modelkedni
hát az irígyság mardosná csoffadt testem ha a kozmópolisztán fedőlapjára kerülnél ..
azzal a felirattal :
A legszebb férfi test ami az elmúlt 6000 nyolcszáz évből feljegyzésre került
2 lépcsőben simán le tudsz gizdulni ennyit
sajna nekem lesz minimum 4 fokozat vagy több, mert a bálnából nem gyorsan lesz gazella
mivel a motorozást meguntam inkább modellkedni fogok
megélénkült a fórum
Jáccint...tv egy igazi vick mester...bort iszik de vizet itatna másokkal
nélküle is lehet motorozni...
a mostani és a legutóbbi 2 napos hajtásra.. nem véletlen nem invitálta senki....de miért is ..nem értem
ini...
és a cél ..110ről.. a 105 .nem több nem kevesebb
aza baj. fogyni akarok de úgy hogy közbe erőssebb maradok mint valaha mert egyedül himen erősebb mint valaha
ez a tükrös ez mmmmmarhajóÓÓÓ
jakó...
nehogy ott legyek én is a kis sx-f 450 nel
na elvitték berget...
már nekem is csak egy gépem van...nix felenegőzés ....egy seggel egy motort igy nézett ki még 15 perce
IEFT (International Enduro Fesztival 2015) Second Edition
Szeptember 12-13 2015
A múlt hét végen lett vége a IEFT 2015 /1 nek fáradtan de nagyon elégedetten . A hétvége túlélői az utolsó este arra kertek hogy ha lehet szervezzünk egy találkozót szeptemberre is.
Tehát bejelentjük hogy a IEFT 2015/2 Szeptember 12-13 an lesz
Hétvégi Program !
Első nap ; Gyergyócsomafalva Verésvirág panzió .
A palyaa naggyabol ugyanaz mint volt, egy kis változás Lajos bácsi tiszteletere elkészítjük a “ ROUTE 66” ot ami az o kora is, aki panaszkodás nélkül megcsinált a a hétvégét kivéve a csúnya Dagonyát !
Eldöntöttük hogy párhuzamosan a Chicken és a Bull Track mellett készítünk egy ujab útvonalat
Ez a “ROUTE 66” azoknak akik akik kevésbe felkészültek !
Második nap; Start Gyergyocsomafalva Verésvirág panzió, útvonal Balanbanya ahol megpróbálunk összehozni egy grillparty - t
Bull Track; a Zöld Szörny Völgy ahol “Spider Jaxy” és “ Super Siouab” egy csapatot alkotva
Előkészítenék egy ExtremEnduro szakaszt sok patakon mászóval.
Ahogy haladunk a kijelöléssel a legjobb kepéket mindig közzétesszük .
Chicken Track: Használni fogjuk a Bull Trackot az előző találkozóból de kivesszük a nehéz szakaszokat.
még nem, de folyamatban vagyok 70 kilót alig tudok kinyomni-húzni pedig múlt évben a 80 simán megvolt
sajna a csuklóm még nagyon szar nem is megy heti 1 edzéstől több
most agyalok egy fekvenyomó padon ahol hason tudnám felemelgetni bandázzsal a nagyobb súlyokat
nekem a darált zabpehely+ fehérjepor jobban bejött
nagyon dinamikus lettem tőle, aztán egy adag elfér egy 0,5ös pet palackban, 1 perc rázogatás és már kész is
reggelitől vacsoráig 2 adaggal kibírom a napot még akkor is ha a vacsi elmarad
Ja, berakott engem is! De kérdőre is vont 1ből hogy miért töröltem fészen mint haver, mikor azt ő tette! csak biztos nem emléxik...
