Üdv fórumosok.Kérdés.FSR 515 gépről bővebben hol lehet találni valami műszaki leírást.A 450-esekhez képest minőségben,hibákban,megbízhatóságban mennyire jobb.Komolyan érdekelne mert venni szeretnék.Köszönöm a leendő válaszokat.
igen..ezt én is hallottam...
ez a bernát hegyi ez nem a futós fajta...tudomásul is vettem...
de mozgatni fogom amit enged...hogy erős jó kiállású kutya legyen.. ne fajta szégyene egy 100 kilós lomha szar..
futni én sem szoktam.. bicajjal meg nem fogom vinni sétálni
látom 1 7 után ez teljessen más mint a másik két kau is meg a német juhász is..
de nem gond..
reggel meglátott felpattan a tuja alól szájában a csontal és farokcsóválva jött oda...
gyerek átölelte megszeretgetheti.. ez nem egy kau...
ez azért marhára tetszik.. bicajozni meg kutyával nem ogok 1 éves koráig.. utána meg majd ahogy engedi..
nem lerobbantani..azt semmi képp
asszon kiteriget.. ruhák helyén maradnak.. böbe után hoyg összepakoltam.. az minden úgy is van...biciklik álnak az udvaron...
kezemből a kaját nem kárabolva csuklóig hanem konkrétan kinyalja...gyerektől úgy szint..
család kedvence, a keritésen belül ugat kellő képp.. este kimegyek.. elkezdek hátul csörögni.. már ugat.. oszt jön szétnézni
minden bizonnyal lyó kutya lesz.. igazai családbarát...
pedig bumburnyánosnak tuti ebben is lenne megamagmondó szerepe
macska téma.. szomorú..
ami bejött még annó.. annyit hallottam.. nyÁu..mire oldalt értem a ház mellé a segge és a feje egy irányban volt...mint annó a kép amire jodos kérdezte hogy hol a másik kutya.. csak ez egy macsek volt... egy teszkós zacsiba félbehajtva küldtem el a nagy sárga halottas kocsival
aztán meg lett egy kicsi cica..az nem félt a kautól..a kau meg művelt volt csak azt támadta meg amit őt is ha én ott álltam mellette..szóval bmutattam ökt egymásnak.. onnatól a cicunak nem kellet félni a többi macsektól...mert védet övezetben volt
gyerek is imádta.. csak lett egy görény nagy patkány..az vihette el vacsorázni....aztán az is nagyon szerette 1szer vacsorára...
Hát nehéz volt elmagyarázni a 4 éves gyereknek szépen szopisztikáltan, hogy a kedvenc cicáját felzabálta a görény-patkány izé
ez már most meg van magyarázva.. otthon kutya van a mamánál meg a macska...
Zari!
Kutya témában csak egy jó tanács,de ez nagyon fontos,és fogadd meg.1 éves koráig még véletlenül se futtasd,se biciklivel,se gyalog,se semmivel. Ha meg van neki a mozgásigényéhez szükséges terület,meg naponta játszol vele egy kicsit az untig elég.NEEEEEEE FUTTAAAASD!
Nevelni meg mindenki nevelje úgy a kutyáját ahogy jónak látja.
Egyik ember azt mondja minden kutyát lehet jól nevelni,a másik azt hogy nem így van.Vannak olyan egyedek amiket nem,vagy csak nagyon nehezen lehet,de ha valaki profi kutyás ezt már 6-8 hetes
korban kiszúrja .Olyan ez mint a motorvétel,ha valaki nem ért hozzá vigyen magával szerelőt,a kutya vevő meg kutyához értőt.Mind a két esetben sok bosszúságtól menti meg magát az ember
Ne szabadkozz bumburnyák, a lehetőségeidhez mérten elég jól csinálod ezt szócsatázást
Én csak miattad járok ide, ugyanis beleuntam a nőgyógyászkodásba, és átmegyek a neurológia szakra. Innen gyűjtöm a vizsga anyagot, te vagy nekem az "állatovosil ló"
Tényleg nagyon eredeti és szerethető ahogy előadod a hülyeséget, az a nagy álmom, hogy ezt fogom majd másoknak tanítani
Tényleg jól csinálod, a Gas fórumon szemre hánysz nekem, hogy témába vágóan nem találkozunk exrém enduron, a néhány soros tömény összefoglalóimra pedig rásütöd, hogy folyton okoskodok
Hát nem vagy vérszegény, az már biztos
Maradj továbbra is ilyen szerény és tárgyilagos, aki minden témában ódákat képes írni, de semmibe nem okoskodik bele
bakker.. bandi
az első bekezdés volt a tiéd..
