Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2006-os hátsó kerékben 2db 6004-es és 1 db 6005-ös csapágy van.
Lattad a trialos gyereket a kispilszkis kijaroban?
Váó Dew! Nem gondoltam volna, hogy te leszel az első, aki leleplez!
Bár lehet, hogy Jódlis már rég rájött...
Elég sokat kihagytam, de pont most voltunk vasárnap és összességében elmondható, hogy nem felejtettem el motorozni, viszont a kondim még nagyon nem a régi. Valószínű túl is öltöztem, nehogy megfázzak (nehogy visszaessek), de a motorcűgöléshez és a patakokban sok volt az endúrós kabát! Így a meleg még jobban szívta az energiám.
Jó volt újra a régi csapattal menni, egyedül bontós hiányzott a csapatból!
Ahhoz képest, hogy Ottóval (Goldentút) megbeszéltük, hogy csinálunk egy jó kis ráhangolódós lightos motorozást, a supersupertől a kispolszkis patakig minden volt...
Amúgy honnan jöttél rá, hogy én vagyok?
Kielemezted, hogy melyik az a 200 szó, amit a leggyakrabban használok?
Vagy elszóltam magam valamikor, de akkor Zari miért nem ugrott rá?
köszönöm.
Lásd. 225454 hozzászólást, nem mértem, de a csapágy adatok alapján a 2005 EC300 hátsó keréktengely méret 20mm.
Majd fentor megméri, de csodálkoznék, ha más értéket mér.
tengely vastagságra gondoltam. mint pl a ktm 450 exc nél: elsö tengely vastagság 26 os hátsó 20 as. mondjuk egy ilyen 2005 körüli gas gas enduró-é érdekelne. kösszi
köszönöm szépen.
Nem tudom mi érdekli, a kérdéssel csak segíteni szerettem volna, hogy szerintem nem árt pontosítani.

Ha meg leírja azt is MIÉRT kérdezi, mit szeretne, lehet tudnak neki mondani bármi plusz infót.

Pl. RMX be tuti nem vennék GAS hátsó kereket, ha csak a tengely hosszát meg átmérőjét ismerem és mondjuk egyezik, mert ott még rá lehet szaladni sok minden más problémára is, a távtartóktól kezdve odáig, hogy a lánckerék meg a féktárcsa milyen síkba esik a más agy által, stb.
Persze nem tudom miért kérdezi.
Kíváncsi lennék rá, hogy minden érdekeltség nélkül elmenne egy tengelyt méricskélni neki, mert ha nála akar tengelyt venni, azaz van benne neki üzlet, lehet megméri, de így, hogy "szívességet" kér...nem fogadnék rá nagy összegben, hogy megkapja a méreteket.

Persze próbálkozni lehet

KTM 350 szalad még?
Gondolom hossz meg átmérő érdekli... ha a menetre lenne kíváncsi csak le írta volna
Ők biztosan tudnak neked segíteni! http://www.gerecsemotor.hu/
Már rég szó sincs itt a GASGAS ról

Szerintem pontosítani kéne a kérdést, melyik GAS, melyik évjárat, s milyen mérete érdekel?

Ha csak az átmérő érdekel, megnézed milyen hátsókerék csapágyat kell venni a GAS ba, s ott a csapágyméret, abból rögtön kiderül, hogy mekkora az átmérője

Persze nem írtad hogy milyen méret kell róla pontosan, mert lehet a menet méret érdekel, vagy belső súlycsökkentő furat átmérő, esetleg a tengely hossza is?

Pl EC 300 2005 hátsókerék csapágy a manul alapján 6204 es és 6004 es, sőt még 6005 ös is van benne, utóbbit nem igazán értem
http://www.gasgasmotos.es/en/m...
Na mindegy a belső átmérője első kettőnek 20mm.
Tehát a tengely külső átmérője 20mm.

