Elősször a beérkezési sorrend szerinti eredmény volt a Chronón, utánna volt a korigált (az amit én megosztottam) ebbe már beleszámolták a kihagyott csekkpontok miatti büntetést is és végül a mostani...
aGG-kora-marhahahaák vagytok..
gumit.. csak is újatTT, a használt gumit mindég kukázni kell..mert ha kijukadna.. kifolyik belőle a sok ..eci
lyódli .. úgy látom meg vagy mentve..
a dumaföldwáry banda megmenti az unalmas 7végédet
a nyom jó.. a talaj inkább száraz min t nedve..bár lehet hogy mostanság az eső oda is jutott.. és akkor meg nem lesz száraz
a kutyát megoldottam.. kikötöttem egy kamion félpótkocsijához a 6árátkelőnél.. mikor elindul nagy futás lesz
ez csak vick volt.. a berni nagyon beválik.. imádom.. meg az egész család.. ez pont olyan nagy lomha aranypofa mint kell..
2 7 után már a kocogás futás is megy neki.. mikor sétálunk és meglátja a másik kutyákat egyből aktiválódik benne az alvó selyt :-)
de ezt ott nem mondták vagy csak nem akarták? első hecán én ott rinyáltam 2 órán keresztül hogy ujrakezdtem a kört mert nem szedték be a szalagokat. mondjuk szart se értem el vele betettek leghátra másnap. nincs lehetőség valami csipes rendszerre a cp ken is? vagy már az volt most is? mondjuk bármit lehet manipulálni pláne ami elektronikusan rögzit ,mér. megbasza a kurva élet ha tényleg így megy. elég idegesítő tud lenni az ilyesmi.
amugy nem értem mi benne a logika hogy csak xy érhet el jó helyezést? azok miért nem tudnak kiesni vagy hátul végezni? Kori világszintű versenyző mégis simán kimondta ,hogy feladta és nem sikerült neki. ettől fikarsznyit sem csorbultak az évek alatt megszerzett erényei. fasznak kell sztárolni xy ridert csak mert ott van valahol?
vidd el a befogadóba mondjad ,hogy egy fához kötve találtad eztis . ha nem fogadják be vid ki a sintértelepre ,hogy megtámadott és elragadta a gyermeked cipőjét. amit 200 méteren át vonszolt majd elfogyasztotta .
cp 6..az lehet az otto szép..
cp 8.. az a szuperszuper vagy a 2. tankpont
cp 11 az a zsirkijáró lapossziklája
ugy lám ezen akadtak fel a legtöbben.. persze haver omndom a te papirod szar..
a hosi is azért indult vasárnap a véd jáng előtt 6tal mert ..az a papír nem mérvadó
tehát ami vasárnap reggel mérvadó volt!..az a 3 órás körök után átváltozott mérvadatlanná...
viszont ha az a mérvadatlan..akkor a hosinka a 42+17 pontszám alapján kellet volna indulnia kb a 20diknak..vasárnap reggel, nem?
szóval.. hibát észlelek a rendszerben. .
ez olyan számomra meg-magyar-áz6atlan
lálykolom a témát..
gyertek el .. itt a kertem és a szomszédé a versenyre kész.. meg úly úszomedencét is szeretnék.. itt jól elfáradtok .. az érzés pótolva lessz
közbe egy óriási kivetitővel az égre nézhetitek a hekás videjókat..végtelenítve
a végeredmény pedig minden versenyen úgy áll fel.. az elő napi hejezésed összeadják a második napival és a 3dik napival..
akinek ez a szám a legkevesebb az nyert.. és igy tovább. http://www.chronomoto.hu/image...
ez teljessen normális..minden racén igy van...őzbörg romániáksz párizs de-kár
igy akkor nem kell vergődni a másodpercekkel.. csak elég a hejezéseket összeadni.. az idő már nem kérdés
HAHO ! Zari tudsz valami felvilágosittást adni hogy sombaton mijen idöt igérnek Aradra mert tervezés alatt áll hogy a Földvári szekcio ODA VISSZA megjárja a nyomot mer sajna mi nem jutottunk ki a versenyre de szeretnénk potolni az érzést ninimum a fáratságba
haver ..a tiéd az szar.. ott túl sok a kihagyott csekpont..