a többi már általánosban ment..
és aq vég e ..az meg kifejezetten nem neked ment ,...hogy nem ismerted fel
vagy te is úgy érzed illett rád
amiket leirtál abból nem illhet rád...
akire illek az meg ..ugy is észreveszi
és mindjárt megent ossza az észt, mintha lenne értelme, vagy lenne miből
az hogy a történetek nm érdekelnek senkit..
az meg hülyeség...
pont ez a lényeg...
a semmi lófa szorikon elpofázgat6unk...
mert melyik történet az elég súlyos ahhoz hogy beszéljünk róla?
kutyás szorik..kilőve
dév féle kupli..ugyszint..
gumitéma.. ezerszer kilőve..
szögesgumui..ugyszint..
kb az ööszs témát megbeszéltük már.. tehát akkor üljünk csendben.. ne irjunk semmit.. csak olvassuk titokba a titokiratlanságokat
magyaul be is zár6juk az egész fórumot..
én azért ezt nem gondolnám
Próbáltam kiválogatni valami hasznosat a hozzászólásodból, de nem igazán tudtam.
Vannak barátaim, ismerek innen is embereket, akikkel szoktunk néha hajtani és van motorom meg kutyám is.
Sztori is van, meg is beszéljük általában, de nem írogatom ide le, mert annyira nem nagy dolgok.
A motoros stílus pedig csak legritkább esetben tükrözi az ember jellemét. Egy példát tudok, aki viszont olyan motoros, mint ember. Ismeritek!
hály kolbik...
banditiksz..na ez a hülyeség...
az fe 570 az nem a legjobbb motor..de most ezzel megyek mert a millás keretbe az Én értékrendemben !azért ez egy kellően magas szinten elhejezkedő szerkezet...
kuytánál ugyan ig van.. sőt mindenben..
ha mgfigyelnéd magad te is észrevennéd hogy a döntéseid.. amiket sokszor nem tud megmagyarázni..mert azt hiszed érzelmi alapon működsz igen is sok sok logikával van megáldva..
annak ellenére hog ha kédeznék nem is tunád elmagyarázni a dolgok hogyanját és miértjét..
és ez az élet minde területén(legtöbb) igy van
a motorost azt csak a motoros fórum miatt irtam..
a ez a babamama fórum lenne akkor természetessen nem irtam volna bele a berget.. akkor a ...helló kittis babaörrel példálóztam volna
mert van olyan mondás.. madarat tolláol embert kabátjáról
ez is csak max nagyvonalakban igaz...
de úgy azért többségében csak van benne valami...
motoros stilusodról(mert motoros a fórum) az beszél akikkel motorozol.. az nem feltétlen az emberi jelemződ is...de kell hozzá az is..
itt nem úgy van mint egyszrű magyaréknál..
hogy motorozol valakivel oszt ha megunod a pofáját úgy is ott hagyod.. itt nem
itt nix lemorzsolódás( már a alap csapatnál!)csapódottakra ez természetessen nem vonatkozik..
az a meg6ározó hogy ha egy motorozás után többszört többet is együtt hajtunk akkor ez azt jelenti mind emberileg mind motoros stilus hely szokásokban valamilyen szinten 1et értünk..társak vagyunk..
kutya.. ugyan ez...
a régi kau az mocsok kemény volt...az már meghaadta azt a tudást amivel pl a dajcsland juhászt fel tudtam nevelni... fogadta végrehajtotta az utasitásaim..