Hozzánk se jön motorozni, pedig nem mondtuk h ne jöjjön, de hát nélküle is lehet...
kinti kajálásról annyit..
a hagymásbabra megent volt két ráfutó
ugyhogy megent hagymásbab.. éhség 2:0
leirom hogy más is kipróbálja..
szalonna..vagy 15 feka felkockázva.. be a serpenyőbe..
amig olvadozik addig a nagy fej vörös..hagy...mát össezkockázni és be mell, pici lángon főzzük! nem piritjuk! a 10-15 cm nyi felkockázott kolbászt is bedobjuk a serpenyőbei..
pár perc hogy levet eresszen ez is(fontos nem piritjuk csak főzzük óvatossan!)
szóval engedett kis levet ...azaz kolbász ZSÍRT ez is..
aztán bele a egy konzerv fehér vajbabot..
kis só.. meg kissé több borsot bele..majd odatesszük a lángot hagy kezdjen el forrni.. közbe az egy kupa tejfölt is rápattintja a paraszt...kevergeti ovatosban...
majd mikor az egész el kezd forni.. lekapcsolja a gázt...
és beleönti az egészet egy jó nagy nagytányér mélytányérba..(mért nagyba.. mert kicsibe ez nem fér bele )
ez ha egy komoly motorozás után van a koma.. úgy szivja fel.. én 2-3 szelet kenyérrel .. mint a fény
ez egészséges finom tápláló és böséges
egészséges.. mert cska si természetes alapanyagokbólkészült.. természetes mert a trmészetben van .. szalonnna.. hagyma.. meg kolbász is ..meg terészetssen konzervbab is meg kupa tejföl is
finom..: mert szart minek csinálna az ember...főleg egymás után többször is...sőt motorozáskor mindég!
tápláló is, mert ez az
és böséges is.. mert akinek ez nem elég.. az azért .. na az azért már gáz
hály..
jól mondod imiúr
de van olyan hogy a néző akarja rendezni a dolgokat.. bekiabál észtoszt...
ma megkaptam a jussomat..
tv haverotok csinált egy ridding csoportot...
mert valszeg a mostan ihajtásból is kihagyták.. a mocskok
szóval pár napja csinálta..
azt engem is belerakott..pedig nem is kértem..de azért okés belerakott..
aztán tegnap volt időm benéztem hozzályuk(mint kánya a lófejbe)
a főcimlap.. mi nem hagyunk kis enkit a motorozásból...
ó mondom de jó..
irtam pár sort.. még haver elis olvata mielőtt tv törölte az egészet.. meg engem is a csoportból.. abból mainek a főcime mi nem hagyunk ki senki t a motorozásból...kicsit ez olyan öngólos sztori tv részéről
na mindegy.. haver mondja is hogy bakker .. pedig tökre jó dolgokat irtam.. és errel meg kizárna a senkit nem hagyunk ki csoportból
pedig csak arról irtam hogy a tisztelet a másik iránt hogy tömegben nem ordítunk oda hogy helló a kúrwanyád mi van veled..
meg hogy mi van fasszopó..
mert ez a másik iránti teljes tiszteletlenség kimutatása..
szóval..
kitiltott a senkitnemhagyunkki csoportból
az a baj.. sokszor tartok tükröt motorosoknak.. és én is kapom a tükröt tőlük!..
de mikor belenéz az embera tükörbe és nem aztt láátja amit magáról tart.. akkor megharagszik az ember a tükröttartóra..
ez is baj..
pedig én úgy tartom magamról.. egy kárcsú bodrosfrizurás jóképű srácz vagyok.. most akkor ez ..ez nem igaz
lokinak irtak..100% félreérthetők..
bocsi loki...
irj olvasunk.. akkor legalább lenne más is ez a szuperesikszef téma
Ez a fórumozás épp olyan mint egy színházi előadás.Vannak főszereplők,szereplők,alszereplők akik ugye a színpadon vannak,meg vannak nézők,akik a nézőtéren ülnek aztán csak szimplán
nézik,mert ők a nézők ,de lehet hogy nemsokára bevezetik,hogy csak az vehet jegyet,aki szerepel is,akkor majd nem lesznek nézők csak szereplők
Egy kis angolos bemelegítés a Romaniacs-ra http://youtu.be/h5Mkr-GKaho
motoros történet nincs. mert motorozás sincs
illetve van robogóval gyerekkel az udvarban. az meg nem annyira izgalmas...
bár te erről is esszéket tudnál írni
látom motoroztál egy faszát. még nem volt időm elolvasni, mert, hogy egyik fórumos társadat idézzem "úgy teli szartad a fórumot", hogy ezt több időt igényel
pláne ha meg is akarom érteni mit írsz
hát az irígyság mardosná csoffadt testem ha a kozmópolisztán fedőlapjára kerülnél ..
