azt tudni kell.. annó egy 2008as sx-f 450 nel ment golden a legjobban...
csak az egyszer volt azal a motorral.. mert azokkal volt gond nem kevés...
de a motor könnyű kellően erős és a 1,5 hosszúságú egyes .. mindenhol jól dolgozott...
de az tényleg nem töltött rnedessen.. venti az konkrétan 5 perc alatt leszivta az aksit...úgy hogy közbe járt a motor..+ aa megbiz6ósági ráta is kicsi volt azoknál..
ezeknél a 2013 tól .. endúró blokk.. mint az rfs blokkosoknál..
tehát 5 percig járt helyben -mikor vettem- és még langyos sem volt a hűtő!
de mondom nem magyarázkodni..meggyőzni snekit nem akarok
leirtam egy oldalni érvelést.. ztán kitöröltme a faxomba.. minek magyarázkodjak...mikor magyarázkodni kell valakinek akkor vagy rossz hejen van vagy rossz társaságba..
szóval.. ugy sem hiszed el.. de biri..
bizonyiotott sárban befejezett déva B nyomon...
persze nem a gyári sx-f.. kissé átalakitott.. de azokat én is megcsinálom pikk pakk...és gÓÓÓ
átalakitás összege is minimális
Látod, látod mint Eötvös a zenebohóc is mindíg mondá VAN MÁSÍK! Kiváncsi leszek majd a hegyekben hogy állja meg a hejét, majd felhívlak mert ide úgysem mered leírni ha mellényultál
lya.. leesett..
az amit beszéltünk a kkk0,5 1 házi gép...
felhivtam utána egyből..
mondta nem jó neki a csütörtök mert elküldte a teóit h palihoz.. majd a lyöwő héten tudom érdemben megnézni..
igy csüt reggel nem kkfél1házáán kezdtem...
de mindegy.. igy volt jó
a gépet is 16.15 re vittem oda..a terembe.. 16.45 szó nélkül a kezembe nyomta a fennmaradó összeget..és látszott rajta hogy meg van elégedve baszottul ennek én is nagyon örültem..
mert csak jó hejre csináltam.. + ez az első ami nem ment el 3-4 megyével arrébb..illetve vagy 7-8 éve csináltam ilyet utoljára...és nagyon felvillanyozott mikor a saját gépemet tekertem a teremben
hát ez nem az amit eladtak a szerdai telefon előtt két nappal
ez egy másik...ami konkrétan...úlyszerű...de nagyon újszerű...
ez szedai fészbukkérdéssel indítottam putyinál.. és beajánlott az eladónál.. csüt regel felhivott és én meg péntek délbe már el is hoztam..
szerdán még iszonyat sajnáltam amazt...
de péntek dél óta nagyon örülök hogy annak lába kélt
bergnek is remélem hamarossan az gazdia örül majd igy mint én az sx-f 450 nek
leveszem róla maik a zendúróüba kellenek és ezen nix..
átszerelem.. és már gyári állapotban megy is a használtautó pont hura..kb 880 ért...
az eredeti! esztergályosommal lebeszéltem.. 7főn reggel7re megyek hozzá viszem a flájvílert is.. addig lehúzom a kátélyem pityutól kapott lehúzóval....majd megcsinálja...
hogy uis van...3 db furat mekkora is hogy beférjen a co val a csávó?
na szóval ugy kezdődöt ..hogy a pityu visszahívott
pityu.. ezer hálám
de a mai nap nem csak az volt.. az esztergályos cecilia is hajlandó volt 4 nap igérgetés után reggel 7rere elhozni a az anyagot.. és kész lett a birkózó gép is... az meg most este 3 negyed ötkor..
ugyhogy hajnal 3 tól idáig..jól el is fáradtam...
Amivel biztos jobb mint a ktm freeride, hogy a karcsú rövid váz mellé, teljes értékű, a verseny enduróból származó blokkot, futóművet és féket szerelnek.
Bízzunk benne hogy jó karakterisztikája lesz a 2t blokknak, bár ebben a ktm nagyon toppon van és fejlesztik azt is.
az meg hogy menet közben nem érzed egy motor sulyát a legnagyobb szamárság-. ugyan ülj már rá egy 125 sx re és kanyarodjál vele párat vagy kezdjél el vele dolgozni. aztán ülj rá egy 570 es vagy 500 as ktm re és csináld ugyanezt. majd ugyanott vidd bele őket rendes nehéz terepre és kezdj el vele tornászni. namármost ,ha egy 125 sx sulyu 300 as blokkal ellátott jó karakterisztikáju motort teszel a segged alá nem biztos hogy vágyakozol madj ugyanott motorozni egy 140 kilos bálnával. kurvára érződik pár kiló menetben. maradjunk ennyiben. és akkor még nem beszéltünk arról a szituáciorol amikor le kel szállni és elkezdeni cibálni. itt nem egy két kilórol beszélünk hanem 10 kiló körül. plusz a két térded közt nem egy nyárfarönköt szoritassz hanem egy 10 centi széles mountain biket.
Azért nem volt még langyos se az a hűtő
Jó motorozást kívánok hozzá!
Szerintem ne foglalkozz semmivel, majd a gyakorlat kiadja 5-6 alkalom után, hogy milyen a motor