ez a kaunál nem volt olyan egyszerű ..sőt .. kb éves korában konkrétan majd beletört a bicskám..
de aztán ezt tudtam kezelni.. és .. az évek hosszú folyamában igazolódott is...kiismerve is ki lett..
az volt a baj.. az ember mindég hasonlit és elvár..
na ez másiknál a nyősténynél.. ez a kettő ez messze almaradt ..főleg az asszonyál gyerenél..
mikor böbét elvittem és hazaértem a fiamnak mondom: apa elajándékozta böbét.. csak az új pofa van itthon..arca rendessen m
rendessen örült neki...egyből kint is maradt a bernivel és elvoltak
az hogy itt kinek mi a véleménye .. jó vagy rossz.. az aztán geci mód számit
leirtam neketek egy történetet az életemből és igazolódott most is -mint mindég-akiket úgy gondolom hogy hasonszóőrűek.. azok nem is nyűszitettek.. akik meg olyan okosak mint egy talicska majomszar azok meg nem gond hogy lebénáznak ..mert nekem ez belső dicsőség..
ir6tok tis is történeteket mert azzal szinesitjük az fórumot.. még ha nem is mind olyan amiről mindenki álmodik..
pl dév féle rémeremiksz reklúzossá átalakitott olajos kuplija
páran már hajtottunk együtt találkoztunk is már.. azok barátai inak tudják igazolják az emberi létezésünk éertelmét..
a szellemlyanak féle geciokos senki által a fórumon nem is mert nem hajtott tagok meg ..érezzék itt jól lagumat .. miközbe motorozásról tanúbizonyságot.. nem tettek itt a foumozók közül senkivel..
ha az avn hogy de mér motoroztk valakivel együtt.. akkor meg arra a fórumra kéne irogatni.. lehet találnának közös témát mert lenne közös átélt pillanat ..nm csak a virtuális kibaokos vagyok fíling
Zari, nálad a kutya és a motor téma is ugyanúgy működik. Addig mondogatod magadnak, hogy a legjobbat birtokolod, amíg el nem hiszed.
Ezt persze le tudod vezetni tudományosan és viccesen is, de az eredményen nem változtat.
épp ma beszéltünk munkatársammal a kaukázusiról
azt mondja kb 1 éves koráig rágott mindent, de olyan durván hogy a tuját kirágta-elrágta tőből mintha hód lett volna
az mtz gumiján is megcsócsálta a bütyköket
mostanra meg teljesen megnyugodott
amíg kisebb volt csak sétáltatta, most meg fut a kutya bicikli mellett napi 10-15km távokat azóta teljesen meg van változva
böbe.. jó kutya volt ..
eegyből ment a keritéshez. és simogattatta magát aki arra jött..
ugatás .. a 2,5 hónap alatt.. 2,5
ez nem megy oda.. de egyből szól hogy méjj hangon...
héj .. itt mész el a házunk előtt figyejjé oda
miért ekkora..
bernáthegyi mindég a kedveszem volt...most ez is lett...asszony is gyerek is oda van érte...
a kaj..ha hamarabb vagyunk lyátszintal.. na az lettv olna a másik..
kemény mint a kő.. nyugodt..kimértebb mint a kau..
de az is lehet hiba lett volna..
ez a hegyi..ezt átölelheti megsimogat6ja...imádja...
hogy bénák voltunk amazzal...
it dázönt metter...
az a fontos ez megy
ezt kikérem magamnak ez nem nagy testű
az apukája.. az 103 kilós
ez nem lesz akkora tepedék..itt olyan lesz mint egy agár
max 80-90..
ugy fog futni mint a nyúl
legalább is minden nap sétáltatva lesz..
erős egészséges kutya lesz.. mint a régi kau is volt..
vérmes is.. mert meglétta a szomszéd kutyát.. egyből felált a ször a hátén és már jött az a szép mély kimért ugatás
úgy látom..kutya téma elinditva
böbénél fejbe nix baj.. olyan baj ami miatt akár miért is kéne aggódni...
ami van az meg létszik mikor ott vna vel az ember fél napot.... rejtett téma..semmi..
a rejtett témától kell félni..az a veszélyes..
