Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma megnéztem egy lejárót, nem mertem lemenni motorral, mert baromi messzi volt az alja, s nem tudtam milyen sűrű, járható e, vissza meg nemigen tudnék ott menni mocival, s alapszabály ismeretlenbe le csak ott menj, ahol tudod, fel is tudsz jönni, így lementem motoros szerkóban gyalog, megnézni mi újság, le lehet-e ott menni.

Ezt legközelebb nagyon meggondolom, lefelé még csak csak lementem, de 30-40 percig másztam felfelé gyalog, azt hittem már megdöglök, lefeküdtem vagy 3x útközben, mert nem volt levegő.

Aki kondizni akar, menjen motoros szerkóban túrázni
Ismét jók! Látom már nálatok is porzik.

Ahogy néztem azokat a feljárókat, az a megállapításom, oda kell a 300ccm ereje, szerintem nem tudnék felmenni az RMXel, elfogyna a motor, erre felénk elég, nincsenek ilyen hosszú feljárók, de ott bajban lennék vele.
Errefelé is sokszor egyszerűbb lenne egy erősebb motorral
Igen,es esni is tud de látod,csizma nem csizma 52 evesen mar keso nekifogni vadulni és a csontok sem a fiatalok Szerencse edzett fickó,harcmuves es kondi az baromi nagy van...
Szemüveg kérdés.
Nektek felül a szivacs nem szokott szétszakadni rajta?
Amíg a helyén van a szemüveg nincs gond vele, de ha felrakom a sisakra hátra, s pár gallyat kap, rögtön szétszakítja a szivacsot, utána meg már nem az igazi.

Van valami ötlet? Vagy ez csak nekem van?
rengeteg múlik a talajon, meg a gumin, versenyre lehet új gumival ment, meg ázottabb volt a talaj, most olyan mint a beton, meg málik szét az egész, nagyon szar rajta menni, ha vizes jobb, mert a bütyök be tud menni a talajba, de most Nem tudom nálatok milyen volt a talaj, de lehet ezért fáradt le az embered.

Ma volt aminek 5x mentem már neki s próbáltam keréken tartani, pumpáltam egy csomószor csak úgy jutottam fel, máskor meg simán 1.re felmegyek rajta, ennyire gáz a talaj most erre,
kéne rá eső, ami beáztatja.
ekkora tempónál nem érdemes csak ugy leugrálni a motorról.
Jobbulást neki, szegény csak a bal lábával tompított.
Ezek szerint még se véd meg a csizma, pedig az egy SIDI.
a két rossz közül,a jobbik történt,persze egyik sérülés sem jó,de hogy ha választani lehetne inkább egy egyszerű törés mint egy keresztszalag szakadás
Térdgép volt rajta,annak nincs semmi baja hanem a boka folott 2 cm a csont eltört.Kicsit túl válalta magát ,nagyot akart menni felfele...sajnos..ilyen ez a popszakma.
Elég szarul érkezett a bal lábára ,térdszalag sérülésre tippelek.
Gyors felépülést,kívánok neki!
barátodnak gyógyulást...
Varom a hozzaszolasokat!Mi lett a vegen?
A valu amugy esobe irgalmatalnul csiszik,de most majdnem konyunek motdhato,de tempo nelkul nincs kiut...
En flekkenezni mentem a csaladdal es a tesomekkal,aztan jott a banda...majd mentem nezni es filmezni...sajna nem lett jo a vege sensejnek..6 het..
http://youtu.be/NQPpwb0ZIew
lyakó faxák a vidik megent

most azt találták ki a fijúk hogy nem a hecán mennyünk..megint és megint hanem menyünk úgy ahogy eddig normálissan...csapjunk bele a közepébe...
há mondom rajtam nem múlik a szar hajtás mennyünk vadba...
hát mit mondjak.. túl jól sikerál....
olyan faxán vad lett akár csak egy őzpörkölt nyami nyami...
azán egyik haver kicsit lfáradt.. pedig eddig a heca nyomon tökre jött..én meg azt hittem a kia csira nyomainkon akkor meg nem lesz majd semmi bajság..de nagyot tévedtem
bár igy utólag összerakva nem kicsit logikus volt a történés...

egyszer mondta azt.. ti szopatok engem.. akkor azt hittük vickel...aztán meg csak igy gondolta és 15 perc múlva...
negyed órával többet mutatott a chronomotó digitális óraméter a motorom kormánytabletjén
hály kolbik..

