Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a csirkehálo jo dolog. nekem is meg kéne csinálnoma gépre amig nem késő. 5x5 ös a jo és duplán kell rakni. sokkal jobban átszellőzik mint a fos terelővel. ráadásul nem engedi be maga mögé a koszt sem. ami rárakodik azt le lehet söpörni mikor rászárad. azért ha betámad neki egy komolyabb éles ág azt szerintem semmi se védi ki.
Lehetetlen küldetés

Bár attól függ kinek mit jelent az "értelmes állapot"

Inkább pontosítsd, mi mennyire fontos
Mire akarják használni és hogy. Ahova jó a krossz oda nem jó az enduró és fordítva,de ezeket te pontosan tudod.
Amióta felnyársalta az új hűtőmet egy ág a műanyag légterelő által megvezetve, azokat kihagyigáltam, s helyette olyasmi ketrec van, mint Viktornak, felfogatva a hűtő elé a hűtővédőre. Jó erős, ha nem lenne, már vehettem volna megint hűtőt.

Ez nem engedi be a leveleket se, praktikus megoldás.

A ventillátor lapátom is folyton letörött, mert hátulról is beesett cucc, ami megakasztotta, így arra is csináltam védőrácsot.

Most már pöpec
Hali tud valaki 4-500 között értelmes állapotú 2t endurót vagy krosszt?
a huskyn nekem hátul van aztán sose kell takarítani, elöl el sem férne
mondjuk hátul sem volt könnyű elhelyezni
Nekem a legterelo racson keresztul is tele van lapival..minden alaklommal azt piszkalom ki.
A hűtő nektek nem szokott saras lenni?
Arra gondolok, hogy még nem raktátok tele sárral a ventillátort, ami így előre van felrakva?

Enyémet meg hátrafelé tolja
Ez a venti tolja a motorodat?
Nekem szivaj baze ..es sokkal kisebb ,megsem fo fel az agya sosem.A ventit is ritkan hasznalom..a mostani hideg levego megoldja a problemat..csak az ilyen 15 perces cikicakiba lovom be,hogy maradjon meg a nyomatek
eddig ennek sem volt baja semmivel.. de most aktiválódott az alwó selytye
a hosszabito végét találta meg ..
amúgy van foglalkoztatva.. meg van neki csont is.. nem is kevés
a bontós féle ventillátor
plussz az úly okosabban felszerelt védőháló..5x5mm térhálóval...
persze ezt is bontóstól lestem el.. a régi az a motor végét becsomagoltam int valami ajándék. ez meg kiengedi,.. igy nem kell hülyére csavargatni hajtogatni a hálót...
Egyik munkatársam küldte, magamtól ilyet nem keresgetek.
Szereltél már vele?
Miinek fogas ív? Fokban megdöntött egyes fogasléc nem elég?
Feltételezem az nyomja helyre a gumit a peremen
Adjál neki rágnivalót, akkor valószínű nem az egyebeket találja meg, amit nem kéne, aztán lehet tévedek
tipp:
ha már úgy is van egy szar hosszabbítód, hagyd kint és köss rá egy villanypásztort
utána majd nem rágja
ÁÁ a ro6t motorszerelési vágyamat más motorján tölthettem ki...
pds tag csere cigó pdsre..meg fékpedál csapágy csere+ állítócsavar úly készítése.. mert a régi az már kishiján a túlzott kihajtás eredménye ként..rendessen 45 fokban elvolt a csavar és a gömbfejvégő állító alucsavar..
de megoldottuk

erre hazaérek.. mi fogad..
a kutya az új pofa...megtalálta a hosszbítóvégét...minél élénkebb ez is annál ... mondjuk ez is csak a 10% a másik kutyához képest.. de ez majdnem öngyilkolta magát..a kéka fázis..
de mázlija volt mert hogy véletlen a hosszabbító ugy volt bedugva...hogy aa igazi fázis is a konektor azon csatlakozója volt...
igy most nem kell még ásni a kertbe
7 darad egymásra merőleges piros vonal...amit zöldel kéne megrajzolni
hály kolbik

hát ez a szerkezet nagyon komoly...
sanyó...mennyi is az annyi?
ugyértem forintosítva?
mert mint munka..nagyon komoly...és hogy is működik?
nálam van egy kiseljtezett 13as pótkerék abba rakom bele a a kereket...van egy hajlított 24 cm kerékszerelő vasam...meg egy 40es csavarhúzó vége elköszörülve..kicsépés mentesre... segéd gumiszerelővasnak...
mÚZZ szereléshez vagya a tumblixomhoz meg kell még egy normál csavarhúzó oszt jaú napot..

aki ilyennel is meg tudja szerelni( ezzel az űrhajó bonyolultságú szerkezettel)

egyébként a dév féle szakértős vidit..egyszer néztem meg.. konkrétan belívódott a retinámba...eszmebe jut.. már fekszek a röhögésől...

és lehetne az az egyenes vonal cica alkú?mert cica az olyan cuki
ilyen íves valamit csinálhattál volna nekem is
Gumiszerelő
ettől hülyültél te meg,hogy ilyen faszságokat nézel és keresgélsz.
És ez sajnos tényleg nem vicc!
De lassan terjed az is mikor már a szakértőt sem hívják meg ezekre a megbeszélésekre!
Szomorú valóság!
hát déw..ez oltári lyÓÓ

ebben az a szar..hogy semmi vick nix
ez paródia próbál lenni.. de ez a vérseggvalóság
Minden szakmában jelen van ez az "én nem értek hozzá, te vagy a szakértő, de biztos meg lehet csinálni".