déw elmondom neked egy sima kéttével indulhatsz rajta vagy bármivel. nem azon fog mulni semmi. dobogó ugyis esélytelen. mondjuk az rmz nem biztos hogy kibirná ha kikapsz egy jo nagy sarat. de azzal is simán legépelnéd. a pilótán sokkal több mulik. én tavaj előtt a 2004 sx emmel indultama nagy sárban. semmi tuning sima seprűnyél telokkal voltam.
hova kell millás futómű? a hecára biztos nem. abba a reszelésbe bőven jó egy sima gyári cucc. nekem a hátulja van megcsináltatta Demzsolti által és elmondom életem legjobb telója a mostani!
az elejét nem basztattam még nem volt rá péz meg tán felesleges is. az is jól dolgozik nagyon 4 cs teló. együtt mozog az eleje hátulja eddig a 2 alkalom amit mentem vele nagyon tetszik.
legutobb volt komoly magic futómű a csapatban nagymúltú cross tekintély állítota be neki. nekem furcsának hatott egy pár helyen ahogy láttam hogy dolgozik alatta vagyis inkább hogy nem. egy rodeós bikára emlékeztetett. ugyanot az enyém simán felgurult és kivett mindent.
Nektek jó hajtást! Részemről majd tesztelem a kuplungot, ha megjön hozzá az alkatrész. Utána majd nekiesek a futóműnek.
Ezek a srácok olyan technikákkal mennek, ami ha nincs alattad, akkor esélytelen vagy velük szemben, ha fent van nekik egy TRAX, már előnyben vannak, ha van egy erős motoruk, ami nem fúllad be az első komolyabb feljárón, bírja erővel, ismét előny, egy jó gumi megint az, stb. Nemhiába technikai sport
Jódlisnak persze új a vas, de nem hiszem, hogy millás futómű van neki pluszba, vagy igen?
Úgy van ahogy az elején értettem, csak nem értettem Nem kell GPS, de ha kéred a nyomot, rögzíteni kell merre mész, s a végén le kell adnod a rögzített nyomot, s ha eltérés van, valami 30m az eredeti GPS nyomtól, akkor kapsz büntetést.
Ami valahol logikus és érthető is, hiszen annak, aki tudja a nyomot, tud levágni az alapján.
Az már nem tudom, hogy fogják kivédeni, ha egy valaki elkéri a nyomot, mások meg lemásolják és úgy csalnak.
Biztos lesz kavarodás ebből, azt mondják lemerült, így csak félig használta, stb de feltételezem aki kért GPS nyomot és nem adja le a végén a rögzítettet, azt kizárják, mindegy mi volt az indoka.
jódli
gyere gyere.. karaj lesz.. nálam lesz..kolbászos szendvics(a keritésből kiszedet kolbászból)meg minden...majd integetünk neked...nix benne a zsirpatak.. ugyhogy konkrétan semmi nehézség nix..ahol ha betömörödne a nép akkor szopola van...egy patakkal arrébb megy a verseny..az kb semmi energiával megcsinál6ó..de attól még tuti karaj lsz..a vasárnap meg érdekes ez a zodatalálós téma..olyan kicsit diszkóveris
frenk..
gyere a hecára ott fogunk vigyorogni a jarvis sziklájánál meg mindehol
ez volt tavaj a versenyen..a nézelődés
komolyabb hejeken ott vigyorogtunk mindég mikor odaértek, csak lestek hogy ezek már megint itt vannak http://youtu.be/F5OYoaxtGEY
a bernit is kb 5 hónapossan 20 rugóért önkölcségen hoztuk el..
mikr vetük a kaut akkor is fent vol.. ugyan ez hirdette az almot ..akkor 2 hónapossak voltak.. most 5 hónapossa az olások előtt szabadulni akart tőle.. meg a 2 hónapos kutya még elfér 2 nm en..de egy 5 hónapos már nagyon gáz...
hihetetlen hogy erősődik.. ma a 5,5 éves futott ez meg utána..tök állat volt .. 4 napja még kocogni sem..
ha igy fejlődik.. az idei túr de franszon indulok vel a biciklis futásban
aztán meg az agárversenyeket fogja nyerni..80 kilósan
lyodos 0,5-re értettél..
mikor leadtam.. eszembe nem volt azon agyalni hogy csirkehúsos savanyú levesnek fogják hasznosítani. .vagy valaki boldog lesz vele
én megtettem amit akartm.. és szerencséje lett
de ezt már irtam is 1szer
amin csodálkoztam.. hogy menhej.. jó állapotú kutya nem kell nekik.. lepusztított szemét az mehet..
