Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

letiltásról annyit.. te tiltotál le.. ezekszerint mindenféel üzenettel.. megint.. hát ajkkor ezt is magadnak köszönd hogy nem tudtál üzenni...
de látod mikor hivtál felvette,..mert nem olyan vagyok mint te! de mikor mérr megent köcsög vagy.. megszakitom a beszélgetést..

na szerintem hagyjuk is.. itt abba
amúgy nem tudomészrevetted és te pöcs..
hogy én nem fűzök semit mondanivaóid után.. de ha én irok valamiről.neked van kommentárod.. áés általában ..jófajta..
én viszont ilynekor már nem tudom tűrt9öztetni magam ..mert úgy érzem ez felékréskeringőre..

egy tuti.. legközelebbi hosszú menetet is
2 pesti meg én szerveztük.. aztán jöt sok sok emebr.. ahllom te is jösz..ha jösz vagy cspatként működj vagy maraggy távol...
itt ninx heje intrikának veszekedésnek..
ha kell valami elégtétel.. ihhon megoldhatju,kk.. emléksze biztso.. hisz te is csináltál ilyet egy titokolvasóval..
az is nagy okosság volt
de haez kell.. állok elébe
aztán mikro kész voltam..
mondom csak kiöblitem mielőtt az úly fagyálló megy bele

leszedem a vizpumpu dekni.. hát mi van benne?
egy kb 10n pár mikiméer ámérőlyú elgolyósodott .. nyolcas imbszfejácsavarfej szerűség...az ott majszolta magát meg a vizkereket..
de még ugy néztem időbe kaptam el...nemcsinált bajágot.. csk összecsiszolta a vizkereket de randessen.. viszont még a bőven semmi baja kategóriának nézem..
ugyhogy szerencsém volt..
ez ott már dolgozhatott egy jó ideje.. talán azóta hogy a hengerfejtömitést gariba kicsomagolták és megcsinálták ujjal..

de eszme nix hozzá hog mi volt az ..
mindegy kimostam..átnéztem megmozgattam meg silabizáltma rendessen,...mert láttunk mertr olyat hogy a vizpumpu tengejről ejött a vizekerék.. csak azt láttuk hogy indokolatlanul melegszik a gép
de az is el lett kapva időbe mert nem lett ot sem semmi baj
kemény vagy haver...
hály tv ..hát itt vagy?
láttuk jó volt a menet..jakónál

egyébként csak annyit... voltam már kellemetlen szituba egyszer.. mikor gyagyásék poénbllevették a gyertyapiput..de nem sikrült neki teljessn igy motorztam vele még aznap.... aztán másnpka hajtáskor megált.. nem idult..
hazamentem.. szerelem szét már mi a baja.. aztán látomm..valamelyik poénos arc.. leszedte a gyertyapiput...az amúgy fogóval is nehezen lejövő gyertyapiput kitépte..
aznap a hajtáskor csoresz volt ott melletünk. egyből fel is hivtam és kérdőre vonatam..hogy ez poén volt é?
erre jöt a válasz.. ő ijennele soha ..ugyanis volt már isemrőse aki ilyne miatt máér a blokkszéthúzásig jutott...
aztán kiderült a másiki csoportnál előtte nap.. hogy ki volt az a lyópofa.. humor harold
de nem kell meszie meni.. te okostolyás...
ha mégegyszer valamiért nem megy a gépem.. azzal inditok..

egyébként nem irta senki semmit a szarodról a kurva anyád..
te irtad le magad..
de ezzel sincs baj..
a géppel sem mert megcsinálták neked .. hisz van péz dögivel..
de én sem panaszkodom..hisz itt a két verda együtt
mondjuk a berg el lesz adva.. csak a sok extrát amit nem fizet ki senki.. áttszem a sx-f re..aztán mehet normál árban...

az is volt ma.. szerelés a köbön.. megnéztem a lendkerekéksúlyt is .. lerajzoltam holnap esztregács..
meg a hűtővádőlk felrakása. a kézvédő átrakása.. persze midnehol kicsi faragás vot igylassan haladtam.. de ment

viszont volt egy kis fekete leves.. mert a hűtőből kilyövő vuz.. sötétszürke volt..tisza fagyálló semmi más ..de sötétszürek.. na vakartam is a fejem rendessen..
Jó estét!

