azért is jó mert ha fárad a sportolo miközben ezen teker kézzel... na akkor ,ha fárad és bukik lefelé a fej .... a lendkerék arcon nyalja attól majd ujból felébred.
jópár dolgot tettem már fel a fészbukra..
és mindég van hozzá pár komment vagy lályk..
de ehez egy sem volt..múhahahaha
de valsze gazért mert ne mlátják át az meberek.. mitn itt sem..de most már értem ..
elmagyarázzom ..jó?
ezt ugyan úgy kpzeld el mit a szoba..vagyis inkább a szipning bicajt..csak kézzel kell tekerni!
ez a komplex felső izomzaot megmozgató szerkezet ami nem kis aerob munkát is végeztet a testeddel.. sziv tüdő!
pont ilyet.. és egyből....4 dobozzal..
ember .. te egy kibaszott géniusz vagy
az irigység mardossa csoffadt herezacskóm
de ne merre vagyok irigy igazán,hanem a szuperpaklidra
majd ird le hogy ment...milyen volt az eghszrémben...
mert úgy halottam ez a fajta nem birja az eksztrém részeke.. állandóan forr.. baszott nehéz.. + még drága hozzá a takarító szer is
azért had dicsekedjek én is ma vettem új csempét, 4 DOBOZZAL....
és ezt már el sem merem mondani hogy egy tiszta új spaklit is vételeztem, sxs modell gumi nyelü über hájtek...
volt idő hogy azt hittem az ezt a flywhel pullert ezt itthon találták ki.. közbe meg.. ez van már amerigában is egy ideje http://www.steahlyoffroad.com/...
már lehet menni érte. de nemsoká jön a 16 os is. pár hét. a benyát magának keveri , vagy keveréket töltesz bele a hagyományos módon és akkor amaz funkcio nincs használva. még egy dolgot kell ujra megnézni, hogy bele lehet e tenni vissza aberugomechanikát. mert ezen sincs csak öninditó. a berugo rész le van vakolva egy dugóval. elvileg vissza lehet bele tenni. öninditó nekem nem kell . amíg emez motor nem megy el addig várakozó listán vana projekt de ahohgy megy jön emez. ittvan 50 km re.
a vadvizi evezés szünetel bálint. alacsony a vizállás. találtam egy fasza edző tavat 15 perc kocsiutra. egyenlőre elvagyok azon.
aszámadatokat mindenki meg tudja nézni...
az alapján elég szar a szitu...
dea valóság déva B nyom két nap.. full szopóbn ktm 67egy Pityu végigcsinálta mindég indult mindég ment a venti volt hogy nem kapcsolta ki.. mikor leált..
én azért relésre csinálom meg.. ha nem megy a gép nem lesz venti
de mondtta nix hiba.. megy..
misinél is többet nem dob ki az ember bizonytalanra, amit utána nem is nagyon lehet eladni!
bakker de igaz.. pontossan egy nyelvet beszélünk...
egy ilyen ember még azt sem veszi észre ha szöges llentétbe kerül saját állításaival cselekedeteivel..
nem fogadja el nem látja be...
de azokra meg megharagszik akik szembe állítják cselekedeteit a gondolataival.....
Néztema Betàtról videot,,,,nem tünik rossznak....Szép a hangja,és jól megvan szelidítve az erő. A 27cm rugóut is elég, bàr kisé puhànak tünik az eleje.Beraksz majd 2 alupogàcsàt és kész.Jól làttam,hogy magànak keveri a benyàt?Mikor lesz meg?
tudósok régen megmondták ,hogy az elme a leghatékonyabb fegyver! bármit képesek vagyunk saját magunkkal is elhitetni . irányíthatjuk vele cselekedeteink , tetszőlegesen formálhatjuk világunkat általa. ez valakinél erősebben megmutatkozik, míg valaki jobban tudja uralni.
no meg a kinézet.. ami igen is fontos..
a kárcsú ság.. ami igen csak fontos..