elmész örökbe fogadni kutyá...valami hasznosak is lehetnének..nem csak retkek....
de zt megent kár volt tleírni..mert kb mikor elolvastad .. már eli fejeltetted..
mondom mindegy volt hogy pikáns csirkeleves lesz ..vagy egy tanyában kutya...
az a fontos.. kinzásról szó sem lehet..
pl azt nem szerttrem volna ha úgy lesz belőle pikáns csirkeleves hogy élve forrázzák le.. mint a gyöngytyúkot
utána olvastam.. már vagy 74 szer..de most figyelmesebben..
a rövidebb szőrű az a mozgékonyabb energikusabb..aminek örülök... http://hu.wikipedia.org/wiki/B...
azért aki rendes tenyésztő csak a ténylegesen betegeket altatja el
pl a kutyám volt 25 pénz törzskönyvesen annyi hibája volt hogy az egyik füle nem úgy áll ahogy meg van írva a "nagy könyvben"
a 2 legjobb kutyát az alomból 1000eur árban vitték el a szerbek
a maradék 3 "selejtes" meg önköltségi áron ment el
bár ahogy a környékbeli amstaff állományt elnézem az enyém küllemre veri mind, tenyészszemlén csont nélkül átmenne
Facebookon rákérdeztek, ott azt írták, nem kell, csak megengedett a saját biztonságod miatt, hogy el ne vessz, ha elhagyod a szalagokat,
aztán az én fordításomban a MUST azt jelenti kell, nem azt hogy megengedett, de tény, hogy nagy betűvel meg az van írva allowed, azaz kicsit ellentmondó a szöveg
Ha indulsz én rákérdeznék, de inkább nem vinnék GPS-t, mert a végén ott vannak furcsaságok írva, ha GPSt viszel.
most olvasom a king of te hill oldalán. valamiért megváltoztatták a versenykirást. szerintem előnyére. nem a városba lesz az a buzi épitett pálya. valami nagy kutya épiti a prolog pályát gyorokon ahol az elsőt is csinálták. gondolom kicsit átdolgozzák azt a pályát. az se volt szar csak nagy sár volt kibaszott velük. idén jobb idő lesz szerintem. még szárazság is lehet az mondjuk ott elég hamar kialakulhat sajna. egy jo kis extreme és enduro kör a prologon jo lenne. lehet el kéne indulni rajta. az a gps történet se tiszta hogy kell vagy nem kell? egy jo kis ütös 3 napos lehet megéri a pézt.
Nem félek attól, hogy bárki megvenné, megmarad ez nekem addig, míg rájövök az összefüggésekre.
Ez az eltolt csapszeges dugó eltolja a vezérlést is, a többi részét is utána kellett volna húzni, pl. amit Zarándol írt valószínűleg az előgyújtást, az én motoromban úgy is el van cseszve a gyújtás, másik régebbi RMX-ről van rajta a CDI, valószínű másként tolja el a fok értékeket, mint a gyári CDI je.
én nem értek a kutyákhoz. egy menhelyről örökbefogadot kistermetű kutyánk van.
de szerintem annak is lehet értelme miért nem ajándékozgatja el egy komoly tenyésztő a kimaradt gazdátlan kutyákat. valószínű azokkal van valami gixer. selejt vagy betegsége lehet később.. így nem akarja higítani rontani a genetikát hogy beledolgoznak majd a selejtek az álományba..így globálisan rontja majd a tenyészállományt a sok bekerült selejt kutya... elég szomorú de ez lehet az oka. embereknél nem számít hogy engedik szaporodni az eleve beteg selejt állományt vagy pl a cigókat. ezért van az ,ha jól körbenézünk tele vagyunk gnommal meg félcigánnyal holott azokat a terhesség kezdeti szakaszában már lehetett volna szelektálni. régen megoldották. lehajigálták a szikla tetejéről a selejtet tajgetoszban vagy hol .
az se különb semmivel, hogy kitaláltad azt a képtelen kutyas történetedet hogy egy fához kötve találtad aztán mikor elhajtottak a menhejről már vitted volna a sintértelepre. csak közbe szolt a szerencse és lett neki gazdája.
gyakorlatilag te lemondtál róla . ezt meg bárhogy kozmetikázod nem lesz belőle egy épkézláb történet sosem :) kár még napok hetek múlva is bedobnod egy ujabb csontot nincs ember aki megrágná. én mondtam az elején inkább maradj csendben és temesd el a sztorit.
