Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fekvő gumi egy ordenáré ökörség. állandóan beforgatja a kerék aztán ez van mint a videón. legalább lenne annyi eszük hogy belül össze kapcsolják . mondjuk én pont leszarom. ha ilyet látok gondolkodás nélkül kikerülöm.
több trükje is van de a beforgatás akkor is beeshet ha tempón tud rajta átmenni.akkor nagyobb a szájra esés.
Ez tényleg szopás

Jól láttam az egyik néző adott neki pajszert?
XT 754 sáros kövön kalap szar, egyébként jó fog minden másutt, csak kő ne kerüljön alá, mert akkor vége a menetnek, ezzel lehetetlen elindulni köveken Kíváncsi leszek majd szárazban mit alkot köveken, most csak forgatta ki a talajból az összeset, vagy kapart rajta.

Hídro kuplung jó, eddig megbízható volt, könnyebb kezelni, csak még nem emel eleget, hiányzik az a 2mm amit a bovdenessel még tudtam húzni, ebből most csak 10mm-t tudtam kicsikarni, bovdenessel 12mm húzott alul, valahogy az áttétele is más a kettőnek, majd utánaszámolgatok, meg fragok még rajta. A 8 lamelláshoz elég lenne szerintem a 10mm húzás, a 9-eshez kevés, áthajt.
A kar az valami gyalázat, beakadt egy ág és elhajlította, aztán kézzel visszahajlítottam, nem tudom hányszor fogja kibírni ez az oda vissza tekerést, ami még szar benne, hogy túl szögletes, feltörte az ujjam, meg kell majd flexelni, lekerekíteni.

Kamera felfogatás ma tesztelve lett, tempóban levettem egy elég vastag fát elcsavart a fejemen a sisakot, de a kamera nem tört le.

Az erdő az iszonyatosan néz ki, rengeteg fa tövestől kidőlve , sok helyen annyi is lett a motoros terepnek, pedig ott nagyon jó helyek voltak.

Ezektől függetlenül jót motoroztam.
Majd ha történik egy tragédia akkor elgondolkodnak a szigorításokon.
Pörbölyön is azután lett sorompó miután 12-en meghaltak
Ez szervezoi hiba....
basszus....
de ez sajna benne van....a ralin is van kordon...mégis odamennek a kanyar küső ívére...
mondjuk az igaz h aki még nem ült terepmotoron az nem tudja h milyen könnyű " ráragadni" a gázra fáradtan....
hály kolbik..
ma egy szerencsétlen történetet hallottam a Pető Ádi emlékversenyről..
a 3. osztályban valaki az eksztrém teszten behülyézett.. és a gumiakadály után 2 nyélen elszált a motorral be a nézők közé...
egy hölgyet a mentő úgy vitt el hogy akkor még nem tért magához mikor betették a mentőbe
kelle ezeket az eksztrém akadályokat olyan közel engedni a nézőkhöz
bakker... el kell kordonlni..mint a romániáon is .. vag a stunt ájdoknál...mert ez olyan bizonytalan fáradt rájdeloknál.. igy is lehet járni...sokan csak röhögnek rajtuk hogy nézd a bénát mgent hogy bugdácsolnak azon a kis szar akadájon.. aztán meg ott a baj...
kell ez?
a néző elmegy... fizet...
a buzi nagy betontörmelék jobb? basszák szanaszét a blokk oldalát vele
legjobbak a földön fekvő ferde oszlopok, faszákat lehet esni rajta, ha az eleje egyenesben marad akkor megy a hátulja
az baszta volna szájba a moskos kurva annyát amelyik annak idején az első gumit betette endúró pályába! meg a sok mesterséges szemetet. tessék itt az eredménye. ez kell a népnek.

