Igen, itt is nézem, de gondolom nem minden van benne. Nem vagyok képben vele, de nem mindegyikhez van köze a MAMS-nak. Gondolok itt a külföldi rendezésű versenyekre (Tapolca pl?)
Hali! Eladtam, a 350-est. Vagyis kivették alólam. A haver,,,így nem is kellett árulnom. Kell most másra egy kis pénz... Motorozás nélkül,persze lehet élni,csak nem érdemes...Így kapott a Fiam motorja egy tublisst hátra,+c 18 , egy kis kézvédő,na meg egy kis kuplung könnyítést,de arról nem írok részletet,mert megmosolyognátok... Vasárnap teszt....
ez geci jó
mondtátok hogy nem szabad bicajjal futtatni.. inkább csak húzatja magát vel a gyerek..
múhahaha...
sajna az enyém ilyet nem tud
nagyon látszk rajta az az 5 hónap kenel..még mindég
na itt a teljes nap..
aki a másik kettőt látta az hgyja ki.. ez 2.00 percel hosszabb mert beraktam román testvíreinkel való találkozást http://youtu.be/npLsZ_Y_CgQ
ebből osztottam szoroztam, s a végén kijött, hogy a heti 1x 4ó mozgástól nem is lesz kondi, nektek se attól van, hanem valószínű csináltok mellette mást. Te gondolom rohangálsz eleget a meló alatt, plusz egyéb mozgások.
ne mond hogy nem vagyok segg-ítő kész.mindég próbállak valahová beprotezsálni..de igy hogy sehova nem mész..csak az agyamra ...
igy haver soha az életben nem leszel romániáksze bajnok
pedig rajtam nem múlik haver.. éne megteszek neked mindent .. intézném a csapatokat.. oszt hajthatnál világtalan mennyiséget
tervben van
hó végén csapatunk egyet utána megnézem, bár most már nagyon erős az elhatározás a rekluse ügyben
rugócsere lehet volt.... bekopva szerintem nem lesz 270 óra felé lehet benne aminek a fele csak lötyögés
bakker.. a videót letiltották.. mert lesz helyette egy komplex.. 21 perc
dév..
hogy a rákba.. képzeld magad mi helyünkbe.. én jó ha havi 3motorozok.. képzeld akkor nekem hogy mekkora kondim lehet.. + még itt az alföd közepin is lakunk..a magy megatörténeteket ezzel osszad szorozzad osztán egyből elválik a fal a nyájtól
lyodos kössz hogy hivol..de sajnos csak annyira biztosra tudok mondani motorozásal kapcsolatos dolgot..ami utólag volt
mert nekem családom van.. meg egy kutya kinézetű kisbocim.. ...
de ha tv felhivod tuti ugrik az alkalomra.. ugy is te hoztad ide annó.. hát mért nem pátyolgatod kicsit
Ajkai versenyről tudtok valamit? Elvileg 18-án lesz valami. Hol nézitek az enduro időpontokat?
4-5 ezres fordulat már nagyon a hegymenethez kellene
A rugókkal a kapcsolódás fordulatszámát variálod alapjárat alatt felett ill közepes fordulat felett.
A 3 db golyóval meg a csúsztatás tartamát.
Ezen felül a kuplungkarral tetszés szerint csúszathatsz kupplungolhatsz.
akkor lehet nem is kell neki elhúzni egy 18 tonnás kamiont
mondtátok hogy nem szabad bicajjal futtatni.. inkább csak húzatja magát vel a gyerek..
múhahaha...
sajna az enyém ilyet nem tud
nagyon látszk rajta az az 5 hónap kenel..még mindég
http://youtu.be/W-eKGRYhxV4
aki a másik kettőt látta az hgyja ki.. ez 2.00 percel hosszabb mert beraktam román testvíreinkel való találkozást
http://youtu.be/npLsZ_Y_CgQ
heti 3-4 reszelés 2 órával számolva kitesz egy verseny napot
igy haver soha az életben nem leszel romániáksze bajnok
pedig rajtam nem múlik haver.. éne megteszek neked mindent .. intézném a csapatokat.. oszt hajthatnál világtalan mennyiséget
hó végén csapatunk egyet utána megnézem, bár most már nagyon erős az elhatározás a rekluse ügyben
rugócsere lehet volt.... bekopva szerintem nem lesz 270 óra felé lehet benne aminek a fele csak lötyögés
dév..
hogy a rákba.. képzeld magad mi helyünkbe.. én jó ha havi 3motorozok.. képzeld akkor nekem hogy mekkora kondim lehet.. + még itt az alföd közepin is lakunk..a magy megatörténeteket ezzel osszad szorozzad osztán egyből elválik a fal a nyájtól
lyodos kössz hogy hivol..de sajnos csak annyira biztosra tudok mondani motorozásal kapcsolatos dolgot..ami utólag volt
mert nekem családom van.. meg egy kutya kinézetű kisbocim.. ...
de ha tv felhivod tuti ugrik az alkalomra.. ugy is te hoztad ide annó.. hát mért nem pátyolgatod kicsit
Azt én se értem, miért nincs, de az tény, hogy még nincs, pedig már jártam bicózni is.