azzal a felirattal :
A legszebb férfi test ami az elmúlt 6000 nyolcszáz évből feljegyzésre került
sajna nekem lesz minimum 4 fokozat vagy több, mert a bálnából nem gyorsan lesz gazella
mivel a motorozást meguntam inkább modellkedni fogok
megélénkült a fórum
Jáccint...tv egy igazi vick mester...bort iszik de vizet itatna másokkal
nélküle is lehet motorozni...
a mostani és a legutóbbi 2 napos hajtásra.. nem véletlen nem invitálta senki....de miért is ..nem értem
ini...
és a cél ..110ről.. a 105 .nem több nem kevesebb
aza baj. fogyni akarok de úgy hogy közbe erőssebb maradok mint valaha mert egyedül himen erősebb mint valaha
ez a tükrös ez mmmmmarhajóÓÓÓ
jakó...
nehogy ott legyek én is a kis sx-f 450 nel
na elvitték berget...
már nekem is csak egy gépem van...nix felenegőzés ....egy seggel egy motort igy nézett ki még 15 perce
Szeptember 12-13 2015
A múlt hét végen lett vége a IEFT 2015 /1 nek fáradtan de nagyon elégedetten . A hétvége túlélői az utolsó este arra kertek hogy ha lehet szervezzünk egy találkozót szeptemberre is.
Tehát bejelentjük hogy a IEFT 2015/2 Szeptember 12-13 an lesz
Hétvégi Program !
Első nap ; Gyergyócsomafalva Verésvirág panzió .
A palyaa naggyabol ugyanaz mint volt, egy kis változás Lajos bácsi tiszteletere elkészítjük a “ ROUTE 66” ot ami az o kora is, aki panaszkodás nélkül megcsinált a a hétvégét kivéve a csúnya Dagonyát !
Eldöntöttük hogy párhuzamosan a Chicken és a Bull Track mellett készítünk egy ujab útvonalat
Ez a “ROUTE 66” azoknak akik akik kevésbe felkészültek !
Második nap; Start Gyergyocsomafalva Verésvirág panzió, útvonal Balanbanya ahol megpróbálunk összehozni egy grillparty - t
Bull Track; a Zöld Szörny Völgy ahol “Spider Jaxy” és “ Super Siouab” egy csapatot alkotva
Előkészítenék egy ExtremEnduro szakaszt sok patakon mászóval.
Ahogy haladunk a kijelöléssel a legjobb kepéket mindig közzétesszük .
Chicken Track: Használni fogjuk a Bull Trackot az előző találkozóból de kivesszük a nehéz szakaszokat.
Route 66: ot Balánbánya megközelítésére fogjuk használni kb 2ora 30 perc. (Turistáknak)
"tv haverotok csinált egy ridding csoportot..."
http://youtu.be/_tFgE-FUj2M
sajna a csuklóm még nagyon szar nem is megy heti 1 edzéstől több
most agyalok egy fekvenyomó padon ahol hason tudnám felemelgetni bandázzsal a nagyobb súlyokat
mint egy pettttt palack,de legalább jó sokat lehet tőle hugyozni
nagyon dinamikus lettem tőle, aztán egy adag elfér egy 0,5ös pet palackban, 1 perc rázogatás és már kész is
reggelitől vacsoráig 2 adaggal kibírom a napot még akkor is ha a vacsi elmarad
Hozzánk se jön motorozni, pedig nem mondtuk h ne jöjjön, de hát nélküle is lehet...
a hagymásbabra megent volt két ráfutó
ugyhogy megent hagymásbab.. éhség 2:0
leirom hogy más is kipróbálja..
szalonna..vagy 15 feka felkockázva.. be a serpenyőbe..
amig olvadozik addig a nagy fej vörös..hagy...mát össezkockázni és be mell, pici lángon főzzük! nem piritjuk! a 10-15 cm nyi felkockázott kolbászt is bedobjuk a serpenyőbei..
pár perc hogy levet eresszen ez is(fontos nem piritjuk csak főzzük óvatossan!)
szóval engedett kis levet ...azaz kolbász ZSÍRT ez is..
aztán bele a egy konzerv fehér vajbabot..
kis só.. meg kissé több borsot bele..majd odatesszük a lángot hagy kezdjen el forrni.. közbe az egy kupa tejfölt is rápattintja a paraszt...kevergeti ovatosban...
majd mikor az egész el kezd forni.. lekapcsolja a gázt...
