Én ezt használok most. eddig elf volt de most ez.
Meg vagyok vele elégedve. Váltás jó, motor nem zajos vele, kuplung néha tud nyösszenni, de nem jobban mint az elffel.
Zari is kérte anno mondjak róla véleményt, meg fotózzak mágnest csak lusta voltam eddig de most megjött asz ösztönzés.
Ugyan azt a Zsiros feljarot meg probaltam egy Honda 4T 300 al..pff a lendulet hianya miatt az eselyeim kb 50% voltak..nagy szenvedes aran jutottam fel,ugyan ott ahol az enyemmel nyelen visitottam fel.Befele mind a 2 motorral igazi remalom volt..mire begyorsultal jottek a tehen nyomok es ott aztan minden fele jart...de a sar is csak ugy motorozhato jol,ha mered huzni,es a lenduletet meg tudod tartani.Ha kell reszelni,rugatni..akkor mar csak a jo gumi szamit..es jo lapossan
Szombaton kimentunk a sensejel 2 orara motorozni..a T nyomos feljaroba fojt be a sar...mondom egye fene,megkuldom..3 nyelen..mint szarazba ugy ment felfele..(jok a gumik meg).Visszafele..befele..akkorat fekudtem ,mindt a tehen fos...pff csak motor melett vagy a vegen mar ra ulve es gooo becsapni...
Ez a k..eső, csak esik és esik
Szárazban is kinyírt hétvégén még a chicken line-n is, takonyban ki se megyek
Rühellem a sarat.
Mert nem bírok benne haladni, ha fel vagy lefelé kell menni, csak esek kelek, cimbálom a motort és kipurcanok rögtön
Igy van Dew..a fesz,egy nagy fos..ha keresel egy videot..keresd mert nem kapod meg..inkabb mint egy pletykalap...mindent tudnak rolad,meg masrol..de azzal anyi..az emberek kivancsisaga mukodteti,meg a hitvanysag.
OFF:
El kell szomorítsalak, de egyre több információ (az emberek igényének/hülyeségének/ okán) be lesz zárva a Zuckerberg-féle elbaszott Facebookba, a videók is.
Így aztán te semmit nem fogsz tudni megkeresni(mert nincs egy értelmes kereső publikálva a rendszerben/szándékosan/), max arról tudsz, amit megosztanak neked, és/vagy a facebook "kegyesen" megmutatja, vagy épp elrejti...
Szóval keresd a videókat a facen, ha tudod vagy várj amíg megosztják.
Esetleg jó esetben még külső oldalon megtalálod idővel.
lyalya..
lecsúsztunk róluk
de azért az élmezőny vége az megvolt..
ott volt is küzdelem a nagy shár-fejű kányyal
találkoztunk az endúró kex-el
az is ott volt..
igaz azt hiszem B ben ment..
de mondta hogy ő az ..persze a zsirtv ismerte fel..
aztán egyből mondta hogy ő az és hogy melyik is..
mert ezek szerint többen is vannak
nagyon karaj volt..
igaz a nagy sztárról lecsúsztunk.. de a milyeinket ezáltal felhúztuk
persze nem is volt ilyen
de a legkarajabb az volt..
mikor elment egyik fosáskor... ezek megmikor felértek a feljáróban a kidölt fánál...jöttek utánam.. oda a tetejére..
há mondom mi van haverek..nem birtatok lent várni...
ugyhogy kellemessen indult a reggel...
kis csúszással de végül is időben odaértünk..
induláskor egy temesvári és a kedvenszetek zsirtv várt minket a penziónál...hát tv nem csak a ti kedvenszetek ..az biztos
mert aki úgy álla be a depóba hogy a magyar tábor közepére berobban..kettő padló....majd satu fék keresztbecsúszás farolás a betonos aljú depóban,...majd a motort a farolásból a betonon csúszva foljtatja útját ..persze ez a félmarha ez megálva van mint valami útszai sztrítfájgter bemutató végén kéne a közönség amúgy is örjöngését tovább fokozni...
