Sajat magat kesziti ki az ember ha szetstreszeli magat egy hasonlo szituban. Levegot se kapsz utana es kifingasz. Persze idegesito ha veszelyes helyen veszelyeztetnek.de a tulzott agreszio sem a legjobb megoldas. Agreszivitas ho egy versenyen. De ha tulmegy egy szinten magadat bomlasztod menralisan. S utana a depoban is megtalalnak maj s steszelsz egesz vegig. Meg kell talalni a kozeputat s profin megoldani lehetoleg eroszakmentesen. Plane ha az ember nem az elso helyert kuzd.
Zsírnak van egy stílusa az biztos.....de egy versenyen vannak iratlan szabályok.....ha van egy szopós feljáró....pláne ha egynyomos...akkor szar ott dekkolni 5.-nek vagy valahánynak....de ez benne van az enduró versenyben.....és Zsír azért megoldotta pár másodpercen belül......
nekem is kiabált (ordított) már Grill mögöttem egy füzögetős erdei egynyomosban...és tuttam h az első helyért megy a harc....kiáltam a nyomból....és utánna meg alig tudtam visszajutni mert jött mindenki sorban....de ezt valaki vagy elfogadja vagy nem.....
Ha leakarnak rúgni a motorról akkor te hogy reagálsz? mosolyogsz és bocsánatot kérsz hogy meg akartad előzni?
Nálunk EC nem volt rá precedens ilyesmire ha valaki gyorsabb vagy ügyesebb elengedik, de a köcsög labanc ha le akar rúgni vagy fellökni egy szakadék szélén akkor jogos a hozzáállás!
na ..akkor csak jól emlékszem én hogy a 2mm az már a kiemlt kupli.. az 1,5 az meg a határeset kupli.. az 1,38 az meg a kategória...
beszélek miká álólával.. hogy annak idején ök ezt a kinai kuplit használták vagy a brembósat magurásat...
és utána lyárok..
dév.. az alsókart levenni 4 ről 3 ra.. az a te motorodnál az egyetlen a legegyszerűbb és legjobb megoldás is..egy úly kart odaokositol 4-3 ra az 33% erő és elmozdulás áttétel lesz.. tehát az 1,38 ból lesz..kb 1,8mm
az már az a kategória ami működik
tv felrakta a fészre..
és ekkor vettem észre vannak nálam nyugottabb rájdelok is..
de mikor rámegys a lábára.. és ott az én lettem volna.. lehet beetetem a berg hásó kerekével..
nyaminyami
de gondolatom hoz képest egésszen qltúráltan poldotta meg
"CSAK" hogy feltűnt végre neked is, mennyire összefüggéstelen amit írtál
Kérjél segítséget és próbáld megfogalmazni újra amit közölni szerettél volna, mert már maga a hasonlat is erős tévedés volt.
Az komplett hulye volt azon a videon .megpedig azert mert uj ruara volt penze csillogni de egy 50 euros dekni vedore mar sajnalta a penzt. Ostoba okor. Ott kiabalt az ot koveto masik hulyevel. Hajtotta a gepet mintha az elete mult volna rajta. Az ilyen verebet csak sajnalni lehet.
már az idegesitene hogy 3an huzgálják ott a motort ahol én egyedül pikk pakk elhúzok.. nem hogy bólyákat kerülgetni....
azon a feljárón mentünk mi is,ami utan Bila ül a fa tövében..
nekem is kiabált (ordított) már Grill mögöttem egy füzögetős erdei egynyomosban...és tuttam h az első helyért megy a harc....kiáltam a nyomból....és utánna meg alig tudtam visszajutni mert jött mindenki sorban....de ezt valaki vagy elfogadja vagy nem.....
Nálunk EC nem volt rá precedens ilyesmire ha valaki gyorsabb vagy ügyesebb elengedik, de a köcsög labanc ha le akar rúgni vagy fellökni egy szakadék szélén akkor jogos a hozzáállás!
beszélek miká álólával.. hogy annak idején ök ezt a kinai kuplit használták vagy a brembósat magurásat...
és utána lyárok..
dév.. az alsókart levenni 4 ről 3 ra.. az a te motorodnál az egyetlen a legegyszerűbb és legjobb megoldás is..egy úly kart odaokositol 4-3 ra az 33% erő és elmozdulás áttétel lesz.. tehát az 1,38 ból lesz..kb 1,8mm
az már az a kategória ami működik
és ekkor vettem észre vannak nálam nyugottabb rájdelok is..
de mikor rámegys a lábára.. és ott az én lettem volna.. lehet beetetem a berg hásó kerekével..
nyaminyami
de gondolatom hoz képest egésszen qltúráltan poldotta meg
Az i(ga)zgató úr?
http://youtu.be/o6e_5ExlGPk
Minden másra ott van a ... . Nem, nincs ott semmi.
Kérjél segítséget és próbáld megfogalmazni újra amit közölni szerettél volna, mert már maga a hasonlat is erős tévedés volt.
Különösen koncentrálj a "csak" kifejezésre..