Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha minden jól megy ez lesz a következő kutya amit elások
nem úgy mint böbét...

ezt ÉN akarom elásni ..leghamarabb ugy 10-12 év múlva
Van olyan hogy nevelhetetlen kutya,de ott az agyában van a hiba,ugyanúgy ahogy van bolond ember is aki gyógyíthatatlan mert az agya bolond...
De ez 10 000 ből 1.Ahogy lentebb írtam volt olyan hiperaktív kutyám akit rengeteg foglalkozás árán se sikerült csillapítani,de nem adtam fel aztán 2 évesen bélcsavarodás...
Mondjuk Akor 16 éves voltam,azóta sokat tanultam kutyákból...
Igazad van, ne bantsuk. Eleg buntetes o sajat maganak.
Most énis piros vagyok... Legalábbis a fejem az... KB 25 óra van a felújítás óta a hátsó telóba de elfosta magát... Hétfőn viszem vissza...
Janekot nem vedeni akarom..meg vedi o magat...
DE legalabb a normalisabb uralkodo tipusu huje,es nema suletlensegeket erositi es a bunkosagokat.
Janek egy erdekes figura,vagyis tipikus uralkodo,piros szinu ember...ha meg valaki emlekezne a hujesegeimre.Olyan a fellepesuk,hogy csakis nekuk lehet igazuk,a tobbit siman vagy cinikusan lekezelik es nem is erdekli oket a valasz,vagy ha erdekli is azt vagy elfogadjak vagy nem.Dontesuk gyors,nem hezitalnak,nem gondolkodnak.Felnek az ilyen tipusu embertol,mert radikalis donteseik lehetnek.
A janek Tipusu emberek nem betegek,nem hujek,nem erzelmi alapon mukodo emberek.Elitelik es utaljak a bohoc ,kihivo tipusu embereket..(sarga) Egy ilyen embernek eladani termeket,szolgaltatast is tudni kell.
Pontosítok : Már csak 3-an vagytok...
Ne túlozz, már csak ketten vagytok itt akik fogják egymás kezét és egymást támogatjátok jóban rosszban
A többi néhány régebben lázadozó, már felül tud kerekedni a problémákon, és nem érzi a kényszert, hogy magára vegyen olyan jelzőket/hasonlatokat, ami nem teljesen illik rá
Szóval szerintem pozitív a mérleg, sokan tanultak az eléjük tartott görbe tükörből

Az, hogy te a saját szemszöged szerinti álláspontot akarod ráhúzni a többiekre (mint itt uralkodó általános vélemény), az újabb feltáratlan lelki problémákra vezethető vissza...
Akarsz róla beszélni?
Istenkomplexus mond valamit?
Ez volt az irónia, persze komoly valóságtartalommal vegyítve

Neked elárulom, hogy az ilyen provokatív beszólásoknak az az értelme, hogy akik valóban balfasznak érzik magukat, azok azonnal egymás védelmére kelnek, és lebuktatják magukat...
Ez pedig azért jó, mert ha tudjuk a diagnózist, akkor könnyebben megtaláljuk azt a hangnemet amit a páciens könnyebben megért

A bumburnyák ráadásként még kisebbségi komplexusos is, szóval a baj nem pici nála
Egyszer már magadban is felismerhetnéd a hibát...
Janek úr! Az ilyen beszólásaiddal loptad be magad az emberek szívébe. Mostanában ,pedig már teljesen, szinte szimpatikus írásaid voltak..Mi történt? Süt a nap ,lehet motorozni,repülni,sétálni a természetbe. Nem áll jó senkinek a csúnya beszéd,írás. Meglehet viccesen is írni a véleményünket,belecsempészni egy kis iróniát...

De mindenki azt ír amit akar.

erről van szó.. ezen a világon -lyanek- rajtad kivül mindenki debil
azt nem értem minek jársz ide.. azt hiszed valamit javit a sok idióta állapotán az nagy okosságaid?
bakker ha azt ..akkor meg van az első és egyetlen tévedésed az az hibád az életben
tehát te sem vagy hibátlan
Mivel én nem találkoztam még nevelhetetlen kutyával, beállíthatatlan vagy megjavíthatatlan motorral, ezért azt gondolom, hogy ilyen csak balfaszokkal fordul elő. Tehát utolsó mondatod szerintem jól sikerült, és ugye a probléma megoldása azzal kezdődik, hogy felismerjük a hibát...
*megtanulta
Igen, egy komondorhoz nem életbiztosítás bemászni...
Amellett h nem túl jól szocializálható,úgy utálja az idegeneket mint a szart...
De ezt besurranó barátunk is megtaláltad...
En is sajnalom hogy nincs belole meg ot legalabb, a vilag tobbi baja eltorpulne mellette

Hazorzonek amigy jo volt, ha rossz kedve volt ha jo az elso neszre ment es nem baratkozott senkivel es nem felt senkitol. Egy szerencsetlen etnikum jott be, mert gondolta a kutya harap tabla csak imitacio. 15 metert jott a kerrtbe, de vissza mar nem.jutott csak az ugyeletre, oda se sajat labon. Besorranas aztan nem volt tobbe
bakker.. már elástad .. pedig neke mis pont ilyen kéne

de ha átküldted volna janónak..
caciba mami nyami csampiont csinált volna belőle.. iletve ki lett volna képezve vakvezető kutyának.. gyerekek mellé fejlesztő ebnek rendőr kutyának illetve drogkereső kutyának.. természetessen ezt mind egyszere tudta volna
mert a mi magyar csák noriszunk aljas lyanek .. az egy olyan ilyen ügyes tsávó
de lyódos is beszart hogy a szülője megkapja a böbét.. mert a hozzászólása merőben a mitaxok felé irányzult.. meg sem mer szólalni mert ismer és tudja hogy akkor .. ott egy kutyával több lesz estére az udvarukon

