Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jön a tavasz?
Kétélű dolog...
Ok megosztja akivel történt, vigyázzatok mert ilyen is lehet.
de megosztja a marháknak is, jé ez de "jó ötlet", s más is kihúzza a kötelet.

Amióta volt egy szerencsétlen eset, s azt publikálták, azóta terjed s egyre több helyen lehet ilyen.

Amíg az emberek leszarják, mi van a másikkal, bele se gondolnak az ő helyzetébe és nem hajlandóak kompromisszumokra (mind2 oldalra értem) addig ez csak rosszabb lesz
sőt, szinte az összes ország keresője dob ki cikkeket ugyan ezzel a képpel/képekkel.
Nem valószínű, hogy ő az:
http://hegylakok.hu/2013/05/ci...
Hú baszod, ez te vagy? Geci kurva anyját!
ma nem néztem meg milyen az eleje......a hátuljára feltettem az új gumit
jól le is vertem az ujjacskámról a bőrt aztán elment a kedv az első gumitól
53perc volt egy gumicsere bár a szimeringeket is kicseréltem
ősszel amikor van már rutin olyan 20 perc egy ilyen "aktus"
Patyi bátyám ha elintèzed hogy a Csernus dilidoki is ide irkáljon konkrètan lefosom a falat a röhögèstöl
régebben volt pár:

angol hüvelyk (2,54 cm)
bányahüvelyk
bécsi hüvelyk (2,63 cm)
erdélyi hüvelyk
erődítményhüvelyk
királyi hüvelyk (2,60 cm)
mérnöki hüvelyk
pozsonyi hüvelyk
most szerintem egységes, de a biciklinél máshogy mérik ha jól emlékszem
Csoki...ne mit tud
http://youtu.be/FoAVP7qimCs
Mai cseresznyezgetes :)
http://youtu.be/p6dCyQrh2oA
Hahaha...
Most nyitott egy kv-zot párr hete itt a sarkon......erre lakik valahol Eger mellett...asszem noszvajon...
Majd mondom már neki h olvassa a gasgas forumot...
Minden második gondolatodban ott vagyok, ez már kezd kicsit beteges lenni...
Keresd Csernus doktort
Az a baj hogy ha egy picit is meg van utve a felnid...akkor elengedi a levegot...ezert van a tubbliss hogy raszoritja a felnihez....sztem probald meg a cigo megoldast
nézd meg..
nem baj ha nem jó rá..deea fontos..egy madzaggal mérd le a pontos kerületét a felninek ott ahol felfekszik a gumiacélráfja..
magyarul ahol a gumi felül
ha megvan a pontois kerület.. akkor meg van az hogy menniy a belső átmérő
mert a 18as cigó tublis ugy lett kiokoskodva
a 456mm za a 22 colos ebike gumi az motornál pont 18col...
ezekszerint több falyta col is van?
mert a 22 colos ebike belső az pontossan akkor mint a 18colos 2.00-2.25 18as motorhoz való vee rubber belső..
hogyez hogy a rákba?
24x1,9es mtb külsőm van itthon, bár eléggé napszítta, 10 éve tuti a ház mögött úszik, várja vasas cigókat a gyerekbicikli
rápróbálom, úgy is kell cserélni gumit mert kezdem unni hogy a szálszakadt külső lóbálja az elejét 40-60 között
az eleje is elforogna?
mondjuk 2 vakszeleppel is?
bár a ténéré nagy böszme dög alapból 2 mázsa
van már erre is valami megoldás..azt hiszem a 24 mtbk külső az pont paasszol rá!
de rá kellene mérni...
fasz voltam hogy most mikor összeraktam a muzzal az sixdays gumival akkor mért nem néztem meg?
na mind1
1szer ha pár hónap múlva muzzsirzás lesz..majd megmérem
ha nem felejtem el..megint
Ini!

Sajna a fèl bar nem fogja meg a kulsot....eleg ha megakadsz egy sziklanal a gumi egy jo nagyot fog...es szepen elforog a felnin...
Az én motorom is olyan felépítésű mint a tiéd: döntött blokk, légszűrő a henger felett, tank hátul és injektor és ac.

Én most épp ventilátort fogok rá rakni, pont azon elv alapján amit írsz. Ha már nincs két évente milliós összegem hogy cserélgessem az újakat, akkor pár tíz ezret azért had költsek már rá.
pontossan azértr csinálom amiért egy 40 órás 2014 es exc 300ast 5500ályróst le kellett cserélni egy 0 órásra.. baszott nehéz ádzsentrire
1800 ályró külömbözet miatt...
remélem igy már megértesz te is engem .
mert igaz hogy variálás ez is az is.. de aki éente úly gépet vesz...na az az igazi variálás...
mert a régi géppel nem lehetett meni

ugyhogy hagy variáljak én is kicsit 2 ...három100 ályróból
hály kolbik...
lyodos.. ez az

bontós.. nem értem az egészet? ebből hogy láttatok ki bár mit is..egy foreca nekem az a világos
mert világos = siria...múhahaha

zsolti.. thnx az 5letet..
de a kivitelezés a következő képp alakul ..nem kell hozzá benyapumpu
a seggem alá rakom a 2,5 pet palackot... és a nyomást a súlyom adja majd..hisz úgy is mindég ülök.. ezért lesz nyomás bőven...
leveszem a tankot.. ki a kábelezést meg az akisi is csak felesleges
olyan könnyű lesz mint egy 1t
olyan erős lesz..mint a testszagom a köredzés után

és ha bár mi van akármivel ki tudom javitani.. akárhol akárkivel is mennék...akárhova
Szeva mindenki Még mindíg szereltek?
úgy látom előtte napokban be lesz már alapozva a növényeknek a talaj rendesen. aztán mintha pénteken egész fasza idő lenne csak egy nagy eső zavarhatja meg a 20 fokos idillt. viszont rendesen lehül 9 fokra a levegő az meg nem szar . plusz az eső is megmarad. vasárnap hazautra délutánfelé talán csöken az eső csak délelőtt szórja rendesen délután már csak eseget ... a hőmérséklet meg nem nagyon akar 10 fok fölé kúszni.

na ezt az időjárást akarnám pont nélkülözni. amit prognosztizál.mivel ilyen moslékba vagyok az év nagy részében.

itt még rügyek sincsennek meg hofoltos minden. lejjeb 10 km rel meg zöld minden. otthon meg már nyár van.