Jó kis lecke volt a mai...ismeretlenbe amit nem látsz végig, sose gurulj bele, mert ez a kis hegy is okozhat meglepit
Jól nézett ki, semmi extra, elengedem a motort lefele, aztán sziklás lett elveszett a tapadás, begyorsult, látom jön egy "szakadék", elborítom balra, én szerencsére felakadtam, de a motor tovább,
a "szakadék" mellett szánkázott le az oldalán. Aztán vagy fél órát sétáltam le ilyen kőszőnyegen

Elmentem új terepet keresni, jó a hely, csak tiszta szikla az egész(sajnos rengeteg helyen ilyen), pedig ha nem lenne kafa lenne nagyon, így szopóka csak a gerincek járhatóak, de az is elég sziklás. Még felfedezetlen, kell jó pár alkalom a bemotorozáshoz.

tályboksz...múhahaha..nyíhaza.. sosem kedveltem..
nem ..
MMA
sokkal nyitotabb életszerűbb.. kikboxba is csak lassitásban tudtam rugni ...nem is engedte az edző hogy éles küzdelemben alkalmazza.. only gyakorláskor...kézzel mindég sokkal jobban ment

de nem szándékozom senkivel verekedni motorozáskor nem kivánom elbaszi ilyennel a kedvenc hobbimat
egyébként állok elébe bár mikor
Asszem bejön a táj box is a képbe
huhhh...
megpróbáltam privát üzenni de mindenhonnan letiltottál.
igen volt rá példa hogy a régi sx emre szarul került föl. akkor megusztam.

meg most az uj motorra is de az kétséges. viszont az ebből eredő közel 400 ezer ft os kárt nem másnak kellett kifizetnie hanem nekem. számlákkal fotokkal dokumentálva.

áruld már el mi a szájonbaszott kurva anyádanak kel ezt a cirkuszt művelned? azzal ha megpróbálod a motoromat eladhatatlanná tenni az írásaiddal komolya károkat okozol ember. ezért megsérülhetsz . eszednél legyél már . téged jobb ha nem ismer az ember mert ekkora férget ritkán hord a föld a hátán. várom már hogy találkozzunk . ott majd el lesz neked magyarázva élőben is .
hogy ez itt mekkora egy fitnesz szakkör reggelire...

bakker, én meg csak jokat kirándulok, mégis jol érzem magam a bőrőmben...
hály kolbik?
mi a helyzet el társak.. és nem társak...

gonzó úr tudod mi a különbség egy teleshoppos 10 ezer orintos bicaj.. és egy szpíning bicaj közt...már azon a 3-400 ezer forinton kivül...
pontossan az mint a falraszerelt kis telshoppos bicajból kialakitott házi tekerő..ami egyébként tuti fain szerkezet..
és ez között ami mondjuk százon picibe van...
ebben egy majd 60kilós sziv forog...amit a fékszalag ugyan úgy fékez mint a kis szoba cangát ..csak ze a majd 60 kiló olyn energiát tárol amitől a gép nem darabos.. ezáltal nix benne holtponti akadás ezáltla nem baxtatja az izületeket..+
ez a tömeg a komplex gép 60 kiló felett van.. ez garancia arra hogy nix az a 150kilós birkózó olimpikon aki ezt a szerkezetet képes lenne elbizonytalanítani..azaz bemozgatni belengetni ..
ez a stabilság a feltétele annak hogy tudjon vele sok ember sokat ..nagyon sokatt tekerni..
persze ez sem örök élet ...mondjuk ha a fékszalag cserét nem számolnám.. akkor azért az ..mert örök garit adtam rá ...
amit azért nem sok dologra vállal be az ember....de erre az van

lyódlis jól mondja . .
nem szab kenyert enni.. sem szénhidrátot inni..
kiegésziteném azzal hogy aki több motorjában is szarul rakaja fel a légszűrőt.. azon az újabb nál újabb gépek sem segítenek.. inkább fogadni kell egy embert aki légszűrőt cserél neki ...

kérlek arra te sok szénhidrátot evő..ivó légszűőt bénán felrakó
ne akadj ki ..ne irj ide semmit .. mert bebuktatod magad...
tudd magad kontrolálni.. mert tudod...minden fejben dől el. ..