én nem vagyok se ügyes se edzett de ilyenen a ténérével végigmentem a múlt nyáron
a félig földbe ásott álló gumikon nem mertem csak átmenni azt csak a huskyval próbáltam meg
Én úgy tudom ő spanyol,és Jonnynál idősebb is egy évvel,de lehet van egy olasz is?
Az olasz Roman-ra...Mario Roman
Mindegy milyen a pálya, a végeredmény majdnem mindig papírforma ami az első 5. 10.-et illeti A menők azok menők.
Azt sem lehet kizárni amit Jodlis mond hogy eldöntik melyik versenyt ki nyeri hiszen a pénzek egy kalapból mennek ki,és egybe is folynak be.
Jaxy melyik Roman-ra gondolsz?
Ez egy körverseny, endúrókrossz jellegű, 13 kört ment az eleje, tehát nem túl jó ötlet a 20 másodperces indítás...
Ha perszeee
aki tud az átmegy bármilyen beragadt dugon, nem véletlen hogy a jok mindig elől végeznek, ha volt dugo ha nem....
A verseny szempontjából ennek így nem látom értelmét. Ez a rész akkor legyen a pálya második felén ahol már úgy is van egy sorrend nagyjából a tudás szerint. Itt ha valaki beragadt akkor nagyjából vége a versenynek.
ezért hivják enduronak ,hogy legyenek benne kemény kűzdős helyek...
értelmesebbnek tartok egy a jól beválsz szisztémát. miszerint első nap egy idő mérő kvalifikációs pálya. ahol valamiféle sorrend alapján indulnak szintén nem tömeg rajttal. aztán az ott megszerzett idővel indulhatnak másnap a fő napon. 20 mp félperces difikkel . így az eleje aki már a kvalifikáción is jól ment nyilván jól fog menni másnap is a fő napon ... ebből ered hogy nem fognak úgy betorlódni . aztán ahogy hígul a leves úgy lesz egyre lényegtelenebb hányan hajigálják egymás nyakába a szekereket. de az hogy előtte van ez a kis futóverseny és ki hova tette a motorját alapon meg ahol volt hely. ez így elég lutri. jarvis pl nem sietett annyira a futással. ami egy részt jó is lehet mert nem azon múlik, másrészről meg simán bele gabalyodhat egy jó futók -ból álló seregbe, akik aztán az első 10 méteren csinálták a dugót az akadálynál mert a futásban ki is merült a történetük.

viszont látványosnak látványosak a tömegrajtok az biztos. amúgy furcsa lett volna ha nem ez a 3-4-5 faszi áll a dobogón és annak környezetében. szerintem simán eldönthetnék verseny előtti este egymás közt ,most épp ki álljon a dobogón egy sör virsli evő verseny keretében is.

vagy ,ha mégis tömegjart akkor pl a baja 1000 nél láttam talán vagy nem is tudom már hol ,hogy egy baszott nagy réten voltak felsorakozva és egy ágyú lövésre indultak. ott lehetett neki tépni az elején aztán ahogy szükültek rá a csapásra akkor már a gyorsak voltak az elején így is úgy is. vagy farnciáknál van az a homok verseny a tengerparton. na ott is csinálnak helyet bőven aztán később már nem gáz ha keverednek.
Sehol nincs olyan resz,hogy fel tudjanak torlodni,csak sok a...zsir szerinti booja...
Nem mindenki motorozik jol es azok ha be akadnak es a nagy adrenalin kozepette csak kapaloznak.
Én azt nem értem minek bele egy olyan rész ahol feltorlódnak a motorok annyira hogy kb egy sakk meccs is lejátszható mire kibogozzák magukat az előtted lévők?
Megneztem ezt a Tough One rol keszitett videot...es tetszett a sok csiki csuki fel-le lepokkel,meg van benne technikas feljaro is...szoval minden ami kell.Szegeny faszi a vegere elfarad es huzzak mint a lobelet,de ugyesen megy
http://youtu.be/QgdnvgQFVSs
most már minek írják a típust?
ennyi erével azt is írhatnák hogy narancs zokni van rajta vagy kék