A kau.. tisztán adta hogy ö játszik..állandóan a kinti gyermekemmel...perzse az is volt némi 6ással a dolgokra..mert mikor próbálta magát megvédeni.. egy időben akkor a kutya ezt keringőnek vette...és ment is bele a táncba..
próbáltam egy időben a hátatfordit kezeket mellkasra szorit témát is..de nem hatotta meg a kutyát.. vitte a gyereket a földre játék nem állt meg..pörgött mindég..
a séta az azért is ment neki mocskossul..
halgatott is rám ha szóltam egyből jött..persze az odaérkezéstől már baj volt mert vagy pörgött ugrált vagy hanyattbasza magát kimeredve mikor rászóltam..
aztán mikor engedtem és már felálhatott már megent pörgött...
az a ygerek az aszony úgy mentek ki.. na hol van böbe.. mert megint ösze vissza ugrálja őket..
fellöki a bicajt.. reggel hatkor az üvegajóhoz vágta amit talált.. úgy verte az üvegajtót.. azt sem nem tudtam leszoktatni..
uj tulajjal ma beszéltem.. ot 20on éve s legkissebb gyerek..ők imádják ahogy pörög forog...már nagyon szeretik..
megfelelő kutyát megfeleő környezetbe.. akár csak a motornál is..
aki úgy megy mint egy drz az ne akarjon 570 husaberget..mert csak a baja lesz vele.. és forditva..
a megfelelő pűrositás az a fontos..
Újpofa nyugodt kissé túl lassú is.. de már mivel lassan egy hete nem kenelbe van!mint előtte 5 hónapig
fejlődnek az izmok a csontjai is jól álnak...
kézből kiveszi ka kaját..böbe ezt sem tudta.. az rárongyolt mindentre...olyan zabálása volt.. mintha éhetetnék.. de állandóan...
ez meg eszik..nem habzsol..
udvaron azóta minden a régi..fregoli nix leszedve bicajok ugy álnak mint eddig.. a régi pofánál..
ugyhogy janó geci okos vagy .. de sajna.. nem találkoz6unk a hecán...pedig szivnánk magunkba egy kis tudást
ez a bernát hegyi ez nem a futós fajta...tudomásul is vettem...
de mozgatni fogom amit enged...hogy erős jó kiállású kutya legyen.. ne fajta szégyene egy 100 kilós lomha szar..
futni én sem szoktam.. bicajjal meg nem fogom vinni sétálni
látom 1 7 után ez teljessen más mint a másik két kau is meg a német juhász is..
de nem gond..
reggel meglátott felpattan a tuja alól szájában a csontal és farokcsóválva jött oda...
gyerek átölelte megszeretgetheti.. ez nem egy kau...
ez azért marhára tetszik.. bicajozni meg kutyával nem ogok 1 éves koráig.. utána meg majd ahogy engedi..
nem lerobbantani..azt semmi képp
asszon kiteriget.. ruhák helyén maradnak.. böbe után hoyg összepakoltam.. az minden úgy is van...biciklik álnak az udvaron...
kezemből a kaját nem kárabolva csuklóig hanem konkrétan kinyalja...gyerektől úgy szint..
család kedvence, a keritésen belül ugat kellő képp.. este kimegyek.. elkezdek hátul csörögni.. már ugat.. oszt jön szétnézni
minden bizonnyal lyó kutya lesz.. igazai családbarát...
pedig bumburnyánosnak tuti ebben is lenne megamagmondó szerepe
macska téma.. szomorú..
ami bejött még annó.. annyit hallottam.. nyÁu..mire oldalt értem a ház mellé a segge és a feje egy irányban volt...mint annó a kép amire jodos kérdezte hogy hol a másik kutya.. csak ez egy macsek volt... egy teszkós zacsiba félbehajtva küldtem el a nagy sárga halottas kocsival
aztán meg lett egy kicsi cica..az nem félt a kautól..a kau meg művelt volt csak azt támadta meg amit őt is ha én ott álltam mellette..szóval bmutattam ökt egymásnak.. onnatól a cicunak nem kellet félni a többi macsektól...mert védet övezetben volt
gyerek is imádta.. csak lett egy görény nagy patkány..az vihette el vacsorázni....aztán az is nagyon szerette 1szer vacsorára...
