kori megosztott egy képet a jarvis patak kilépőn. gondolom ő van rajta másképp nem pont azt osztja meg. jaxi azt mondta nevetve fellép ott egy pompával :) azért ha lehetne elsőre odaállnék egy videóval. meg úgy menetbe meglepődik a paraszt amikor a kanyarbol befordul oszt hopsz ott az a kis huncut falacska amin el kéne fordulne balra ugy hogy a partfalon és lehetőleg ne fogj egy balos völgylábat mint oly sokan . ha Kori felcibálta avasat nem jöhetett neki ki jól.
Az a lényeg, hogy jót motoroztatok! Esőt leszámítva persze...
Itt csak kicsi sár volt, ez olyan kellemes. Mentem mint a bolond megállás nélkül, majd már nem bírtam, meg kellett állni pihenni, vagy bukta lesz, akkor látom, hogy hiányzik a motor hátulja
Hol hagytam el, miért, mitől azt nem tudom visszafelé is arra jöttem, de nem találtam meg.
Pontosítok a hátsó sárvédő 2. fele a csuklópánt után teljesen hiányzott, széthullott az ajtópánt és egyszerűen elhagytam valahol.
Valószínű nem bírta a tempót (meg a sarat)
Úgy látszik időnként le kell cserélni az a pántot, mert megeszi a rozsda.
A tegnap esett,az ejjel is..ma delelott is..aztan elalt es mondom az egyiknek..na jossze mert en mentem motorozni..azt mondja...mehetunk...3 orat olyat mentunk,hogy recsegett minden..ugy fogtak a kumik minden hol..koves,gyokeresbe is jol allt a motor..a nagy feljarokba is nagy gazzal ugy ment fel mint a repulo..de befele nem mertunk menni,mert gecire csuszott.Edzo ur le is szokott egyszer mert hanem darabokra esett volna o is.
Aztan megint kezdett esni..mondom eleg volt..50 km ilyen finom idobe.....milyen konyu motort mosni ha sarba motorozol
Ezeknek a gyors gyerekeknek nem szamit ha sar van,mert ugy is nyelre huzzak a gazt es tempoval felmennek..ahol meg nem tudnak lenduletbol azt megoldjak karbol es technikabol..vagy felhuzzak
Szepen mennek...ez a SuperMario ez nagy tehetseg..mar most jobban megy a 2T vel mint yung a 4T vel..pedig itt a 4 T jobban segit....tehetseg na.Halatszik is a 2T motorn is hogy nylre huzva is kuplungbol dolgozik
ez a jo eredmény kiirás. amazon csak 40 ig adta be. robi igy nézve jó helyen van, bár havri előtte van . elég érdekes eredmények jöttek le. pl hosival mi történhetett? kiváncsi vagyok mit mondanak majd milyen volt a prolog.
elég zavaros. van ez amit belinkeltél. ezen pl 6 ik . de ha letöltöd a teljes listát akkor meg 12 ik a másnapi rajtnál is és a gyöztes young az csak 3 ik ként rajtol. márkus robit a legutolsónak tette be. magyar alig van hol vannak hosiék? tán havri van még a 30 ik helyen proba varga ákos meg szinte utolsó . számomra érthetetlen ez a hivatalos eredmény. vagy két külön verseny volt? volt a sima kvalifikálo kör és lehet mentek valami superfinalén is külön.
kori 10en kettedik
az dupla olyan jó mint a 24dik lenne
de fele olyan lyó mintha a 6dik lenne
legalább akkor megent lesz vidi..
lyönnek temesvárról pestiből meg szögediből.. a nézgelődős részre...sajna a bajnok haver szentestéből visszamondta.. nem tudta össze egyeztetni a dolgot..
ugyhogy
felvesszük őket 4-5 komolyabb helyen aztán meg megíwlyuk magunkat is egy körre
Roman,Hamigway,Young,Kornél 12.
Az első 4 ben két Dél-Afrikai,az öreg Alfie Cox jó hatással van a fiatalokra