ez a jó ezt fogadd el és fogd be a pofád különben gyagyira leszel verve... http://www.chronomoto.hu/image...
szoval az hogy kiből mit hoz ki a dolog nagyon személy fűggő, de igazán fejlődni szerintem, ugy lehet ha nálad jobbakal mész akik segitenek , plusz látod hogy ő mit hogyan old meg mennyire más a látásmod, stb...
egy suzuki vagy gasgas sincs a felsorolásban
ha nem tudod értelmezni azt a 4 dátumot amit irtam arra a 7re.... akkor sajna nem tudok neked segíteni...
köszi ,hogy megint betettél valahova.
először a zŐdet aztán a pirosat.. a kék kimaradt..
aGG-kora-marhahahaák vagytok..
gumit.. csak is újatTT, a használt gumit mindég kukázni kell..mert ha kijukadna.. kifolyik belőle a sok ..eci
lyódli .. úgy látom meg vagy mentve..
a dumaföldwáry banda megmenti az unalmas 7végédet
a nyom jó.. a talaj inkább száraz min t nedve..bár lehet hogy mostanság az eső oda is jutott.. és akkor meg nem lesz száraz
a kutyát megoldottam.. kikötöttem egy kamion félpótkocsijához a 6árátkelőnél.. mikor elindul nagy futás lesz
ez csak vick volt.. a berni nagyon beválik.. imádom.. meg az egész család.. ez pont olyan nagy lomha aranypofa mint kell..
2 7 után már a kocogás futás is megy neki.. mikor sétálunk és meglátja a másik kutyákat egyből aktiválódik benne az alvó selyt :-)
érdekes ,,, lehet érteni amit írtál. mit szedsz?
de ezt ott nem mondták vagy csak nem akarták? első hecán én ott rinyáltam 2 órán keresztül hogy ujrakezdtem a kört mert nem szedték be a szalagokat. mondjuk szart se értem el vele betettek leghátra másnap. nincs lehetőség valami csipes rendszerre a cp ken is? vagy már az volt most is? mondjuk bármit lehet manipulálni pláne ami elektronikusan rögzit ,mér. megbasza a kurva élet ha tényleg így megy. elég idegesítő tud lenni az ilyesmi.
amugy nem értem mi benne a logika hogy csak xy érhet el jó helyezést? azok miért nem tudnak kiesni vagy hátul végezni? Kori világszintű versenyző mégis simán kimondta ,hogy feladta és nem sikerült neki. ettől fikarsznyit sem csorbultak az évek alatt megszerzett erényei. fasznak kell sztárolni xy ridert csak mert ott van valahol?
viktor. lájkolhatnál szombatra valami gurulást . majd mérjük az időt és kielemezzük ki hol csalt.
cp 8.. az a szuperszuper vagy a 2. tankpont
cp 11 az a zsirkijáró lapossziklája
ugy lám ezen akadtak fel a legtöbben.. persze haver omndom a te papirod szar..
a hosi is azért indult vasárnap a véd jáng előtt 6tal mert ..az a papír nem mérvadó
tehát ami vasárnap reggel mérvadó volt!..az a 3 órás körök után átváltozott mérvadatlanná...
viszont ha az a mérvadatlan..akkor a hosinka a 42+17 pontszám alapján kellet volna indulnia kb a 20diknak..vasárnap reggel, nem?
szóval.. hibát észlelek a rendszerben. .
ez olyan számomra meg-magyar-áz6atlan
lálykolom a témát..
gyertek el .. itt a kertem és a szomszédé a versenyre kész.. meg úly úszomedencét is szeretnék.. itt jól elfáradtok .. az érzés pótolva lessz
közbe egy óriási kivetitővel az égre nézhetitek a hekás videjókat..végtelenítve
amúgy én ezt szok nézni.. a beválási eséje ennek a legjobb.
http://www.foreca.hu/Romania/S...
akinek ez a szám a legkevesebb az nyert.. és igy tovább.
http://www.chronomoto.hu/image...
ez teljessen normális..minden racén igy van...őzbörg romániáksz párizs de-kár
igy akkor nem kell vergődni a másodpercekkel.. csak elég a hejezéseket összeadni.. az idő már nem kérdés
ez a jó ezt fogadd el és fogd be a pofád különben gyagyira leszel verve...
http://www.chronomoto.hu/image...