most agyaltam ki előre egy alumínium cigó tublist
szóval egy alu csíkkal leforrasztom a küllők feletti részt, a szelephez beteszek egy csavarost aztán egy kis gumitömítés a vakszelepnél és már nem is kell belső
elöl simán megfogja a vakszelep még 0,5bar felé is a külsőt
van eredmény
most egy kis pihenő van, utána izmosodás, munkatársamnak kész az edzőterme, szóval lehet nyomni mint állat
mert ez a mostani 80 kilós fekvenyomás elég gyermeteg
nekem olyan 5-6 körül van eddig, jövő héten lesz még 2óra, utána héten simán lesz 10-12 is megyünk a zarándba
utána lehet elő sem veszem őszig
itt felénk csak síkság van meg homok oda pont a ténéré az ideális, 200kiló nem téveszt a buckák között
az már igaz hogy most se vagyok ügyesebb evvel a +25 kilóval
de amikor évi 20 óra megy a huskyba akkor ne csodálkozzak semmit
bár most rábeszéltem egy ismerőst a motorvételre, talán lesz jó társaság, így belepörög majd akár 30 óra is
Ini..a suj inkabb az izuleteknek szamit es a csontoknak mint sem a motoros tudasnak.A kondi az kell.
Egyik motoros haver is 120 kilo..van bendo rendesen,de maga az alkat is olyan nagy fajta..na de ugy motorozik mint ahogy a nagy konyvbe meg van irva.
én a télen voltam 145 most vagyok 120, csak a csuklóműtétem miatt elmaradt egy csomó edzés szóval a felsőtestem kissé csoffadt
őszig be van tervezve a 2 számjegyű testsúly
hétvégente forgunk egy kicsit mindig a homokbányában de 10 perc intenzív menet és elfogy a levegő
de már egész jól tudok menni a földön fekvő kamion gumikon
A telen olyan belem volt mint egy kojkedzo gyiknak...88 kiloval..januar elejetol 2 honapot edzo terembe majd azutan Kaerofittre jarok csabihoz..nagy valtozas nincs..vagyis kiloba ,mert most is 87 kilo vagyok,csaka haj lement es szalkas kezdek lenni.
Nincs olyan nagy gond a motorozast is lezseren birom,csak egy ket cikicaki nyirt ki a multkor mikor a Zsoltikaekkal elvoltunk..csak hogy ok topp versenyzok,es ezt csinaljak minden nap ,es edzenek.
Automatikusan csökken a következők által:
- Egyre kevesebb szerelési elmélet szükséges (csökken a terület száma, amit nem tudok)
- Egyre több dolog van a motoron cserélve (csökken, ami elromolhat)
- Egyre kevesebbszer töröm össze, nincs mit szerelni
Annó csak szereléshez szükséges elmélkedést értettem ezen idő alatt,
a többi nincs benne, az inkább egyre nő
A kutyát azért vitted, hogyha jön a medve, elijessze?
Vagy áldozatnak?