Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kutyát azért vitted, hogyha jön a medve, elijessze?
Vagy áldozatnak?
Hajrá
A Gasgas és a Ktm primari felfogatás is ugyan ilyen, nincs vele gond, bevált..
most agyaltam ki előre egy alumínium cigó tublist
szóval egy alu csíkkal leforrasztom a küllők feletti részt, a szelephez beteszek egy csavarost aztán egy kis gumitömítés a vakszelepnél és már nem is kell belső
elöl simán megfogja a vakszelep még 0,5bar felé is a külsőt
van eredmény
most egy kis pihenő van, utána izmosodás, munkatársamnak kész az edzőterme, szóval lehet nyomni mint állat
mert ez a mostani 80 kilós fekvenyomás elég gyermeteg
Ezek szerint akkor sikerült lefogynod 195 kg alá?

Nem hiszem. Olvastam télen a menüdet, meg láttam, hogy folyamatosan net előtt vagy, gondolom 10 percenként rá is tunkoltál ...

össztömeg max 330
de általában csak félig van a tank szóval csak 320
fele olyan küzdős a homokban mint a husky, megy mint a tank
400...
nekem olyan 5-6 körül van eddig, jövő héten lesz még 2óra, utána héten simán lesz 10-12 is megyünk a zarándba
utána lehet elő sem veszem őszig
itt felénk csak síkság van meg homok oda pont a ténéré az ideális, 200kiló nem téveszt a buckák között
Heheh..30 ora...az iden 20 at mentem mar..
az már igaz hogy most se vagyok ügyesebb evvel a +25 kilóval
de amikor évi 20 óra megy a huskyba akkor ne csodálkozzak semmit
bár most rábeszéltem egy ismerőst a motorvételre, talán lesz jó társaság, így belepörög majd akár 30 óra is
Ini..a suj inkabb az izuleteknek szamit es a csontoknak mint sem a motoros tudasnak.A kondi az kell.
Egyik motoros haver is 120 kilo..van bendo rendesen,de maga az alkat is olyan nagy fajta..na de ugy motorozik mint ahogy a nagy konyvbe meg van irva.
én a télen voltam 145 most vagyok 120, csak a csuklóműtétem miatt elmaradt egy csomó edzés szóval a felsőtestem kissé csoffadt
őszig be van tervezve a 2 számjegyű testsúly
hétvégente forgunk egy kicsit mindig a homokbányában de 10 perc intenzív menet és elfogy a levegő
de már egész jól tudok menni a földön fekvő kamion gumikon
Ha minden igaz itt jobban latszik milyen volt a terep
http://www.strava.com/activiti...
A telen olyan belem volt mint egy kojkedzo gyiknak...88 kiloval..januar elejetol 2 honapot edzo terembe majd azutan Kaerofittre jarok csabihoz..nagy valtozas nincs..vagyis kiloba ,mert most is 87 kilo vagyok,csaka haj lement es szalkas kezdek lenni.
Nincs olyan nagy gond a motorozast is lezseren birom,csak egy ket cikicaki nyirt ki a multkor mikor a Zsoltikaekkal elvoltunk..csak hogy ok topp versenyzok,es ezt csinaljak minden nap ,es edzenek.
én biciklizem esténként egy keveset, aztán meglátom meddig bírom a hegyen
ősszel eléggé eléggé odavoltam, kissé alul edzett volt a szervezet
A hard enduro igenyli nagyon a kondit..aztan a kaerofitt is sokat segit..de mikor 250m 35 fokos szogbe maszol az azert kifeszit
van olyan afrikai falu amelyik kompletten nem eszik ennyi kalóriát vacsorára te meg csak úgy elszóród útközben
Hat azert volt futas is..de 690 m a szint kulombseg es mintha 9.5 km volt a kutya setaltatas ..
Automatikusan csökken a következők által:
- Egyre kevesebb szerelési elmélet szükséges (csökken a terület száma, amit nem tudok)
- Egyre több dolog van a motoron cserélve (csökken, ami elromolhat)
- Egyre kevesebbszer töröm össze, nincs mit szerelni

Annó csak szereléshez szükséges elmélkedést értettem ezen idő alatt,
a többi nincs benne, az inkább egyre nő

Viszont kurva jó kondiban lehetsz, ha oda kifutottál, vagy marha közel lakhattok hozzá Hány km volt?
A pilótájának az elmélkedésre fordított, évi bevalott 100 órájából:-)
Elfuttam kutyat setaltani..fel a hegyekbe....
https://www.youtube.com/v/20zj...