Gasgasom nincs, talán ha találok Crf Hondáét akkor meg tudom mondani mert ugyan az, ha találtok este elküldöm. A Ktm 2013-tól 8db belső:138mm,
külső: 149,7mm ezt egy darab úgynevezett Belleville rugó nyomja, 250 psi a jelzése.
A 2013 előtti Ktm 9db itt csak a belsőt tudom mert nem találtam csak fém lamellát 140.8 ezt 6 db hagyományos rugó nyomja. Ez a régebbi egyébként sokkal jobb kuplung, csak egy picit nehezebb húzni..
Szúrjad csak nehogy trombózisod legyen...
Bazzeg ez az MR mintha betöltöttek volna egy commodore 64-es programot az agyamba. Kissé lesokkolt...
1 jameson elég volt nem vittem túlzásba
Van infó valakinek pl a KTM EXC 300 vagy a GAS EC 300 ban a kopó lamella súrlódó lemezeinek mennyi a belső és külső átmérője?
Azokban is 8 kopó van?
(Arra gondolok ami a képen itt 116,4 és 136,8)
Esetleg még rugó állandó? Vagy tengelyen mérhető max forgatónyomaték?
Nem tudom, mit miért csinálnak
Mennyit lennél hajlandó fizetni érte, hogy megnézhesd a neten?
Gondolj bele, komoly kérdés, persze nem kell megválaszolni.
Van előnye is a dolognak, ha fizetni kell érte, jobban átgondolod, mi érdekel/mire van szükséged igazán és mire nem
Ha minden ingyen lenne a világban, nem kéne érte pénzt adni, vajon mi következne be a jelenlegi tudatállapotban lévő fogyasztói társadalomban
Csak feltételezem mindenki elkezdene egy csomó hülyeséget begyűjteni magának, megugrana a gondolkodás nélküli megnövekedett fogyasztáshoz szükséges termelés, s utána pillanatok annyi lenne az elő helynek, ami az alapja mindennek, utána jön az egészség, s csak utána a többi.
A gondolkodás nélküli(tudatban vagy akármivel nem korlátozott, vágyakat/érzéseket követett) internet használat talán nem gyilkolja le az élőhelyet.
Lehetne még boncolgatni boldogság érzet irányába, de nem idevaló, s bocsi
Van egy fizetős oldal, kizárólag meghívott tagoknak.
Én már tavaly láttam rajta az egész 2015 ama és fim bajnokságot, már rég tudom az eredményt, de nem lövöm le a poént...
Előző években élőben csak egyetlen TV csatornán lehetett nézni, amcsiban az SX-t, de az MX első futamát tolták élőben a neten is.
Én idén eddig minden futamot élőben néztem a neten, a jutubon meg nem elég utólag az összefoglaló?
Akit annyira érdekel az nézze élőben, helyettem is
Ez a szezon már jan 1-én el volt baszva, szóval akármit csinálnak a szervezők, ezen javítani már úgy se tudnak
ugy is felfoghatjuk hogy évekig jó volt igy nekik le se szarták. ment orba szájba nézők milioit szorakoztatta különféle csatornákon. most meg lekorlátozzák a végletekig. kérdés neme arcon köpi majd magát a dolog reklámügyileg. mármit hogy elvették minden csatornárol. visza fog esni radikálisan a nézettségük . de igazábol leszarom julit is meg gézát is nézzék kettesbeen és közbe szotyizzanak meg recskázzanak a magánműsorukra.
Nna. Tű. Fotózom, bogozd ki ez milyen pontosan.
Slime nekem Auto feliratú van, (épp akkor csak ilyet tudtam venni) ebbe vannak ilyen kis gumidarabkák is, ami nagyobb lyukak tömítésénél jól jön, egyébként jó a motoros is. Abba bizt. nincsenek darabok.
Cigótube összerakásánál, mikor már a végső gumivasazásnál jársz de még van hely hogy beleöntsd a slimet akkor betöltöd neki. Én a motorhoz előírt mennyiség felét tettem csak bele, és perfekt.
Ha nem akarsz szerelgetni és nem darabkás a slime akkor sztem fel lehet tölteni a tűvel is meg egy fecsivel.