na kiderült
akitől vettem tenyésztő nem is akkora köcsö..mondjuk 1 köcsögségi skálán csak 5
haver vett egy dán dogot...
tenyésztésre..szerződéssel számlával!
a törzskönyv csak nem jött
perbe ment évi ghúzodott..
kiderült amit nem adott el a nyolcból kiskutyákat.. a tenyésztő..talán 2-3..azt ...nem elajándékozta. .
hanem ..eloltatta...
na nálam ez veri ki a biztosítékot igazán..köcsögségi mutató..11
frenk.. a zöld izéé az szíp.. ha olyat szarik nálatok a kutya.. átlapátolhatod hozzám is a kutyaszart
ini...
mi a terv...
egyébként áll6 az a szelep a küllők felé is...de ezt mibe hogy ..
...
déw a csörgés az lehet a eltolt dugattyú csapszeg miatt ha a gyújtás olyankor az átbillenés miatt nem biztos hogy oda kell legyen rakva..
vágod..
ennek az a célja hogy a dugattú hamarabb billen át a henger egyik oldaláról a másikra..
hogy is magyarázzam...hogy is magyarázták..
felső holtpont eltolás..
a tangenciális erőt (az ami adja a nyomatékot, a dugattyúra tetejre ható erőt)finomabban, máshogy viszi át a hengerfalára való megtámasztáskor..hamarbb van a felső holtpont előtt az oldalfalváltása a dugónak..ezáltal a kopogást kéne csökkenteni..
aztán közbe meg..látod a valóságot..
van hogy nem jön be a motornak az "okoskodás".. a gyári dolgoktól való eltérés
Használt dugót eleve érdekes eladni, legalábbis hirdetésben (privátban én is adtam már el, mondjuk az hiánycikk volt).
Jó lesz még az a Wöss ínségesebb időkben, nem annyira rossz az.
Mondtam már párszor, szerintem nem az eltolás miatt csörög
Az egyik 21-esemben is azok vannak és kb feleannyira csörögnek mint a máséban
A Wössneres galériában linkelt irományt végig kell olvasni, mert abban is utalnak a titokra, nem feltétlen csak az egyik irányba lehet eltolni a cuccost... Csak a miért és a hogyan összefüggését nem írják.
A P20 nálam "örök", a Suzuki meg kiérdemelte a tiszteletet .
terepesek:
szerintetek ez a fajta kialakítású szelep mennyire gáz terepen? http://gumizz.hu/wp-content/up...
persze belsőn van de ilyen 90 fokos
attól tartok gyorsan leveri valami felpattanó-beakadó tárgy
Kenyeret nem kér se a dugó, se a hirdetés, őszintén leírtam amit gondolok, ettől ez lehet téves.
Pinknek nem feltételen kell ilyeneket tudnia, bár sokszor jól jönne olyan infó, amit a gyár marketinges se tud/akar megadni nem még egy forgalmazó.
Mennyibe kerül az a Wössner újonnan?
Látom hibátlanul sikerült elbizonytalanítani a hirdetés szövegével még a nézelődőket is
Minek olyat leírni a plebsznek amit még a jobbnak számító szerelők sem értenek?
Ez a Wössner gyár sara, a Pink se írja oda, sőt, fogalma sincs az egészről...
az elejét nem basztattam még nem volt rá péz meg tán felesleges is. az is jól dolgozik nagyon 4 cs teló. együtt mozog az eleje hátulja eddig a 2 alkalom amit mentem vele nagyon tetszik.
legutobb volt komoly magic futómű a csapatban nagymúltú cross tekintély állítota be neki. nekem furcsának hatott egy pár helyen ahogy láttam hogy dolgozik alatta vagyis inkább hogy nem. egy rodeós bikára emlékeztetett. ugyanot az enyém simán felgurult és kivett mindent.
Barátom stafija 30 kiló körül van csak...
bár még nincs 40 mert eddig nem volt edzve
ha egy veréb leszáll a kerítésre már figyeli(mint most)
Nektek jó hajtást! Részemről majd tesztelem a kuplungot, ha megjön hozzá az alkatrész. Utána majd nekiesek a futóműnek.
Ezek a srácok olyan technikákkal mennek, ami ha nincs alattad, akkor esélytelen vagy velük szemben, ha fent van nekik egy TRAX, már előnyben vannak, ha van egy erős motoruk, ami nem fúllad be az első komolyabb feljárón, bírja erővel, ismét előny, egy jó gumi megint az, stb. Nemhiába technikai sport
Jódlisnak persze új a vas, de nem hiszem, hogy millás futómű van neki pluszba, vagy igen?
