Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átgondoltam, igazad van! Mellé lőttem az értelme semmi jelzővel, hisz ennek van értelme, mégpedig az, hogy fizetsz pénzt azért, hogy szopasson az új alkatrész ...
Ha ellenvetéssel élnél, akkor van rá lehetőséged leírni, hogy mi más értelme van a kici kínai hidro puklung hamisítványnak, ha még ki sem emel rendesen vele?
baszod, már 2 kutyát is szereztél,de még egyik sem faja neked... nekem is van 2, egy 4 éves szuka németjuhász, igazi házörző,senkire nem ugatott még rá se aki az udvaron volt...kapu előtt elmenőket viszont figyeli szépen, gyerkőcöket nem bántja még ha húzzák- nyúzzák akkor sem... 1 zsák normális kuytatápért odaadnám, oltással,chippel anyámnyilával...
a másik egy törzskönyves amerikai akita 3éves szuka, kicsit bolond,játékos, de sosem taposna agyon egy gyermeket sem,nemhogy rángassa a ruháját... családba jutási ár negyedéért odaadnám,ami mondjuk 4 zsák normális kutyatápnak felel meg.. de jó zarándi motorztatásra is cserélhető

Egyébként h valamelyik fórumozó társunknak kellene valamelyik,az írjon, (kis tacskónk lett) tőlük megválnék.
Vikk..vegyel egy ilyen pinanyalo kutyat vagy valami szorosebbet azzal meg cipot is lehet pucolni
Ezert kell egy macska s kesz.
Na..nekem is van kutya...de az meg van kotve.Hadjatok a dumaval h allat kinzas.mi is megszoktuk hogy melozunk a meg elhetesert...
Kényelmes is. Az enyém L-es 1300-1350 g nem éppen pihe ,de nem vettem észtre ,hogy jobban húzná a fejem mint az elődje(LAZER MX7) a kb 200 g -mal könnyebb volt.Majd nyakra is gyúrok.
Szali...nem basztasd mar Déwút...
Szepek azok az ls2 bukok..es jok is....en tobre tartom mint az airoh-t..csak nekem a sujjal van a bajom.
Köszönöm
Nemzeti ünnep alkalmából felvettem a nemzeti színű sisakot
amikor vettem a mostani amstaffom akkor megnéztem a kiskutyákat egyesével
egy tápboltos embertől vettem, aztán hozta be őket egyesével
az egyik kis staffi mint az őrült izgett-mozgott egyszerre volt 10 helyen, a tápos zsákokon-alatta polc-szemetes stb mindenhol, egy másodpercig nem állt meg
mondtam is magamban ez tuti nem az én kutyám lesz
hozták a másik kant az meg odajött, rám nézett avval a szép kék szemeivel leült aztán csak nézett
lehetett simogatni,vakargatni csak vigyorgott rád, ha ölbe vetted akkor is csak heverészett nyugiban
azóta is ilyen...legalábbis akiket kedvel....a cigó gyerekek már a járdán se mernek menni előttünk
persze kicsinek mind izgága, de vannak fokozatok, pl a cipőket kicsinek sem hordta el, ellenben jó pár munkáskesztyűt kilopott és szétszaggatott
Szerintem kuldj dewnek kutyaszart egy kis vodorben.hagy elemezgessen.analizalgasson
az lesz..
7főn reggel állatorvossal kezdjük.. és vayg megkapja a csipszet , vagy viszem vissza a tulajnak ha az orvos azt mondja gázvan vagy gáz lesz nagyobb korában vagy ha sokra mondja a műtétet..
mert amúgy a lyószág.SZÉP

ini azért vettem kaut.. mert a másik kau.. azt imádtam.. minden dolgával 1ütt...
a gyereket ez nem úgy bántja ahogy bénairásaimból kijön...
ez úgy bántja hogy nem tudnak kimenni tőle mert annyira pörög annyira ugrál..odakap a ruhát megcsípi...nem tudsz tőle menni. mindég láb alatt van...
de 3km azt megállás nélkül futja a bicaj mellett ha szólok mikor lemarad.. egyből hagy ott csapot papot és jön..
kár hogy ekkora dingófej...egészséges mindetnt megeszik.. inkább mindent felzabál..erős a csontja a lábai a futást mondom úgy birja mint atom...
de ha meni kel akor menni kell..
bnet a háznál a fejét megsimogatni nem tudom.csk ha a földet is túróm.. mert vagy pörög mint a bolond. vagy odajön mikor szólok éegyből hanyatt baszsa magát...arébb lépek egyet.. felugrik és egy lépéssel arrébb bassza magát hanyatt
belül meg szétszed mindent amit odahagyol..
a bicajokat rendszerint fellüki.. feltámaszszkodik és borul za összes..
keb ... kinyirnám ha nem lennék olyan nagy szivű mint egy hangya-boy
Jobb híján, meg ha szereltem már megcsináltam ezt is, bár nem ez az eredeti cél.