de hát eleve nem örjöngött senki.. mert a megfáradt verseny után motort ganajozó szerelő Nagypeti Tihijani meg Vargaáki épp nem erre kiváncsi hogy berepül közéjük..a nyugalom megzavaráaára alkalmas képpekkel... ez a full marha
hát hogy nem százas itt senki az 100 százalék.. de ekkora is ritkáne látni..
szóval tv .. jól oda teszed magad hogy tudjuk miért kedvel mindenki
mért kell ezt ..mire jó ez?
na mindegy...
szóval ott van tv meg sanyó
elindulunk..sajna sanyó ugy értékeltem magát nem erőssége lesz sárba a napkezdő.. de amarrébb sem jutott fel a bontós vezette úton.. + egyszer csak a sokadik próbálkozás után a 300 az sokkot kapva leállíthatatlanul pörgött..majd csoda folytán csak nem lett nagy baj..a halálforgásból...
igy sajna sanya ránkhagyta a menetet még az első domb megmászása előtt
aztán csak elindultunk..
ottó szépben kaptuk el a racelokat..kb közvetlen nth 108 után...
onnantól jött a küzdelem és a videjó
beszéljenek a forgó képkockák kicsit http://youtu.be/OHdr3BTsmxE
Nene...nem azt irtam hogy kamu race,es nem is ide,hanem egy fos verseny,mert beharangoznak minden nagy start,hogy Blazu,meg Jarvix, Bolton,hogy nagy hirnevre tegyenek szert,olyan romaniacs stilusra akarnak ra cuppani..aztan sehol a nagy starok.Amugy voltak nevek,nem arol van szo,de az elit kategoria meg kepeslapot sem kuldott a hekasoknak.
mese az elfajzott kirájlányról..és a mostoha sárról
avagy a hecás fiúk esete a tót nagyival
nagyon jó
kezdődött
egészen északába nyúlóan tudtam figyulni a radarképet.. a mondott eső izgalmábanégve..mert kb estétől elkapott a higfosás hajnal fél 3kor volt az utolsó hogy leszáltam a budiról után 5ig kibirtam röhögés meg szarás nélkül, ugyhogy volt az északa alvás is ..ötkor meg már kelni kellett.. .. szóval volt lehetőségem látni hogy volt kicsi eső van.....ami mind a verseny malmára hajtotta a . .sarat
reggel azért fél 6ig 2 rákellett röttyenteni a budira..
ugyhogy fél 6kor hivtam bontóst..pechemre..mert ő meg csak rábeszélte a hülye fejemet hogy majd a széntabli meg a babám fasz hejrehoz
ez csak azért számit mert ha goldentútot hivtam volna..
akkor ma nix videjónk
mert golden meg beteg lett belázasodott és 6.15 mikor pakoltunk akkor mondta ő sincs a hejzet magaslatán...
szoval ha goldent hivom.. akkor egyikünk sem tekert volna a hajtásra..hiába a sok nagy név..ellentétben jakó gondolataival hogy nincsenek nagy nevek...
múhahaha
hát a véd lyáng az mi a fax ..vagy a ben hemingvély
vagy entéhá 108 és a tegnapi napot a nyerő martin volnyinról nem is beszélve...
azért mert a józsa úr akivel együtt hajt .. az már neked ...smafu..
ugyhogy zolikám szedd össze magad.. és ne irgyá hülyeségeket
mert nem volt itt járvisz meg a véd jánga akkor az már csak is nóném race.. múhahaha
én meg azt látom hogy marti wolny lenyomta öket hátulrol. az kemény akkor h jó a kiírás. bontos írta hogy mocsok kemény lett anyom meg hogy young kihagyta az otto szépet meg rádobáltak tizeket némelyik feljárora . az sár az sár.
Shiman nyomok 1 pompat es ugy felmaszik mint a macska afara .Es nyugodtan filmezhetsz ...de tenyleg jo lenne oda eljutni 1 et.
Norbi hozta a formajat,ugyesen osszekapta magat...meg hatra a holnap.
4T 300 al, talán másik fokozat kellett volna, hogy nagyobb legyen a lendület
Saját motoromat nem cibálom le sose koppig, sajnálom az öreget.A gyújtást se ártana beállítani rendesen