Ami valahol logikus és érthető is, hiszen annak, aki tudja a nyomot, tud levágni az alapján.
Az már nem tudom, hogy fogják kivédeni, ha egy valaki elkéri a nyomot, mások meg lemásolják és úgy csalnak.
Biztos lesz kavarodás ebből, azt mondják lemerült, így csak félig használta, stb de feltételezem aki kért GPS nyomot és nem adja le a végén a rögzítettet, azt kizárják, mindegy mi volt az indoka.
gyere gyere.. karaj lesz.. nálam lesz..kolbászos szendvics(a keritésből kiszedet kolbászból)meg minden...majd integetünk neked...nix benne a zsirpatak.. ugyhogy konkrétan semmi nehézség nix..ahol ha betömörödne a nép akkor szopola van...egy patakkal arrébb megy a verseny..az kb semmi energiával megcsinál6ó..de attól még tuti karaj lsz..a vasárnap meg érdekes ez a zodatalálós téma..olyan kicsit diszkóveris
frenk..
gyere a hecára ott fogunk vigyorogni a jarvis sziklájánál meg mindehol
ez volt tavaj a versenyen..a nézelődés
komolyabb hejeken ott vigyorogtunk mindég mikor odaértek, csak lestek hogy ezek már megint itt vannak
http://youtu.be/F5OYoaxtGEY
szerintem is igy kell.
a bernit is kb 5 hónapossan 20 rugóért önkölcségen hoztuk el..
mikr vetük a kaut akkor is fent vol.. ugyan ez hirdette az almot ..akkor 2 hónapossak voltak.. most 5 hónapossa az olások előtt szabadulni akart tőle.. meg a 2 hónapos kutya még elfér 2 nm en..de egy 5 hónapos már nagyon gáz...
hihetetlen hogy erősődik.. ma a 5,5 éves futott ez meg utána..tök állat volt .. 4 napja még kocogni sem..
ha igy fejlődik.. az idei túr de franszon indulok vel a biciklis futásban
aztán meg az agárversenyeket fogja nyerni..80 kilósan
mikor leadtam.. eszembe nem volt azon agyalni hogy csirkehúsos savanyú levesnek fogják hasznosítani. .vagy valaki boldog lesz vele
én megtettem amit akartm.. és szerencséje lett
de ezt már irtam is 1szer
amin csodálkoztam.. hogy menhej.. jó állapotú kutya nem kell nekik.. lepusztított szemét az mehet..
elmész örökbe fogadni kutyá...valami hasznosak is lehetnének..nem csak retkek....
de zt megent kár volt tleírni..mert kb mikor elolvastad .. már eli fejeltetted..
mondom mindegy volt hogy pikáns csirkeleves lesz ..vagy egy tanyában kutya...
az a fontos.. kinzásról szó sem lehet..
pl azt nem szerttrem volna ha úgy lesz belőle pikáns csirkeleves hogy élve forrázzák le.. mint a gyöngytyúkot
utána olvastam.. már vagy 74 szer..de most figyelmesebben..
a rövidebb szőrű az a mozgékonyabb energikusabb..aminek örülök...
http://hu.wikipedia.org/wiki/B...
pl a kutyám volt 25 pénz törzskönyvesen annyi hibája volt hogy az egyik füle nem úgy áll ahogy meg van írva a "nagy könyvben"
a 2 legjobb kutyát az alomból 1000eur árban vitték el a szerbek
a maradék 3 "selejtes" meg önköltségi áron ment el
bár ahogy a környékbeli amstaff állományt elnézem az enyém küllemre veri mind, tenyészszemlén csont nélkül átmenne
aztán az én fordításomban a MUST azt jelenti kell, nem azt hogy megengedett, de tény, hogy nagy betűvel meg az van írva allowed, azaz kicsit ellentmondó a szöveg
Ha indulsz én rákérdeznék, de inkább nem vinnék GPS-t, mert a végén ott vannak furcsaságok írva, ha GPSt viszel.
Hátrányt tudnék ezret, de mi az előnye?
Ez az eltolt csapszeges dugó eltolja a vezérlést is, a többi részét is utána kellett volna húzni, pl. amit Zarándol írt valószínűleg az előgyújtást, az én motoromban úgy is el van cseszve a gyújtás, másik régebbi RMX-ről van rajta a CDI, valószínű másként tolja el a fok értékeket, mint a gyári CDI je.