Hát nehéz volt elmagyarázni a 4 éves gyereknek szépen szopisztikáltan, hogy a kedvenc cicáját felzabálta a görény-patkány izé
ez már most meg van magyarázva.. otthon kutya van a mamánál meg a macska...
Kutya témában csak egy jó tanács,de ez nagyon fontos,és fogadd meg.1 éves koráig még véletlenül se futtasd,se biciklivel,se gyalog,se semmivel. Ha meg van neki a mozgásigényéhez szükséges terület,meg naponta játszol vele egy kicsit az untig elég.NEEEEEEE FUTTAAAASD!
Nevelni meg mindenki nevelje úgy a kutyáját ahogy jónak látja.
Egyik ember azt mondja minden kutyát lehet jól nevelni,a másik azt hogy nem így van.Vannak olyan egyedek amiket nem,vagy csak nagyon nehezen lehet,de ha valaki profi kutyás ezt már 6-8 hetes
korban kiszúrja .Olyan ez mint a motorvétel,ha valaki nem ért hozzá vigyen magával szerelőt,a kutya vevő meg kutyához értőt.Mind a két esetben sok bosszúságtól menti meg magát az ember
Én csak miattad járok ide, ugyanis beleuntam a nőgyógyászkodásba, és átmegyek a neurológia szakra. Innen gyűjtöm a vizsga anyagot, te vagy nekem az "állatovosil ló"
Tényleg nagyon eredeti és szerethető ahogy előadod a hülyeséget, az a nagy álmom, hogy ezt fogom majd másoknak tanítani
Tényleg jól csinálod, a Gas fórumon szemre hánysz nekem, hogy témába vágóan nem találkozunk exrém enduron, a néhány soros tömény összefoglalóimra pedig rásütöd, hogy folyton okoskodok
Hát nem vagy vérszegény, az már biztos
Maradj továbbra is ilyen szerény és tárgyilagos, aki minden témában ódákat képes írni, de semmibe nem okoskodik bele
az első bekezdés volt a tiéd..
a többi már általánosban ment..
és aq vég e ..az meg kifejezetten nem neked ment ,...hogy nem ismerted fel
vagy te is úgy érzed illett rád
amiket leirtál abból nem illhet rád...
akire illek az meg ..ugy is észreveszi
és mindjárt megent ossza az észt, mintha lenne értelme, vagy lenne miből
az hogy a történetek nm érdekelnek senkit..
az meg hülyeség...
pont ez a lényeg...
a semmi lófa szorikon elpofázgat6unk...
mert melyik történet az elég súlyos ahhoz hogy beszéljünk róla?
kutyás szorik..kilőve
dév féle kupli..ugyszint..
gumitéma.. ezerszer kilőve..
szögesgumui..ugyszint..
kb az ööszs témát megbeszéltük már.. tehát akkor üljünk csendben.. ne irjunk semmit.. csak olvassuk titokba a titokiratlanságokat
magyaul be is zár6juk az egész fórumot..
én azért ezt nem gondolnám
Vannak barátaim, ismerek innen is embereket, akikkel szoktunk néha hajtani és van motorom meg kutyám is.
Sztori is van, meg is beszéljük általában, de nem írogatom ide le, mert annyira nem nagy dolgok.
A motoros stílus pedig csak legritkább esetben tükrözi az ember jellemét. Egy példát tudok, aki viszont olyan motoros, mint ember. Ismeritek!
banditiksz..na ez a hülyeség...
az fe 570 az nem a legjobbb motor..de most ezzel megyek mert a millás keretbe az Én értékrendemben !azért ez egy kellően magas szinten elhejezkedő szerkezet...
kuytánál ugyan ig van.. sőt mindenben..
ha mgfigyelnéd magad te is észrevennéd hogy a döntéseid.. amiket sokszor nem tud megmagyarázni..mert azt hiszed érzelmi alapon működsz igen is sok sok logikával van megáldva..
annak ellenére hog ha kédeznék nem is tunád elmagyarázni a dolgok hogyanját és miértjét..
