Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nagyon bejött ez a gép, pénzem sosem lesz rá
teli van praktikus cuccokkal, pl a hátsó ajtóban van 2 kempingszék, meg a fene tudja mi még, nem emlékszem már
persze ha az ember összesarazza akkor már nem lesz ilyen szép, de akinek van 15+millája az ki tudja takaríttatni egy 50esért
de 2-3 ezer eur felé meg lehet venni az ősét ami a tulaj szerint szinte ugyanilyen jó, volt neki vagy 10 évig
vagy inkább 20 on akárhány.
ráadásul egy alap wv karavell ugy 10 millát surolja. ez akkor kb 14-16 köré tehető.
ja ez az. ez nagyon szép utazni biztos jo is. ezzel elmégy egy dévai vagy másik racera. kikapsz a réten egy 3 napos dagonyát ahova be vagy szoritva. 4 napig táborozol vele az összes mocskos ruháddal szerszámoddal. . aztán megnézheted a szép kis alomauto megkapja a pofájának. esetleg ha huzol vele egy külön baszottnagy zárhato utánfutot amibe az összes ganédat beleszorhatod. ebbe meg max belefekszel egy tiszta ruhába.
ez a tuti kocsi: link
nagyon király műszer
Haverék is amit akarnak venni az van vagy 6 milla, abba 4en lehet ellakni, és eszik vagy 15 litert... 5 liter az a lupo városban
ember. mekora lakoauto az amibe 5 büzlő enduros elaszik egymás hegyén hátán.

a técsié nem kicsi! de abba csak ketten férnek el. plusz 20 liter alatt meg se moccan. mindegy azért irigy vagyok nagyon,mint mindig :)
Cserkesz vagyok, nem hagyok az erdőben szemetet

Amugy csak a fele volt gaz, amig felfele toltam utana
Hella Emberek!
Keresnék GG váltókart törött, sérült, hajlott, kukába való állapotban. Aki kidobná, kérem ne tegye... Köszönöm!

haver.. kb 4 nap múlva lenne egy videó.. hogy egy régi eremiksz et lelocsolnak benzinnel és felgyújtják...
mert először hazavinné a barma.. aztán másnap mikor töre szoná vel magát majd harmadnap rájönne hogy rommászerelt lyaít6atlan a gép..
4 nap meg a maradék benyával .. megszüntetné a szenvedéseit
A becsületes megtaláló megtudná, hogy mi a magyarok istene:-)
Vikk..egy lakoauto nem csak 5 l zabal 100 on..hanem minim 8 de azt is szakadekba befele
Amugy jo ez a lakokocsi..fazsa is lehet vele elboklaszni..de se idom se penzem az ilyesmire..szoval....
csörgess meg lécci
azt szeretem benned dév.. te olyan okos vagy
grat a gyerekhez...
mesélj róla..
4kiló 2... marad6 ?
200 EUR azért az nem kevés...sok hónapot motorozok belőle.
Persze mihez képest nézzük, végül is egy romaniacshoz képest nem sok

Ha meg onnan nézed, benne vagy az első 3 ban, visszajön az ára,
sőt ha class A ban mész, még keresel is vele
Május 11.-i héttől hétvégén lehet jönni, aki szeretne, keressen.
Kondi még mindig nincs, még a kuplung se az igazi, de addigra talán a kuplung rendeződik.
Itt a videón is látszott, hogy baromi meredek
4km-t haza hegyen völgyön át?

Nagyon jó kondiban lehetsz, kitolom a kert végébe, van kis emelkedő benne, de a végére már érzem, hogy toltam a motort.
Ha ezt terepen kéne, vagy feltolni egy dombon, tuti otthagynám...
a rodhadt kolbászból levő kerítést meg felzabálta a vegetáriánusságát elhagyó lila-milkatehén

bakker.. ma indult a déva7 mármint az a 7 amin a déva van.. meg az a déva 7 is ezen a héten lesz..
ittmár úgy álla a stukker mindenkiben mint a retek..illetve a répa..
180 eurós nevezés pikk pakk
a lakóautó meg sokat fogyaszt
bakker..
az össze függés a következő..
aki fogyni akar..az vegyen lakóautót mert az sokat fogyaszt...
én 1ből veszek kettőt... ..
1 ből...2ttőt=-1 lakóautó
há irigyek vagytok-é hogy nik a lakÓautón..lakáshitele...mI
elmondom... 5 literrel el van..
és négy ember szállása 4 északára minimum miimum egy 50es..
de itt nem az a lényeg hogy olcsóbb.. egyépként az is .. han maz hogy ott lakol a kis lakóautóban ami ..nagyon karaj...
de jaú fej leszek lyodlis és majd megengedem hogy megnézd a videjót a 4 napso összefoglalóról ha hazaértünk
me gondolom igy hogy bejöt az endúró özterejhben.. igy már nem számit6unk rád
meg az autó is sokat fogyaszt..
Az uzemanyag arabul egy hetig lehet panziozni..amig a hegyeken athuzza,kihuzza a benzint rendesen
na mán mög oda möntök azzal a lakóautóval?
ez baszott lyaúÚÚ
imádom az ilyet.. itt a kis nyüzüge bergel úgy repülök ki mint a fénny :-)
csak egyszer lyussunk el oda hozzád...
errefelé nixenek ilyne hejek..
ez ott van csiknál ahol mondtada szállás is?

Haver vett lakóautót.. 4-5 személyest.. lehet azzal megyünk...4-5en..
csak egyszer mondja hogy mikor indulunk
Toltam mar haza 4 km távolról a motort a hegyen at full szerkoban nyaron egy elpukkant gyertya miatt. Azota gyertya mindig van nalam.

Jo edzes az biztos.
Itt van egy jo hosszu feljaro..a kozepen egy elugro sziklaval..ha nem kezeled le,sosem megy ki.Az agakat elszedtem,de mar nem vartak be a fiuk,hogy meg 1 x megrongyoljam...na oda kell a 300,itt nyelen visit,es el nem szabad engedni,csak pici kuplung es figyelni es testel korigalni.
Ez a kamera beallitas adja meg vissza valamilyen szinten a meredekseget...es ez az oldal baromi meredek.Itt sem jart sok motoros ki..csak 3 eddig :)
http://youtu.be/7JjSCKWkjks