P20 "örök", lehet faragni a végtelenségig
de szerintem annak is lehet értelme miért nem ajándékozgatja el egy komoly tenyésztő a kimaradt gazdátlan kutyákat. valószínű azokkal van valami gixer. selejt vagy betegsége lehet később.. így nem akarja higítani rontani a genetikát hogy beledolgoznak majd a selejtek az álományba..így globálisan rontja majd a tenyészállományt a sok bekerült selejt kutya... elég szomorú de ez lehet az oka. embereknél nem számít hogy engedik szaporodni az eleve beteg selejt állományt vagy pl a cigókat. ezért van az ,ha jól körbenézünk tele vagyunk gnommal meg félcigánnyal holott azokat a terhesség kezdeti szakaszában már lehetett volna szelektálni. régen megoldották. lehajigálták a szikla tetejéről a selejtet tajgetoszban vagy hol .
az se különb semmivel, hogy kitaláltad azt a képtelen kutyas történetedet hogy egy fához kötve találtad aztán mikor elhajtottak a menhejről már vitted volna a sintértelepre. csak közbe szolt a szerencse és lett neki gazdája.
gyakorlatilag te lemondtál róla . ezt meg bárhogy kozmetikázod nem lesz belőle egy épkézláb történet sosem :) kár még napok hetek múlva is bedobnod egy ujabb csontot nincs ember aki megrágná. én mondtam az elején inkább maradj csendben és temesd el a sztorit.
akitől vettem tenyésztő nem is akkora köcsö..mondjuk 1 köcsögségi skálán csak 5
haver vett egy dán dogot...
tenyésztésre..szerződéssel számlával!
a törzskönyv csak nem jött
perbe ment évi ghúzodott..
kiderült amit nem adott el a nyolcból kiskutyákat.. a tenyésztő..talán 2-3..azt ...nem elajándékozta. .
hanem ..eloltatta...
na nálam ez veri ki a biztosítékot igazán..köcsögségi mutató..11
Tehát oldalra görbített
frenk.. a zöld izéé az szíp.. ha olyat szarik nálatok a kutya.. átlapátolhatod hozzám is a kutyaszart
ini...
mi a terv...
egyébként áll6 az a szelep a küllők felé is...de ezt mibe hogy ..
...
déw a csörgés az lehet a eltolt dugattyú csapszeg miatt ha a gyújtás olyankor az átbillenés miatt nem biztos hogy oda kell legyen rakva..
vágod..
ennek az a célja hogy a dugattú hamarabb billen át a henger egyik oldaláról a másikra..
hogy is magyarázzam...hogy is magyarázták..
felső holtpont eltolás..
a tangenciális erőt (az ami adja a nyomatékot, a dugattyúra tetejre ható erőt)finomabban, máshogy viszi át a hengerfalára való megtámasztáskor..hamarbb van a felső holtpont előtt az oldalfalváltása a dugónak..ezáltal a kopogást kéne csökkenteni..
aztán közbe meg..látod a valóságot..
van hogy nem jön be a motornak az "okoskodás".. a gyári dolgoktól való eltérés
Jó lesz még az a Wöss ínségesebb időkben, nem annyira rossz az.
Mondtam már párszor, szerintem nem az eltolás miatt csörög
Az egyik 21-esemben is azok vannak és kb feleannyira csörögnek mint a máséban
A Wössneres galériában linkelt irományt végig kell olvasni, mert abban is utalnak a titokra, nem feltétlen csak az egyik irányba lehet eltolni a cuccost... Csak a miért és a hogyan összefüggését nem írják.
A P20 nálam "örök", a Suzuki meg kiérdemelte a tiszteletet .
szerintetek ez a fajta kialakítású szelep mennyire gáz terepen?
http://gumizz.hu/wp-content/up...
persze belsőn van de ilyen 90 fokos
attól tartok gyorsan leveri valami felpattanó-beakadó tárgy
Kenyeret nem kér se a dugó, se a hirdetés, őszintén leírtam amit gondolok, ettől ez lehet téves.
Pinknek nem feltételen kell ilyeneket tudnia, bár sokszor jól jönne olyan infó, amit a gyár marketinges se tud/akar megadni nem még egy forgalmazó.
Még nem értelmeztem, a képeidet.
Látom hibátlanul sikerült elbizonytalanítani a hirdetés szövegével még a nézelődőket is
Minek olyat leírni a plebsznek amit még a jobbnak számító szerelők sem értenek?
Ez a Wössner gyár sara, a Pink se írja oda, sőt, fogalma sincs az egészről...