nem igazán lehet a távolbol, az összes részlet ismerete nélkül konkrét véleményt levonni, hogy ez vagy az volt a baj fő oka...
ne felejtsük el hogy a KTM többször is betérdelt, teljesen... utána jött valami más tőke injekcio aztán lám most hol tart...
szoval valószínű hogy még Jaxy magyarázatában is rejlik némi igazság...mind ahogy mindenki máséban is...
viszont a hosszú távu trendet figyelve igencsak nem tetszik az irány, gondolok itt a sorban letérdeplő terepmotor gyártokra.. Husaberg, Husqvarna, még a BMW is invesztált bele nem keveset ...az Ossának nem josolok már tul sokat...
egyszoval a globalista világ lassan de biztosan kivérezteti a terep motorozást...
Spekulalnak a gasgas nal is..most full csodbe verik,hogy az adosagok usszanak a levesbe aztan szet cincaljak es a zsidok meg veszik darabokba,es valamit ujra inditanak...az egesz biznisz ...
amugy gyanitom a Beta-nak is ez lesz a sorsa pár éven belül, aztán ki tudja...
a végén csak egy maradhat, mint a hegylakóban, viszont ez jol mutatja miért nem csinál a japán komoly endurot, mert ismeri a számokat és nem lát benne akkora potenciált hogy megérje, hiába tudna jot csinálni, és álmodozunk rola...
Lassan ideje lesz átnevezni ezt a fórumot is mert nem lesz itt más motor mint KTM, HUSABERG, HUSQVARNA, bár az utóbbi 2-ből is szerintem 1-et majd kivéreztetnek.
demzsolti.. ron valeszeg egy tímre gondolt ami két fős
az meg egyből akkor már 3ezer ályró
jakó ...
négy100 ályró a silver második helyezettje
hát az nagyon béna
de legalább már nem neki kellett fizetni azáért hogy a dobogóra ál6ot, mert egyébként olyan is lehetne
én a helyükben büntit fizettetnék.. aki nem volt első a kategóriában.. az mind büntit fizet...
ha nix lóvé.. nix gond ..motorelkobzás
ugyhogy ne elégedetlenkedjetek...azt kell beosztani amit adnak..
áki annak idejeán kiszámolta neki a k9 romaniacs az 650 ezerbe lehetet
Szarok en erre a RPR majomparadera...oszinten egy mozgo cirkusz,amit a nyeres akaras vagy es a kimittudok mozgat.Igaz lattam olyan arcokat a finishbe,hogy le se szarta a penzt,elvezte a motorozast,elvezte a dagonyat,elvezte az egeszet...de ez nem nekunk van proli csoriknak csinalva.De ha lenn is anyi penzem en mast csinalnek.
400 euro a 2 szilveres heleyzettnek...tiszta hujek bazki..ekkora nevezesnel.
Vagy csak en vagyok ilyen faszari gyerek?
ne felejtsük el hogy a KTM többször is betérdelt, teljesen... utána jött valami más tőke injekcio aztán lám most hol tart...
szoval valószínű hogy még Jaxy magyarázatában is rejlik némi igazság...mind ahogy mindenki máséban is...
viszont a hosszú távu trendet figyelve igencsak nem tetszik az irány, gondolok itt a sorban letérdeplő terepmotor gyártokra.. Husaberg, Husqvarna, még a BMW is invesztált bele nem keveset ...az Ossának nem josolok már tul sokat...
egyszoval a globalista világ lassan de biztosan kivérezteti a terep motorozást...
a végén csak egy maradhat, mint a hegylakóban, viszont ez jol mutatja miért nem csinál a japán komoly endurot, mert ismeri a számokat és nem lát benne akkora potenciált hogy megérje, hiába tudna jot csinálni, és álmodozunk rola...
mondjuk ismerve a spanyol gazdasági helyzetet váható volt... sajnos...
reméljük a KTM megveszi...aztán lesznek KTM-ek Gas ruhában...
Ma olvastam...
http://dirtbikemagazine.com/ne...
nálunk van itthon egy ,de beázott mert mosógépnek használtuk..
amugy ha jol tudom tavaly el is maradt... szoval még régebbi video lehet.. vagy fluxuskondenzátoros...
demzsolti.. ron valeszeg egy tímre gondolt ami két fős
az meg egyből akkor már 3ezer ályró
jakó ...
négy100 ályró a silver második helyezettje
hát az nagyon béna
de legalább már nem neki kellett fizetni azáért hogy a dobogóra ál6ot, mert egyébként olyan is lehetne
én a helyükben büntit fizettetnék.. aki nem volt első a kategóriában.. az mind büntit fizet...
ha nix lóvé.. nix gond ..motorelkobzás
ugyhogy ne elégedetlenkedjetek...azt kell beosztani amit adnak..
áki annak idejeán kiszámolta neki a k9 romaniacs az 650 ezerbe lehetet
amugy mennyi most egy nevezés, olyan 3000 juro környéke? nameg a sallangok...
400 euro a 2 szilveres heleyzettnek...tiszta hujek bazki..ekkora nevezesnel.
Vagy csak en vagyok ilyen faszari gyerek?