te akora marga vagy hogy azt hitted a kutya eleje meg a hátulja is egy képen van. .
igaz hog az eleje az fehér és foltos sima szűrű a hátulja meg göndör szürke..marha...
de látom azért van akinek leesett egyből
az van hogy rongyozta a gyereket.. aztán ez igy maradt..
elásni nem ástam el..eladó sorba került
emennek félek a lábától..
mert mikor tegnap hoztuk akkor ezt nem láttam .. csak azt hogy a kutya szép..
Hogy hogy uj kutya? Amazzal milett? Mert hangzott itt el olyasmi hogy el lesz asva. Miert nem mentel el egy menhejre es fogadtok orokbe valami kis baratsagos kutyat ugyis csak a gyerekeknek kell kiskutya nem hazorzesre van.
Szerintem az adrenalin hevébe lehet ,hogy én még durvább lettem volna.(szerintem normálisan(PROFIN) reagálta le a gyerekeket). Meg lehet hallgatni más fejkamerás videókat ott is van ám válaszék.
A videón nem látok rugdalózást,meg szakadék szélén lökdösődést sem Amit írtam az az én véleményem,nem kell vele egyetérteni A ki mit tesz ilyen helyzetben,pedig inteligencia kérdése Azért ha van vagy lesz gyereked,és sportolni fog,ez a video ne legyen a mentális felkészítés egyik eleme
Egyébként ha az én anyámat vette volna a szájára ebben a helyzetben lelöktem volna a picsába a szakadékba
ha valaki ért a bernáthegyikhez.. azt kérdezném ez mennyire gáz.. nekem nyanúsan baj van.. dea tenyésztő azt mondt ez nem gáz meg kinövi..bal bal..
az a láb nekem nagyon kacska..
mert új kutya lyött a hauséhoz...
gáz ?