a 7,5 literes tank.. ami igen csak fontos.. minek 9,5 liter?ha a többi kettő tés és sem bir többet mint ez a 7,5 literrel?
no meg a súly.. konkrétan.. kisbicikli.. nem olyan könnyű azért mint a gyereknek hegesztettem futó bicaj..
a súlya jobban hasonlit inkább az ezeréves sólymom..a kellys next generation MTB kerékpáromra
figyu.. ezt már megvettem...
ha benyalom vel.. akkor is évekig eezzel kell megoldja... ugye Pityu?
az esikszef 450 tím
a belső részekben van eltérés.. nem is kicsi..
de pl a hűtőköre.. az 100% egyezik
különbséga a váltó.. ft dugó no meg a lendtömegben van ..enm kicsi...
és mindég van hozzá pár komment vagy lályk..
de ehez egy sem volt..múhahahaha
de valsze gazért mert ne mlátják át az meberek.. mitn itt sem..de most már értem ..
elmagyarázzom ..jó?
ezt ugyan úgy kpzeld el mit a szoba..vagyis inkább a szipning bicajt..csak kézzel kell tekerni!
ez a komplex felső izomzaot megmozgató szerkezet ami nem kis aerob munkát is végeztet a testeddel.. sziv tüdő!
Az a fordított szobabicigli az mi a pocs?
Kézerősítő bizbasz?
ember .. te egy kibaszott géniusz vagy
az irigység mardossa csoffadt herezacskóm
de ne merre vagyok irigy igazán,hanem a szuperpaklidra
majd ird le hogy ment...milyen volt az eghszrémben...
mert úgy halottam ez a fajta nem birja az eksztrém részeke.. állandóan forr.. baszott nehéz.. + még drága hozzá a takarító szer is
azért had dicsekedjek én is ma vettem új csempét, 4 DOBOZZAL....
és ezt már el sem merem mondani hogy egy tiszta új spaklit is vételeztem, sxs modell gumi nyelü über hájtek...
ez hernyócsavaros ám..
és négy..
se nem kettő se nem három se nem ..öt
http://www.steahlyoffroad.com/...
a vadvizi evezés szünetel bálint. alacsony a vizállás. találtam egy fasza edző tavat 15 perc kocsiutra. egyenlőre elvagyok azon.
az alapján elég szar a szitu...
dea valóság déva B nyom két nap.. full szopóbn ktm 67egy Pityu végigcsinálta mindég indult mindég ment a venti volt hogy nem kapcsolta ki.. mikor leált..
én azért relésre csinálom meg.. ha nem megy a gép nem lesz venti
de mondtta nix hiba.. megy..
misinél is többet nem dob ki az ember bizonytalanra, amit utána nem is nagyon lehet eladni!
egy ilyen ember még azt sem veszi észre ha szöges llentétbe kerül saját állításaival cselekedeteivel..
nem fogadja el nem látja be...
de azokra meg megharagszik akik szembe állítják cselekedeteit a gondolataival.....
ezért jó a gyagyásoknak
nem zavarja öket semmi
A generátor töltésében mennyi a különbség?
a kárcsú ság.. ami igen csak fontos..
a 7,5 literes tank.. ami igen csak fontos.. minek 9,5 liter?ha a többi kettő tés és sem bir többet mint ez a 7,5 literrel?
no meg a súly.. konkrétan.. kisbicikli.. nem olyan könnyű azért mint a gyereknek hegesztettem futó bicaj..
a súlya jobban hasonlit inkább az ezeréves sólymom..a kellys next generation MTB kerékpáromra
figyu.. ezt már megvettem...
ha benyalom vel.. akkor is évekig eezzel kell megoldja... ugye Pityu?
az esikszef 450 tím
most akkor ez hasonlit e
https://www.google.hu/search?q...
erre
https://www.google.hu/search?q...
a belső részekben van eltérés.. nem is kicsi..
de pl a hűtőköre.. az 100% egyezik
különbséga a váltó.. ft dugó no meg a lendtömegben van ..enm kicsi...