én azt mondom.. tényleg azért a endúrózás paradicsom swájz illetve özterejh..hát a kátréjem szülőhzálya.. 100% jódlis hazudik.. én bájlintnak adok igazat
ki is tud6ná ezt jobban tőlem innen a román 6társzélről

abba is biztos vagyok..lyódlis.,. hogy a főnököd nem hibás
köcsög mód összebasztad az erdőt meg a legelőt.. igy akkor csak azért drágább az a rodhadt lilatehenes alpesi milka csoki
gondolom nálunk a milka táblája0,7 euró.. akkor ott a lilatehenek országában.. 0,5 vagy inkább..0,3 ályrő
ilyenkor olyan irigység fog el.. hogy ott neked milyen jó.. és ha eszembe jut a kolbászÓs kerítés...mindjárt csorog a nyálam a klaviatúrhámra

a szerkóról annyit.. olyat kapott a pénteki hajtáskor mint 6 romániáksz összes hegyében sem kaptak a motorok.. mégsem lett semmi baja..miközbe baja nem hogy nem semmi..baja egy nagy race meg egy magyar dumaparti város is
MÚHAHAHA
én neked nem akarok semmit megaszondani...

kicsit kutakodnál a neten,barátkoznál, érdeklődnél, találnál csodákat, de ha nem, hát nem magadra vess... vagy utazz 800 kilométereket egy délutáni motorozásért...
Jók ezek a hosszú technikás feljárók.
Tegnapi cseresznyezesekbol egy par...egyedul indultam el de hamar be ertem a fiukat mert volt Bilanak a fia a triallal aztan lasabban haladtak..de jo motorozas volt..minden volt benne..
https://www.youtube.com/watch?...
az utolso 2 videoba megyunk mint a betegek..
szep vasarnapot..
bálintot mefujta az osztrák langyos kábito szél.

méghogy erzberg . egy évben egyszer haver! épp tegnap
beszéltem egy gyerekkel. egy istenháta mögötti szar kis vacak pályán körözgetett.
sehol egy rendes pálya! ezek mind nagy cenkre járnak meg horvátba ,slovakiaba.... van pár verseny amint te is voltál pl multkor.
na az mind olyan, hogy azon a 2 napon mennek rajta aztán agyonlőnek ,ha máskor rámerészkednél!
ez a srác mondta hogy itt mindenhol tilos és nincs is hol menni. zsebkendőnyi szir szar kecskebaszo területeken mennek(100-300 méteres magánkertekben) nekünk adtak egy kis hegyoldalt a mult héten ...2 év után.
dolgoztamm rajta egy pár délután láncfűrész stb.. hogy egy kis edzőpályát kialakitsak. van benne patak meg faszán megtekertem a hegyoldalon. elég zura A class lett.

elkocsizottt arra a minap a főnököm. meglátta hogy lerugtam a faleveleket a talajról.... és már meg is van tiltva a motorozás! nevetségesek. mégis mit gondolt tán majd a föld felett siklunk ?

viszem is haza a motort ezzel lendülettel. erzbergbe van 2-3 ember ausztriába akinek van licensze oda szervezetten vinni enduro oktatást. 1-2 napra kifizetsz 2-300 eurot. de egyébként kb 2 hétvége van megengedve a versenyen kivül. mivel egy aktiv bányárol beszélünk. ugyhogy erzbergre hiába veik a nyálukat szart se lehet ott csinálni. de te majd megaszondod ugye ,hogy nem igy van. :) triálpályák vannak, de triálozzon a faszom!
Az alapokat itt már megszereztem, a többi már csak rajtam múlik
ezt sok éve kellett volna valamiféle keretek közé szorítani
pl példálóztak osztrákokkal-németekkel ott nincs földutas barangolás sem
a németeknél már nagyon crosspálya bérletet(pár napra) sem tud venni egy egyszeri halandó tagsági díj meg a tököm tudja mi kell még
egyszerűen ki lehetne jelölni utakat ami egész évben járható vagy időszakosan járható(pl vadászidény párzási idényen kívül)
nyugodtan ki lehetne táblázni a turistautakat is hogy x hótól y hóig max 30as tempóval járható vagy ilyesmi
aztán aki nem tartja be azt büntetni, a többit meg élni hagyni
csak senki nem tesz semmit
amúgy a motorosok többsége elég "köcsög" ő szent és sérthetetlen jófiú, a többi ember meg kapja be........
nem csak állat és növényvédelemről van szó, hanem érdekvédelemről ez tiszta...
Megoldás lenne rá akár több is, ha belegondolsz, csak még sincs, mert a megoldáshoz az emberek fejében kéne némi változás is, ami meg nemigen lesz
golyósat nyomtam már ki kenyérbéllel, de azt még akkor amikor egyben volt, tűgörgős lehet nem menne ilyen módszerrel
Ez régebben valami földművelési terület volt, hogy ilyen lépcsős?
nincs megoldás.......
egyrészt mert a zöldek nem azért zöldek mert védik a természetet hanem mert megéri nekik(pár kivétel biztos akad)
pl a natura 2000 részekre dupla földalapú támogatás jár, felénk elég sok lett mostanság és nem azért mert az a környezetnek jó
állatok:
felénk(lehet másfelé is) hihetetlen mód fel van szaporítva az állomány, mivel a vadászat is szép pénzt hoz, szóval persze hogy "zavarja"a nép az állatokat hiszen sokkal több van mint ami egészséges
amúgy ha fekszik az őz 150 méterre simán elmotorozok mellette úgy hogy fel sem kel, de ha megállok egyből felugrik és elszalad, de biciklivel sem enged ilyen közelre, szóval ez sem igaz hogy annyira zavarnánk
a fácán is ilyen, csak annak 50m is elég, mondjuk a nyulak azok örökké futkosnak, de gondolom azok hülyék