Engem is ez a szakmai ,minősègi rèsze èrdekel, mindenestre megfigyelhető egy romlás ...ami azèrt bosszanto mert sok alkatrèszt,megoldást mi amatőrök is jobban megoldanánk, pedig nem vagyunk tanult mèrnökök...
Elő tud fordulni igen, volt hogy a zsír Ktm-ből, a pówer mechanikából kiesett egy pöcök. Én azóta az összes új motoron lehegesztem biztonságból. Volt aki a görög hatnapos, második napjáról esett ki miatta.
Engem speciel azért érdekel, hogy kamu vagy nem, mert kíváncsi vagyok rá, hogy a ready to race zsír új KTMel valóban elő tud-e fordulni ilyen?
Nem fogok belőle általánosítani a KTM re, csak kíváncsiság.
jalya
ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszéd tehene is..
múhahaha
de akkor ha az ö lova döglött meg..és azért ha én nem verem agyon az én lovam.. attól még vehetek tehenet. .ket
Baze...olyanok vagytok,vagy meg oolyanok sem mint a venacconyok....vagyis kezdtek a szekelyekre hasonlitani..mondjuk a szekely az a tipusu faszi aki..ha meg doglott a lovam,dogoljon meg a szomszede is..
nem kárörvened senki jódoson.. ahogy ő sem senkin...
vagy mi a gond ezzel
annak szurkolunk minél hamarab jöjjön velünk hajtani..
siklóernyősök..halyrÁÁÁÁ
haver.. ha a péz nem számit ..legközelebb gyere több géppel.. oszt ha az egyik beokádik.. akkor még mindég ott a másik
de mi van ha kettő ökádikbe.. akkor is legyenm harmadik..
hogy mindég mond6od....
van mÁÁÁsik
hidde le senki sem röhög rajtad.. mint ahogy te sem röhögsz déven mikor itt mokol.. neEEm..
haver
háét akkor ne feszülj.. mennyé és vegyé be tabliot.. de nem a emlékezőset..hanem a felejtőset
haver..lásd kivel van dÓgod...na ezt véletlen se szedd http://informed.hu/betegsegek/...
nem értem miért annyira fontos ez nektek? ki a faszt érdekel mivolt? már én is régen elfelejtettem! ha kára volt valakinek az kizárolag az enyém. a pénz része kevésbé érdekelt mint az hogy elestem az élménytől. szoval le lehet akadni a semmiről. kár feszegetni sok pöcsfej ugyis jobban tudja majd mi volt meg ,mi nem... lehet kárörvendeni az a legjobb öröm. de csak szépen csendben!
mx 51 jól tapd. de zarándi kis közép sárba is.. úgy elhagja magát... de amig nix sár tapad a kövesben is..
viszont a bütyökelosztása.. ide zarándba .....alkalmatlan
ms 3 hátra nagyon jó...
jól tapad életartam is elfogad6ó...
defektessen meg a cigó rublival is vagy 0,5 báros belsőve..
fimes pirelleitt jódos szerete
nekem a pirell scorpion xc van 120%100..ha van az az a gumi ami aztán kövön olyan mint a jégen....na ez az...még vizes kövön 6gyán.... de szárazon ultraszopó
de mondam a pirell fimest azt szeretik mert fog is meg élettartamia is jó...
sport eki. hát az meg a sport eki..
mx 31 ami még működik.. úgy általában.. egy hejen hagyja el magát a lépésben től lassabb sziklásban..igazándiból nem tudom pontossan leirni ..de van olyan hej ahl az ms 3 jobbb. ennek ellenére ide zarándba mx 31 nek áll zászló
Használható, csak le kell engedni 0.4 környékére vagy alá, hogy terüljön mint egy lánctalp, vagy tubliss, keményebben gáz a gumi tapasztalataim alapján.
Nézzél romaniacs meg erzberg videókat, ha azta kurva videókat akarsz nézni
Ez a B nyom is rengeteg helyen utazós volt, volt benne pár helyen szopka, de a nagy része csak a mész-mész, persze kell ilyen is, csak nekem soknak tűnt.