lyodos..
aradon a román mitészos lesz.. oda hoznak ijet.. 240 román fotintért..azaz kb 16...1000..öccá hungarian forint az ára..
euróba átszámitva.. 50 akárhány..
lesz ződmintás c-18-- meg xt 754 meg xt 454 vagy mia a retek
A komondor fajtiszta volt, raadasul talalkoztam kiallitason testverevel (azonos alom) es annak nem volt baja. Nalam mar par honaposan latszott hogy gyenge idegzetu. Pedig sosem volt bezarva, megkotve csak addig mig a latogatok ki-be kozlekedtek.

Elotte es utana is jambor es nevelheto komondoraim voltak. Erdekes dolog ez.

Ez a beteg csak az embereket szerette ragni.Latszott rajta hogy teljesen zavarodott, az erzelmi reakcioi mint egy hullamvasut olyan volt. Egyik pillanatban meg orult es rohangalt egy perc mulva meg mint akit honapok ota eheztetnek es vernek. Lehet bipolaris volt
hály kolbik...

ez volt a 3dik..én is gondolkoztam rajta hogy nem a kutyában van a hiba hanem a gyereben meg az asszonyban..mert nekem mint mondottam szótfogadott!(- leültetni nem tudta csak ha rázlta he ugráljon egyből hanyd baszta magát..ha nem ez volt akkor mar megent pörgött én tudtam anélkül mozogni hogy a ruhám az full retek lenne.. amaz a másik kettő az életemben sűrűn előferdülő személy az meg nem..és a kisasszony ak 8 hónapos ismeretséggel van..annak is akartam kutyát.. nem pedig belőle a kutyának gumicsontot!
szóval mikor az sszony szolt hogy óver..mert már ezt nem birja..a ygerekkel hazaér.. Áron alig jut be a házba ö is bejut valahogy félig orditva félig előre rugdosva..aztán ahogy ajtó csukódik két bringa már borul is....és ami a kosárban volt táska.. az 1 percen belül a ház körül széthordva a földön.. na akkor mondtam akkor ennyi..

és lehjetet volna nekem kuytám...meg kenelben tartani mikor a többiek kint vanak meg én nem vagyok otthon...
de nem akartam olyat.. ha kutya az nálam szabadon van...
végül is..
azt a másik kettőt 3 ha eltakaritanám itthonról.. lehettem volna jó fej a kutyával..
mert pl amit szerettem még benn hogy ugy jött a biciklviel sétálni... ha lemaradt odaszóéam neki ..böbe.. az egyből fejet fel és már sprintelt is.. a 3km végig..
mondjuk a bicajhoz kikötni nem lehetne mint a régi 70kg kaut lehetett( felakasztottam a pórázt a pedálra.. oszt ott ült a bicaj mellett! az 1m póráz végén)
mindegy.. végül is ha ezt a három személyt aki közel áll hozzzám(ahogy szoktam jódosnak miondani mikor kibűvó van a motorozás alól szóval nekem családom van)
ezt megfogtam volan ezt a családot.. elvisszem a cba ba...oszt lepattintom ket.. de ezek.. ezek visszajöttek volna.. mig igy böbe ..az nem fog...
szóval a két megoldás közül az egyszerűbbet választottam.. mert nem vagyok jó ember

lyani.. a te tanácsaid akár miről is...számomra fontossak és mérvadóak...az hogy nem sikerül kivitelezni az csak is azért van mert debil vagyok mint szegény dem zsóti is és még itt sok-kan a fórumról
Volt nekem is bolond kutyám.. Kölyökként fogadtuk utcáról be, keverék volt,felnőve kB úgy nézett ki mint egy dobbermann csak kisebb, neki olyan hiperaktivitás volt hogy kB egyfolytában ugrált,mindenre felmászott/átmászott, de szelíd volt nagyon...de úgy kellet magasítgatni a kerítés mert alap 2 méteres betonkerítésen úgy kiugró mint a huzat...
Mind 1 ez az ugrálás okozta a vesztét is szegénynek,egyszer bezabált pattogott mint valami gazella és bélcsavarodást kapott, feltűnt hogy nem jön ki a házából amikor kimentem hozzá játszani, láttam fel van puffadva és nem kel fel,egyből doki...az mondta már késő és kB 1-2 napja van hátra... A helyszínen elaltattam.. Mondta a doki ha rögtön a csavarodás után egy órán belül felnyitják talán túléli,de este történt, reggel vettem észre... Azóta csak fajtiszta kutyát veszek,nehogy kifogjak még 1 bolondot...
Egy idő után kibújik a szög a zsákból ha agyilag van baj.. De nem 3 hónapos kutyánál...az hogy szétszed mindent és mindenkit Pl egy 3 hónapos kölyök vizslánál alap...de úgy hogy még azt is szétszedi amiről azthiszed hogy nem lehet...
En 12 evet huztam le egy bolond komondorral. Kisebb testi jelei azert vannak annak az idoszaknak de sose nyert csatat. Kiszamithatatlan volt teljesen.

Elobb utottem volna agyon mint sem gyerek kozelebe menjen (nekem akkor meg nem volt)

Amig a sok hozzaerto nem talalkozik tenyleg bolond (nem rosszul nevelt!) kutyaval addig jobb ha csondben maradnak. Ha ma kene dontenem az a kutya ifju koraban elaludna.