Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ez nem rossz ötlet.

vik mire ez a nagy átalaktás? mg ki nem forrja magát 1000 % ra az új fejlesztés , ne szólj senkinek ,ha mégy!

bonti. köszi majd lesegetem. ahogy közeledik a jövő hét úgy távolodik az érzés
Jódlis ez a link a pontosabb ez Ghelari-ra irja nem Deva! Mondjuk ez sem jobb :-(( http://www.accuweather.com/hu/...
Én nem szórakoznék ennyit, levenném az egészet és egy hátizsákba raknék egy ac-t meg, benzint 2-3 litert, azt kész.. Remélem tudtam segíteni, ha nem keresd Janek nevű fórumtársunkat...
hát az baj...
de nem gond...
haver
király vagy tos...
norbiúr neked is köszi
elképzelés..
változott...a tank helyét illetően...mert az egész mi a 3szögben van az tank lesz.. elektronika fullosan átkerül és el is fér a felső tank hején...
az aksi is bőséggel a másik oldali tankrészen...
és alapból csak a két oldali alsó tartót kell kivitelezni a váznyulvány felső darabja az marad...tehát csak 5x 20 lv és kis heggesztés már kész ia a próbaváznyulvány amibe a tank beeszerkeszthető
ez meg az alapanyag választáshoz http://www.amari.hu/files/otvo...
sok sikert
Kezdjük a hegesztéssel ahogy kérte http://www.messer.hu/Hirek_saj...
Szabadsagon vagyok a devai menetkor..lehet el megyek megnezni,de a tokom tudja..motoroznek is ha mar anyit autozok..de azert az egy versenyert penzt ki nem adok.
beleszartam már sárba táborozni 4 napig.a pálya része nem zavarna ha meg tudnám száritani a cucaim meg ugy egyálltalán. hanem ott fetrengeni a dágványban na ahoz nincs már kedvem. amugy menni van kedv csak péz van szükibe. hga nem megyek elmehetnénk valahova 2-3 napra ha neked is jo.
ja és nem 9liter de nem is 5 literes tank..ami extrémben ha a 2t az 10 literes..akkor ennek elég a 7..7,5 liter is
nem tudni...
ez olyan mitn az ossza...
nem tudni hogy nem sikerál az hogy a tank alul..a légszűrő felül... a blokk kipufogólya szűken elfér...
a blokk forgótömegerői helyükön... a tömegközéppontban...
legjobb legokosabb olajtartályos olajzás...
öninditó...
nagy generátor..nem 150W... 210w hogy minden körülmények közt azonnal feltölt és elbirja az összes fogyasztót is egyszerre...
egyébként az 5let..
hogy a súlyo tank az minél lejjebb...
a könnyű légszűrő..a súlyelosztás és a gázlómagasság miatt is minél magassabban
ennél a motornál tök egyszerűen megold6ó
maga a blokk kialakitás mind olajzás mind irányit6óság az erdőben a gyors flikk flakkoknál is annak ellenére hogy 570
a motor (vár6ó) életartama ugyszintén...
váltó inector motorkultúra mindenszinten...eddig
a súlya... az sem több mint egy ugyan ilyen 4t...
szóval...
a gép marad....de alakitani akarom..lehet úgy lyár mint a dév féle rémessen megcsinált eremiksz
hály kolbik...

lyodos...
nem voltál te ilyen...
elárulok valamit...nem neked hanem a nagyérdeműnek...
ha esik..akkor ott a pálya az mindenkinek vizes lesz...ha nem akkor meg mindenkinek száraz...vágod?tehát a körümények azok mind a 450 200eurós nevezési dijjal versenyzést megtámogatott ember.. ugyan azt kapja..(perzse kis különbséggel
az idő...szerdán..de inkább csetertek reggel kell megézni.. a gyalári képet.. mit mutat...
na akkor már úgy ahogy lehet valami képet mondani...
az alapján mi a 3 napos előrejelzés..mi még 3 napra is igen nagy bizonytalansági factorral van megáldva!
amúgy.. én úgy tudom z a jó ha van kihivás...
neked a 2013 heca sár sem volt elég ahoz hogy feladd...ellentétben a bénákkal= én ...mert én meg ..
szóval...haver.. ne legyé olyan mint én vÓtam

ott a sok kiló...méter.. azt teddd meg ...a lével nix gond gondolom nálatok sem ...mint itt sem
a motoros tudásod miatt sem aggódnék
a nehéz argentinád miatt.... inkább vannak kételyim..de ez van ezt vetted ezzel kell megold ..
ugyhogy ne agyallyá

tank(gecimód ráérek) agyalás kikristályosodott, mint a cÚkor a répából
először meg kell csinálni a segédváz háromszöget...
aztán oda a légszűrőmögé naggyából beszerkeszteni az elekromos részt.
mikor ez meg van...
akkor a maradék hejre meg egy viszonylagossan egyszerű kialakitással (persze először karton papírból...)beszerkeszteni a tankot..

eddig az volt a gond ...
egybe akartam mint a mostani hogy segédvázzal tank.. na az úgy túlon túl bonyolult ..de igy lépésnként
+ha valamiért a segédézzal lenne a baj.. akkor is a tanki mint külön 1ség ként van...tehát a sérülését a segédváz is megakadályozza...+ maga az alutanki is valamilyne szinten stabil dolog..

ez a sérülés veszély ez a leg akíleszebb pont ... amitől
Ne gondold hogy a sok pálinka után nagyon pihentek vagyunk hiába jo a szállás kérdezd najd Csanádot a verseny után lehet többet nem lessz velünk egy szálláson
kösz Jaxi. majd lesegetem.
könnyű annak aki kialussza magát a luxusban!
persze hogy racer az racer. te mér nézeggettd tavaj előtt az iszapot a hecan oly bőszen aztán ráhagytad. oszt egy nap után hazamentetek.
na ugyanigy vagyok vele énis most. ha esőt mond nem megyek 2000 km t sárba fetrengeni oszt még tejeljek is érte nem keveset. plusz aludni se tudok 4 napig mert ott képtelenség. na azért kérdezgetem.

de ha meg enyhe enduros szellő lengedezne 15-22 fokkal ki kisütő napocskával madárcsicsergéssel virágos mezőkkel még lehet el is mennék ott szédelegni 2-3 napot. tán még fizetnék is érte. legalább láthatnám tv tesvért ahogy feljározik a népnek raceron kivül. gumit meg majd rakok valamit amit találok a sarokba vagy kikázok valamit lomtalanitaskor.
Ne az idöt nézegesd hanem milyen gumit raksz fel az idö ugyis adott örülni kell ha esik mert ha nem örülsz akkor is esik legalább van kihivás
tos.. ver ár lyÚÚÚ
haver..én nem mennék a hejedben..
vagy geci nagy sár lesz..mint thawai..
vagy por mint thawai előtt
vagy ideális lesz mint mikor én is voltam 2012 ben

de mit számít ez.. aki racer az racer .. nem beszaracer

én tuti nem megyek..
ugy volt esküvőre megyek...aztán oda sem...
ugyhogy tök állat...

de menni akarok majd...
valahova...

aluheggesztő titokolvasók nem hivtak..ezekszerint nem olvasnak minden nap
Helo vik. Lokhetnel valami jo veboldalt amin gyalar idojarasat lehet kovetni egy idekattintassal. Elkezdem lesegetni mit ir s vorsenyre .
Sziasztok!

Vásároltam egy 2004-es GASGAS 450FSE supermotot. A kérdésem, hogy ti milyen olajat használtok bele? A szervízkönyveben 5w40 szerepel. Köszi előre is az infókat.