Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mibe vagytok
bakker.. rossz helyre küldtem a kutyuát
hogy átalakitottad volna a kutyahúst pikáns csirkelevessé
Ezt nem értem.
Másik szakmám hentes, percek alatt csontozok ki nagyobb állatokat is...
Arra célzol, hogy bumburnyák vágósúlyba cseperedett? Vagy félreértelek?
Az nem ugy van...a nem hozza ertes megint sugarzik...
Megint csak a hujeseg..de az rendesen...es jol
Megyek...karban tartom magam..tartatom..
A karban tartás...
* cipőboxal....
Köcsög a telefonom
Nem, mint a stricipofon csak nem púderrel hanem csípőből
az enyémre ráfér.. holnap meg is teszem...
a bőr csizmák cipők hosszú életartamának kulcsa..
a karbantartás
fet....mond6nám neked..te /verz állat...
de nem csak tudatlan..a fszültséget azt kondenzátorral lehetne felfogni..két elektromos töltések tárolására szolgáló fémlapon vagy akkumlátorokban amik ugyszintén az elektronyos töltéseket képessek tárolni..
mig az egyik hez kell elektrolit.. addig a kondihoz nEEm -)
viszont a kondi ha rövidre zárod..az maga a kis ütés

bakker.. van eladó kutya.. meg kiadó kutya...
Rendben : Szerintem fingod sincs az egészről
Részemről semmi feszkó, ha picit ismernétek akkor hamar feltünne nektek is...

Aztán, hogyan meccselnénk a boxszal, jól bekennénk vele előtte a cipőinket?
Nyehhehe, mitől durciztál ennyire be bumbi?
Ha tudtam volna, hogy azzal a kis ejnyebejnyével ennyire belegázolok a lelkedbe, akkor még csajosabban fogalmazok
Szóval bocs!

Mindig a fórumozók mögé akarsz bújni, mint most is.
Úgy érzed egymagadban ennyire kevés vagy itt "ellenem"?
Ha félsz a pofára eséstől, akkor ne harcolj elveszett ügyért
"Vizet iszok es bort predikalok...Tudjatok...en mindenhez IS ertek."
Elmeletileg ez a tellos dolog igy van,kellene is cserelni...de mi a szarnak? Verseny szinten nem motorozunk,es ha 40 ora,netan 60 ora utan csereltem az olajat is szep tiszta volt.Ha tiszta akkor tiszta,szep atlatszo.A gassba 30 ora utan olyat toltottem ki mint a kakaos kave..az volt szarra kopva,mert azzal csak mentek.Ebben a motorba levo tellok mindig szervizelve voltak eleg surun.Arra mindig vigyazok,hogy saroson ne nyomodjanak ossze..ennel tobbet...
Persze hogy nincs fingom , pont azért néz ki hülyén, amikor egy teljesen laikus is, számtalan ellenpéldát tud mondani, a "Te" általad kijelentett szentírásokra. Ha nem kijelentő módban beszélnél , hanem hozzátennéd hogy "szerited" vagy a "te véleményed szerint", akkor lenne értelme a mondandódnak.
Zari, Janek, köztetek kajak rendezni kéne egy boxmeccset... Csak úgy lehetne csillapítani a köztetek levő feszültséget.
itt wan bumburnyál...
már megent okos kodik

egy betolás is elég a telónál ha sáros menet után megpihenteted.. aztán jól rászárítod a gyorsban a meleg teleszkópra a sarat..aztán egy komolyabb ugrásnál a sár belemegya telóba és kész...akkor hiábna szeded szét a nap végén mert már délben is folyik ki belőle a tutymák
igazándibóül az a megoldás amit te csinálsz ..sokat pofázol róla ..de nem motorozol.. ezáltal nem be a sár..mert a garagéban álló helyben kis eséllyel lesz sáros a mozgószár.. mert ott a garagéban az a mozgószár sem mozog

de te érzed..
kell osztani az érsz mert..hátha használna nekünk..de olyan buta vagy bumburnyanókám hogy ezt még nem fogtad fel azzal a mirekihaénnem okos mihaszna fejeddel

amúgy ezt a kutyát is eladtam.. kivittem futni motorrral és 5dikbe mikor kapcsotam.. épp megbotlott...
ugyhogy a kukáskocsi után kötöttem...bár csak te lehettél volna helyette.. a sok fórumozó most nem kapná az észosztást

be ne sérvtőggy bumburnyani...
szeretlek.. és nem bántanálak semmi pénzért. .mivel az állat kinzást büntetik
Mi a túlzás? Mert szerintem az meg barmolás ha benne vannak a porszemek és használod a pöpec gátlódat.
Bő sáros résznél az első 5 percben bele mehet az a mennyiség amire nincs bent szükség...

De legalább megint olyanba szóltál bele amihez lövésed sincs.

Nyilván használhatod a csiszolóporral kevert olajjal is a gátlókat, csak aztán nem kell csodálkozni ha később sokba fog kerülni.
Ez kb olyan mint mikor a szarrá kopott hengeredtől azt vártad, hogy olyan legyen mint az új ...
Sebaj, majd valami balek megveszi jó pénzért és jöhet helyette a következő.
Na ne viccelj már!
Elmondásod szerint te szopni szeretsz.
De azért nézed a versenyzők trükkjeit meg a verseny technikát, hogy mitől jobbak...
Ha szopni szeretsz akkor nem kell fejlődni semmiben, mert úgy egyre kevesebbet szopsz, és akkor oda az öröm

De szerintem meg simán csak mellé beszélsz, vagy azt sem tudod mit akarsz...
Te bajod, engem nem érdekel, csak régebben még normálisabbnak tűntél.

Én meghatározom a célt (ami többnyire a "jobbítás") mérlegelem a lehetőségeket és a befektetett munka-megtérülés arányt, és ennek alapján cselekszem. Ez nem zárja ki azt, hogy olyat is tudjak jobbá tenni amihez nem igazán értek, mert vannak véletlenek is, mint ahogy volt már sokszor erre példa.
Dew.. tulzas...mert ezt mint nalunk,mint nalatok ritkan csinaljak...esetleg az elversenyzoknek.
Versenyzőknek megcsinálják a szerelőik,
de nem csak azt, hanem sok minden mást is szétborítanak a motoron verseny után/előkészítéskor, amit mi évente jó ha szétkapunk
A tellokat ha minden sarosabb menet utan szet kellene huzni,akkor egyebet sem csinalnal az ember mint szervizel mert enduroba,ritka az olyan,hogy nincs saros resz....de a port is pont ugy behordja.
"Aki csak a szopás miatt csinál valamit, azt sosem fogom megérteni."

Erre írtam az előző bejegyzést, hogy megértsd.

OK, értem a szándékot, amit mondani akarsz, tiszteletreméltó csak szerintem logikátlan s azért, mert hogy akarsz jobbat csinálni, ha még azt sem érted, hogy működik az egész?
(Írtad, hogy nem is sikerült 14 évesen.)
Jelenleg még ott tartok, hogy nem értem, s magamról beszélek.

Részemről másként csinálom, nem akarok jobbat csinálni, előbb meg szeretném érteni.

Így te érted, hogy nekem még most miért nem szándékom a jobbat csinálni és miért van a "szopás?
14 évesen is jobbat akartam csinálni, de akkor még nem nagyon sikerült.
A szándékról pofázok, ami megkülönbözteti a hozzáállást a kérdéshez.
A gond inkább az, hogy te nem érted.