv szál... szál és a venti felőli vég a szar..

goldennél ugyan ezeket a vezetékeket tettük be( együtt csináltuk a két motort) cska mikor mondta hogy nem jó valami a ventin ...mondom.. ó haver milyne retek vezetéket tettél be.. mér nem úlyat..
(csak fél éve mikor az övét csináltuk) azt meg mondom együtt vettük a vezetéket a szatelitbe.. de ez nem lehet az haver ..mert ez nem úlyez ezer éves valami retek...

közbe az övét 2 hete kicseréltettem a kábeljait.. az most meg nekem nyalt visza a fagyi.. hogy mégis új volt az övé is ..csak az is ugyan ez a retek..
boltba megent ugyan ilyet akartak neki adni..
de ő is szerzett erősebbet.. iletve normáálisat!
mert a autókban az ezeréves rézkáblek sem porladnak szét. még ha kissé el is szineződnek a galvánelemlét közbe is!