és ez az élet minde területén(legtöbb) igy van
a motorost azt csak a motoros fórum miatt irtam..
a ez a babamama fórum lenne akkor természetessen nem irtam volna bele a berget.. akkor a ...helló kittis babaörrel példálóztam volna
mert van olyan mondás.. madarat tolláol embert kabátjáról
ez is csak max nagyvonalakban igaz...
de úgy azért többségében csak van benne valami...
motoros stilusodról(mert motoros a fórum) az beszél akikkel motorozol.. az nem feltétlen az emberi jelemződ is...de kell hozzá az is..
itt nem úgy van mint egyszrű magyaréknál..
hogy motorozol valakivel oszt ha megunod a pofáját úgy is ott hagyod.. itt nem
itt nix lemorzsolódás( már a alap csapatnál!)csapódottakra ez természetessen nem vonatkozik..
az a meg6ározó hogy ha egy motorozás után többszört többet is együtt hajtunk akkor ez azt jelenti mind emberileg mind motoros stilus hely szokásokban valamilyen szinten 1et értünk..társak vagyunk..
kutya.. ugyan ez...
a régi kau az mocsok kemény volt...az már meghaadta azt a tudást amivel pl a dajcsland juhászt fel tudtam nevelni... fogadta végrehajtotta az utasitásaim..
ez a kaunál nem volt olyan egyszerű ..sőt .. kb éves korában konkrétan majd beletört a bicskám..
de aztán ezt tudtam kezelni.. és .. az évek hosszú folyamában igazolódott is...kiismerve is ki lett..
az volt a baj.. az ember mindég hasonlit és elvár..
na ez másiknál a nyősténynél.. ez a kettő ez messze almaradt ..főleg az asszonyál gyerenél..
mikor böbét elvittem és hazaértem a fiamnak mondom: apa elajándékozta böbét.. csak az új pofa van itthon..arca rendessen m
rendessen örült neki...egyből kint is maradt a bernivel és elvoltak
az hogy itt kinek mi a véleménye .. jó vagy rossz.. az aztán geci mód számit
leirtam neketek egy történetet az életemből és igazolódott most is -mint mindég-akiket úgy gondolom hogy hasonszóőrűek.. azok nem is nyűszitettek.. akik meg olyan okosak mint egy talicska majomszar azok meg nem gond hogy lebénáznak ..mert nekem ez belső dicsőség..
ir6tok tis is történeteket mert azzal szinesitjük az fórumot.. még ha nem is mind olyan amiről mindenki álmodik..
pl dév féle rémeremiksz reklúzossá átalakitott olajos kuplija
páran már hajtottunk együtt találkoztunk is már.. azok barátai inak tudják igazolják az emberi létezésünk éertelmét..
a szellemlyanak féle geciokos senki által a fórumon nem is mert nem hajtott tagok meg ..érezzék itt jól lagumat .. miközbe motorozásról tanúbizonyságot.. nem tettek itt a foumozók közül senkivel..
ha az avn hogy de mér motoroztk valakivel együtt.. akkor meg arra a fórumra kéne irogatni.. lehet találnának közös témát mert lenne közös átélt pillanat ..nm csak a virtuális kibaokos vagyok fíling
http://www.redbull.tv/episodes...
The Shock Absorber Handbook
szerző: John Dixon
Innen letölthető egyben a kb 400 oldal
http://wanderlodgegurus.com/da...
angolul van, ahogy a címe is sugallja.