Akinek csak annyi a célja, hogy könnyebb legyen a kuplungot húzni, érdemes kicserélni a gyári csak acélházas komplett bovden házat, egy újabb teflonos bélésűre, mert ennek az acél bovdenhez kb. fele annyi a súrlódási együtthatója az acél-acélhoz képest. (tartósságot nem tudom még)

Így érzésre vetekszik könnyedségre a hydrossal azon paraméterekkel amit korábban írtam, persze csak érzésre, matek és fizika alapján nyer a hydro könnyedségre(hasznos munkaútban meg veszít ), tényezőket lásd korábbi írásokban, meg a matek és fizikában.

Az eredeti cél persze ezzel még nem teljesül, a nyomáspont ettől még ugyan úgy vándorolni fog, de azt a folyamatot kérésre nem boncolgatom.
Nézesd meg a lábát hozzáértővel, pl. állatorvos, vagy másik tenyésztő akinek nem fűződik érdeke ahhoz, hogy elhozd a kutyát.
ezért kellene kigondolni előre mi a cél a kutyával
egy pl kaukázusi sosem lesz öleb, vagy egy beagle meg sosem lesz a vermek királya(ellenben ha ki akarsz valakivel baszni de nagyon akkor veszel neki ajándékba egyet)
régen a rotikkal fürdött be 5 emberből 4, meg a hülye dalmatákkal de ugye a divat az divat
játszós kutyának ajánlom a bullterriert is az egy hihetetlen jellem, simán elalszik a gyerekeddel a kiságyban is, az enyémet párnának lehetett használni, meg sem moccant
A kutyalábbal kapcsolatban? Nem tudok neked mit mondani, nem tűnik odaragasztott csirkelábnak, akkor pedig nincs olyan nagy gond.
a kérdésre..amit irtam még mindég nem válaszolt senki..pedig én már mindenkinek válaszoltam a .kérdései nélkül is..

déw.. mi a reteke is lehet a cél.. épp ezen agyalok.. célkitűzés nélkül hoztam el a kutyát
bandi.. túl egyszerűen közelíti meg a dolgot...és az akkor már tök hülye-ség

tényleg valaki nem ismser kinai kaja tulajt.. mert akkor böbét jóhejre adnám el..aztán finyom csirkelevesnek meg nyalná be a sok marha..a kinai pikáns csirkeleves
mert egyébként szeretem..kb itt van 2,5 hónaoja.. és több kárt okozott mint az összes eddigi állat egész életembe...
de egyébként meg olyan életre való.. igazi jófajta kutya..
kár hogy hülye mint a segg...mindent szétszed..
a házból kimenni rajtam kivül senki nem tud nomális ruhába azóta hogy megvetük..
illetve normális ruhába ki tud menni a házból csak a kapun nem jut ki már normális ruhába.. hogy milyen hosszú is az a 8 méter az csak most látszik igazán

mikor azt mondta a srác akitől vettük hogy a nyőstény az nagyon gyerekszerető.. nem tudtam hogy ugy szereti a gyekeket mint én a kolbászt..nagy falatokban csak tépni harapni...
Azért vette, mert az öreg kutya elpusztult. A gyerek mellé pedig akart másikat, csak az új nem volt gyerekbarát. Ahogy én kivettem az írásaiból.
Na jó nem "csak", hanem pl. ilyen szempontok alapján, de mindegyiknél más a súlya. Aki házőrzőt akar venni elsősorban, az nem fog tacskót venni, aki meg elsősorban a gyerek mellé akar kutyát, nem fog mondjuk pitbullt, vagy valami vérengző vadállatot.
Bocsi, ha hülyeséget írtam a példákkal, nem ismerem a kutyákat
de remélem érthető így már, hogy mit akartam a kérdéssel
Ahány ember annyi féle.
Valaki csak házőrzőnek vesz kutyát, valaki csak a gyereknek, vagy csak azért, hogy elzavarja a macskákat, valaki csak azért, hogy pasizni/csajozni járjon vele sétálni, meg a tököm tudja milyen variációk lehetnek még
Egy kutyaelemző készülékkel gyűjts adatokat az állatról, dokumentáld majd később elemezd azt is.
Dew, szerinted mi lehet a célja a kutyával? Ne egye meg a gyereket és legyen szép. Meg ugasson.
Mik a céljaid a kutyával, melyik mennyire fontos?
Ez a videó az, nem jót linkeltek.
http://youtu.be/cZdrTlBgRao
Megfordult a fejemben amit irtal. Hogy eleje meg hatulja. Aztan jobban megneztem mondom ez ket kutya.
Tenyésztő vagy szaporító nem mind1!
Szóltál volna előbb most születtek KÁJ ok, tudtam volna segíteni...
gyerek mellé amstaff kell, az legalább nem tapossa halálra
az enyémet úgy őrizte hogy egy pillanatig sem veszítette szem elől
ezek a nagy otrombák csak arra jók hogy kiegyék a spájzot
az utcánkban volt egy bernáthegyi, az a nap 90%-ban csak feküdt