Üdv, valakinek bejött az ms3 első gumija? Vagy a pirelli scorpion? Egy ef 08 at akartam csak az jövő hétre jönne csak még és hétvégére egész naposat megyünk..
mert mind 1hülye
az elytő ernyős pojéént elmagyarázom...
úgy nézel ki abban siklóerős táskában mint egy ejtőernyős
vágÓÓd
persze a többek..azok...nEEEm mert azok siklóernyősek a siklóernyős táskával....
nem pedig elytőernyősek.. vágÓÓd
amúgy meg bsezéltük hogy elmegyünk oda a racén kivül.. mert 100 ályróért viszenek .. talán a nyomok érszein
időpont is van... ha idénössze jön akkor 2015ben
dév az a baj a vidivel.. ez sem az A eleje közepe.. de még nem is a bé eleje...
amiből azért lehetne kicsit figyulni..hogy aztaqrwa
mint a múltkor ami volt a rafáel trocok...
Nem fogok belőle általánosítani a KTM re, csak kíváncsiság.
ha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszéd tehene is..
múhahaha
de akkor ha az ö lova döglött meg..és azért ha én nem verem agyon az én lovam.. attól még vehetek tehenet. .ket
https://www.facebook.com/Szeke...
vagy mi a gond ezzel
annak szurkolunk minél hamarab jöjjön velünk hajtani..
siklóernyősök..halyrÁÁÁÁ
de mi van ha kettő ökádikbe.. akkor is legyenm harmadik..
hogy mindég mond6od....
van mÁÁÁsik
hidde le senki sem röhög rajtad.. mint ahogy te sem röhögsz déven mikor itt mokol.. neEEm..
haver
háét akkor ne feszülj.. mennyé és vegyé be tabliot.. de nem a emlékezőset..hanem a felejtőset
haver..lásd kivel van dÓgod...na ezt véletlen se szedd
http://informed.hu/betegsegek/...
ugyhogy a megfelelő hegybe a megfelelő gumi
viszont a bütyökelosztása.. ide zarándba .....alkalmatlan
jól tapad életartam is elfogad6ó...
defektessen meg a cigó rublival is vagy 0,5 báros belsőve..
fimes pirelleitt jódos szerete
nekem a pirell scorpion xc van 120%100..ha van az az a gumi ami aztán kövön olyan mint a jégen....na ez az...még vizes kövön 6gyán.... de szárazon ultraszopó
de mondam a pirell fimest azt szeretik mert fog is meg élettartamia is jó...
sport eki. hát az meg a sport eki..
mx 31 ami még működik.. úgy általában.. egy hejen hagyja el magát a lépésben től lassabb sziklásban..igazándiból nem tudom pontossan leirni ..de van olyan hej ahl az ms 3 jobbb. ennek ellenére ide zarándba mx 31 nek áll zászló
Használható, csak le kell engedni 0.4 környékére vagy alá, hogy terüljön mint egy lánctalp, vagy tubliss, keményebben gáz a gumi tapasztalataim alapján.
Ez a B nyom is rengeteg helyen utazós volt, volt benne pár helyen szopka, de a nagy része csak a mész-mész, persze kell ilyen is, csak nekem soknak tűnt.
Nekem a mocc kb 4 üzemórát megy egy tankkal.
az elytő ernyős pojéént elmagyarázom...
úgy nézel ki abban siklóerős táskában mint egy ejtőernyős
vágÓÓd
persze a többek..azok...nEEEm mert azok siklóernyősek a siklóernyős táskával....
nem pedig elytőernyősek.. vágÓÓd
amúgy meg bsezéltük hogy elmegyünk oda a racén kivül.. mert 100 ályróért viszenek .. talán a nyomok érszein
időpont is van... ha idénössze jön akkor 2015ben
dév az a baj a vidivel.. ez sem az A eleje közepe.. de még nem is a bé eleje...
amiből azért lehetne kicsit figyulni..hogy aztaqrwa
mint a múltkor ami volt a rafáel trocok...