Ezt persze le tudod vezetni tudományosan és viccesen is, de az eredményen nem változtat.
azt mondja kb 1 éves koráig rágott mindent, de olyan durván hogy a tuját kirágta-elrágta tőből mintha hód lett volna
az mtz gumiján is megcsócsálta a bütyköket
mostanra meg teljesen megnyugodott
amíg kisebb volt csak sétáltatta, most meg fut a kutya bicikli mellett napi 10-15km távokat azóta teljesen meg van változva
Megvan valakinek elektronikusan az egész PDF?
"Motorcross and Off-Road Motorcycle Performance Handbook"
Google könyv korlátozza az elérhető oldalakat, fel kéne törni, de most nincs rá elég időm
eegyből ment a keritéshez. és simogattatta magát aki arra jött..
ugatás .. a 2,5 hónap alatt.. 2,5
ez nem megy oda.. de egyből szól hogy méjj hangon...
héj .. itt mész el a házunk előtt figyejjé oda
miért ekkora..
bernáthegyi mindég a kedveszem volt...most ez is lett...asszony is gyerek is oda van érte...
a kaj..ha hamarabb vagyunk lyátszintal.. na az lettv olna a másik..
kemény mint a kő.. nyugodt..kimértebb mint a kau..
de az is lehet hiba lett volna..
ez a hegyi..ezt átölelheti megsimogat6ja...imádja...
hogy bénák voltunk amazzal...
it dázönt metter...
az a fontos ez megy
az apukája.. az 103 kilós
ez nem lesz akkora tepedék..itt olyan lesz mint egy agár
max 80-90..
ugy fog futni mint a nyúl
legalább is minden nap sétáltatva lesz..
erős egészséges kutya lesz.. mint a régi kau is volt..
vérmes is.. mert meglétta a szomszéd kutyát.. egyből felált a ször a hátén és már jött az a szép mély kimért ugatás
böbénél fejbe nix baj.. olyan baj ami miatt akár miért is kéne aggódni...
ami van az meg létszik mikor ott vna vel az ember fél napot.... rejtett téma..semmi..
a rejtett témától kell félni..az a veszélyes..
A kau.. tisztán adta hogy ö játszik..állandóan a kinti gyermekemmel...perzse az is volt némi 6ással a dolgokra..mert mikor próbálta magát megvédeni.. egy időben akkor a kutya ezt keringőnek vette...és ment is bele a táncba..
próbáltam egy időben a hátatfordit kezeket mellkasra szorit témát is..de nem hatotta meg a kutyát.. vitte a gyereket a földre játék nem állt meg..pörgött mindég..
a séta az azért is ment neki mocskossul..
halgatott is rám ha szóltam egyből jött..persze az odaérkezéstől már baj volt mert vagy pörgött ugrált vagy hanyattbasza magát kimeredve mikor rászóltam..
aztán mikor engedtem és már felálhatott már megent pörgött...
az a ygerek az aszony úgy mentek ki.. na hol van böbe.. mert megint ösze vissza ugrálja őket..
fellöki a bicajt.. reggel hatkor az üvegajóhoz vágta amit talált.. úgy verte az üvegajtót.. azt sem nem tudtam leszoktatni..
uj tulajjal ma beszéltem.. ot 20on éve s legkissebb gyerek..ők imádják ahogy pörög forog...már nagyon szeretik..
megfelelő kutyát megfeleő környezetbe.. akár csak a motornál is..
aki úgy megy mint egy drz az ne akarjon 570 husaberget..mert csak a baja lesz vele.. és forditva..
a megfelelő pűrositás az a fontos..
Újpofa nyugodt kissé túl lassú is.. de már mivel lassan egy hete nem kenelbe van!mint előtte 5 hónapig
fejlődnek az izmok a csontjai is jól álnak...
kézből kiveszi ka kaját..böbe ezt sem tudta.. az rárongyolt mindentre...olyan zabálása volt.. mintha éhetetnék.. de állandóan...
ez meg eszik..nem habzsol..
udvaron azóta minden a régi..fregoli nix leszedve bicajok ugy álnak mint eddig.. a régi pofánál..
ugyhogy janó geci okos vagy .. de sajna.. nem találkoz6unk a hecán...pedig szivnánk magunkba egy kis tudást