a legközelebbi több napos 2 7en belül bekövetkezésre szánt hajtásra már vagyunk 10en ..sokan...
cs.m.l.a.e.t...már jelentkezett h is.. meg lehet jön k is..
illetve innen b.o.z .....meg lehet méh p.t.
illetve akkor te is lyódli
meg még a d földvárrol pityusz a sx-f 450 tím oszlopos tagja.. akinek nem tudom elégszer holnap 7kor a eszterájos már csinálja is a flywheel weighterem aztán küldöm vissza a lehúzót
szóval onnan is jönnek még +1...+2 fő
meg akkor az itteniek számára mostanság elérhetetlen doktor úr is jön ..illetve arról a körnékől is páran...
ugy-hogy este az asztalnál ...már ha lesz akkor asztal akkor lesz sztorizás..nem is kevés
addigra talán elkészül az én gépem is..ha lesz rá időm
de ahogy számolom ez a 17 fő.. ez nem is kevés...ez olyan karaj lesz .. mint egy 20éves érettségi találkozó..csak itt lesz közös téma
ameddig napi 3 kiló kenyeret eszem meg addig hiába próbálod leadni azt a 20 kiló hájat. nem az számit mit edzel hanem az mit eszel. persze egy szinten jó ,ha edzéssel társul az evés . de először a kenyeret kell elhajítani..... ja ,hogy akkor nem tudsz mit enni? az egy másik témakör.
Tekerős masina, háztáji -fékezhetős- kivitelben, krosszmotor kormányszélességgel, ötezerből.
én biciklizem, majd mindenféle súlyokat emelgetek majd asszonyt reszelek
aztán nyugodt alvás van reggelig
az én tekerőm nem ilyen..
ezt úgy kell tekerni( nix edzésteerv ilynre ez csak a mi tapasztalataink)
2perc tekrés 1 pihi.. és ezt lehet 3-4-5-10 körben...
ma is 5 kört nyomtam le.. kb 85/ perces tekerésekkel..
a végén rendessen folyt a viz minden honnan..
és az edzés végén csinálom ezt.. mikor már kész vagyok mindennl...
ez akkor úgy megcsinál.. utánna nem kell..nem akar ..nem tud az ember csinálni már semmit
viszont úgy érzi , olyankor a teljes felső teste egy óriási bedagadt nagy acél tömb
hály kolbik..na visszaértem

ez a gép ezt birkózók vették-vitték ..főleg magánzók.. eddig...
ez az első kondiszionáló teremben felrakott gépem.. és pont itthon..

ez kifejzetten a küzdősportólók birkózók öklözők mma-sok szeretik...nekik jó ez a mozgás erősités...
+ mondom sziv tüdő illetve komplex felső test izmai...

amúgya sportot sosme szabad öszekeverni a munkával..
annó földkábeleket fektettünk.. az jó keis meló.. 80cm gödör ahova kell.. mindehova...+ bontási mókák..
aztán végeztünk 4 ..5kor.. és vittek a konditeremig... ott léptem ki és gó edzeni...
mindenki hulla volt.. a többiek hazaértek ettek és beájultak az ágyba... én mivel felfrissültem a teremben.. ezért még után azt a pár órát még ember voltam...nem hulla...
ugyhoyg a sportot azt a munka rovására nem szabad irni...
persze ez nem versenysport...nem 3 km eket úsztam verseny tempóban..
fiatalabb koromban simán megvolt mostanában nem gyakorlatoztam, elég rémisztően nézek ki szóval nincs szükségem ütni
sorry
afrikai beton pumpa....
picsába imre lecsapta elöttem ...
négy ütés/másodperc.. ne kamuzzál...

megmondom én nektek mi az ami mindenre jo, A KAPA VAZZE ... menjetek kapálni ha olyan sok időtök van... ennyi...
Csákány,lapát,kasza,kapa,meg a fejsze ezek a jó fitness cuccok.Biciklivel meg járni kell erre arra nem egy helyben taposni egy teremben.Elvagyunk kényelmesedve mint a picsa,aztán meg még fizetünk is érte,hogy ezt ellensúlyozzuk,ahelyett hogy végeznénk fizikai munkát ami még hasznos is.
Nekik biztos nem kell este gyúrni menni
http://youtu.be/zDusbTL6r_Q
box nem erre van?
ütögeted a zsákot 3-4 ütés/másodperces tempóban és elfáradsz