Gumit óvatosan szúrni a tűvel mert azért el tud hajolni. Minél melegebb a guma annál jobb. Terepen télen is bele tudtam szúrni egy kis huhúkolással
Tűs szelepet meg egy régi fos belső szelepéből is lehet csinálni kis henkeléssel.
Általában menet előtti nap szoktam megszúrni, beállítani a nyomást, ilyenkor ha végeztem megsergetem kézzel meg lefele fordítom a szúrás helyét, hogy a slime gravitáció miatt mindenképp megtalalálja a likat.
Megszúrni meg egy bütyök oldalát szoktam ferdén hogy több hús legyen az átszúrt részen.
Na remélem jól szájbarágtam.
Egyszerűség kedvéért legyen ugyanaz a készítő és közvetítő, aki anyagi haszon fejében készíti/közvetíti hívjuk Julinak, ő lesz a jogtulajdonos, ha jön Géza lementi, majd felteszi a youtubera, akkor az emberek a youtuben nézik, Géza nem kért és fizetett Julinak tulajdoni jogért pénzt, Juli a youtubet perli érte, így ők max letörlik, meg fizetik a bírságot, de még így is megéri nekik, vagy nem csak a google lesszarja mert aprópénz nekik a youtube bevétel.
Juli szempontjából nézve a munkáját ellopta Géza, a youtube meg teríti a lopott árut, mi meg vesszük a lopott árut és megkárosítjuk Julit.
levették a jutubrol meg máshonan is a közvetitéseket! olvastam kroszosok lázadtak hogy ezt se lehet már nézni. viszont az eurosport 2 közvetiti aszem. de az lehet más.
irtam fészen hogy már tegnap akiuton szarul voltam. ma meg elkapott az otthoni halálvirus. péntekig dögrovéáson vagyok. haza nem mehetek sajna mert ez a szabály. az meg szarul nézne ki hogy pénteken délbe hazahuzok ujabb 4 napra egy hét betegség után. át kell tegyem jövő hétre a hazautat. majd átszervezem. ha ti mentek jó hajtást! sajnálom elhiheted. most kezdem beleélni magam meegint a motorozásba. csak hát kis cseppekbe csepeg a nektár nagyon. be kell osztani.
okés.. elmegyek és veszek egy harli hánzent
lya.. ezt nem is nekem írtad
készülj mert a 9 el jön ám hamar
déw...
kész vagyok teljessen
már megent nem találom akáér csak a múlthetit sem.. az
éemé mén event 450.. hétvégi futamát...
csak ezt
kérlek megint linkeld mér ide.. a rd 8at is ..meg az rd 9et is..
köszönettel..én http://youtu.be/N_nC3QBxXyk
pedig elég rendesen kianalizáltad azt is. lehet el kéne felejteni a neten elemzést és belecsapni a lecsóba. a nagy büdös valóságba. elmégy egy turkálósba és veszel 1000 ft ért egy haley hansent ami jó rád. de ahogy érzed.
természetessen ezt nem úgy ahogy mondom..ezt úgy ahogy szok csinálni...
és akkor érzi az ember oldalazóban megindításkor igényel a gumi egy kis nyomást..
főleg ez a puha oldalfalú mitasz...
mert igen is puha...a ms 3 pirelli xc hez képest rendessen puha..
és a leült gumi...szépen csavarodik...
és enyhe kanyarban...felfelében.. hajlamosoldalra elcsavarni kezdeti iv változtatás elején ...utána beálla az... és megy felfelé.. de eleinte megszokást igényel a kioldalazó gumi...
egyébként mindehol..de mindehol ment mint a távirat
de ah megtámasztom kis légnyomással akkor ez is jó lesz...
ms 3nak erre nix igénye.. az defektessen is úgy elvan a kis tublival.. mint a fény
csak a puhasága miatt...a kemény tetejű csúszós zarándi talajon van hogy indokolatlan kapirnyálásba kezd...
külső: 149,7mm ezt egy darab úgynevezett Belleville rugó nyomja, 250 psi a jelzése.
A 2013 előtti Ktm 9db itt csak a belsőt tudom mert nem találtam csak fém lamellát 140.8 ezt 6 db hagyományos rugó nyomja. Ez a régebbi egyébként sokkal jobb kuplung, csak egy picit nehezebb húzni..