és beleönti az egészet egy jó nagy nagytányér mélytányérba..(mért nagyba.. mert kicsibe ez nem fér bele )
ez ha egy komoly motorozás után van a koma.. úgy szivja fel.. én 2-3 szelet kenyérrel .. mint a fény
ez egészséges finom tápláló és böséges
egészséges.. mert cska si természetes alapanyagokbólkészült.. természetes mert a trmészetben van .. szalonnna.. hagyma.. meg kolbász is ..meg terészetssen konzervbab is meg kupa tejföl is
finom..: mert szart minek csinálna az ember...főleg egymás után többször is...sőt motorozáskor mindég!
tápláló is, mert ez az
és böséges is.. mert akinek ez nem elég.. az azért .. na az azért már gáz
jól mondod imiúr
de van olyan hogy a néző akarja rendezni a dolgokat.. bekiabál észtoszt...
ma megkaptam a jussomat..
tv haverotok csinált egy ridding csoportot...
mert valszeg a mostan ihajtásból is kihagyták.. a mocskok
szóval pár napja csinálta..
azt engem is belerakott..pedig nem is kértem..de azért okés belerakott..
aztán tegnap volt időm benéztem hozzályuk(mint kánya a lófejbe)
a főcimlap.. mi nem hagyunk kis enkit a motorozásból...
ó mondom de jó..
irtam pár sort.. még haver elis olvata mielőtt tv törölte az egészet.. meg engem is a csoportból.. abból mainek a főcime mi nem hagyunk ki senki t a motorozásból...kicsit ez olyan öngólos sztori tv részéről
na mindegy.. haver mondja is hogy bakker .. pedig tökre jó dolgokat irtam.. és errel meg kizárna a senkit nem hagyunk ki csoportból
pedig csak arról irtam hogy a tisztelet a másik iránt hogy tömegben nem ordítunk oda hogy helló a kúrwanyád mi van veled..
meg hogy mi van fasszopó..
mert ez a másik iránti teljes tiszteletlenség kimutatása..
szóval..
kitiltott a senkitnemhagyunkki csoportból
az a baj.. sokszor tartok tükröt motorosoknak.. és én is kapom a tükröt tőlük!..
de mikor belenéz az embera tükörbe és nem aztt láátja amit magáról tart.. akkor megharagszik az ember a tükröttartóra..
ez is baj..
pedig én úgy tartom magamról.. egy kárcsú bodrosfrizurás jóképű srácz vagyok.. most akkor ez ..ez nem igaz
lokinak irtak..100% félreérthetők..
bocsi loki...
irj olvasunk.. akkor legalább lenne más is ez a szuperesikszef téma
nézik,mert ők a nézők ,de lehet hogy nemsokára bevezetik,hogy csak az vehet jegyet,aki szerepel is,akkor majd nem lesznek nézők csak szereplők
Egy kis angolos bemelegítés a Romaniacs-ra
http://youtu.be/h5Mkr-GKaho
de biztos csak nem láttam..
akkor tényleg nagy a baj...
nagyon nagy...
mert mikor mindenjó és mégis szar a gép.. na onnantól kezd nehéz lenni a lyawítás..
loki...
teliszartam a fórumot?
ne olvasd azt amit a zari felhasználó néven irnak..
motoros történet nincs. mert motorozás sincs
illetve van robogóval gyerekkel az udvarban. az meg nem annyira izgalmas...
bár te erről is esszéket tudnál írni
látom motoroztál egy faszát. még nem volt időm elolvasni, mert, hogy egyik fórumos társadat idézzem "úgy teli szartad a fórumot", hogy ezt több időt igényel
pláne ha meg is akarom érteni mit írsz