Biztos van köztetek aki ismeri az izomfelépítést, testépít, stb.
Szóval a kérdés:
Mi fárasztóbb/mi veszi jobban igénybe az izmot.
Kuplung témában: Mindkét esetben legyen 100db.
Ha 2x úton kell behúzni 1F erős kuplungot, vagy csak 1x úton egy 2F erős kuplungot?
A munka fizika szerint ugyan annyi, de azt nem tudom, az izomnak melyik lehet a megterhelőbb, mit visel jobban hosszútávon?
Nem unom, csak szabadidő csökkenésben vagyok, s jobban meg kell gondolni, mire fordítom.
Egy 2 perces ilyen videó jó esetben az legalább 2 óra, s azt a 2 óra szabadidőt inkább motorozással töltöm, mint videózással.
Pl kepp ezeka kepek Gyimesbe vannak fotozva..15 km ide..keletre..,nyugatra 40 km tolunk mar zold a fu,es a honak csak a nagyon eszakos oldalakba van nyoma.Mondjuk a szint kulombseg is nagy.De eleg ahoz a boldogsaghoz,hogy nem lehet a finom helyeken motorozni.
Miert nem filmezel Dew?Unod?
ez sajna ott normális. én most szabin vagyok idehaza de kint a melohelyemen egész mult hét hétfő óta szakad! minden nap esik a ho ott rendesen tél van még also hangon egy honap mire elolvad talán és akkor indulnak ujra a növények. odacsöppennél most azt hinnéd szibériában vagy kb 80 cm ho van és nonstopp havazik jo nagy széllel.
Fogalmam sincs, hogy kell-e kenni, amióta felújítottam a lábtartót szoktam pucolni meg kenni vele. Szerintem jobban működik így, s talán tartósabb, nem rohad be
dév kafi a vidi...
hála már motorozol is...
megspórolok neked pár wd 40et...
a lábtartó csapját kenni kell?
ini.. a kutya az király ...
kb pofa is ilyen imádja mind a két gyereket..
tegnap mikor kiraktam a járókába a kis asszonyt mig nyirtam a füvet..ez odament a járók mellé.. .odafeküdt és figyelték 1mást..
mindenki egy mást..
a fiam le szokta birkózni..é de mondtam neki hogy vigyázva.. mert kb 4-5 hónap múlva már dupla ekkora lesz a súlya.. .. lesz majd nyüszíkölés a gyerek oldaláról...mikor pofa eldobja magát a gyerek meg majd sem tud mozdulni tőle
az hogy mennyire társasági lény az mg hihetetlen.. már a kau után...
ez mikor bográcsoztunk.. odafeküdt a lábomhoz és csak nézte hogy főzök..meg szunyókált..
arrább mentem 20 métert.. hát ős is arrább cuccolta magát..
az öreg pofa az 8-9 éves koráig olyan jól elvolt egyedül..az nem volt társasági lény...csak öreg korára jött elő némi szeretetéhség..
az olyan visszogottan szeretett..olyan igazi kimért kutya volt..
ez meg teljes szíwéből + nyugodt..olyan tedd ki hagy hüljön tipus
imádom..
a hosszú biciklis sétáknak annyi...de gyalog elviszem.. 10 perc uán elég is volt neki..de imádja ezt is..
2m nél meszebb nem megy.. amerre megyek jön...szólok jön...
olyan igazi pofakutya
hály kolbászok..
lefényképeztem a kutyát mielőtt elviszi a romám kamionos a duti fríí sopp elől
a utolsó képen a turdefranszos srác maradványai látszódnak.. az utolsó kerék..a csontokat a eb már felzabálta
Szóval a kérdés:
Mi fárasztóbb/mi veszi jobban igénybe az izmot.
Kuplung témában: Mindkét esetben legyen 100db.
Ha 2x úton kell behúzni 1F erős kuplungot, vagy csak 1x úton egy 2F erős kuplungot?
A munka fizika szerint ugyan annyi, de azt nem tudom, az izomnak melyik lehet a megterhelőbb, mit visel jobban hosszútávon?
Akinek van ötlete
Nem unom, csak szabadidő csökkenésben vagyok, s jobban meg kell gondolni, mire fordítom.
Egy 2 perces ilyen videó jó esetben az legalább 2 óra, s azt a 2 óra szabadidőt inkább motorozással töltöm, mint videózással.
Miert nem filmezel Dew?Unod?
Te komolyan füvet vágtál ilyenkor?
Fogalmam sincs, hogy kell-e kenni, amióta felújítottam a lábtartót szoktam pucolni meg kenni vele. Szerintem jobban működik így, s talán tartósabb, nem rohad be
Ki jon szankozni?..huzatom 1 et
De jon a meleg....,fel a pincebol :))
dév kafi a vidi...
hála már motorozol is...
megspórolok neked pár wd 40et...
a lábtartó csapját kenni kell?
ini.. a kutya az király ...
kb pofa is ilyen imádja mind a két gyereket..
tegnap mikor kiraktam a járókába a kis asszonyt mig nyirtam a füvet..ez odament a járók mellé.. .odafeküdt és figyelték 1mást..
mindenki egy mást..
a fiam le szokta birkózni..é de mondtam neki hogy vigyázva.. mert kb 4-5 hónap múlva már dupla ekkora lesz a súlya.. .. lesz majd nyüszíkölés a gyerek oldaláról...mikor pofa eldobja magát a gyerek meg majd sem tud mozdulni tőle
az hogy mennyire társasági lény az mg hihetetlen.. már a kau után...
ez mikor bográcsoztunk.. odafeküdt a lábomhoz és csak nézte hogy főzök..meg szunyókált..
arrább mentem 20 métert.. hát ős is arrább cuccolta magát..
az öreg pofa az 8-9 éves koráig olyan jól elvolt egyedül..az nem volt társasági lény...csak öreg korára jött elő némi szeretetéhség..
az olyan visszogottan szeretett..olyan igazi kimért kutya volt..
ez meg teljes szíwéből + nyugodt..olyan tedd ki hagy hüljön tipus
imádom..
a hosszú biciklis sétáknak annyi...de gyalog elviszem.. 10 perc uán elég is volt neki..de imádja ezt is..
2m nél meszebb nem megy.. amerre megyek jön...szólok jön...
olyan igazi pofakutya
Egyedüli negatívum a hossza
http://youtu.be/Ph-uxCYWLp0
Azon a talajon ott így felmenni
csavarossal ok, de sima gumival
http://www.thumpertalk.com/top...
Sima owner manual a KTM oldalán is van, hátha benne van, ami kell,
ha tuti nincs nézd a linkeket, talán lesz.
lefényképeztem a kutyát mielőtt elviszi a romám kamionos a duti fríí sopp elől
a utolsó képen a turdefranszos srác maradványai látszódnak.. az utolsó kerék..a csontokat a eb már felzabálta