Feltételezem valami kerék csereberén agyalsz, s ehhez kell a méret? Miért kérdezed?
Ha a parlamentbe nem tudnak segíteni, akkor még megpróbálhatod a telejósdákat, ott megmondják főleg ha Aurél a tisztánlátó dolgozik.
Hali. Én holnap érek csak haza de megmérem neked mert geci mód segítőkész vagyok...
aztán hova telefonáljak? a parlamentbe ? azért irtam ide mert ez a gas gas fórum.
gecire segitö készek vagytok ebben a forumban! de tényleg .
Valaki merje mar meg neki mert addig nem nyugszik bar egy telefont. ha megejtett volna mar biztos tudna.
sziasztok. valaki megmondaná nekem légyszi az enduro gas gas elsö illetve hátsó kerék tengely méretét kösszi
Karaj ez a video...
aol ilyen 4 perc környékétől vagytok... még a videón is látszik hogy nagyon meredek szopatós hely... Fasza
Azert nem irom mi van benne mert mar ezerszer kirohogtek hogy hasznalhatatlan fos a labdacs is me a gumi is. Menjen mindenki azzal amit jonak lat meg ahogy tud.
az első mondat végén ott a kérdőjel..
mert szerintem ..igy innen 235km távolságról úgy látnám pont elférne az a fémlamella igaz attól a surlódó felületeid száma nem változik.. de a rugó előfeszítés az
akkor ott még nem fér el a plussz fém lamella..azis kb 1mm..

amúgy az ermikszed rök erős lehet azért csúszik az a kupli
az 570 egy lófasz lehet ..mert ennek meg.. olyan puha ..de nem is csúszik.. olyan határozottan mindég ott a nyomáspont
tuti szar ez a 570
mondjuk mikor 5dikbe jött egykerékre kigyorsításkorr minden ivesebb kanyarban.. akkor nem éreztem annyira gyöngének..meg a 3százasok le is maradtak mint a sörrevaló
jó de hozzá legyen mondva.. az enyém köbcentire is és súlyra is kiad két három100ast
de nem gond...
déw..
19es belső 4,5 colos a vékony vírább
0,4 pontossan.
két olyan papucs a ami nem olyan mint a gyári..nem nem ..mert az szar..hogy mi a baja...az hogy magassan kijön a felniből ezáltal a kicsípős defektet előidézi...már 0,4 persze 0,8 nem
olyan majdnem mint a tubli papucsa.. olyan egész lapi
hazudnék ha azt miondanám nem ment semennyit a szelep..de kb még 1-2 motorozást simán kibir mielőtt vissza kéne forgatni
és a tapadása..
tegnap sáros környezet..
oszt vitte..de nagyon vitte sziklásban semi különös.. eddig olyan volt mikor megcsúszott megkapart akkor viszafelé csúszott...most vitte felfelé..mindenhol a kispolákos patak kilyárója igen furcsa hely...ott pl az erőviszonyok már a felfelésziklalépcsős patakon összekavarodtak a hátam mögött..aztán maga a végén a sáros meredek feljáró.. na az is még ott összekuszálta mégegyszer ..olyanok voltak mint a fonott kalács
jódosnak a labdacsokkal keményebb 6ásúnak tünt nekem..
de mivel neked a belső az ami bejátszik mert 100 ályróért nem labdacsolsz .. igy merészeltem neked leirni az én általam használt dolgot.. ha nem haragszol meg ..
Nincs az ezer, legyen 10-20, kb. 600-800 eFt ból egész elfogadható állapotba lehetne hozni

A hydron még dilemmázok, több okból, de most elsősorban a kuplung rugót várom mint a messiást, már a 9 lamellás is megcsúszik, vagy a motor lett kurva erős önmagához képest, vagy most legutóbb a 8as változat csúszása megviselte a kopó szettet. 0.1ed kopást mértem mindegyik lamellán, az összesen 0.9ed.
Cinkeléssel nincs semmi gond, ne aggódj!Lepereg rólam.

S a gumival mit csináltál a gyári állapoton felül? Megvágtad valahogy? Vagy milyen nyomással mész?